skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Scorpie: jo nějaká metla...
-> Pavel P.: A má moc pěknej lak...

-> xMart: Krasavice...
Ty blinkry z Avie jsme taky na jedný měli

Ty blinkry z Avie jsme taky na jedný měli

Tak aby nam to tema vraky uplne nechciplo.. MB 12let nejete...
naše cvičení z ledna 07 při přípežitosti návštěvy z krizového štábu zl. kraje, jedna z hlavních rolí zasloužilá umělkyně "ouža" :-)
-> Lůďa: jojo
-> Pavel P.: tos mi neměl říkat

já včera objevil v Petrovicích u hřbitova krásnou stovku s klikama ven, měla parádní lak a béžovej interier akorát se na ní někdo vyřádil, vykopaný světla, prokopnutý poklice který byli jako nový, prošlapaná střecha apod... asi jí zajedu nafotit, vypadala že jí asi někdo ukrad a tam jí postavil, byla fakt jako nová. ale už má vylepenou výzvu od četníků.

-> Apple: A zasadil ji strýček Pompo,viď?

ta 100fka teprv roste,v létě bude zralá na sebrání a jak nová,nebo ne

-> disco_punk:

-> disco_punk: Au au...

-> juraj: No ved preto!

no jo dobre, tie veci nesli do lesa ale do zahrady, kde mame garaz teraz ked sa vyvara moja embula, tak som nanu dal tie dvere, tez masku a este kopu inych dobrych veci

-> Apple: ono celkově je tý masky škoda

co ten nápis š130?
-> juraj: Strasne, a tym sa tu chvalis?

tam vpredu za tymi dverami bola este pokazena prevodovka 4q pedale s valcami a posilovacom, nieke casti z motoru, dalsie casti z motoru boli v daewoo lanose

-> juraj: a šup s tým do lesa

-> juraj: Tak tomu sa hovori generacny konflikt....
jakto?
-> myl@s: Nie, to sa nevyrabalo, to je ludova tvorivost..... uz som ich par videl...., zial, toto auto asi uz cesty neuvidi.....
-> alchstuip: omluv moji neznalost,ale to je erko s predkem z MB?to se vyrabelo

Tak toto maju v servise, kde robi bratranec.... uz par rokov....
I takto se dá nabourat Favorit - podotýkám, že to není moje práce :-/
Takhle dopadla jedna ouža co sme likvidovali, pár věcí sem si z ní nechal, a kastle a bordel z garáže šla do šrotu, trochu sme se na ní ale vyřádili:
... v Hradci Kr. :)
jeden luxusni vark 120cy s vyduti celniho skla pro hlavu spolujezdce stal dneska u OBI :-)
Shade Nouf : presne tak...mel sjem zajem ale kdyz mi poslal fotky a rekl ze to je jeste bez TP tak sjem couvnul :-( jinakje to ale pekny auticko

-> T: tohle auto by se mi fakt libilo, vypada dost krasne a stylove, mit dost penez hnedka bych se do ni pustil, ale kde na to vzit a nekrast ze?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar