KingsTech

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 03.12.2003 do 05.12.2003, založil/a
řadit dle data
00:11:22
05.12.2003
Samantus
Lidiiiiii kliiiiiiid sou vanoce, na autohifi zase resej teply duchodce a tlusty pomalovany chlapy, co to s tema lidma dneska je???? radsi si zahulme jako Bob, nebo praktikujme analni psychosexualni zoostyk jako ja a budeme se tu mit jako prasata v zite.... Fakt uz se nehadejte. KURVA DO PRDELE mluvte uz taky trochu slusne......howg
00:04:24
05.12.2003
Sita
2Boss: To vis, co asi jinyho muzu delat s nemocnym mozkem... Koncim na tohle tema.
23:20:53
04.12.2003
Boss
Sita..demagog jsi dobrej..ale jinak asi nic..jdi si teda koupit soňáka co šlohli tvýmu sousedovi a pak si společně zanadávejte jaký jsou ti zloději kurvy.
20:59:55
04.12.2003
Sita
Me tohle fakt neda...

Vsichni se chovame pokrytecky, o tom zadna. Jezdime autama (nebo ne LUKASi, CHIPe, BOSSi?) , i kdyz vime, ze to poskozuje ziv. prostredi a urcitou merou tim okradame budouci generace, atd., atd.

Takze nechme moralizovani a venujme se tematu a tim je radio Kingstech. Timto dekuji Jirikovi, PPPmu a Palicovi za prispevky.

18:27:59
04.12.2003
Sita
2Boss: Asi mam podle tebe nemocnej mozek. Ale tohle vsechno mi uz ukradli: 2xradio z auta (rosekana palubka k tomu), lyze z lyzarny (Francie), horsky kolo (zamceny u posilovny), bundu + boty ze skolni satny (4kKc). A to nepocitam, ze mi ocesali Toyotu o stitky a mozna dalsi veci.

Nechci si tu stezovat, mozna si za dost veci muzu sam, ale kdyz nekde v bazaru najdu Sonaka za 15set, tak ho klidne koupim, i kdyz vim, ze je to corka.

A vis proc? Protoze ku*va nevydelavam 100k mesicne. A hlavne protoze mam moc nemocnej mozek.

Sory, ale tenhle svet podle tvych rad JA napravovat NEBUDU. PS. Vlastni zkusenost: je to na hovno.
12:58:19
04.12.2003
Michalvb - zrušená registrace
-> Boss: to máš pravdu
12:00:10
04.12.2003
Boss
Výraz čistej kupec mě fakt dostal..Typicky česká povaha..já nic,to on..já jenom kupuju..Popřípadě když to nekoupím já,tak koupí někdo jinej..Proč teda rovnou neukrást ze stojanu nezamčený kolo?Stejně ho někdo ukradne..Keců jak patří zlodějům zlámat hnáty plná huba,ale pak si dotyčnej klidně koupí rádio co ukrad nějakej jinej zmrd z auta vedle..Pohoda,o hovno de..Proč přemejšlet hlavou,moc to bolí..Však to kradený rádio určitě ukradli někomu kdo vydělává 100k měsíčně,mu to ani vadit nebude..Určitě to nebyl někdo kdo má vejplatu 8k čistýho a ja nadšenec do své škodovky,golfa atd..co na tom že mu zloděj rozflákal půl palubky,pořezal sedačky rozbitým sklem..O hovno de..Hlavně že koupím soňáka za 15 stovek a sem v klidu..Však je to morálně správný,když jsem byl taky okradenej..Sice tohle myšlení nechápu,protože je to patologický a já nemám nemocnej mozek ale holt se nedá nic dělat.
11:53:05
04.12.2003
Jirik
2 Sita : promiň, sem ve skluzu. 1
No, ten hajfaj bazar je (znáš to v Plzni ?) u autobusového nádraží směrem na Skvrňany.
Když jedeš směrem na ně, tak přímo u toho jest zastávka tramvaje číslo (2) a máš to přímo u té zastávky po pravé ruce. Jako určitě by se tam něco pěkného vybrat dalo, hodně se tam točí zboží a každou chvilku tam maj něco jinýho. Maj tam basy, zesíky, radia, telefény, hodně pěknej výběr domácího hajfaj (hlavně komponenty) atd... Stojí to určitě za to se tam zastavit aspoň podivat. 2
10:33:51
04.12.2003
Palic - zrušená registrace
-> Sita: ten bazar je u autobusovyho nadrazi pres tu dvou proudovou silnici nekde uprostred, je tam polepena vyloha jako krava, a napsano HIFILAND....... to nemuzes prehlidnout...........
apropo nestudujes vejsku ze jsi pres tejden v plzni???
09:53:40
04.12.2003
Komár 1981
Se sadrou na obou ploutvich se blbe krade! To je jasny!1
09:52:15
04.12.2003
Hamry
-> Komár 1981: Někde na webu jsem viděl dost hustej zabezpečovací sistém hozenej na bávu. Jakmile se někdo přiblížil a vzal za kliku, tak začali šlehat z podvozku docela velký plameny.
09:46:46
04.12.2003
-> Komár 1981: nic jiného nezbývá než to takhle zakončit169
09:44:00
04.12.2003
Komár 1981
To AllTak tak. Rad bych pridal do kotle, ze nam pred lety vykradli Golfa II. Normalne utrhli kliku, radio tam nebylo (slo jim o auto), v zapalovani jsme nasli zalomenej jinej VW klicek. Tak jsme zajeli na mistni oddeleni Policie CR. Tam jsme ztravili pul hodky (nebylo to jediny vykradeny nebo ukradeny auto v ulici). Pak nam organ rek, ze s tim stejne nic nenadela, jestli si pockame tak pul hodky, ze sejme otisky. Tak jsme na to pekli. Tata se zeptal, jestli bude vadi, kdyz tomu grazlovi priste zlomi "omylem" lesenarskou trubkou obe ruce a organ na to, ze neva a at ho pak priveze na sluzebnu, ze ho jeste pres noc upravej....

...je to sice mimo jejich kompetence a na paragraf o tezkem ublizeni na zdravi, ale asi si do auta poridim baseballovou palku (kovovou). Jeste ze ty Americani ten sport vymysleli!1
09:37:24
04.12.2003
jedinej způsob jak tomu zabránit je toho zloděje chytit a vyřídit to stručně-rychle170
09:33:47
04.12.2003
Sita
2Chip: Jak rikam (pisu). Taky jsem si rikal, ze kupovanim od nich to jenom podporuju. Ale ku*va po dvou ukradenejch radiich uz me moc nebavi porad drzet tenhle attitude...

Uz aby SONY udelal psa robota-dobrmana, kteryho dam do auta a bude hlidat :-)
09:28:46
04.12.2003
-> Lukáš: kdyby to tak bylo,tak je to super,jenže v téhle společnosti to nejde,když to nekoupíš ty,tak někdo jinej.
09:27:15
04.12.2003
Lukáš
-> Michalvb: nekoupit to proto, že tím čorkaře podporuješ a jednou zas můžeš bejt poškozenej ty - když nebodou mít odbyt, nebudou krást
09:26:15
04.12.2003
Komár 1981
-> CHIP: Napodobne. Me uz ukradli:
- 1x Skoda Rapid 130 , r. v. 88 14 dni po koplet GO
- na nynejsim aute 1x radio hrajici na jede reprak a 4x plysaka, to vse za jednu zimni noc - dvere byly zamrzly, tak robili zadni okenko (mam rapida)...
ZLODEJI JSOU HAJZLI!!!!! SEKAL BYCH JIM RUCE /U RAMEN/120 121 261
09:25:05
04.12.2003
-> CHIP: mě už ukradli i auto a nejen to,vím jaký to je. To ale zaslouží přes hubu ten čorkař,ale pokud jsi jen čistej kupec a vyplatí se ti to,tak proč to nekoupit?
09:21:15
04.12.2003
CHIP
-> Michalvb: Jo kamarade az tobe nekdo neco ukradne, tak pak teprve rikej takovy blbosti ...
09:16:01
04.12.2003
Sita
2 Jirik, 2Palic: Pres tyden jsem v Plzni, takze zkusim obejit ty kramy.

2Jirik: Kde, ze se nachazi nejaky ten hi-fi bazar?

2PPP: Ja si taky myslim, ze v tom musi neco bejt. Asi je to smejd...

2Boss: Nez mi ukradli prvni radio - rikal jsem si, ze bych taky od nich nic nekoupil. Ale ted, kdyz uz mi ukradli i druhy, tak uz si nedelam zadny iluze a KLIDNE bych to od 'nich' koupil...
08:34:30
04.12.2003
Někdy se to vyplatí koupit něco od čorkařů,hlavně když zboží je OK a za babku.
08:27:26
04.12.2003
Boss
Od čórkařů nakupuje jenom naprostej ubožák a debil...zvlášť když ví že to je kradený..
06:57:59
04.12.2003
Palic - zrušená registrace
-> Sita: no ja mam starsi model toho to radia a uz jsem to radio trikrat reklamova, poprvy ho amosovi prodali s odpalenym koncakem, podruhy to uz jsem ho mel ja, hraly MP3 v pohode ale nenaladil jsi zadnou stanici v FM pasmu, MW fungovalo, vymenily tuner a po tejdnu mi ho vratili, potreti jsem tam byl stim ze radio hraje ale neprehrava MP3 a CD preskakuje (chyba 2 na displeji)..... vymenili mi mechaniku a za cirka pulmesic mi vyprsi rocni zaruka, takze nevim co potom budu delat.....

