Právěže všechno, až na ty lišty a na přední masku, odpovídá 130 GL - do motoru jsem zatím neměl možnost nahlédnout, jestli tam jsou odhlučňovací panely na blatníkách. Pokud by tam nebyly, tak bych věřil vyměněné kastli
-> Jarda: Možná jo, stojí tam takhle jen cca půl roku..
-> Domajz: Favorit, na typ jsem nekoukal.
-> Bukaj: Měl jsem včera cukání (uklízel jsem HDD apod.) vzít sem oskenovaný foto 1202 STW z MF Dnes.. Škoda, že jsem nevzal, bylo by do páru k tvé Octavii (v podobným stavu a podobně zelený).
Dnes jsem u kamaráda na vsi potkal dvě 130GL bez SPZ - jednu má majitel na ježdění na pole, majitele druhé jsem nezastihl.
Tahle byla zajímavější - kromě zadních opěrek hlavy (které už mám domluvené) mne na ní zaujalo to, že nemá boční plastové lišty na dveřích a blatnících - to jsem viděl poprvé u GL...
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-1000MB-na-dily.php Včera byla ještě zdráva a teď naní roste tráva…Stojí v obci Bobnice na jednom místě už přes dvacet let.Nemá přední kola,takže je odspoda už totálně na prach.Z podlahy zbyl jen tunel a vnitřní prahy.Ty blatníky jsem chtěl taky,ale byly celkem papírový,tak jsem to nechal být.Ani nevím za kolik je nakonec borec prodal...