Maturitní téma

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 08.01.2007 do 08.01.2007, založil/a Miles
řadit dle data
19:42:46
08.01.2007
Nwkt
-> mack: To znam, sem úspěšnej absolvent lycea, kdybych si měl volit znova tak už tam nevlezu. Ale zase plus je že jsme měli dobrou matiku a fyziku, díky tomu sem dal dneska zkoušku na vysoký a prakticky sem se na ní učil tak že sem si přečet skripta, ale bylo to o fous 1
18:50:40
08.01.2007
Power of Bass
Luukkyy- tos mu to z poloviny ted tu otazku aj zpracoval 333
18:33:49
08.01.2007
Miles
Sorry za chybu - technické lyceum1
18:32:41
08.01.2007
Miles
-> Luukkyy: Jo díky ,ten odkaz se mi bude možná hodit. Toto téma nám bylo zděleno a jeto 10. okruh (z předmětu multimédia) z témat, které se řadí do našeho zaměření (aplikovaná informatika). Chodím na SPŠ Uherský Brod, obor techncké lyceum.
Kdybych si mohl vybrat, tak už bych si tento obor asi nedal, proteže se v každém "technickém" předmětu naučíme základy a dohromady umíme h.vno. Ani jeden den jsme neměli praxi a musíme dělat praktickou maturitu, takže jsem zvědavý, jak to nakonec všechno zkončí. Hlavně že jsme podle ředitele "elita školy".
17:32:15
08.01.2007
Luukkyy
-> mack: Nejdřív nebylo nic, jen temno za Meotarem. Pak přišel Bill Gates a pravil: Budiž světlo. A objevil se Powerpoint. 3 Více k jeho praktickému využití: www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...

Ve stručnosti ti mohu říct, že prezentace a prezentační technika žádnou velkou historii nemají, práce se začala prezentovat až v posledních letech, do té doby bylo hlavní ji vykonávat. Mezi lety 1850 až cca 1989??????? se tedy veškeré prezentace odehrávaly nejprve na tabuli s křídou, pak na tabuli fixou a na zpětný projektor fixou. Vesměs byly k věci, pro laika nudné a kvazimanažerovi, který ví o problému bramboračku naprosto nesrozumitelné.
Powerpoint se objevil někdy v devadesátých letech, viz článek. Forem prezentace už vznikla spousta, s technikou, s lidmi (showmen), záleží jen na fantazii a na penězích. Multimediální prezentaci zpracuje libovolný cvičený orangutan, má li potřebný HW a SW.
Reklama je obor lidského počínání známá již v antice. Má několik desítek oborů, počínaje výstavnictvím a konče produktovým PR. S "multimediální prezentací" naprosto nesouvisí, tudíž nechápu tvůj dotaz 9
PS: Jakou školu studuješ, chlape?
16:50:52
08.01.2007
Miles
Vývoj a současný stav prezentační techniky
Zpracování multimediální prezentace, reklama

Ve škole nám dali zpracovat téma s tímto názvem. Nemáte o tom někdo něco? Nebo nějaký odkaz na stránky, kde bych mohl měco okopčit. Už jsem něco našel, ale mám toho pořád málo. Za případnou pomoc děkuji.
Extreme Tyres