skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Pavel P..: Kde ta ouža stojí prosimtě?

-> kaprof von Bahnhof:): Já ani nevim že Hondy natáčecí zadní nápravy měli

ta už tam asi nějakej pátek stojí podle toho křoví kolem...... co s takovou vraždou.
-> El_Burro: tadle eště snad neměla natačeci zadni napravu že?
-> kaprof von Bahnhof:): Přesně tak.. všechno de ale musí se chtít

-> El_Burro: tohle vidim poprvy v zivote 

-> El_Burro: všechno jde
raritka už

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jojo , včera jsem tam jel a kola měl , říkal jsem si jak dlouho tam už stojí
Škoda jí ale už by asi nešla zachránit když se podívate na ten lem a ty prahy

Na kraji Kladna na parkovišti u prodejen použitých ND na různé značk...1.generace Honda Prelude

-> Nwkt: Nojo vlastne, ale co by delal s takovejma kolama 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tux 

Hele mladezi, tady: www.mapy.cz/
Stoji v odstavnym pruhu cervenej forman tak mesic... v noci asi dneska zmizela kola, predtim predni okno. Neocesava ho nekdo odsud?
Stoji v odstavnym pruhu cervenej forman tak mesic... v noci asi dneska zmizela kola, predtim predni okno. Neocesava ho nekdo odsud?

-> Tomhais: předpokládám že je nastohovaná u dalších vehiklů?:D
-> Bagrr- máma mele Emu: No, ehm... Až uvidíš fotky současnýho stavu, změníš názor :)
-> Tomhais: mi ani nepřipomínej:D sem měl sto chutí tenkrát ten podval odpřáhnout a hodit ho ze skály:D Přístě to bude naopak:D Tempra potáhne podval s peginou:D
-> Pavel P..: no kapotu a zrcatko si mi moh vzit

-> kaprof von Bahnhof:): já ne... to nějaká verbež předemnou
-> Pavel P..: koukam že si zahajil demontaž

-> El_Burro: R19?
taky přidám pár kousků
-> tunerlada: to máš od kusu....já jsem bohužel měl problémy s motorem jinak je to celkem spolehlivý auto.,...
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: já sem zvědavej kolik nařachtá fiat
doufam že hodně moc bez oprav,ikdyž to je nemožný boužel 

-> Dave - ten pátý: jo táák

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: To já mám na budíku 264 200 - kvůli pojišťovně 

-> Dave - ten pátý: já už mám jen 270000km,jsem měnil minulej tejden budíky,odešel teploměr 

Já mám 364 000 a podle toho jak to jede si myslim, že se to teprve zajelo...

-> tunerlada: 210 000km...to jde,na fiata
můj vw spotřebák má teď skoro 360 000km
a stále řachtá...

-> tunerlada: tjn mohyla

-> Breakz: chudák auto
ale v jistym smyslu je to i krásný takovýhle rozpadlý auta 

-> Breakz: ale jak na to koukám tomu kdyby něco někdo položil na střechu tak se tou střechou asi propadne

-> GRED-Činpokomon :D: jj je to statek uprostřed pole a stojí tam hodně dlouho, ale jak to nikdo neví..
-> Breakz: ti krávo jak dlouho to tam je?to je na u nějakýho baráku na poli ne?
-> Breakz: sakra, keby som take nieco aj ja raz nasiel... aspon kvoli tym hlinikovym listam na tesneniach okien... inak fakt smutny koniec...
-> Tomhais: ta moe má nalítano už něco přes 210 000 pomalu odchází spojka..dávám jí tak rok
krom ty spojky je v luxus stavu 

-> Zdeněk.: Kdepak, já tento italský výdobytek uchránil dalšího provozu a ušetřil tak naše plíce
. Bagrr je toho svědkem a myslím že si tu šaškiádu na zledovatělým kopci v lese bude pamatovat hodně dlouho 

-> Tomhais: díky Tvému videu vznikla v atmosféře ozonová díra, děkujeme

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar