skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> janos: dobrá garáž...

-> 125l a nebo taky GRED 06.05.08 01:37:59: Tak tam kradeš ty poznávací značky?
... a stejně tak dlouho stojí na jiný zahradě Polák... tomu navíc asi před rokem uřízli předek... 

starej Medvěd... pod tou plachtou takhle stojí co pamatuju, tak patnáct let... už bude pěkně na kaši 

-> 125l a nebo taky GRED: u toho sme byly celkem často
nejzajmavější bylo když sem šroubovákem jentak z hecu odšrouboval krity blinkrů, najednou sem tam od toho auta našel klíče
škoda že nějakej pablb ti zámky rozerval šroubovákem....i když to by moc nepomohlo vono to bylo na cihlách
který pak nějak praskly a to auto sletělo až na zem
ale u toho sme nebyly

-> David29: tak to sem tam nikdy neviděl
ale jednim časem tam u lokotky z druhý strany byl vrak volva 244

-> 125l a nebo taky GRED: Nevim co tam blbnou, na mě je tahle stanice moc daleko
Jinak tam třeba stály Mercedesy než je přiřadily jednotlivejm stanicím, a možná tam ještě stojí ta převrácená Scanie (BRONTO, žebřik) co se převrátil....

-> David29: aha...ale celkem se to tam obměnuje já tamtudy jednu tak jednou do měsíce a jednou sem tam jel a byla tam videt střecha warana,a za měsíc favorita
-> 125l a nebo taky GRED: To je fakt... tohle místo mě nenapadlo. Tam je technickej ústav (nebo jak se to menuje) a servis vozů HZS Praha...
v holešovicích na stanici tam maj asi 2 metrovou zed a zaní je videt jak maj na sobě naskládaný nějaký auta,hlavně 120 a favoriti...eště kousek dál maj vyřazenou hasickou 1203 se lištama na boku
-> Pavel P.: Občas tam něco je, pač to je stanice kde sou stážisti, ale nevim jestli takovýdle množství...
-> David29: na Průběžný měli taky nějaký rozřezaný žiguliky na placu vedle...
-> Nwkt: Třeba jel kolem
To ani nevim že samotný stanice maj takový vrakoviště... to na Praze snad ani neni...

-> Nwkt: Kde to je? To je hasičská škola Chomutov/ Frýdek-Místek?
-> Ad@m: ta vyloženě volá po záchraně , už bych ji měl mynimálně zamluvenou
-> BoRiS!!!: a jo, to by mohlo byt ono. Piano sa mi hned nezdalo :)
-> BoRiS!!!: je to možné
..já do těhlech západoněmeckejch wartburgů moc nedělám

..já do těhlech západoněmeckejch wartburgů moc nedělám
-> jaffar: Mercedes to sice je ale ne piano!Tohle je W114-5 ka.-> ondie: Tohle si splest s bozskym Pianinem to snad ani nejde.
Tohle má jeden pán u nás ve vesnici, vím, že tam stojí odjakživa, teda co si já pamatuju... Škoda jí
psáry...jedna zahrada,sou tam minimálně 2 ešenky,jedno rto,pár avií atd...
-> jaffar: das ist MECEDES ! 

-> jaffar: asi piano
-> Martas136L:
twe, co to je?
twe, co to je?

-> sliwowitz: tos to je mozne, je se v tom nevyznam :)
*10 béé takova škoda 

Pavel P. 19.04.08 23:39:32 napsal: chudák tatra podvozok z nej podla vsetkeho jazdi jak nejaky malotraktor :(
-> Syny: ta oktavko-felicia z prvej fotky vyzera ako prestavba z kdf, alebo niecoho s motorom vzadu...
-> Syny: ta oktavko-felicia z prvej fotky vyzera ako prestavba z kdf, alebo niecoho s motorom vzadu...
Pavel P. 19.04.08 23:39:32 napsal:
chudák tatra
hasičská verze.....
chudák tatra

hasičská verze.....
-> Syny: aha tak to už vůbec nic

sem se tam naklanel pres plot a melem me utrhnul ruku cokl kteryho sem si nevsiml 

-> 125l a nebo taky GRED: mno i kdybys byl bliz tak nevim co bys delal, pac to je soukromej pozemek a pristup tam neni...
-> Syny: tak to je na mě moc daleko

-> 125l a nebo taky GRED: kde bys rek
v Plzni 

-> Syny: a kde to je?

-> David29: Jj (mobilem)
-> 125l a nebo taky GRED: Takovy hodne zasity vrakoviste - je to za kamennou zdi a tohle je jediny misto odkud je tam videt...

-> 125l a nebo taky GRED: Takovy hodne zasity vrakoviste - je to za kamennou zdi a tohle je jediny misto odkud je tam videt...
-> Pavel P.: trochu kitu barvy a tak a bude jak nová ne?

-> Pavel P.:

-> 125l a nebo taky GRED: na to zapomeň že tam pujdeš rabovat

-> Syny: kdes to našel?

-> Syny: tjn

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar