to si radči useknout ten prst než tohle ja mam ulomené moudraky mam tam jen kořeny a nemužu se k zubařce dokopat 

to si radči useknout ten prst než tohle ja mam ulomené moudraky mam tam jen kořeny a nemužu se k zubařce dokopat 

Asi v 10 letech se mi cukla dostala do předního kola, tak jsem líbal silnici... no odnesly to brýle, 2 spodní zuby a horní ret skrz. Paní zubařka mi ještě z dásní vyhazovala kamínky
Takže brčko to jistilo, fakt super 

, ja si taky nikdy nic nezlomil.
sem nalít přímo na ten krk od řidítek, no řeknu to asi tak, že ještě třetí den mě z toho boleli koule, fuj...

na tohle sem slabá nátura
jinak měl jsem držkopád s třílokly protože jsem jel z kopečka a auto vyjíždějicí z odbočky mi nedalo přednost tak vod té doby mám něco s bradou bylo to asi v 7 letech jinak 4x kotník v sádře 2x koleno 2x ruka jednou prst 

Skeli pomyslenicko... A to nemluvim o tom ze sme mel asi 3x rozbytou hlavu... A zlomenou klini kost pro padu s vlastnorucne vyrobeny oupacky na strome a plno dlasich drzkopadu z kola a buh vi ceho...

Ale jenom povídej

at funguje co nejdriv..

Tak se mnou můžeš někdy zajít na darování krve...Třeba tě to tam přejde... Za měsíc jdu už si po 33....

na druhou stranu chodím občas na bazén a chodí tam kluk co nemá celou ruku.. taky hustý 

chtel jsem ho mít už v doksech

at se ti to brzo uzdravi a hlavne at funguje jak fungoval doted

.tiez prajem skore uzdravenie a nech je plne funkcy