skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zážitky z autoškoly...
-> Pavel P.: Tak to už je moderní mašina. Já ještě jezdil na škodě 100. Každému vždycky z toho trenažéru bylo špatně.
hej jak vypadal ten trenažér? nemáto to nekdo na fotce??? já sem to nezažil

-> Pavel P.: -> Boro125L: nj my mame uz feldu...

-> Boro125L: ten stejnej trenažer jsme v autoškole měli taky.. to byl stroj......

Ja som bol na trenazeri...este ten starý typ..... skodovacka verze....to bola velka haluz....urcite aj vy s tým mate skusenosti....ten kruh hore co sa tocil.....ked instruktor odisiel slapol som na podlahu ---120km/h
a ten kruh skoro vyletel....
......a este bol dobrý zvuk ked to startovalo
a na jazde som nemal rad rozbiehanie...ale len k voly tomu ze som poriadne nemohol hodit tretí prevodový stupen bo instruktor bol velke prase ale 150kg mal urco......a lavú nohu mal pri radicke....tak vzdy som ho buchol......

a na jazde som nemal rad rozbiehanie...ale len k voly tomu ze som poriadne nemohol hodit tretí prevodový stupen bo instruktor bol velke prase ale 150kg mal urco......a lavú nohu mal pri radicke....tak vzdy som ho buchol......

nám zás inštruktor hovoril, že s tým volantom musíme zaobchádzať jemne ako so ženskou, nie tak trhať :-)
-> King: taky si myslim...

-> Kalibán123: a jak ti dal papiry kdyz nepoznas barvy ?

-> Kalibán123:

-> Syny: Dobře vedeš.
-> Hurdis: Nic si z toho nedělej já testy taky vůbec neviděl až když se blížily závěrečky tak jsem se na to podíval no a např. zdravotní to byla prdel borec nám dal papíry a přečtěte si to a já se pak zeptám no dobrý zeptal se pak na tepenný krvácení a co s tím a já mu popsal žilní ale v pohodě zapsal mi to a pak jsme měli údržbu vozidla
to byla prdel páč jsem mu do toho furt kecal a sem tam něco poopravil protože žvatlal o starých škodovkách a blbě no tak jsem to nemohl nechat jen tak. Ale jinak závěrečky v pohodě testy jsem ze skupiny udělal časově jako první jedna chyba byla takže pohoda a jízda taky pohoda jenom 10 minut takže jsme nasedli otočili se okolo baráku a šlo se na otázky to bylo jednoduché povinná výbava vozidla
no a ejhle mám řidičák
-> Hurdis: Nic si z toho nedělej já testy taky vůbec neviděl až když se blížily závěrečky tak jsem se na to podíval no a např. zdravotní to byla prdel borec nám dal papíry a přečtěte si to a já se pak zeptám no dobrý zeptal se pak na tepenný krvácení a co s tím a já mu popsal žilní ale v pohodě zapsal mi to a pak jsme měli údržbu vozidla

No já potřeboval tenkrát udělat expres autoškolu, takže jsme jí sfoukli asi za 6 nebo 7 jízd (každá trvala přes 4 hodiny), testy jsem porvé viděl u závěreček a jízdy s komisařem jsem měl ráno po flámu.
Tím se nechci chlubit, obdobný přístup jsem měl i k maturitě a k většině z posledních 45 zkoušek na VŠ. Lepší než mít nervy.
Tím se nechci chlubit, obdobný přístup jsem měl i k maturitě a k většině z posledních 45 zkoušek na VŠ. Lepší než mít nervy.
-> Kalibán123: Ja jedinej z deseti heč

Kurňa já jsem dělal autoškolu sice rok a půl ale nikdy nic takového neříkal, nedělal
jen jsme jezdili po nákupech a udělal jsem to všechno napoprvé a ten den kdy jsem dělal praktickou tak jediný ze skupiny asi sedmi lidí jedinej

-> King: Delaj kingy kingu?

-> UltraFan.: Ono je to strašně zajímavý a vtipný počtení o těch strejcích v autoškolách, co vedou silný řečičky o opačným pohlaví před pozdně adolescentními adepty ŘP , ale můj soukromej názor je ten, že až na světlý vyjímky o nich platí, že psi co štěkaj, nekoušou
Doma na ně čeká "tlustej kamarád" v natáčkách tak dělaj kingy na sedadle spolujezdce :)

To sme jednou tak jeli liazkou a prebihala pres frekventovanou silnici zenska...a on na me jen "Ležal, píchal by ste jí...???" a ja se zacal smat a: "Ani ne je na me stara..." a on na to: "Ležal, na starym kole se nejlíp jezdí..."

-> Pavel P.: Já dělal autoškolu v zimě na sněhu. A on vždycky: Musíš se rozjíždět pomalu aby to nehrabalo. To jsme jeli poprvé na hřiště
No a když zpátky řídil on tak mu to hrabalo ještě na 3ku

-> Honza M: já si pamatuju jak mi řikal že jezdim do zatáček jak když jsem to auto ukrad....

Ten náš instruktor taky koukal po babách a komentoval. To je asi jejich úchylka
Nebo třeba když jsem někde jel v nějaké uličce tak mě říkal: Ty čumíš dopředu jak pohřební kůň

Nebo třeba když jsem někde jel v nějaké uličce tak mě říkal: Ty čumíš dopředu jak pohřební kůň

to ten muj ani keci nemel ale ja si udelal jednou zazitek. Kdyz se diky jednomu blbovi kterej nas predjizdel a nevesel se tam, tudiz udelal myslka jako svine a ten co jel naproti to zadupnul a ten zanim to do nej napalil. Instruktor se jen otocil dozadu a cucel an to, aj to udelal taky a vjel sem v 50tl na 10cm vysokej obrubnik... Takze sem orval spojler, ohnul rameno na naprava + samozrejme bouchla buma a rafek byl v prdeli...
Byla to moje posledni jizda pred zkouzkama a pak sem je jako jedinej z 10ti udelal...

:-D koukam jeste ze kamoska delala autoskolu u zensky :-)
Tak to ja sem mel autoskolu pekne nudnou, autoskolak starsi pan

-> Fire: to me instruktor minule zjebal za to ze necumim po zenskej pri jizde Liazkou
a to vazne!

nejvetsi prasáci jsou hasici, kdyz se vracime pres Brno na stanici, tak s Liazkou zastavujeme i na prechodu...jen cumime na baby a kaztdej si neodpusti kec typu: ty woe ta ju ma jak ...., a ta zas onak atd...vsak vite

nas autoskalak nemel rad lidi ktery v zime hazely snih na silnici takze sme jely nasi autoskolackou V3S a tam baba hazela snih na silnici a bylo tam dost takovy ty krasny cvachty a autoskolak vem to ukraje at ji to penkne osplychne ja se drzel dal abych se tomu vyhnul a on najednou skocil po volantu a strh to ke kraji a byl z toho nerudnej ze sem to neudelal ja
Pěkný, týjo, ještě, že sem jezdila se ženskou... Tak sme vždycky trochu zdrbly kluky
Nevim, kdo to znáte v Liberci, jak je světelná u textilany, tak si mi tam stoup do dráhy pes, začal štěkat na auto a ne a ne se hnout, jednou mi cigáni hodili pod auto petardu, jinak se taky nic moc nedělo. Na zkouškách sme měli suprovýho komisaře, vypadal (podle kamarádky) jako Vin Diesel, hlavně, že byl v pohodě, akorát při technice se mě ptal, co se leje-benzín s čim do trabantu a wartburga...

ukazka jak to taky muze vypadat v autoskole
www.skoda-cs-import.kvali tne.cz/autoskola.mp3

www.skoda-cs-import.kvali tne.cz/autoskola.mp3
-> Martin2705:

Tak to já měl docela suchou autoškolu, dělal sem v létě, takže týpek, kterej nosil furt stejnou košili asi 20x za jízdu řek " ty woe, kurva já se potim jak prase". A taky sme poslouchali furt stejnou kazetu s kabátama a čechomorem. No a to už je tři roky a kámoš dělá teď a má jí tam pořád

Ono se to dobře poslouchá s těma autoškolákama-kurevníkama
, ale já si pamatuju ze závěreček jednu pohlednou slečnu až odněkad z Liberce, která rozhodně nebyla tupá a už vůbec ne špatná řidička, ale zkoušky musela dělat 100km od domova. On ten "její" autoškolák byl taky takovej bodrej "dívkař", vyrukoval na ní a ona ho zaslouženě poslala do prdele :) Ten hajzlík ji na oplátku zajistil díky svý příslušnosti k tý mafii kolem řidičáků, že nebyla schopná udělat jízdy v celým kraji, kam až sahali jeho pracky.
Pak se mi ještě líbila story mýho bráchy, kterej dělal autoschool s Praze a musel kvůli drobnýmu záváhání závěrečku opakovat. Dovolil si poznamenat, že ten Vietnamec před ním jel jako prase v terminálním stádiu syfla a zkušební kopmisař ani nepíp. "No, jo, milej pane, ale jeho ta autoškola stála 2x tolik! " :)Bratr pochopil a při kondiční jízdě před opakováním závěrečky dal pro jistotu pět stovek dýško :)
Pak se mi ještě líbila story mýho bráchy, kterej dělal autoschool s Praze a musel kvůli drobnýmu záváhání závěrečku opakovat. Dovolil si poznamenat, že ten Vietnamec před ním jel jako prase v terminálním stádiu syfla a zkušební kopmisař ani nepíp. "No, jo, milej pane, ale jeho ta autoškola stála 2x tolik! " :)Bratr pochopil a při kondiční jízdě před opakováním závěrečky dal pro jistotu pět stovek dýško :)
nevim ale na zensky sou asi fsichni autoskolaci :-) vzdycky "zastav na prechodu at se muzem podivat copak tam mame" a takle pokazdy. jinak z autoskoly byla prdel ze sme vzdycky nekam jeli za nejakym ucelem. do trznice pro levnej olej tak sem tam pulhodky cekal a von se dovalil s 5 20litrovejma kanystrama a na 100metru na me rval at mu du pomoct. nebo sme nekam jeli pro whisku bylo to 5beden. taky sme objizdeli autosalony a vybirali sme novy auto, pze se mu to stary sypalo... furt dacia a opel... nakonec si koupil agilu. byl to dobrej notor jezdili sme s kamosem posledni hodiny spolu a pak sme sli do hospy a my nez tam dosli cca 200m on tam uz sedel a klopil do sebe druhy pivo. ale jinak to byl fajn typek porad ho v ty hospe potkavam kdyz tam du s klukama
-> UltraFan.:

A to neni zdaleka vse
Ma i daleko lepsi kecy

-> UltraFan.:

-> UltraFan.:

-> Luky.: Proti nam jela nejaka "amerika" a on misto toho aby rekl: "To je pekna kara.." tak rekl jen: "Ty kravo v tom by se mrdalo, v tom by se dalo sukat i v kufru

-> Luky.: Ten co ho ted mam na jizdy tos nezazil....vetsiho kurevnika si nevidel

-> Luky.: jo tak to s těma holkama sem měl s instruktorem vždycky Ty woe takový kosti škoda že sem tak starej
je mu tak 40maximálně

Jedna známá jezdila s nějakym úchylnym autoškolákem, ale nic si z toho nedělala, tak trochu se špičkovali. Jednou ji prý během jízd sebral z řadičky ruku, dal si ji do rozkroku a povídá:" Stojí mi, co s tim uděláš?"
A ona na to "tak vystrč hlavu o vokýnka ať se zchladíš"
A ten co jsem s nim jezdil já byl taky dost na ženský, vždycky "hele nějaký holky, zpomal, nechvátej, ať si je pořádně prohlídneme"
A ona na to "tak vystrč hlavu o vokýnka ať se zchladíš"

A ten co jsem s nim jezdil já byl taky dost na ženský, vždycky "hele nějaký holky, zpomal, nechvátej, ať si je pořádně prohlídneme"
Zažil někdo něco zajímavýho, kuriózního, nebo vtipnýho v autoškole?