Služba Ppl

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 28.12.2006 do 01.01.2007, založil/a Ondra882
řadit dle data
17:43:44
01.01.2007
M.a.R.i
-> JoseA: Shoda náhod,ale ten můj 21"CRT byl taky prasklý v pravém horním rohu
20:35:52
31.12.2006
michalik-ten sedmý
jo mám jsou supr lepší než česká pošta
pes tu od tedka nic neposílám
21:28:43
29.12.2006
Jarda - zrušená registrace
taky jsem se divil, jak brutalne omlacenou krabici mi privezli, jako by s tim hazeli, nastesti to bylo vevnitr v polystyrenu.....
19:49:51
29.12.2006
JoseA
Někde sem tady měl taky téma o PPL přepravci. Prodal sem monitor 21" NEC na aukru, dopravu sme domluvili PPL, dovezl sem jim to na depo (30km) v perfektně vycpané krabici proti poškození (sám sem to sotva vlekl a do favorita tak tak nacpal. Přeprava vyšla necelých 400Kč. Doručili to kupujícímu sice druhý den, ale monitor byl rozbitý, prasklý plast v pravém horním rožku a posunutá celá obrazovka, muselo jim to spadnou z vysoka, nebo s tím nejak hodit, vycpávali sme to s otcem dvě hodiny vším možným co sme našli (molitany, kartony od vajec, bublinkové fólie, zbytek vycpaný zmuchlaným papírem) aby se tomu nic nestalo a přesto ti čuráci asi nemají k zásilkám vůbec žádnou úctu37 . Takže za sebe rozhodně NEDOPORUČUJU, ale mám jedinou zkušenost tuhle, další balík bych přes ně pochopitelně neposlal.
20:52:32
28.12.2006
M.a.R.i
Pro upřesnění, ten telefon přišel další týden ve středu, takže 6dní zpoždení!
20:49:59
28.12.2006
M.a.R.i
Mně přišlo několik balíku od PPL a spokojený sem teda nebyl, před 2 rokama mi přišla 21" CRT monitor Eizo, stál mě 7k. Když sem ho doma rozbalil, tak jim očividně spadnul a byl prasklý plast zepředu a na jednom místě vylomený.
Když mají pro tebe zásilku,tak ti mají zavolat den předem a domluvit se na předání,jenže to se neděje, aspoň ten člověk co to vozí mě,tak mi zavolá až když je před barákem a pak se strašně diví,že nejsem doma a je nasranej,že mi prej musí volat se "svýho" telefonu. Přitom je to služebáka je k tomu určenej. Nedávno sem si objednával telefon od T-mobile. Vybral sem,že si přeji,aby mi byl balík přivezen ve čtvtek po 18h. Nakonec mi ten tupec volal ve středu v 11h dopoledne. Řekl sem mu,že jsem ve škole v ČB. On se nasral a řek mi ať si to vyzvednu na jejich pobočce v ČB. Fakt magorismus.
Ale ještě horší zkušenosti mám s jednou menší spediční firmou,která má depo u nás ve vodňanech. Reklamoval sem dříve 2x jedno rádio a vždy mi bylo do týdne posláno nový,ale potřetí už to trvalo asi měsíc,tak volám do firmy,kde jsem ho kupoval,tam mi sdělili,že ho už před 23!!! dny dali spediční firmě. Tak volám na tu spediční firmu a tam mi řekli,že byli u mě asi 5x během jednoho tejdne a nikdo jim neotevřel,tak ho nechali v depu. Přitom měli na mě telefon na mobil. A navíc ten k*kot zvonil na špatnej zvonek.

Zlatá Česká pošta 52
20:21:43
28.12.2006
Zdeněk.
mě 3 x rozmlátili počítač 8 ale nevim, jestli to bylo dobře nebo špatně, v servise mi dali celej novej (lepší) původní mi zůstal jenom harddisk 3
20:07:09
28.12.2006
Hurdis
zkušenosti dobré
podává se na nejbližším depu
www.ppl.cz/
20:04:38
28.12.2006
Ondra882

zdravim chtel bych se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s posilanim baliku pres dopravni sluzbu PPL nebo jine podobne? Jake jsou skusenosti? Kde se takovy balik podava?
Extreme Tyres