skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
-> castrol: to je to pěkný pomaloučký néé?... 

-> tunerlada:
Fakt?
A já se tak snažil
-> Enggik:
Ty "podobně velký" nelepím, na to nemám dostatek síly, odvahy a citu v rukách. Ačkoliv... Je to určitá výzva
Fakt?

-> Enggik:
Ty "podobně velký" nelepím, na to nemám dostatek síly, odvahy a citu v rukách. Ačkoliv... Je to určitá výzva

1560 21.12.11 01:51:14 napsal:
A poto je jako by si mi ukrad fotku
mám to uplně stejně postavené a i podobně vyfocené ten minihrad s padacím mostem
A poto je jako by si mi ukrad fotku

-> Enggik 22.12.11 21:42:45: jj, hromada vrakov aj v miniboxovom mestecku :D
-> 1560 20.12.11 14:01:22: hezký
Miniboxy už jsem v ruce taky neměl pěkně dlouho. A tyhle 1:300 byli hodně krutý, zejména slepování Favoritů a jinejch podobně ,,velkejch"

-> 1560: Heh, taky jsem to nedávno skládal 

Já dokonce třikrát - a ani nevím proč
Dvakrát slepeno (jednou lehce ojebáno a malé doplňky, co se blbě lepí).

-> 1560 21.12.11 01:51:00: to mam aj ja dakde
-> 1560: ja by som ani hodinu nedal uz pri vystrihovani by som sa opustal a nie este aj lepit
Nějak nechápu, proč je podložka větší než by měla být, ale nevadí, jinak docela dobrý, až na střechy a zdi :-D
-> castrol:
Já taky ne
Jako na některý minivěci fakt ne, jen ty větší, co se dají alespoň držet, aniž bys je rozmačkal mezi prsty... A i tak mě to baví vždycky maximálně tak hodinu.
Já taky ne

-> 1560: tak na toto by som nemal trpezlivost
Pokračování ze včera :-)
Opět ale nic moc, hlavně ty kulatý střechy...
Opět ale nic moc, hlavně ty kulatý střechy...
CHIP 19.10.11 09:10:24 napsal:
1 Včera jsem si byl na poště pro modýlek RTO. Pěkně provedený ..
akorát pochybuju, že někdy takové RTO bylo .. Ale co .. za 99 Kč .. to je
zadara.
To bude spíš Jelcz, i když i na to mi tam pár věcí nesedí. Ale za tu cenu dobrý, taky mám doma.
Ty špígle jsou ale hnus :-)
1 Včera jsem si byl na poště pro modýlek RTO. Pěkně provedený ..
akorát pochybuju, že někdy takové RTO bylo .. Ale co .. za 99 Kč .. to je
zadara.
To bude spíš Jelcz, i když i na to mi tam pár věcí nesedí. Ale za tu cenu dobrý, taky mám doma.
Ty špígle jsou ale hnus :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Měl jsem u toho leták .. a tam byly tyhle autobusy .. nevím jestli to bude vidět .. každopádně pro mě celkem nic zajímavého .. příští model je IFA H6B.
-> CHIP: Aha, tak kouká, že už ho mají i na stránkách (což neměli), akorát že za 129,-. www.editionsatlas.cz/p/..
./Skoda-706-RTO.html A těch autobusů asi bude víc, ale kdo ví jestli zajímavých jako RTO.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ano je to z toho letáčku co jsi sem vložil. Kontakt samozřejmě je .. je to od této společnosti .. www.editionsatlas.cz/c/..
./Znalosti-a-vedomosti.htm
l takže není problém je kontaktovat .. už jsem tam i volal .. vždy mi někdo na mé otázky odpověděl.
-> CHIP: To je ten z toho letáčku? img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_4_127926__2010
-10-07_18-44-10_36.jpg Taky jsem to objednával, to jsem teda zvědavý, jestli něco přijde. Není v tom co ti přišlo nějaký kontakt na distributora?
-> CHIP: tak to sem zvědavej kdy to přijde mě,první várka se neuskutečnila vůbec

1 Včera jsem si byl na poště pro modýlek RTO. Pěkně provedený .. akorát pochybuju, že někdy takové RTO bylo .. Ale co .. za 99 Kč .. to je zadara.
pošli te mi niekdo prosim stranku alebo vystrihovačku už priamo vozidla škoda 130 lr, velmi pekne prosim
-> Nwkt: Nevypadá to zle
Navíc za tu cenu.

to je dobře že se to chytá
pěkný,taky jsem přemejšlel o klouzání když furt drandim jen dráhy a zahradu 

Tak mě to RCéčkaření nějak chytlo a tak jsem si polepšil
Omluva za kvalitu

Tak jsem dostal konečně model se kterým jsem si jako malej nesměl hrát..a jen na něj koukat ve vitríně v obýváku.
Výrobcem modelu byla firma SCHUCO, je to Porsche 917 .
Originální vůz podle kterého je model vyroben - měl obsah motoru 5000 ccm,590 PS, a lítal v roce 1970 390km/h !!!
Výrobcem modelu byla firma SCHUCO, je to Porsche 917 .
Originální vůz podle kterého je model vyroben - měl obsah motoru 5000 ccm,590 PS, a lítal v roce 1970 390km/h !!!
Tak a máme auto po víceméně GO..kompletní rozborka,čištění,nové náplně,ložiska,atd atd..
-> WMA - navigátor :): Ahoj.to je jeřáb T138 trochu v dezolaci...viz:
www.starehracky.cz/katalo g_detail.php?&kateg...
www.starehracky.cz/katalo g_detail.php?&kateg...
-> skodovak: tak to je taky pekny. Co to je za model toho bagru? A lepsi foto bagrika?
-> škodec: len co ta sranda bude stat 

-> Eidy: je to striedavy motor konkretne tento www.skymodel.sk/elektromo
tory/.../roxxy-bl-2827-26-
s-prislusenstvom
-> castrol: SS nebo stříďák?
-> alpin: elektro
-> castrol: jaký to má motorček ? ak ho má ?