jen tak pro zajimavost, v manualu ktery je jen prehnuta A4 na polovisc jsem se docetl, ze radio by melo byt pripojeno jednym vodicem od baterie aby nedochazelo k vyrovnyvycim proudum mezi vodici uvnitr radia (konkretne v panelu, jelikoz sen se vari jako krava).... dalsi vjec je ze radio musi byt v palubce ulozeno maximalne do uhlu 10 stupnu jinak dochazi k preskakovani CD (nema cache) a MP3 (to ma 20 sec. cache - ale uplne nahovno stejne preskakuje)..... to jsem se pobavil hllavne u tech vyrovnyvycich proudu.....
nadruhou stranu musim rict ze pokud mas kvalitni antenu se zesilovacem tak radio hraje celkem slusne...

takze si z toho vem co chces.....
jinak pokud jsem z okoli plzne, nebo tam jezdis tak doporucuji navstivit HIFILAND webofku jsou www.volny.cz/elektromania k tam by jsi mohl sehnat autoradio mozna i za slusny penize, jinak se dobre autoradia kupujou od corkaru, pokud si ho muzes hned vyzkouset, kamos mel stesti na SONYho s MP3 fakt pjeknej i zachovalej stav za 2000....
17:27:50
03.12.2003
PPP
Ak hladas radu na radio, ktore vsak nemusi hrat hi-fi, tak nechod na uvedeny server. Tam ti ponuknu akurat tak hi-fi, co pre nich znamena od 20t vyssie :))). Ja mam eltu, cize znacka nic moc, ale hra dostatocne. A na to aku antenu mam (20cm 1mm medeneho drotu), to tuner zvlada velmi pekne. Predpokladam, ze je to ohladne mechaniky a elektroniky to iste co medion a toto, takze maju aj podobnu cenui. Ta elta vsak vyzera kus lepsie a hlavne nenapodobnuje znacku (kingston a nejaky tech), takze mi pripada aj serioznejsia. Ale skutocnost je taka, ze nizka cena je dosiahnuta nizsim vykonom zosiku (4x25W), obmedzenymi funkciami (menej pamatovych miest, nema ekvlaizer, len taku nahrazku), mizernym balenim (chybaju casto ceske a slovenske navody, zarucak), mizernym skladovanim (prve bolo dolamane, aj ked este nevybalene) a mnohomilionovymi nakladmi. Ale ked cez toto vsetko preskaces, tak mas radio s lepsim pomerom vykon (skor vyuzitie)/cena, nez u znackovych. Ide o to, ci chces z auta urobit hrajucu maringotku (chod do hifi), alebo pridat spolocnika na dlhsie cesty (toto staci).
A v navodoch neodporucaju tu eltu naklanat viac nez 30 stupnov, lebo inac vraj nerucia za fuknkcnost. Ja som ju pri CD aj MP3 testoval pri 30 aj viac stupnoch (az do 180 :) ) este som s nou maval (napodobnoval som kotrmelce na aute :) ) a fungovala uplne perfektne. Ale kto chce kam, pomozme mu tam. Kup si radio za 20t, repraky za 10t a potom daj na sklo pozvanku pre zlodejov, aby si na nich nemusel dlho cakat a trpnut. :)
11:13:23
03.12.2003
Jirik
Hlavně nekupuj Aiwu s CD. Mají moc pěkná radia, dobré tunery, ale naprt CD mechaniky. Slušný mají kazeťáky.
Napadlo mě to, páč jsem taky hodně často viděl Aiwy s MP3 CD za levno.
A nebo zkus nějakej Hi-Fi bazar, protože jde asi i o peníze. Hodně často se tam dostane nová elektronika ještě záruce. V některých jsou ochotni to i namontit a na místě vyzkoušet, navíc v solidních bazarech dávají půl roku záruku pokud už ji výrobek nemá.
11:07:41
03.12.2003
Jirik
Já jsem na něj koukal "živě". Jako na vlastní kuky vypadá všechno pěkně. Zkus komentáře na www.autohifi.cz . U nás v Plzni je prodává, nebo prodával Elektro Heller. Nevím kolik stojí tohle, ale když se dají dneska koupit velmi levně třeba loňské modely autoradií s CD např. od JVC (NOVÉ) a tam je kvalita někde jinde, tak bych koupi ještě zvážil.
Každopádně mrkni na to fórum na autohifi. 1
10:46:21
03.12.2003
Sita
10:43:32
03.12.2003
Sita
Co si myslite o tomhle: www.discomp.cz/mp3-9818.h tm . Chci dat segre k vanocum radio s CD. Nejde o to, aby to hralo Hi-Fi. Ona chtela v podstate jen tuner... Je mi divny, ze jsem nikde nesehnal autoradio na CD nejak vyrazne pod 4litry a tohle je novy a hraje i mp3...
Extreme Tyres