skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> Twindo: Protože by se to vyplo i tady
-> alpin: a preco nee??

-> Twindo: 

-> alpin: tomu wer..mna sibne..ideme ho hrat sem?
kurevnik sopa , vypli nam futbal

no co neska do kedy idete?
Tak se tu mejte 

-> afro100: dobrou
-> pulin: diky no, to sme dvaja :D nic mizim,
dobru
dobru
-> afro100: jj takový decent tož ať už to je :-) jsem zvědavý :-)
-> pulin: tak nejak, nejake pekne litacky, najlepsie ale na origo roztec, M napravy, decentne dolu, motor 120LS/130 ... 8mi kanál mozno casom :) no a interier vymenit tapece za nepoprehybane a bez dier po repro, vyhodit stredovy panel a radio, vymenit palubku za ciernu, namontit kaplicku ala S-ko a predne sedacky vymenit za ine
ja to rad tak nalahko, nic prehnane, vonkajsi vyzor sa prakticky nezmeni od toho ako vyzera teraz (az na tie kola a par detailov ako predne svetla (mozno este dve pribudnu a mozno aj tie dve co tam su naviac zahodim :D))
ja to rad tak nalahko, nic prehnane, vonkajsi vyzor sa prakticky nezmeni od toho ako vyzera teraz (az na tie kola a par detailov ako predne svetla (mozno este dve pribudnu a mozno aj tie dve co tam su naviac zahodim :D))
-> afro100: prostě nějaký takový light kola, snižit, lak ,interier přečalounit např, motor?

-> pulin: no to prave tak nejak chystam
zatial mam v hlave taky mensi plan, uvidime co z toho bude, origa sa drzat nehodlam, vhladom k tomu ze je to 72´ a kasna je druha, motor treti a prevodovka stvrta :D Ale zas nejaky brutal tuningovy pekac to tiez ee

zatial mam v hlave taky mensi plan, uvidime co z toho bude, origa sa drzat nehodlam, vhladom k tomu ze je to 72´ a kasna je druha, motor treti a prevodovka stvrta :D Ale zas nejaky brutal tuningovy pekac to tiez ee
-> afro100: tak je třeba poslat na kompletni go a bude potem sloužit dá

-> Vojťas: este pred cca 3mi mesiacmi sme s kamosom planovali cestu k móóóři ...
clovek mieni, zivot meni ...

-> pulin: to hej ... ak vyjde job atd. tak to vypada ze na buduci rok uz nevyjede
..." na podzim sklidim, prodam kravku a z jara uz nezaseju"
holt holka dosluhuje ... :/

-> afro100: blaznis ne :D skodarnama jedine tady, nahore zmrznes, a dole se uvaris :D
-> afro100: to bude pěkná projížďka:-)
-> pulin: nn, HundertGang v podebradoch na buduci tyzden, idem si kilcom strihnut taku spanilku 360 km tam a ptm zas spiatky ako vloni
ja som tu blbu autoskolu ani nezacal, pac zaclo leto, zacli dovolenky atd ... kurna ... do 2 tyzdnov sa vam ozveme, mesiac v pr*eli a nic ... som z toho znechuteny ... :/

ja som tu blbu autoskolu ani nezacal, pac zaclo leto, zacli dovolenky atd ... kurna ... do 2 tyzdnov sa vam ozveme, mesiac v pr*eli a nic ... som z toho znechuteny ... :/
-> Vojťas: hmm, skodarnama? :D tiez by som sa dakedy chcel takto pozriet dakde ale neni cas, prachy a stale daco chyba :-D
-> afro100: sraz myslíš doksy? nebo jaký ? taky dělám C řidičák a peklo ta udržba
,jinak vpohodě 

-> afro100: hmm, se Stikou jedem do Norska tak bude cas na poslouchani dost :D
-> pulin: pomaly to ide, pocitam dni, do srazu, do zaciatku autoskoly (C, E) a tak, co ty?
-> Vojťas: nj, ja budem mat zas "dovolenu" na buduci tyzden 3-4 dni na HG a ptm zas dlho nic ... ach ta praca ... :/
-> afro100: nenaděláme vubec nic:-Djak je?
-> pulin: uplne :D
-> afro100: aspon sem si teda vycistil flashku a nahral nakej sound at muzu cestou parit :D
tož tady je to mrtvé 

-> Vojťas:
ja som sa zas raz zacital do jednej kvalitnej temy na susednom webe v diskusii ...

ja som sa zas raz zacital do jednej kvalitnej temy na susednom webe v diskusii ...
Zasrany teplo
kurva ja chci spat
v devet odjezd na dovolenou, rano jeste potrebuju neco zaridit a nemuzu zaboha usnout ne %) pice
Sorry

v devet odjezd na dovolenou, rano jeste potrebuju neco zaridit a nemuzu zaboha usnout ne %) pice
Sorry

jo hele hosi valim spat musim vstavat do prace tak dobrou ALL 

-> Karlos (WIO46): no co mam pomaly net , nestiham registrovat 

Koukám, kdo nespí, "kope"
skoda-virt.cz/cz/.../3546
5-slovni-kopana

Asi du taky spát:-) Sedim tu nahatej-je mi strašný vedro:D Tak čáááu:D
jo valim do postele musim vstavat do prace tak dobrou ALL 

-> ALLS: brou

nerikejte mi ze uz jste sli spat?

zdravim kluci nespite doufam?

-> Arnold: divne dva dni - vcera a dnes mi nesiel net a dnes som nasiel cz 175 za 1500 kacek

jdu spat tak dobrou 

--> Kaprof:jo to teda je no ja tu sotva sedim a je mi vedro jak v saune
a mam jeste otevreny okno

-> Arnold: vedro...
--> Kaprof:jakto?
-> Arnold: ja jelikož nejde usnout...
kdo jeste nespi?

cyao every1 

tady to vypada jako by jste uz vsichni spali

--> James1991:tak dobrou
Du chrnět, dobrou noc:D Ještě si dám slovní kopanou a nazdar:D
nerikejte mi ze uz jste sli spat