PM autosport zířata nebo géniové ????

prohledat
110 příspěvků (zobrazeno 101 až 110) od 09.12.2003 do 12.01.2004, založil/a
řadit dle data
08:24:44
10.12.2003
Zazaa
Radek > ono nemusis ani nikoho znat
kolikrat proste staci kdyz jdes kolem dilny taxe jednoduse zeptat a opravdu neni problem
existuje spousta soukromniku ktera ti podle vykresu vyrobi cokoliv a pokud se domluvis ze na to nechces doklad tak to ani neni moc drahe

samozrejme to chce obejit vic lidi pak mas i prehled o cenach

tedka mam jednoho cloveka co si uctuje 170,- na hodinu a dela fakt sqele jenze ma jen mensi dilnu a nedokaze udelat vsecko
22:47:40
09.12.2003
Radek
-> Saky: No je tu ale jedna zásadní věc schvaluju co jsi napsal ale řekni mi kolik lidí zde má nějákého známého kterej by dělal u frézi ono plánek si z netu stáhne kde kdo ale pak někoho shánět vono to tak lehký není. Musíš myslet na to že každý na tom není jak ty (myslím znalostí, známostmy, zkušenostmi) a tak zaplatí přemrštěnější cenu a má pokoj. Druhá stránka je jak je to provedeno atd. Ale třeba kotouče od Rebelů jsou dobrý.
22:03:22
09.12.2003
Saky
no vida prvni spokojeny zakaznik pana Molcana-) a pak ze nejsou-) kdyz to rikam porad tak sem za magora ze ja ktery nic neumi si dovoluju urazet nekoho kdo umi vsechno, ale jak-) ...
ale ono kdyz by se clovek nejdriv nekde zeptal a porovnal nabizene moznosti at uz kvalitou zpracovani tak cenou tak by firmy jako rebelove PMauto uz nebyli... vsechno co nabizeji oni dokaze udelat bezna strojni firma levneji kdo chce planky na cokoli co oni nabizeji muzu poslouzit a za planky nic nechci.. nevidim duvod proc krmit obchodni retezce kteri nic nevyrabeji a jen prirazeji cenu pak to nema vypadat s cenama tak jak to vypada.. kdyz si nekdo rekne treba 500kc za soustruzeni a fakt to umi proc ne, vetsina praci je na chvili tak to nevyjde tak draho, ted mluvim o kotoucich, kvalitnich unasecich a vseho co se tyka brzd.. co se tyka motoru taky muzu poslouzit nekolika dobrymi radami taky zadarmo ac me stali nemale penize a zjisteni... i kdyz upravami motoru se PM ani rebelove nezivi ale to je jedno, vsechno o cem pisu umim i vyrobit a za ceny ktere sou dvoutretinove oproti konkurenci a na tu praci dam klidne zaruku ale jelikos se tim nezivim a delam to vicemene pro lidi tak spis davam planky jak na to at si to kazdy necha vyrobit nekde sam.. vsechno vyjde nekdy na webu ale kdy to nevim az bude cas-) ono sem hodne rychle pochopil ze na vecech pro skodovky se vydelat neda tak nez abych nabizel neco predrazeny jak ostatni firmy tak to nabidnu za cenu za jakou si to kazdy muze vyrobit,a ja mu reknu klidne kde a jak nerikam ze na tom nemam zisk, mam kdyz udelate neceho uz treba jen pet kusu tak uz se cena snizi, takze radsi poradim lidem jak na to abych aspon trochu minimalizoval zisky takovymhle firmam, jak rikam nevadi me cena kdyby to davali za kvalitne odvedenou praci tak neni co resit ale za to co oni nabizeji by se mel ten co to vymyslel stydet a ne si nad tim mastit kapsu...
21:40:00
09.12.2003
LRman
Koukam, jak tady všichni šijete do Molčana a do jeho brzd. Nelíbí se vám, že na ně nedává žádnou záruku. Jak ale chcete aby dával záruku na něco, co vůbec nevyráběl. On je prostě jenom koupí, prodá a solidně si přidá na ceně. Já bych se za cizí práci taky nechtěl zaručovat. Já jsem se taky nechal nachytat a koupil jsem si ty kotouče. Škoda, že jsem je před tím neviděl. Když se na ně podívaly lidi, co tomu fakt rozuměj, přesvědčovali mě, že jestli se mám trochu rád, ať se jich rychle zbavím. Znám jedno jednoduché řešení "NEKUPOVAT!!!" Jeho další práce jako například ta náprava, o které bych si já v životě nedovolil tvrdit, že má něco společného se 130LR, si snad ani nezaslouží jakýkoliv komentář.
16:40:50
09.12.2003
Saky
nejen ja rikam ze jejich prace je predrazena, coz by ani nevadilo ale je nekvalitni a bez odpovidajicich vypoctu a tvrdim ze v nekterych pripadech muze byt i nebezpecna to v zkratce-) zbytek je u toho michalova auta tam si to muzete precist ale uz tam nikdo nic nepiste-)
16:33:34
09.12.2003
martyCZ
ve zkratce? SAKY rika ze PM sou lameri, NIKY rika ze to neni tak hrozne, ze ma od nich auto, spousta ostatnich lidi prizvukuje :o)
16:29:59
09.12.2003
Saky
tak sem jeste nekdo skopirujte diskuzi at je to tady komplet ta se nezacina nanovo-))
16:24:31
09.12.2003
martyCZ
to je pokracovani diskuze ktera se rozvinula u jednoho auta :o)
16:22:12
09.12.2003
Racyk
co tím jakko myslíš?
15:53:11
09.12.2003
SOMALECEK (martin120)
zde máte prostor diskutovat a nezasírat komentáře u aut nesmysly
Extreme Tyres