Jak na šmejda co jezdí po měste jako prase...

prohledat
49 příspěvků (zobrazeno 1 až 49) od 31.01.2007 do 03.02.2007, založil/a Rooney - zrušená registrace
řadit dle data
20:02:52
03.02.2007
myschaak AZNP K.Hora
-> Tom.t: 3
19:10:10
02.02.2007
King
-> Tom.t: Zlatá slova a 3
17:03:36
02.02.2007
Gabriel
-> Tom.t 01.02.07 18:55:56: 3 3 3
15:18:37
02.02.2007
Syny
-> Tom.t: 3 3 3
19:30:20
01.02.2007
PeterP136
-> King: Praveze som ho nevytrubil. Po roku som chcel pouzit klakson a on neklaksonoval :/. Budem to musiet do stk spravit, asi je moc vydraty kolicek-zberac.
18:55:56
01.02.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
a taky se nelepte nikomu na PRDEL, vam to taky neni prijemny1
zvětšit Jak na šmejda co jezdí po měste jako prase... - obrázek od Tom.t - malej ale vychcanej překupníček vložen 01.02.2007 18:55:56
18:45:44
01.02.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
lidi jenom tolik k tomu - na silnicich je hromada zmrdu, starych mladych, ruznych, kteri jezdi jak prasata a neberou ohled ...
tak jezdete aspon vy rozumne a s ohledem na ty ostatni, i kdyz se chovaji jak se chovaji ....
kdyz jedu a nekdo predjizdi a vidim ze to nestihne, tak holt i kdyz je blbej, brzdim ja, co to da a uhnu se, kdyz jedu predpisove a zmrd se me lepi na prdel a chce predjizdet , pokud je misto, hodim blinkr, a tahnu se na stranu, at si jede ...
se podivejte jak to na tech silnicich vypada, a prave proto ze se nekteri chovaji jak prasata, nemusite se na oplatku tak za volantem chovat taky, zamyslete se nez sednete za volant a nemachrujte4
14:36:06
01.02.2007
King
-> Luukkyy: Až bude mít brzdu a řazení na volantu, asi svůj styl změní :)
14:33:47
01.02.2007
Luukkyy
-> Rooney: Dobrovolný Dárce Orgánů 4
-> King: Tím slovem "ubyl" jsem nemyslel, že by se zmíněný kamikadze vydal ke svým předkům, ale to, že patrně na rehabilitaci v Kladrubech přehodnotí své jízdní návyky.
Tudíž to odsralo akorát to "zánovní" BMW4
14:32:34
01.02.2007
Rooney - zrušená registrace
-> King: no bejt to škodovka, tak to je jasny že by to pánové nerozdýchali, ale napsat o E30 že je zánovní to už je trochu moc 3
14:31:40
01.02.2007
King
-> Rooney: Dětský dechový orchestr přeci :))
14:28:38
01.02.2007
King
-> Rooney: Mno, stará "vražda"....jak se to veme :) Bejt to některá z vražd, která je předmětem tohodle webu, tak už asi oba prděj do hlíny a neváleleli by se na Vrchlabský JIPce :)
14:20:23
01.02.2007
-> Luukkyy: DDO? co to je?
14:16:51
01.02.2007
Prej zánovní BMW3 to sou chuji, vždyť je to stará vražda E30, ale jinak je to smutný no10
13:45:42
01.02.2007
King
Neubyl ani řidič ani spolujezdec4 Jenom pár postřehů - předjíždění na 80tce není nic proti ničemu. Nikdo z nás tam nebyl, takže nemůže vědět, jestli třeba to předjížděný auto mu schválně nepřidávalo nebo neměl na autě závadu.....spekuluju - na konci článku je kouzelná větička, že je to zatím v šetření4
13:29:06
01.02.2007
Luukkyy
Dneska ráno nejspíš definitivně ubyl v ČR jeden účasník Canonball ralye, páč ho projednou zradil Schumacherovský instinkt: www.novinky.cz/krimi/krko nosskou-silnici-blokovala- nehoda-autobusu-a-auta_108 215_dp8rd.html

Ať si kdo chce co chce říká, docela mě to potěšilo. O jedno DDO méně3
09:16:31
01.02.2007
-> King: -> Syny: Chápu jak to myslíte, já sem normálně pohodový řidič, jen tak nějaký magor mě nerozhází, ale tenhle ten zjev je něco uplně jinýho, sice ho tak často na cestě nepotkávám, ale když ho potkám tak to stojí zato, hudba na plný koule, pracku na volantu ve stylu NIGGA a jede co to dá... prostě většího debila sem na světě neviděl a to není žádnej 18ti letej smrad je tu tak 23.8
08:04:44
01.02.2007
Fire
-> skoda favo..: staci brambora 4
00:59:59
01.02.2007
King
-> PeterP136: No a vytroubils ho aspoň? :)
00:59:16
01.02.2007
ondie
lehnout pod zadek,vyháčkovat kapotu,odjistit víčko na olej a nakrmit ho pískem 3 3
00:48:45
01.02.2007
PeterP136
-> King: Ten dedkopribeh mi pripomina moju poslednu cestu do BA ked mi pred RK vbehol do cesty favorit. Proste si udrzujem svojich 100m odstup (+- autobus podla debilizmu kolony predomnou - debilizmus = system brzda plyn len aby mi ten predomnou neusiel na viac nez 2m), rychlost prisposobena kolone predomnou cize 110 (aj ked pred kazdou krizovatkou znacka 80). Na jednej z krizovatiek polovodic fava prvych 50m vahal ci ist a druhych pocuval skripanie mojich pneu a zubov. Ono to asi 50m bud nebolo alebo espero nie je novy viper ktory zabrzdi zo 100 na 30metroch alebo proste neboli idealne podmienky na brzdenie, ale ani keby som brzdil aj ocami (co som usilovne robil :) ) tak to neubrzdim a vletim do neho tak 50. Nastastie v protismere nic neslo.
A ake ponaucenie z toho plynie? Uz viem preco su tam znacky 80. Nie kvoli blbym policajtom, ale kvoli blbym drzitelom vodicskeho preukazu. Asi im ten smrad z celulozky ide na mozog.
00:45:09
01.02.2007
King
-> Luukkyy: Kdybych to věděl, dám si to patentovat :) Ale už tu máme skupinku, těch, co mají zaručený recept v podobě zákona no. 411 8 Jj, zmrdoborec - vzpomínám si :)
00:14:02
01.02.2007
Luukkyy
-> King: Dá se říct, že s tebou souhlasím, těch chyb za volantem jsem udělal nespočetně, jenže ..... Jak těmhle sráčům takové ježdění zarazit? To jim to má procházet ???? Když už jsme u toho D-Fense, tak ten doporučuje používat tzv. Zmrdoborec
23:53:55
31.01.2007
Syny
-> King: 3 3 3
23:53:16
31.01.2007
King
-> Syny: Věř mi, že ti to věřím a nemůžu neříct, že bych to před pár lety řešil taky pudově :)
23:51:13
31.01.2007
Syny
-> Luukkyy: Jo a pak on se tam nevejde (pac spoliha ze zabrzdis) a sestreli ho ten proti nebo te tam hodi mysku a sestrelis ho ty... A on protoze nebude treba pripoutanej se prasti hlavou o okynko do spanku a hotovo... A i kdyz za to neudes moct, tak vems si na triko ze to je kvuli tobe??? Me taky serou machri co si mysli... Tuhle sme jel po Plzni a je tu takovej semafor jen pro prechod, zadna krizovatka... A nikdo po nem nesel ale byla cervena.... Ja zastavil a tan co jel zamnou skoro smyskem vletel do druhyho pruhu a plnej kolik na tu cervenou a kdyz sem na dalsi krizovatce videl jeho xicht, tak bych mel 100 chuti mu ho bejzbolkou rozbit... Takovej ten idiot za vooantem, telmi se jak debil, v hlave nasrano, ale umi "ridit" auto tak je kral... No ale co muzes? Nic... A riskovat svuj krk jen proto abych mu dokazal ze je debil, coz von si stejne nepripusti fakt nebudu...
