Tak, a třešeň na závěr. Našel sem v tom objektu ještě garáž. Plná až ke stropu, brodil jsem se bordelem, převážně kanistrama a nějakýma rolema nevim čeho, až sem našel tohle. Otevřená kapota motoru i kufru, odemčená. Na střeše cigarety, pivo, různý součástky, flašky od coly apod... Interier celkem v pohodě, ale klíčky v ní nebyly.
Tak jsem našel díru v plotě a blíže prozkoumal barák s vrakem litra. Je to fakt děs, barák místy vyhořelej, ubytovna pro bezďáky, všude bordel, haldy suti prkna a všude střepy skla. Na dveřích visí i nějakej papír od policajtů. A teď k tomu litru, ten je fakt odepsanej
-> Don_pepe: už jsem to tu psal za to kilo jsem mu nabízel něco kolem ted nwm jestly 5 tis a on že ne neproda a když jsem se ptal jestly bych si z toho erka mohl sundat ty disky a že na tom dam plechače za nějakou cenu tak mi řekl at mu dam 8 tis na ruku a mužu si je jit ihned sundat tak s nim domluva nebude:-)
20:34:16 03.05.2010
Don_pepe
-> cPetan: Tak to je nepříjemná rovnice, ale myslím že po zapojení funkce: "kus vepřové kýty" by se dala vyrušit, aspoň je vidět jak je matika krásná! -> pulin: A to by se fakt nedaly domluvit jen ty kola???
-> lokaj: Ta Karosa je nádherná!!! To je ještě to starý provedení, kde byly na zadní nápravě široký náboje kol. Stála by za renovaci. Je škoda ji nechat zchátrat.
18:37:58 03.05.2010
TT_daniel
-> marek668112: to by zuvacka spravila alebo pur pena :D
A takto vypadá vandalství až do konce.ta Škodovka byla funkční,jezdila,nic jinebylo,bohužel za ty roky si každý musel něco vzít,rozbít,nebo aspoň skočit.Ke Škodovkám neměl nikdy nikdo úctu..A kolik toho museli vydržet..(A jak dlouho.)