skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Bohyn: chudak awti

-> Bagrr: -> myl@s: www.nasetraktory.cz/
-> Bagrr: co ten trabant? Nebyly by použitelný nějaký díly? potřebuju přední bakelity, nemáš střechu?
-> myl@s: Nevím stále nevím:o))) Ale bude to zetor

-> Bagrr: já myslel,že trefíš typ traktoru,tak vetší nápověda

-> myl@s: žeby převodárna z traktoru s jednim kolem a oběma portálama a bude to UŘ I páč to má řazení u volantu

-> Bagrr: jestli poznáš,co je tohle

-> myl@s: Ale motůrek si šlape náherně... Tlaky ve všech válcívh nádherně vyrovnaný okolo 30atm a vstřiky sme pro jsitotu dali nový:o) Zbytek se holt musí kompletně opravit... A hlavěn řízení vyměnit za posilovačový páč na tom bude čelňák:o)
-> Bagrr: aha,zdálo se mi to nějaký zvláštní

-> myl@s: Takovej menší myšmaš... Zadek je 40, přední náprava je taky 40, motor je 77, řízení 30 atd... A je to kabrio

-> Gryzly: jo eště vypadá ok... no tak se někdo dohodněte s majitelem a zrenovujte...

-> suzie: vypadá ještě pekne.
-> pinokio110: jj, taky jsem tudy jel a dal nohu z plynu, proste reflex

Tak to jo,ono těch v barvách VB moc vidět není,kdo jezdil na Jaroměř,tak ví,kterýho jsem měl na mysli.
-> pinokio110: toho měli už dlouho leta snmim předvaděli jizdu po dvou kolech...ale už dojezdil tak se stal akterem šou
Targa-není to ten VB Žigul,co přes den stával v Holohlavech u křižovatky?člověk vždycky dal nohu z plynu.Věčná škoda,tohle někomu dát za litr,nebo co dávaj,aby to zničili.

-> Gryzly: ta kočka je wostráááá

-> Fire: v pátek jsme byli na ohnostrojích kouknout, v sobotu baby šli nakupovat a my si udělai výlet ze Sadové, přes Soběšice, Bílovice do Obřan a toto je v té ulici co končí pod železničním mostem. tuším se jmenuje Babická.
-> Gryzly: co jsi delal v Brne Malomericch ?

-> Pavel P.: se vystavuje
-> Gryzly: co to tam ta kočka provádí?

v sobotu v Brně Maloměřicích.
asi 30m odsud byl barák a tam na příjezdu ke garáži stál trabant kombi a žigul nebo škodovka už si nejsem jistý, ale taky tam musely stát už několik let.
asi 30m odsud byl barák a tam na příjezdu ke garáži stál trabant kombi a žigul nebo škodovka už si nejsem jistý, ale taky tam musely stát už několik let.
-> Embeso: Podleme tam stejne de vo to jak se nici takastle, tak proc tam davat auto s vybavou zejo

hm,tak tohle mě mrdá už dlouho.akce za těžký vstupný a úplně na pí..!110ls,nebo 120gls jsou pro ně bezcenný,jako všechny ostatní shade.radši už nebudu nic psát,napadaj mě jen nadávky.mimochodem ten žigul vypadá jak VB že jo?nebo už vzteky špatně vidim?

-> aDAm: ale dalo by se z toho ledacos jeste pouzit
a od eko likvidace to ma hodne daleko

Syny 28.05.07 18:02:12 napsal: -> Tom.t: Ta ouza je hodne luxusnidiky
to na tom vleku bylo taky kdysi hodne luxusni

-> Tuxik: tak ja taky nejsem zastancem niceni cehokoliv ;) ale u tohodle bych udelal vyjimku, stejnak by to znicili ve sbernych surovinach takze to mas jedno
-> aDAm: no to ja chapu ze je to show, nicmene mne tohle vubec nic nerika... chapu ze nekoho bavi nicit cokoli, ale ja z tehle skupiny lidi nejsem
-> Tuxik: tak musis brat ze je tohle show...a tyhle auta sou na tohle urceny. ja kdybych mel moznost tak si to taky zkusim ;)
-> Tom.t: Ta ouza je hodne luxusni
-> Targa: tak to ja fakt ne, nejak nemam demolicni sklony
-> Tuxik: asi bych tomu taky přišel na chuŤ

-> aDAm: no nevim, je to zvlastni zabava nicit cokoli
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar