skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
UZ ME TO NEBAVI...
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 10.12.2003 do 12.12.2003, založil/a
22:29:58
12.12.2003
12.12.2003

jb
sem se zase zklamal jak svin..myslim ze kdyz sem do auta vrazil v lete 12klacku vsechno utesnil udela napravy atd...tak ze stk buide v pohode a nikoho uplacet nebudu chci mi tauto GUT. ale jednani typu ja ma mrazitko tak jestli se na me blbe podivas tak ti ta neco najdu..to same je ve skole rekl sem jednou neco co si myslim ..a tedkom se nestacim divit jak rychle si ty ucitelske svi** predavaj drby..fakt parada kdyz clovek nema prachy tak asi musi drzet hubu
18:53:53
12.12.2003
12.12.2003

Milošek
na stk seru -jeste ze v tomhle state zmrvenym vladou a rezimem buji korupce:))))
11:28:40
12.12.2003
12.12.2003

jb
na 9.kveten ale uz asi naposled nemuzu tam toho magora ani vystat co vyrizuje doklady hrozne se musim ovladat jinak bych to asi nedostal nikdy a tak radsi tise penim a nadavam na blbecka co udelal karieru na razitku..jinak uz to mam mam nove oblozeni ale je vyjety buben :( takze to dlouho ok nebude ..dneska davam rezervni
10:32:29
12.12.2003
12.12.2003

Marko
-> jb: A kam jezdíš na STK ??
09:29:34
12.12.2003
12.12.2003

Martin
Když už jsme u tý birokracie. Mě vyhodili s tátovou Sephií za nesvítící osvětlení zadní SPZ. Jinak se škodovkou budu muset jít v létě. Tak holt pojedu se 120covým motorem a bude klid.
09:17:40
12.12.2003
12.12.2003

Hamry
Mě ručka jednou zachránila. Praskla mi trubička s brzdovkou a jel jsem nějakejch 40 do křižovatky. Kdyby nebylo včasného zatažení a dobrzdění ručkou, byl bych na kaši v protijedoucím náklaďáku.
08:54:42
12.12.2003
12.12.2003

Komár 1981
-> Jirik: Vim, ze je to blby ptat se na cenu vanocniho darku, ale o necem obdobnem taky uvazuju (mam kazdou sedacku jinou - 1x tmave modrosedivou, 2x svetle sedivou, ostatni kombinace s fialovyma)... cilize potahy - jedine reseni....
07:22:46
12.12.2003
12.12.2003
Jirik
To je divný, dyž mi blbě brzdila ručka, tak provozní brzdila na válcích normálně.
Jinak co se týče ručky u škodovek, tak je to ten největší sajrajt na světe. Měly s tím problémy T603, T613, 1000MB, hundrti, pak stodvacky, fávo taky žádná sláva a až u Felicie za něco stojí.
Zprovoznit ručku aby brzdila tak jak má, je u šáde magie.
2 JB: už 2 roky XR2kový nemam, mám komplet osedlání z Rapida.
K vánotsům dostanu konečně ty potahy. Mňam - jsou žrádlo, na zakázku šitý i barvu mi udělali špecielně.
Jinak co se týče ručky u škodovek, tak je to ten největší sajrajt na světe. Měly s tím problémy T603, T613, 1000MB, hundrti, pak stodvacky, fávo taky žádná sláva a až u Felicie za něco stojí.
Zprovoznit ručku aby brzdila tak jak má, je u šáde magie.
2 JB: už 2 roky XR2kový nemam, mám komplet osedlání z Rapida.
K vánotsům dostanu konečně ty potahy. Mňam - jsou žrádlo, na zakázku šitý i barvu mi udělali špecielně.
23:09:34
11.12.2003
11.12.2003

martyCZ
samostav akorat zajisti, ze pakny neodpadnou moc daleko, pokud je na rucce pritahnes jeste bliz nez samostav tak samostav vubec nezasamostavuje :o)
23:03:46
11.12.2003
11.12.2003

jb
hmmm tak ja myslel ze si to samostav nastavi at uz je rucka jak chce ne na co by tam pak byl ? me se akorat nevraci lanko na jedne strane a to je nove nejsem nejaky lajdak. ja pravda za pokud ti blbe chodi samostav tak ta rucka to podrzi aspon nekde pobliz..tot muj nazor.a na stk to zkousi na valcich a ptal sem se na to a rikal ze provozni je OK
21:37:18
11.12.2003
11.12.2003

Max
no k brzdám.....když má blbě seřízenou ručku,tak blbě brzděj i provozní. Když má jeznu stranu přitaženou víc (pakna je blíž k bubnu) tak stačí menší zdvih prasátka a kolo brzdí. MOžná to není tak zná,protže víc brzdí předek. Ale kdyby jsi to rozjel a zadupnul,tak se ti to auto stočí. A to je na vodě nebo na sněhu al edu dost nahovno.... sám sem minulej tejden měnil prase :o)
15:44:30
11.12.2003
11.12.2003

J.TuneR
Me taky ceka STK na jare!Sem zvedavej jak to dopadne =) jeste, ze mam kamose kterej ma tatika co dela STK

15:38:42
11.12.2003
11.12.2003

jb
jiriku ty mas snad moje auto :) ja ma taky sedacky z XR2 a to mi rekl jako ze to tam neni ..za to bych spis cekal ze me vyrazi.. a rucka brzdy samostane blbe nozni ja ok NEVRACI SE M LANKO NA TE LEVE STRANE ALE NEVIM PROC JE NOVE SVINA, JO A KDO URCUJE DO JAKE KATEGORIE SPADA ZACAVA TECHNIK NEBO TEN CO TO VYPLNUJE ? PROTOZE ME PRIADA ZE TEN ZMRD UREDNICKY SI ME PAMATUJE ALE TECHNIK BYL V POHODE PRIPADALO MI ZE MI TO JAKO DAVA..POKECALI SME CIM TO MUZREBYT REKL SEM MU ZE TO MA CELEL NOVE AREKL MI AT SI DU PRO PAPIRY .. A PAK SEM CUMEL
14:29:11
11.12.2003
11.12.2003

Majkl
Taky me ceka STK na jare, ale moc se mi tam nechce... tak to nenecham nahode a asi to zaplatim.... neprosel bych kvuli barve

13:15:04
11.12.2003
11.12.2003
Jirik
Hmmm. Tak to jste asi netrefili na toho posratého modrokabátníka s placatou čepicí. 
Kámošovi tam skurvili zadní repro u fáva při výměně zadního okna. Ale jinak jsou slušnej servis a umejou tam i auto, tatíkovi tam dělali bouračku a udělali to moc pěkně. Je to fakt na koho se trefíš.
Můžete mi tam tu technickou taky třeba ňejak domluvit, hehe
? Ale na druhou stranu, po tej letní konzultaci a jednou absolvovanou technickou už tam nepojedu. Jezdím teď do Rybnice, jediný co mě sere, je že se tam musí ten kus jet, kdežto v Plzni je to u nosu. Mám ještě další tři nabídky na jarní STK, ale bohužel ne toliko pokusů, tak uvidím co klapne.

Kámošovi tam skurvili zadní repro u fáva při výměně zadního okna. Ale jinak jsou slušnej servis a umejou tam i auto, tatíkovi tam dělali bouračku a udělali to moc pěkně. Je to fakt na koho se trefíš.

Můžete mi tam tu technickou taky třeba ňejak domluvit, hehe
? Ale na druhou stranu, po tej letní konzultaci a jednou absolvovanou technickou už tam nepojedu. Jezdím teď do Rybnice, jediný co mě sere, je že se tam musí ten kus jet, kdežto v Plzni je to u nosu. Mám ještě další tři nabídky na jarní STK, ale bohužel ne toliko pokusů, tak uvidím co klapne.10:03:45
11.12.2003
11.12.2003

Vladislav
-> Jirik: No tak to já mám s AUTO CB úplně jiný zkušenosti, je pravda, že tam se všema našema automa jezdí bratránek, kterej tam vozí cca 5 aut do týdne, ale je všechno bez problěmů. Prošli jsme i s ráme, podložkama, bez nárazníků no bez všeho co tam má být.
07:01:47
11.12.2003
11.12.2003
Jirik
2 Palic : to je čudné, většinou brzdí blbě jenom ručka a provozní OK.
Jinak mě před 4ma rokama vyhodili taky kuli nestejně brzdící ručce a jak kápli na ručku, tak začali hledat další věci, tu se jim nelíbily sedačky z XR2i na konzolích, tále nějaká další píčovina, tak jsme si to zopakovali a hned druhej den byla STK hotová.
(byla to STK v Auto CB, technici jsou tam čůráci všech čůráků králové - dementi, který mají zafixovaný podmínky a předpisy tak jak platily před dvaceti lety).
-
Byl jsem se tam na něco zeptat těch jejich techniků teď v létě, chytil jsem tam ňákýho kolem padesáti, modrej plášť, eště že neměl placatou čepici, celuloidový brejle a aktovku s termoskou. Byl náramně chytrej a stejně zatvrzelej a skostnatělej jako naše legislativa v oboru auto/moto.
Teď na jaře mě čeká opět STK a v AUTO CB ani za nic.
Na druhou stranu, dyž jsem byl na seřízení světel v Porsche Plzeň (dělají tam i STK a EM), tak mi technik říkal, že by to bez problémů protáh technickou i s těma 15", laufem, stěračem, světlama z Opla a Fiata atd... Teď půjdu zkusit STK zase někam jinam, asi přes známý.
Takže opravdu záleží na tom, na koho se trefíte a jak se dotyčnej vychrápal.
Jinak mě před 4ma rokama vyhodili taky kuli nestejně brzdící ručce a jak kápli na ručku, tak začali hledat další věci, tu se jim nelíbily sedačky z XR2i na konzolích, tále nějaká další píčovina, tak jsme si to zopakovali a hned druhej den byla STK hotová.
(byla to STK v Auto CB, technici jsou tam čůráci všech čůráků králové - dementi, který mají zafixovaný podmínky a předpisy tak jak platily před dvaceti lety).
-
Byl jsem se tam na něco zeptat těch jejich techniků teď v létě, chytil jsem tam ňákýho kolem padesáti, modrej plášť, eště že neměl placatou čepici, celuloidový brejle a aktovku s termoskou. Byl náramně chytrej a stejně zatvrzelej a skostnatělej jako naše legislativa v oboru auto/moto.
Teď na jaře mě čeká opět STK a v AUTO CB ani za nic.
Na druhou stranu, dyž jsem byl na seřízení světel v Porsche Plzeň (dělají tam i STK a EM), tak mi technik říkal, že by to bez problémů protáh technickou i s těma 15", laufem, stěračem, světlama z Opla a Fiata atd... Teď půjdu zkusit STK zase někam jinam, asi přes známý.
Takže opravdu záleží na tom, na koho se trefíte a jak se dotyčnej vychrápal.

06:35:58
11.12.2003
11.12.2003

Palic - zrušená registrace
-> jb: mozna ze ted placnu blbost, ale me kdyz brzdila rucka jinak tak mi i normalni zadni brzdy brzdili jinak.... a kdyz jsem seridil rucku tam mi to brzdilo ok........ jinak kdyz jsem byl na technicky tak jsem mu rikal ze jsem menil zadni prasatka, novy pakny on ze kdy tak jsem mu rekl pred tejdnem a on ze si to este nesedlo............. jinak kamos mi radil ze kdyz jedu na technickou a vim ze takhle blbnou zadni brzdy tak mam jet se zatazenou ruckou, ono se to prej festovje ohreje a na bubnech to pak brzdi stejne......... tak STK zdar...
06:20:37
11.12.2003
11.12.2003

jb
hele na motor uz mam metalografickou zkousku takze sem ji vytrel prd.. zrak :) timo dik tatkovi. mam rad vsechno OK a spravil bych ale sakra ne v minus peti a nechapou proc to je nebezpecna zavada kdyz stojim tak je jedno ktere kolo brzdi ..a jestli pocitaj ze s tim budu brzdit provozu nebo co ? je to parkovyci brzda uz z nazvu nechapu ..a to prave kolo to v pohode udrzi i v kopci o 30 stupnich
23:33:45
10.12.2003
10.12.2003

Radek
No kamaráde já jsem jel na technickou s tatíkovou Omegou za mnou na lince bylo škodovka no prostě hrůza vůle v řízeních díry v blatníkácha prošla a tatíkova omega nikoliv jen kvůli předním nefunkčním mlhovkám. Jde vo to kdo je tam zrovna za byrokrata.
23:20:45
10.12.2003
10.12.2003
King
To nasere, ale na druhou stranu kdyz doladis brzdy a namlatis si nejaky cislo na motor......
22:21:06
10.12.2003
10.12.2003

jb
A NEBAVI ME TO ZE SE VSICHN HOJI NA SKODOVKARICH POLICAJTI STAVI Z 90PROCENT SKODULE NA STK DELAJ PROBLEM A TO SOU TAM VETSI SROT.. ALE KDYZ VIDI SKODULI TAK TO JE NUTO BYT DUKLADNY .. NERIM ALE VSEM STEJNE NE ..TO JE STAT TOTO UREDNIK JE TADY PANEM A BEZ RAZITKA SI HOVNO
22:18:31
10.12.2003
10.12.2003

jb
TAK DNESKA SEM NEDOSTAL TECHNICKOU HAJZLI ..NESTEJNE ME BRZDI RUCKA A TO SEM SI S TIM POCTIVE HRAL ESTE V DEVET S BATERKOU V MINUS TRECH. EMISE SUPER CUMEL JAK JE TICHY MOTOR A PAK NA STK ..JO JAK TO JE KDYZ MAM ESTE NALEPKU MESIC PLATNOU ALE V VELKEM JE NAPSANO NEZPUSOBILE K PROVOZU..TEN NEVOZIM :) A NA AUTE JE NALEPKA PLATNA TAK TO MUZU JEZDIT NE UPLNE NORMALNE. JE TAM TAKOVY DEBIL SE KTERYM SE VZDYCKY POHADAM DELA AKORAT BYROKRACII ALE DEBIL MAXIMALNI. CHYTRY JAK RADIO V LETE MI NAPSAL ZE BEZ CISLA MOTORU NEPOZNAJI CO TAM JE ZA MOTOR ..A TEDKOM ESTE TOHLE ..A TO SI ESTE BEHEM VYRIZOVANI MEHO TECHNICAKU VYRIDIL NEJAKY PODPULTOVY KSEFT S LITOUSEMA..A SI POJEDU JINAM ALE NEVIM KAM :(