skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Maturitní téma
19:42:46
08.01.2007
08.01.2007

Nwkt
-> mack: To znam, sem úspěšnej absolvent lycea, kdybych si měl volit znova tak už tam nevlezu. Ale zase plus je že jsme měli dobrou matiku a fyziku, díky tomu sem dal dneska zkoušku na vysoký a prakticky sem se na ní učil tak že sem si přečet skripta, ale bylo to o fous 

18:50:40
08.01.2007
08.01.2007

Power of Bass
Luukkyy- tos mu to z poloviny ted tu otazku aj zpracoval 

18:33:49
08.01.2007
08.01.2007

Miles
Sorry za chybu - technické lyceum

18:32:41
08.01.2007
08.01.2007

Miles
-> Luukkyy: Jo díky ,ten odkaz se mi bude možná hodit. Toto téma nám bylo zděleno a jeto 10. okruh (z předmětu multimédia) z témat, které se řadí do našeho zaměření (aplikovaná informatika). Chodím na SPŠ Uherský Brod, obor techncké lyceum.
Kdybych si mohl vybrat, tak už bych si tento obor asi nedal, proteže se v každém "technickém" předmětu naučíme základy a dohromady umíme h.vno. Ani jeden den jsme neměli praxi a musíme dělat praktickou maturitu, takže jsem zvědavý, jak to nakonec všechno zkončí. Hlavně že jsme podle ředitele "elita školy".
Kdybych si mohl vybrat, tak už bych si tento obor asi nedal, proteže se v každém "technickém" předmětu naučíme základy a dohromady umíme h.vno. Ani jeden den jsme neměli praxi a musíme dělat praktickou maturitu, takže jsem zvědavý, jak to nakonec všechno zkončí. Hlavně že jsme podle ředitele "elita školy".
17:32:15
08.01.2007
08.01.2007

Luukkyy
-> mack: Nejdřív nebylo nic, jen temno za Meotarem. Pak přišel Bill Gates a pravil: Budiž světlo. A objevil se Powerpoint.
Více k jeho praktickému využití: www.dfens-cz.com/view.php
?cisloclank...
Ve stručnosti ti mohu říct, že prezentace a prezentační technika žádnou velkou historii nemají, práce se začala prezentovat až v posledních letech, do té doby bylo hlavní ji vykonávat. Mezi lety 1850 až cca 1989??????? se tedy veškeré prezentace odehrávaly nejprve na tabuli s křídou, pak na tabuli fixou a na zpětný projektor fixou. Vesměs byly k věci, pro laika nudné a kvazimanažerovi, který ví o problému bramboračku naprosto nesrozumitelné.
Powerpoint se objevil někdy v devadesátých letech, viz článek. Forem prezentace už vznikla spousta, s technikou, s lidmi (showmen), záleží jen na fantazii a na penězích. Multimediální prezentaci zpracuje libovolný cvičený orangutan, má li potřebný HW a SW.
Reklama je obor lidského počínání známá již v antice. Má několik desítek oborů, počínaje výstavnictvím a konče produktovým PR. S "multimediální prezentací" naprosto nesouvisí, tudíž nechápu tvůj dotaz
PS: Jakou školu studuješ, chlape?
Více k jeho praktickému využití: www.dfens-cz.com/view.php
?cisloclank...Ve stručnosti ti mohu říct, že prezentace a prezentační technika žádnou velkou historii nemají, práce se začala prezentovat až v posledních letech, do té doby bylo hlavní ji vykonávat. Mezi lety 1850 až cca 1989??????? se tedy veškeré prezentace odehrávaly nejprve na tabuli s křídou, pak na tabuli fixou a na zpětný projektor fixou. Vesměs byly k věci, pro laika nudné a kvazimanažerovi, který ví o problému bramboračku naprosto nesrozumitelné.
Powerpoint se objevil někdy v devadesátých letech, viz článek. Forem prezentace už vznikla spousta, s technikou, s lidmi (showmen), záleží jen na fantazii a na penězích. Multimediální prezentaci zpracuje libovolný cvičený orangutan, má li potřebný HW a SW.
Reklama je obor lidského počínání známá již v antice. Má několik desítek oborů, počínaje výstavnictvím a konče produktovým PR. S "multimediální prezentací" naprosto nesouvisí, tudíž nechápu tvůj dotaz

PS: Jakou školu studuješ, chlape?
16:50:52
08.01.2007
08.01.2007

Miles
Vývoj a současný stav prezentační techniky
Zpracování multimediální prezentace, reklama
Ve škole nám dali zpracovat téma s tímto názvem. Nemáte o tom někdo něco? Nebo nějaký odkaz na stránky, kde bych mohl měco okopčit. Už jsem něco našel, ale mám toho pořád málo. Za případnou pomoc děkuji.
Zpracování multimediální prezentace, reklama
Ve škole nám dali zpracovat téma s tímto názvem. Nemáte o tom někdo něco? Nebo nějaký odkaz na stránky, kde bych mohl měco okopčit. Už jsem něco našel, ale mám toho pořád málo. Za případnou pomoc děkuji.