Solidarita ridicu

prohledat
116 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 05.12.2006 do 08.12.2006, založil/a HeReK
řadit dle data
09:32:36
07.12.2006
Bery
mě třeba fávo jede slušně,vypadá jako otlloukánek,taxi taky sposta aut dovoluje.Tuhle na cestě do příbrami - 2x jsem předjel kluka v nějakým rencku.Jednou předjel,jednou podjel,protože to byl fakt "hrdina".Nesnáš im,ale respektuju.... já na rovince pojedu 90-120km/h...třeba a on to roztáhl na moji rychlost + 20 km/h.Jenže skončí rovina,já jedu skoro furt stejně a on si najíždí do zatáčky šedesátkou jako by to byla zákruta smrti....A paxe diví a na rovince mi to chce vrátit a začíná mě ohrožovat...Vylézt a vysvětlit mu to!!!!
09:32:16
07.12.2006
Pedros
-> Nwkt: hmm,tak to jsi budu davat majzla..videl jsem je obcas na ty zastavce
09:23:29
07.12.2006
Nwkt
-> Pedros 07.12.06 08:24:07: No stojí už v obci, ale radar mají namířenej tak k tomu parkovišti co je u skleníků, proto tam jezdim pokaždý 50
09:09:46
07.12.2006
tomapa
-> Pedros: asi si potřeboval nadjet když to byl pick up nee?? 3 8

-> King: jo jodisol za ten otca taky buzerovala taková pěkná policajtka 1
08:43:35
07.12.2006
Pedros
-> Syny: to me pripomina,jedu po domazlicky v sest rano,jedu si to tech tacho 60,coz je ve skutecnosti 55 a za mnou felda pickap..vesechno by bylo v pohode,az na to,ze ten zmrd me predjel hned to zaslap a zacal odbocovat doprava do uzky ulicky a ja s kvilenim brzd brzdil...muzete mi nekdo vysvetlit ktery curak tohle muze udelat..to samy jedu po ty z Prestic do Plzne stodeset dle tacho (je tam zatim povoleno 90),za mnou favorit..stezi me predjede a hned ten curak zacne brzdit a odbocovat..tohle je taky urcitej druh prasat..O predjizdeni pres dvojitou caru kvuli tomu,ze jede pred nim skodovka 90tkou a on by byl nekde a par vterin dyl ani nemluvim..
08:24:07
07.12.2006
Pedros
-> Nwkt: hmm,tak tam jezdím občas kilo,protože se to dá krásně rozhulit..to je někde za tou křižovatkou na křimice směrem od malesic??
..
01:08:34
07.12.2006
Fantozzi
-> Syny: já třeba taky předjíždím i ty, co jedou třeba 100, protože si říkám, že čím míň aut kolem mě, tím menší riziko bouračky. Myšleno někde na volné cestě, ne ve městě, nebo jinde v koloně...

Jinak - taky už mám 3 body a 2500 pokutičku, protože jsem jel 124 po čtyřproudce do Olomouce, kde nesmyslně končí 130km/h o 5 kiláků dřív, než by měla... Cajti vždycky stáli pod nadjezdem a měřili. 5íkám si fajn, dnes volno, tak si to frčím a najednou vidím v zrcátku že jsou nacouvaní ve křoví na sjezdu. Za to bych jim nejradši šel nakopad řiť, protože by radši měli dávát pozor na kamiony ve městě, protože jezdí dost nebezpečně a skoro každej den se tam něco stane...
23:28:07
06.12.2006
Syny
-> King: A jeste sem si vzopmel na zazitek, kdyz sem jel do jednoho kopecka v pravem jizdnim pruhu. Za mnou filcka, ktera jela o 1,25km/h vic nez ja zacala predjizdet a kdyz byla vedle me(v levem jizdnim pruhu), tak mezi nama proficela cca ve 750km/h mazda 323... Proste to vzal po care mezi nama... Jakypa s tim srani zejo... Tak to sem mel docela strach pac mi malem urazil zrcatko... A zatocit trochu na stred, tak mi sesrotoval cely auto...8
23:25:24
06.12.2006
Syny
-> King: Prase je podle me to co sem dneska potkal: A to ze po 4 proude (tj 2 pruhy tam a dva sem) jedou auta (ve meste) cca 65km/h a na konci cca 10ti aut je Medak, kterej jede pr prosredk ua neustale prejizdi poleva a doprava kde to zrovna jede rychlejc... A kdyz to jede stejne tak jede po care... Najednou vsak jeden pruch zabrzdi. A Madak je v prdeli pac jede po prostredku, tak to s cvakajicim ABS strhne do prava kde jedu ja a kvuli tomu idiotovi brzdim bez cvakajiciho abs... A za 2. Kdyz jedu ve meste v levem jizdnim pruhu 70 a zamnou jede Honda Prelude cca 2,5cm zamnou a blika na ma abych mu uhnul do pruhu praveho, kde jede kolona kamionu... A za 3. sou prasata ti, co vidi uz zdalky na krizovatce skodofku, pockaji az dojede k nim a pak tam vjedou. To plati jak pro krozovatky atak pro vyjizdeni od okraje vozofky... Ta pak jeste s radosti pridam a nalepim se za nej a nadavam neco ve stylu: " Tak jed ty debile kdyz si tam musel vjet!" Toto jsou podle me idioti... Stejne tak jako ti co v 11 vecer predjizdi cca 10m pred zatackou v nadeji, ze kdyyby neco jelo proti tak uvidi svetla... A nejlepe v rychlosti cca 120km/h... Protoze proc by jel 100km/h za skodofkou zejo... Proste za kazdou cenu me predjede a pak jede stejne rychle jako je 6 Tak tohle je prehled podle me prasat!!! A sorry zachyby ktery se zde urcite vyskytujou 4
23:24:14
06.12.2006
Pavel P..
-> King: jj otec taky vyprávěl když ještě za komančů umejval před barákem svojí hundrtku šamponem a pěnilo to a kde se vzal tu se vzal dědek a vytáhnul průkaz PSVB a hned mu chtěl dát pokutu ... tak táta se s nim chvíly hádal a nakonec ho ukecal že mu dal jen kilo a milej a hodnej dědeček spokojeně odešel1
23:19:16
06.12.2006
King
-> Pavel P.: Bingo! :) Pro ty co nepamatujou - aktivní dědkové-zmrdi, co pomáhali příslušníkům VB takovým stylem, že přísloví "poturčenec horší Turka" dostalo nový rozměr :)
23:11:10
06.12.2006
Pavel P..
-> King: PS VB je Pomocná stráž Veřejné bezpečnosti?6
23:07:17
06.12.2006
King
-> Syny: No jo, ale co je to jezdit jako dobytek?4 To, že když já si jedu na vejlet škodivkou s 90tkou na tachometru, ještě automaticky neznamená, že každej, kdo mě předjede, je automaticky dobytek. Jednak fyzicky jedu skoro 10km/h pod limitem a i kdyby mě tachometr nekecal a stejně mě někdo slušně předjel z něj automaticky nedělá dobytka. Bohužel tahle myšlenková konstrukce, že každej kdo jede rychlejc než já, nejdokonalejší driver, je dobytek, je taky počátek cesty do pekla. Z takovejch zapšklejch strejců se pak stávaj. tzv. "vychovávači" tzn. ultrazmrdí sorta řidičů, co si hrajou na samozvanou policii (přezdívá se jim PS VB :) a jsou schopný svojí "výchovnou činností" vygenerovat situaci daleko nebezpečnější, než je jízda onoho "vychovávaného" . Prasata na silnici jsou a budou, silnice je obraz stavu společnosti a protože jsem optimista, doufám, že jich bude časem díky lepšímu klimatu ve společnosti ubejvat :) Ono "prasení" je něco, co nějakej radar prostě nedokáže objektivně vyhodnotit 4 Někdo může jezdit (mimo obec) celej život jezdit 20-30 přes limit a přesto se o něm nedá mluvit jako o praseti, někdo se sice bude křečovitě fokusovat na to, aby náhodou o 1km nepřekročil, ale z jeho jízdy zešedivěj tisíce okolních řidičů nebo to dokonce někdo i odsere na zdraví i hůř8 Úplně bych se spokojil se stavem jakej je v Říši, kde za překročení rychlosti hrozí kolikrát nižší pokuta, než u nás (nehledě na rozdíl v platech CR vs. SRN) a kde policajti každej přestupek můžou posuzovat v kontextu dopravní situace, která byla při jeho spáchání. Uvítal bych třeba, kdyby se o dálnici proháněli čeští Simíři a monitorovali dodržování bezpečný vzdálenosti a ne že budou číhat za bukem a kontrolovat překročení o 3km/h a jestli náhodou nemám proexpirovanej jodisol v lékárničce, což ze mě dělá automaticky div ne vraha 8
22:45:00
06.12.2006
Syny
-> U-Geen: No v mlze sem takovyho vole jeste nepotkal... Ale uplne nejvic sou lidi co jezdi parkovacky mlhovky at je mlha nebo ne - to mu ty dalky pustim do ksichtu taky...
22:43:32
06.12.2006
Syny
-> King: No ja to chapu. Policajti maj merit tma kde je to opravneny. A ne na 4 prodovce okolo ktery sou zvukovy bareiery, pred tebou 50km rovina a za rohem tam stoji pan policista s filckou a radarem nastelovanym na 50,00001km/h a jakmile jedes 50,001 tak te drapnou o 100m dal... To ej dle me blbost... Stejen jako je blbost rikat kde sou radary. To to pak vsechno ztraci vyznam... A tech prasat bude akorad pribejvat... Ale vono je to stejne fuck, stejne ty co jezdi jak dobytek maj prachy na pokuty, tak je to fuk...
22:43:04
06.12.2006
U-Geen
-> Syny: takovyhle borci jsou nejlepsi v mlze...
22:43:03
06.12.2006
Honza M
-> Syny: Já nedávno problikl policajty. Taky nesvítili 1 A kupodivu jim to i došlo.
22:40:20
06.12.2006
Syny
Na svetla upozornuju blikanim, a dost lidi to pochopi a jeste podekujou. Ale kdyz potkam mentala co jede v 10 vecet ze zhaslejma svetlama tak na nej ty dalkovky pusim a jete troubim, pac to je u me z odpustenim curak!!! Fakt nechapu ze nekomu treba nedojde ze mu nesviti budiky (mysleno v noci)... Ve dne to chapu, to se muze stat ze zapomene, i me se to stavalo, ale v noci...8 Jinak na policajty upozornuju taky, ale uz na to seru, pac vsichni jezdi jak dobytek, tak at je pekne chytaj, ale to by ty policajti nekde museli bejt aby se na ne mohlo popripade upozornovat...
22:19:43
06.12.2006
King
-> strucy: Zvláštní :) Na jednu stranu tě sere, že komerční rádia hlásej radary, na druhou stranu uznáváš, že policajti u nás v SK většinou měřej, tam, kde překročení rychlostního limitu o pár km nikoho neohrozí, ale za to tam za hodinu vyrejžujou ranec - docela schíza, ne? :)
20:04:16
06.12.2006
U-Geen
-> Rooney: btw, u nas je "jet jako s hnojem " metafora k jet pomalu... u vas ne?
19:59:07
06.12.2006
strucy
-> Mishoooo: šak o to ide že to majú príkazom a oni sú potom zato nasmiech že stoja vždy tam kde ich netreba , traz na jojke ukazovali ako si jeden natočil dvoch polišov ako v aute spia na nočnej 3
19:45:41
06.12.2006
Mishoooo
-> strucy: zasa to nieje take jednoduche... 80% toho kde sa nachadzaju maju prikazom... nemozu si jazdit len tak... a ryzovat kde sa im zachce... nocne to je o inom.. to im hodia cely okres a to dost jazdia ale to idu fakt po prisetupkoch... bo v noci mozes cakat na dakom zakaze otacania aj do rana1
A to ze im dali benevolenciu s vyskou pokuty to sa potom nediv ze naparuju tie najvetise.. sak to su ich premie.. ako keby si si ti odjazdil a odrobil viac casu.. tak by boli blby keby to nevyuzili4
19:39:37
06.12.2006
Nwkt
-> Pedros: Já vim o zelený feldě s novym ksichtem, ta byla když bylo to informativní měření tachometrů, jinak měšťáci mají ten přenosnej radar a hajzlíci měří u nás jak je ta rovinka od Malesic kde je značka 150 m nic a pak začátek obce 8
19:36:42
06.12.2006
Pedros
-> Luukkyy: oni to ale takhle dělají..po Plzni jezdí zelená civilní ochcávka s pražskýma SPZ a mají jak radar,tak údajně kameru..už čaply hodně lidí
18:51:05
06.12.2006
DuriQ
strucy: jj tak tak a aj ked nejdes rychlo tak si nieco najdu 3
18:27:35
06.12.2006
U-Geen
-> Rooney: nevim sice jak jede prase s hnojem ale pravdepodobne tak jezdim :-) no co se da delat, mizim domu pro trochu srotu k veceri.
17:41:33
06.12.2006
strucy
-> Luukkyy: policajti aspoň na SK majú dané iste sumy ktoré musia vyzbierať do štátnej kasy , preto často stávajú tam kde najviac zaryžujú na vodičoch , tam nejde o bezpečnosť alebo plynulosť iba o čistý prínos do ŠR
17:23:04
06.12.2006
Luukkyy
-> Rooney: Neklame li mě paměť, máš něco společného s policií 4 Nic proti, přirozeně.
Fenomén "stojej policajti" je podle mě ta největší kravina, co může bejt. To je akorát měření rychlosti, chlastu a kontrola technického stavu. Dost často navíc stojí na místě, kde si to vysloveně usnadňujou, divná 50 atd. Daleko účinější by byla nějaká Kobra 11, neoznačené auto, které jezdí po silnici, natáčí a v případě potřeby se vynoří z okna plácačka.
Informace "na Praze 4 jezdí bílá oktávka s policajtama a odchytává úplně všechny přestupky, které vidí by pak byla na pendrek4
16:39:53
06.12.2006
strucy
-> Rooney: presne tak tiež nemám rád ked hlásia tam a tam meria radar spomalte a tam kde ho nehlasili letí ako kok0t a ešte k tomu spôsobí nehodu, ked chce porušovať predpisi tak nech platí
inak k... boli , sú aj budu a takého nenaučíš správať sa slušne na cestách
16:08:47
06.12.2006
Luukkyy
-> King: Zlatá slova, přesně tak.
Podle mě by bylo úplně nejlepší, kdyby 90% aut mělo CB. Není nad přímou komunikaci4
15:55:08
06.12.2006
Kloggie
V Rakousku maj na jezdeni v pravo znacky a pod tim trijazycnej napis - cesky, nemecky a anglicky snad. Ty co jedou v pravo, tak hezky dodrzujou predpisy a odvaznejsi jezdej uprostred. Celou cestu do Vidne me predjeli asi 4 polaci a jeden madar, jinak si to nikdo netrouf...
13:04:23
06.12.2006
King
-> Bery: Ach áno! :) Starý dobrý časy na Českobrodský, nekorunované to kolínské "dálnici" :) (silnice č.12 Kolín-Praha, pro nezasvěcené :) Dřív spíš vyjímka - dneska jezdí prostředkem snad každej třetí kokot. Ale konečně jsem se dočkal a už i v automotorevue se vysílaj reportáže pro "klobouky" :) Tzn. konečně někdo veřejně hlásá do světa, jak se v autě správně sedí, jak se drží volant (bye, bye "za 10 dvě" :) a o tom jak se v zákoně už léta píše, že se se jezdí VPRAVO a při PRAVÉM OKRAJI vozovky - tohle bych nechal načmárat na obří bilboardy kolem silnic namísto vychechtaný pihovatý kachny, co mě strašila kvůli mobilu bodama :) Naprostej souhlas, pouhých držitelů řidičskýho oprávnění je čím dál víc 8
13:03:12
06.12.2006
Vojtik
-> King: 52 52 52 52 52 přesně moje slova
12:52:26
06.12.2006
Bery
taky se snažím blikat,upozorňovat,mávat. ..jenže někdy mi to připadá,že za volantem sedí momentálně zaostalý člověk:-)výraz oličeje jak když pes sere do plev a ještě kroutí hlavou.Ale to se týka víc třeba předjíždění na českobrodský,kde se za starých časů předjíždelojako by tam byly 4 pruhy.Ted je spousta lidí,co člověku najedou na prostředek a je to souboj nervů kdo je tvrdší!
Trestám mlhovky když nejsou potřeba svýma dálkovýma a fáčko mi přebíjí,takže to kurva bolí do oči.
Je čím dál mín řidičů:-(....
12:08:50
06.12.2006
King
-> Rooney: I tak se k tomu dá přistupovat, bohužel4 Až třeba někdy dospějeme do stádia, kdy legislativa spojená s provozem na silnici nebude taková sračka jako v současnostia a role policie bude trestání a dohled nad skutečně nebezpečným chováním řidičů místo buzerace, pak třeba zauvažuju nad upozorňováním ostatních 4 Ono se docela dá docela v pohodě básnit o "dodržování předpisů", když mám auto jako koníčka na víkend, ale když nalítáš ročně v práci třeba 70tkm, nemůžeš si dovolit sbírat body za každou kokotinu. Rád bych třeba potkal nějakýho Káju Maříka, co v půlnoci skončí ve K. Varech a do Prahy pojede předpisových 89km/h a stím, že polovinu cesty pojede za kamionem, kterej pojede 85, protože by při tom musel nedej bože překročit 90tku! A až pojedeš po půlnoci po dálnici pěkně 129 :), tak nezapomenout před každou ze stovek opuštěných "stavebu" mýtných bran zpomalit na 79, protože tak je správné, kázeň musí být! :) Protože Franta s Pepou a s multikárou holt nejsou k mání, aby každý odpoledne po skončení prací sebraly značky a ráno je zase nainstalovali, jak to obvykle chodí ve státech, kde se při podobných akcích používá mozek k jeho primárnímu účelu, jsou každej den tisíce jinak slušnejch řidičů vlastně piráty. Vůec se pak nedivím tomu, že když se na silnici něco skutečně dělá a dá se tam omezení, že na to každej do poslední chvíle sere
8
Jestli máš skutečně tak čistý svědomí, co se týče úprav na svým autě, pak tě jistě třeba na jaře vůbec nezaskočí až tě nějakej policejní kokot bude s odkazem na debilní 411 nutit zaplatit 5tkč a x trestnejch bodů za nějakou kokotinu - možná si pak řekneš, že kdyby tě někdo problikal, žes moh to profláklý místo, kde kontrolujou třeba objet4 Stejně tak zapomenout rozsvítit za slunečního letního dne není takovej zločin, jak se nám snaží nová legislativa nakecat a policajt- bezmozek si tě pak vychutná - co by člověk potom dal za to, kdyby ho někdo předtím jenom upozornil....
12:00:42
06.12.2006
janos
Taky upozorňuju na benga... i na to, když někdo zapomene rozsvítit. Akorát když jsem to udělal posledně (probliknutím dálkovejch), vypadla mi páčka z přepínače v lucasu a dálkový nešly a nešly. Tak jsem lucase vyměnil a od tý doby když někdo nesvítí, radši jen dvakrát vypnu a zapnu normální světla...3
10:18:18
06.12.2006
formalin
ja tiez blikam stale. a na svetla neviem preco neupozornujem. minule sa mi stalo ze som blikal lebo bola hliadka. bol to usek kde ludia chodia skusat co to da rovina asi 10km. a je tam 90km/h. nikto mi nepodakoval, az na jedneho tlusteho vypaseneho madara v nejakom luxusnom jaguari! nikto slovaci nikto!!!! 7
10:06:31
06.12.2006
Rooney - zrušená registrace
Já před PČR zásadně neupozorňuji!!
Ten kdo jede podle předpisu tak pokutu stejně nedostane, a ten kdo jede jako prase s hnojem ať si ji pěkně zaplatí!235
09:52:06
06.12.2006
U-Geen
-> King: to se u me bohuzel stat nemuze :-) holt dan za 4x H1 :-)
09:21:33
06.12.2006
King
Jj, taky pozoruju, že z nějakýho důvodu se přestává upozorňovat na bengo-hlídky blikáním8 Přitom se není čeho bát, prostě mi nadskočil předek auta a to vypadá jako použití světelný houkačky :) Jinak naznačit někomu, že nesvítí je lepší krátkým vypnutím světel - když mu to nedoteče, nechť cáluje za svůj "posřeh" :)
00:59:56
06.12.2006
JoseA
sem zapoměl dodat že kousek před ním opravdu stavili policajti, takže šlo o varování před nima
00:58:14
06.12.2006
JoseA
Jinak já si pamatuju, dělal sem řidičák v zimě a jel sem první jízdu Vsetín-Zlín, tak jelo doproti auto bez zapnutých světel a učitel mně říkal ať na něho zablikám 6
00:49:10
06.12.2006
U-Geen
-> JoseA: omylem = nedovolene pouziti rek bych :-)
00:41:35
06.12.2006
JoseA
-> U-Geen: Ale mohli by to zakázat takové upozorňování tomu rádiu ne??? Já se tomu celkem divím že to v pohodě funguje na těch rádiích, párkrát mi to taky pomohlo.
00:40:06
06.12.2006
JoseA
Navíc jak dokážou že sem blikal zrovna z důvodu upozornění na policii?? Párkrát sem nechtěně bliknul, nebo můžeš zablikat na známého snad ne???
00:39:02
06.12.2006
U-Geen
-> JoseA: kdyz ti nekdo pali do oci dalkovejma tak je to samozrejme legalni pouziti vystraznyho zarizeni :) to uz zalezi na tom jak dobre to ukecas (a koho potkas)

Agenti jim sice lizt krkem muzou ale nemaj ani jejich jmeno...
00:37:14
06.12.2006
JoseA
-> U-Geen: a že PČR nevadí ty agenti v rádiích co upozorňují zavoláním do rádia na polecejní hlídky ? A když mi nekdo v protisměru neztlumí světla, nebo mi bude smažit zadníma mlhovkama do očí tak si to správně musím nechat líbit a rači zavřít oči než abych na něho zablikal a tak případně mařil výkon PČR ? 7
23:45:18
05.12.2006
HeReK
Aha pokutu. Ja na policii neupozornuju, mozna mam jen poniceny relatko od dalkovejch?
23:35:56
05.12.2006
U-Geen
jinak nekdy upozornuju jindy ne :-) spis na nerozsviceny svetla, pusteny mlhovky a kreteny co predjizdej jako bezmozci ... treba dneska na krizovatce typu T to jeden inteligent pochopil jako dva pruhy a vzal me... bohuzel nepocital ze jeho seriove Favo ma ponekud mene Nm jak TDi takze mi chvilku trvalo nez sem si ho vsim a ubral a nechal ho pred tou neprehlednou zatackou predjet. Ehm.
23:33:04
05.12.2006
Matsoft
-> U-Geen: sakra... byls rychlejsi.
Extreme Tyres