23:49:48
31.01.2007
King
-> Luukkyy: Já souhlasím do tý míry, že pokud se chová, jak Rooney popisuje, je asi na místě nějaká akce. Tou akcí ovšem nemyslím nějaký řeči o tom, že nebudu brzdit apod. Dobrá - nebudeš brzdit, "po právu" ho sejmeš, zmrd narazí do švestky a zakoží. Varianta 2: zmrd nenarazí do švestky ale do protijedoucího fáva se zmíněnou maminou vezoucí děcko k doktorovi. Uznávám, že podobnejch konstrukcí se daj udělat mraky na každou situaci, ale.....Ostatně, sám se přiznám, že za těch deste let co jezdím, se mi párkrát podařilo nedat přednost při vjíždění na hlavní nebo profrčet na červenou a pak hódně uctivě děkovat tomu postiženýmu, že nereagoval ve stylu "no mercy" 4 A nechci slyšet, že "to se mi nikdy nikdy nestalo a nestane", protože kdo tvrdí, že neonanuje, onanuje ostošest :)
Nakonec ne nepravděpodobná varianta je, že sejmeš nějakýho "vyvolenýho" (viz např. www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...
....no a by jsme to odlehčilï, tak jsem na d-fensovi objevil i naději pro majitele motorů Š105 a fóbijí f HTPčku :).....www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...
23:45:17
31.01.2007
Syny
-> King: to je vekem, ver mi... Pac ja bych troubi blikal a pak predjel a zadup to pred nim 1 Za par let ale budu taky mluvit jinak...
23:23:33
31.01.2007
Luukkyy
-> King: Jasně, že vychováči jsou tak v 90% debilové, kteří jsou sami nebezpeční.
Pokud ovšem Rooney musel uhnout na trávník, je to podle mě něco jiného, totiž "JÁ jedu a vy se tu třeba poserte", přičemž slušní účastníci silničního provozu ze sebe musejí obvykle vydat maximum, aby je zmrd svým prasením nepoškodil.
Kokokotovi samozřejmě nedojde, že to předjetí v zatáčce tuhle mu tak těsně neprošlo proto, že je nejlepší na světě, ale proto, že ti ostatní zareagovali perfektně. Tudíž prasojezdí do doby, než sestřelí někoho, kdo byl třeba unavenej nebo nějakou maminu, která veze dítě k doktorovi.8
Metoda, kterou já osobně považuju za nejlepší, se jmenuje no pasarán. Chce to velké auto (třeba tu Liazku) a hovadu jeho prasení neumožnit. Brzdit když někdo nebezpečně předjíždí? Proč? Von si myslí, že se tam vejde, tak ať dělá, co uzná za vhodné. Flekovat, když mi to tam nějaký šmejd střihne z vedlejší? Opět - proč? Jedu předpisovou rychlostí? Jedu! Tak vo co gou, proč mu dávat přednost? Aby se někde na dýze chlubil, jak tuhle ochcal nějakého pitomečka v nějaký trapný seriovce.51 No mercy. Kdyby nejezdili jako prasata, tak by neměli problém4
22:54:51
31.01.2007
King
-> Rooney: To je prostě věčnej spor o tom, jak (a jestli vůbec) aplikovat "oko za oko" na silnici. Osobně zastávám názor, že oplácet prasečinu prasečinou si můžu dovolit kdekoliv jinde, jenom ne za volantem, protože riziko, že do naší "malý války" bude nechtěně vtaženej někdo další je moc velký na to, aby do toho člověk při smyslech šel. To už vůbec nemluvím o záměrným vyvolání nějakýho, byť jenom ťukance. Samozřejmě, že snem každýho "vychovávače" je aby si "prase" pořádně rozbylo kokos a aby ho benga pořádně zkásli jako viníka nehody. Jenže při realizaci tohodle scénáře je spousta rizik, který prostě normální člověk na sebe neveme. Prostě vím, co dokážou tyhle "vychovávači", co jsou vždycinky "ti dobří řidiči" ve svým svatým zanícení vygenerovat za průseroidní situace 7 Zrovínka včera mi takhle jeden dědula v jakýsi Laguně vjel z vedlejší před čumák na silnici 1. třídy. Vůbec se mu nedivím, protože asi za mnou už nic nejelo, takže kdyby těch pár vteřin počkal, nebyl by to ten správnej asdrenalin, kterýho se v penzijním věku už moc nedostává :) Kvůli autům v protisměru se předjet nedal, takže po intenzivním brždění, díky kterýmu se mi radikálně přerovnaly věci na sedadle spolujezdce, jsem rezignovaně skončil v dostatečný vzdálenosti za dědkem, ale přemohl jsem levici, která měla nutkání manipulovat se světelnou houkačkou a její akustickou sestřenicí. Dědek byl totálně archetipickej - rozjezd z 0-60 jak přeložená avie, aneb jezdím bez nehod 30 let a kdo je víc. Hned jak to šlo jsem bez emocí ( snaha byla :) jsem zavelel 130k stádu k max. výkonu, ovšem když jsem byl už podezřele dlouho na skoro na úrovni "kloboukova" bůčku a tachometr mele něco na téma "tohle už je kurefsky přes limit", bylo jasný, že dědkovo zmrdství přešlo do druhýho levelu. Škleb dědka v navlečenýho do zimníku, mysliveckýho kloboučku a s úchopem volantu za 5 minut jedna s rukama pokrčenýma jak kudlanka nábožná by vytočil i Marka Ebena :) Tak jsem to holt zabalil, opět zvítězil nad neposednou rukou a dědka potom předjel i s kamionem před ním, aby nemoh škodit :) V koutku duše doufám, že si z toho veme víc, než kdybych ho tajloval, propaloval dálkama, bombardoval decibelama nebo "vybržďoval"... ...no dobře, ty naivko, aspoň sis vylil srdíčko :)
22:00:41
31.01.2007
-> King: jak jako silnejch? no mít náklaďák tak mu neuhnu ne? ne že bych ho naschvál s tou lízou přejel to ne4
21:55:40
31.01.2007
King
Zaznělo tady spousta slov silnejch jak noha u prdele4 Jelikož jsem už starší křivák, bych možná zkusil "anonymní občanské upozornění" na benga - jenom takový námět na co se zaměřit :) A nebo doufat v platnost pořekadla, že na každou svini se někde vaří voda. Osobně mám taky jednoho takovýho "favorita" - blbečka(ky), co rozváží po našem Vidlákově pizzu v italský nákupní tašce. Když vidím, co všechno jsou tyhle dementi schopný v obci vyvádět, jenom aby "Quattro stagionni" náhodou nedorazila k zakošovi o 15 sekund později, docela lituju, že nemám hnusnej zelenej pruh a modrej majáček :)
15:33:17
31.01.2007
VeTeV
-> Luukkyy: bych si vyprosil - od tohodlke nedefinovatelneho sleneho neceho co se neda nazvat se velice distancuji 3
15:12:44
31.01.2007
Luukkyy
-> VeTëV: Ježiš sorry 3
15:11:07
31.01.2007
-> Luukkyy: no tak to není vůbec špatný nápad, kámoš má 2 Liazky tak to se nějak pořeší, dík za radu.4
-> VeTëV: 3 3
14:58:37
31.01.2007
VeTeV
-> Luukkyy: hele jakej vetev stan? ja s timdle bordelem tady nemam nic spolecneho 3
14:57:22
31.01.2007
Syny
-> Luukkyy: 3 3 3
14:54:54
31.01.2007
Luukkyy
-> Rooney: Normálně bych poradil vzít starší vůz z platnou STK a uzavřeným povinkem a při nejbližší příležitosti do zmrda napálit.
Poté jít na tři týdny marodit (pane doktore, mě tak bolí hlava), takže řepák začne být stíhaný za ublížení na zdraví. Vůz se zatím bude generálkovat z jeho povinka, a jelikož má drn evidentně auto v nepořádku, bude to pojišťovna po něm vymáhat.
Kdyby to nebylo tak daleko, klidně bych k Vám zajel s tatíkovým feldošrotem (potřebuje novou haubtnu, nárazník, páté dveře, lak). Obzvláště komické by pak bylo, až by na něm můj šéf vymáhal ušlý zisk. Účtuje si za mě cca 1200,-/hod, takže by blbečkovi ještě přistála faktura tak na sto litrů.
Vzhledem k tomu, že znám vymahatelnost práva tady ve větevstánu, bych ale doporučoval jiné řešení. Domluvit se s nějakým řidičem většího vozu ( Tatra 148, např.) aby při nejbližší příležitosti to zvyjebané prase sestřelil. Bude li mít v pořádku auto, stasku a nenafouká li, policie mu tak akorát potřese pravicí. Zmrdům zmar!!!!
13:16:18
31.01.2007
sekyy
to jsou teda rady 3
12:20:11
31.01.2007
Radůz
-> skoda favo..: hehe ta montažka do laufu to je dobrej nápad 1
12:04:30
31.01.2007
3 3 dík za rady chlapci4
11:41:02
31.01.2007
skoda favo..
-> Rooney: ja v base delam tak ti tam podrzim flek, jinak bych si treba koupil montazni penu a trochu mu ji fouknul do te okapove roury, tim myslim ten ladak
11:36:45
31.01.2007
Syny
-> Rooney: Propichat gumy, polejt auto brzdofkou... Propichnout nadrz, zozbit drzku...1
11:28:38
31.01.2007
Power of Bass
rolls - 333
11:25:21
31.01.2007
rolls
-> Rooney: v base sa potom naucis lepsie finty takze to ber ako vzdelavaciu instituciu4 3 3 3
10:34:21
31.01.2007
-> chooki: no spíš než po te jeho orezlé š120 s laďákem, bych mu přejel nejraději tím klíčem po ksichtu, ale to už pak zavání ublížením nazdraví s následkem smrti a do basy se mi moc nechce1 8
10:27:54
31.01.2007
chooki
-> Rooney: velmi dobra vec je "teleskopicky" kluc na kola (kupis vsade, okolo 100 kc), normalne ma cca 30cm, ked sa vytiahne tak mozno 60cm...taky nosim v aute, este pred par rokmi som mal extempore s jednym typkom co mi odjebal spatak zeleznou tycou ...no a ak ti nieco spravi, tak ho zablokuj, prejdi mu s tym klucom po aute a pochybujem ze vobec vystupi...inak to nevidim, cajti s tym urcite nic neurobia, pokial nespravi nieco vazne
10:11:34
31.01.2007
ha, sem se tam upsal, mně málem sejmul6
10:04:01
31.01.2007
U nás v bohumíně máme takovýho, debilního kripla, co tu jezdí jako prase s hnojem.
Už jednou na křižovatce sestřelil jedno chlapa a mě už taky jednou sejmul, neuhnout na trávu tak byl rapík na kaši a ja možná taky.
Takže se ptám, jak je možná že takové prase¨má stále řidičák? A dá se stím něco udělat?
Mít taj hummera tak bych věděl co dělat, prostě bych mu neuhnul, ale takhle? Už mě začíná vážně srát a myslím si že nejenom mně.8
Extreme Tyres