10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 15.12.2003 do 16.12.2003, založil/a
řadit dle data
23:43:49 16.12.2003
Tomáš SK
Čo tak skúsiť nový "zimný" tuning ? Dopredu na Rapida vééééééééľkú radlicu (to aby ste mali kde využiť vytunený Favo motor) a dozadu nádržku so soľou a za vami idúcim autám ju škodoradostne podsýpať ? Ja mám motor slabší, tak si tam dám iba tú lopatku, čo som kedysi používal na pieskovisku
11:19:14 16.12.2003
Vojta - zrušená registrace
No ja jsem ted v Ostrave a tady od vcerejska nasnezilo tak max 3cm snehu.
Volal jsem domu (bydlim celkem vysoko) a tatik rikal ze tam je po kolena snehu tak jsem svedavy kdyz prijedu domu. Pokud vyjedu tak jedu zajezdit na park.
10:53:39 16.12.2003
Bery
Včera,při návratu z pohostinství(23.00)jsem neodolal a vyrazil s pajerem na závěje.Dálkový,za2 plnej plyn,stěrače naplno a nevěřil jsem co to projede a vyjede.Vždycky,když napadne první sníh,je to drahý,moc benzínu se prolítá,ale nemá to chybu!!!
10:08:24 16.12.2003
CHIP
Zima by mi nevadila ... ale vadi mi, ze na to sipou tuny soli ... to je na uplny hovno ....
tady v brne to taky stoji za prd,nasnezeny ale snazej se to zvladat,akorat me stve ze kdyz jedu za ochoz tak tam zacina brno-venkov a tam na ty silnice kaslou,po tu znacku je silnice aj v zime jeste udrzovana v ramci mezi,ale za znackou je to cistej led,tam kaslou na vsecko
20:26:57 15.12.2003
Kurvapes
Ale hovno zima je normální roční období přemejšlim a jezdim jak umim.
Pravda,vostatních se někdy bojim.
19:45:53 15.12.2003
Komár 1981
led je hnus, to jo, obvzlaste, je-li schovany pod vrstvickou snehu... jednou bych mel rad pro sebe letiste komplet zanezeny... nebo jako ti frajeri ve finsku - je zima? sup na jezero! videl jsem video a ten magor mel subaru v kombiku a udelal tak min. trojnasobny hodiny!!! to bych chtel zazit (kontrolovane samozrejme! nekontrolovane muzu mit kazdy den, kdyz si nedam pozor, ze! Minulou zimu jsem skoncil s rapidem ve skarpe...trosku jsem to na zasnezeny horsky silnicce (mela snad jen 2m v sirce) rozpohyboval (asi 45km/h), auto plny lidi, kufr plnej nakupu (nakup na silvestra - samy sklo). pak je hele zatacka, na tu jsem uplne zapomnel!!!! a at jsem delal co jsem umel - dokonce jsem prestal zbesile brzdit, kormidloval jsem na vsechny strany, zkousel dostat kontrolovany smyk ruckou, motorem (mel jsem dost casu...) tak nic. Rychlosti asi 5km/h jsem se polozil do zasoby bileho nesmyslu ulozeneho ve skarpe. Nakonec nas vytahli manici s felinou (a to nas minul espas a jeden vul v nive, co se jeste debilne tlemil, vul!). to jsem se zase rozepsal...sakra...
19:40:21 15.12.2003
Samantus
Hm tak to je parada, pac do dvou hodin je to tu zas, pakud je v preze sibir:-(( Jinak ja mam snich taky rad, dokonce bych si sel i nekam zaprasit, ale ne na preplneny silnici a este k tomu LED....
19:31:36 15.12.2003
Komár 1981
Ja naopak takovydle pocasi miluju, ovsem pokud jsem na silnici sam!!! Bojim se ostatnich ridicu! Jinak zima me bohuzel ceka taky na peknych slickach 165/70 par mm! Budu to muset nejak prezit!!! Vsem Vam mnoho zdaru behem zimy a zadny buchance!!! (pocasi je zimni i v praze...snezi jako o zivot)
19:29:40 15.12.2003
Samantus
Ty vole tady u nas v Pardubicich, to je ale hnusny pocasi, cely odpoledne tu chumelilo, silnicari na to mrdaj, bouracek jak nasrano a silnice jeden LED, z jesnicanek do polabin (cca 7km) sem jel hodinu a pul, vsude kolony a HNUS, sem rad ze sem uz doma:-(((( A este tohle vsechno musim prezit na 185/65 R14 letnich....