skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cinkání jako tramvaj...
-> Gryzly: Zatim asi nikdo

Tak co koupil to někdo za těch 700?
-> Kloggie: Té jedno, víš co, já se zase v těch vofcích moc nevyznam jako někdo tady

-> Jirik : Ty we
Hele ja si to snad koupim, za tu prdel to stoji

-> Tomik...: Ale ofce beci kamo, kdyz mecet, tak musis mit v kufru kozu

-> Tomik...: Ale ofce beci kamo, kdyz mecet, tak musis mit v kufru kozu

-> Jirik : No ale zase třeba bučení jako kráva by se mohlo hodit, natož mečení jako vofce

-> Jirik :

-> Kloggie: Já bych se toho bál.
Někde zastavíš na semaforech, zazvoníš na lemru důchodce přecházejícího mimo přechod a okamžitě máš v autě 20 lidí a ženskou s kočárkem hledající strojek na procvaknutí lístku. 

Hele a neni to nahodou takhle trestny, davat si na auto zvonek z tramvaje??? Jako ze kazdy vozidlo ma svuj charakteristickej zvuk - tramvaj zvonek, kamion hlubokej zvuk, auto normalni... - a kdyz to zamenite tak vlastne matete lidi a ridice. Si vemte jak by vam bylo kdybyste jeli po dalnici a najednou by vam za zadkem zazvonila salina - ja bych se asi posral, pac sem o salinu zboril auto a ted kdyz mi zvonej za zadkem tak se muzu posrat

-> UltraFan.: Dobre tak Tatra tuning
-> Pedros: Maximalne by mi pulzovalo troubeni jenak je elektrika ok

-> Pedros: Maximalne by mi pulzovalo troubeni jenak je elektrika ok

-> Syny: Liazka ma kalxon ze S120 akorat 24V

-> Syny: prosimtě..z kamionu..ty woe s tou tvojí elektrikou by jsi z toho měl flétnu woe..
-> RadstaR: Janevim co furt mate... Me to dobiji nadherne... sice mrdka poblikava ale taha to excelentne...
A udelat klaxonu takzvany Liazka tuning, to by bylo good

-> Syny 30.01.07 22:16:59: Ale to aby si za autem vezl nejakej generator na proud

-> Fén: Pico jo... A nebo z lodi

-> Syny: Z vlaku nechceš? :o))
-> Syny: vycihni kamion na odstavnym parkovisti

Kdyz uz ste u tych zvuku, ja ci troubeni jako kamion

tohle mám já www.alarm-novotny.cz/user
data/.../mso5602D.jpg
myslim si že vim co schaní
www.conrad.cz/generator-z vuku-s-reproduktorem+dp652 92
cena s poštou tak 1500,-

www.conrad.cz/generator-z vuku-s-reproduktorem+dp652 92
cena s poštou tak 1500,-
TRaky jsem to kdysi zhanel. a v opravne tramvaji to bylo dost problem nechat protáhnout přes vratnici. tak jsem psal prodejci dílů na tramvaje:
Uvedené zvonce se dělají klasicky na 24V. Cena:2850 Kč. Zvonec na 12V bychom
pravděpodobně dokazali dodat za stejnou cenu do 1 měsíce. Zvonce na 24V máme
skladem. S pozdravem
Jiří Uliarczyk
Telefon: 323 605440
bylo to někdy v srpnu 2003 a tenkrát se mi to zdálo strašně moc. ale bylo to přesně ty tramvajové. jeden známy to měl v mercedesu a když jsme jeli po Ostravě a on u zastavky tramvaje zazvonil tak každý koukal kde ta šalina jede. ;-)
Uvedené zvonce se dělají klasicky na 24V. Cena:2850 Kč. Zvonec na 12V bychom
pravděpodobně dokazali dodat za stejnou cenu do 1 měsíce. Zvonce na 24V máme
skladem. S pozdravem
Jiří Uliarczyk
Telefon: 323 605440
bylo to někdy v srpnu 2003 a tenkrát se mi to zdálo strašně moc. ale bylo to přesně ty tramvajové. jeden známy to měl v mercedesu a když jsme jeli po Ostravě a on u zastavky tramvaje zazvonil tak každý koukal kde ta šalina jede. ;-)
-> Stepix: Paráda, díky moc...

hmm, v Globusu za 500

-> havlik: Jenže takový krámky tady vůbec nikde nejsou
....
Počkam třeba někdo bude o něčem vědět...

Počkam třeba někdo bude o něčem vědět...
v nějakym tuzing krámku to určitě mít budou

-> havlik: Mě to řikal kámoš, že to někde viděl a teď to shání, tak se mam optat... Ale je to docela dobrá kravinka... Že to prej umělo hodně zvuků a dost nahlas...
kámoš má přímo zvonek z tramvaje
Viděl jsem to na jednom trabantu, je to asi nějaká elektronika a jde tam přepínat víc blbostí(nějaký bučení krávy a tak), nevíte kde se to dá sehnat? A co to vůbec je?