-> scrater:
, za 5 sezenes slusny favo..

, za 5 sezenes slusny favo..

-> Tuneman2: To je prostě škodárna
žádná zbytečná elektronika

, za 5 sezenes slusny favo..to koupi leta nakej ubozak

stav uspokojivy
lol

Chtěl bych vidět foto.

, dal bych jí na Mangelesy a hurá na podvalu do Německa jako RAT Tuning

kde to je?

Ale nejhezčí zbořeniny jsou stejně Škodovky, ta červená s tím drnem ve dveřích je fakt super
Šla potom karambolu ještě nadráždit a nebo už šla na díly?

byl nadhernej..moc krasnej i bez celolaku 

Chtěl jsem schovat do garáže auto, které jsem pak dva roky splácel a proto musel kompletně vyvařenej a od té doby v dešti nejetej skelet pryč. Zkoušel jsem hledat pronájem jiné garáže, ale v zimě je to špatné a nic jsme nesehnal. Nakonec se mi za dva roky rozprodeje vrátilo kolem 45.000kč a ten skelet bez zadního blatníku jednoho dne zmizel od garáže. Asi ho vzal někdo na vlek a odvezl ho do šrotu. Ani nevíte jak to pro mne bylo těžké, když byl venku na boku a sněžilo na něj a začal orezat. Stále mě to hrozně mrzí...jediná útěcha je, že většina dílů z něho lítá po silnicích různě po republice.

Měl jsem do něj přichystanou sadu béžových sedadel ve 100% stavu, jako nové a lak měl být červený relly, polejvaná bezbarvím lakem. Skoda...

, tady bydlej všicí blízko a jezděj blízko...

, já byl u Vlčáka, tvrdá škola, zajímalo by mě jestli bych tě poznal...aspoň od vidění! co máš za káru, jestli jezdíš, feldu co máš v ID sem neviděl nikdy, a je možný že chodíš, nebo si ve třeťáku chodil na počítače a seděl si u prvního u dveří?? nebo chodíš tam ještě?? na PC??
Jinak ke komu chodíš nebo si chodil na praxe z těch tří mistrů co tam jsou?Já byl u Karoly

, tady bydlej všicí blízko a jezděj blízko...