skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> škodak: a jezdí v tom slečna,bych do toho typnu trochu jinou osobu,holkám většinou záleží na vzhledu auta
-> škodak: sem tam poklepat přetřít primalexem a bude
img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/7_4_46102__2009-08-1
5_20-55-28_62.jpg jak sem sem dával fotky 1000mb tak je na prodej bez papírů za 2000kč na renovaci,,,,,,
az141 29.08.09 17:25:43 napsal: → Embeso: mužu se zeptat kde stojí to modrý fávo díky moctak modrý Fa bylo v Praze 9,hrdlořezích,ale fakt už bude asi na nějakym odtahovým parkingu...bohužel

-> Embeso: borec

→ Embeso: mužu se zeptat kde stojí to modrý fávo díky moc
-> Embeso 29.08.09 15:10:52: To je prdel. Pražskej magistrát mě vyzívá abych si opravil auto. Bych jim poslal dopis v němž děkuji za upozornění a že o tom stavu vozidla vím a že na parkování mi takový to stav vozidla stačí a příště at me už neupozornují.
-> Embeso: si mel rict ;-) jeste vim asi o dvouch favech a naky 120 ;-) ale ty asi lovis starsi co ;-)
-> Embeso:
ty hundrtky

už tu dlouho nebyla fotka nějakýho vraku,tak co třeba Simečka,tý je taky obrovská škoda.
-> Nwkt: Ano, když mě chytí 

-> Embeso: 

stika87 29.08.09 15:16:46 napsal: → Embeso: ahoj ty souradnice sjem ti posilal ja. tak sis udelal vylet ? a aspon si neco ulovil ?promiň,už jsem to nechtěl zpětně hledat,ještě jednou díky za info,ale byl z toho skutečně nakonec jen výlet,bez úlovku.za to většina fotek,který sem teď sypu jsou právě z toho dne...
-> David29: Zadara nebo za klepeta když tě při tom chytí? 

-> Nwkt: Nebo jetej zadara... tak si vyber, co je lepší

tak a už dost bylo škodovek,zakončíme to něčim jiným....Praga S5T
-> David29: V Hanhartu 2000,- nebo čínskej na jednu jízdu 800,-
-> Nwkt: 1000kč je pro mě celkem dost peněz...
-> David29: ETZ asi 300,- rozdělovač zrovna prodává Saskyn origo PAL za 1000,-
-> Embeso: ahoj ty souradnice sjem ti posilal ja. tak sis udelal vylet ? a aspon si neco ulovil ?
-> Embeso: No počkej... a když nedám?
-> Nwkt: Tak což o to... ETZ stojí pár korun, ale kupovat novou cívku a rozdělovač se mi nechce-)
A vrakáč v Praze neznám...
A vrakáč v Praze neznám...
jakmile máš na okně tento líbivý křiklavě žlutý doplněk,znamená to,že si to musíš dát do měsíce do kupy,nebo do háje.no takže tenhle už je na tuty fuč...

-> David29: Na vrakárně nebo nový v mototechně
-> Nwkt: Jo.. kde?
-> David29: To je takovej problém si to zapálko koupit?
-> Embeso: To neva ne? Tim líp 

David29 29.08.09 15:08:48 napsal: → Embeso: Hele… fávo… nechceš mi z toho vybrat komplet zapalování?
whooops,z tohodle už asi ne....

tohle je ta barva co mám na litru,aspoň si myslim,že správně patří na fandu
-> Embeso: Hele... fávo... nechceš mi z toho vybrat komplet zapalování? 

Vojťas 29.08.09 14:42:09 napsal: → Embeso 29.08.09 14:29:47: kdy si byl na Lanšperku ?
no asi tejden po tom,co jsi mi posílal souřadnice i s mapou,chtěl jsem to omrknout a pokud možno ulovit zadní koženkový sedačky,ale byly tam už elkovy s látkoým prostředkem.Když mi koukneš na stránku,je tam ještě jedna fotka tam odtudu toho obchodu.hezká dobová cedule i budova...

-> Embeso 29.08.09 14:29:47: kdy si byl na Lanšperku ? 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar