skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vsetínští cikáni
20:17:20
29.11.2006
29.11.2006

RadstaR
-> honnza 29.11.06 16:15:33: To je drsny. Ja mel nastesti nejakou spatnou zkusenost s cikanam jen jednou v cca 13.ti leteh, kdy jsme s kamosem stali a cekaly a cekaly na kopecku na dalsi kamose, kteri se svezly v trabosovi z kopce dolu. No jak tak cekame, tak jsem najednou chytil ranu do leveho ramene, tak jsem se otocil a tam 3 dospeli cigosi a jeden uz se zase naprahoval. Mno chytil jsem jeste jednu do leve ruky drevenou tonfou, ktera se mu pri te rane zlomila. Nakonec to skoncilo tak, ze jsem samozrejme zacal utikat z kopce dolu a kricel jsem na kamose. Utekli jsem nakonec vsichni i kdyz nas tam bylo asi 6. Nicmene nikomu z nich se s nima prat nechtelo. Poradny modriny (zlomeninu nastesti zadnou, mam dost tvrde kosti) jsem dost dlouho, ale zazitek na celej zivot. Nastesti musim zaklepat, ze v nasem okoli moc cikanu neni, takze od ty doby se me nic podobnyho neprihodilo.
17:03:51
29.11.2006
29.11.2006

Don Carlos
Když jsem se bavil s tím dodavatelem, tak říkal, že tam toho hodně bylo ze zbytků. Ale nechápu, proč tam dávali ty dražší gumy, když prodávají i levnější. Takže tam asik možná byla nějaká ta dohoda. Fakt nevím.
Každopádně souhlasím, že mentalitu těch italů nikdo nepředělá. Oni budou řvát, tančit,nemakat, podvádět pořád. Odpůrcům Čunka bych doporučil nastěhovat si cigoše (ty špatné) vedle sebe. A ne na 14 dní! A že Čunek udělal něco zrovna před volbami? A co, hlavně, že to prospělo.
Každopádně souhlasím, že mentalitu těch italů nikdo nepředělá. Oni budou řvát, tančit,nemakat, podvádět pořád. Odpůrcům Čunka bych doporučil nastěhovat si cigoše (ty špatné) vedle sebe. A ne na 14 dní! A že Čunek udělal něco zrovna před volbami? A co, hlavně, že to prospělo.
16:24:15
29.11.2006
29.11.2006

Fantozzi
-> Luukkyy: Hranice pro vypisování výběrového řízení
8. Je-li předpokládaná cena dodávky nižší nebo rovna 0,5 mil. Kč bez DPH, zadavatel
nemusí vypisovat výběrové řízení dle těchto Pravidel. Odpovídá však za to, že prostředky
budou vynaloženy hospodárně a pouze za účelem splnění cílů projektu.
9. Skutečná cena dodávky bez vypsaného výběrového řízení nesmí být vyšší než 0,5 mil.
Kč bez DPH, a to i po započtení nepředpokládaných víceprací.
8. Je-li předpokládaná cena dodávky nižší nebo rovna 0,5 mil. Kč bez DPH, zadavatel
nemusí vypisovat výběrové řízení dle těchto Pravidel. Odpovídá však za to, že prostředky
budou vynaloženy hospodárně a pouze za účelem splnění cílů projektu.
9. Skutečná cena dodávky bez vypsaného výběrového řízení nesmí být vyšší než 0,5 mil.
Kč bez DPH, a to i po započtení nepředpokládaných víceprací.
16:21:34
29.11.2006
29.11.2006

Fantozzi
-> Luukkyy: Já nemluvil o předražování, já mluvil o dražší krytině, na které mám přirozeně o něco větší zisk, než na levnější... Jestli dám návrh, patřičně zdůvodním cenu a komise mě vybere, pak v tom vážně nevidím problém. Problém je, hned ve všem hledat komplot... Na Vsetín šly i peníze z EU a ta si sakra ohlídá, jak a co bylo profinancovaný, ale jak říkám, jestli prosadím dražší krytinu s tím, že to víc vydrží, nic na tom snad není
16:15:33
29.11.2006
29.11.2006

honnza
když už jsme u těch příhod s cikánama, tak to jsem se takhle v únoru stěhoval z koleje domů. tahal jsem s sebou kolo a maximálně narvanou krosnu. když jsme vystoupil u nás na nádraží a ušel jsem asi 250m, tak kolem mě přeběhli dva cikáni a chvilku po nich chlápek, co prodává v benzínce, kam chodím tankovat. O kus dál se cikáni zastavili a začali se ním o něco přetahovat. Evidentně něco ukradli pak když viděli, že se blížím tak se na něj vykašlali a jen mu nadávali, že je svině rasistická. Dělal jsem jkoža tam nejsem a šel jsem dál, když mě nejednou někdo kopnul vší silou do krosny.Div, že jsem neupadnul. Otočím se a hádejte kdo tam byl. Jo byli to ti dva cikáni. Jsem se jednoho z nich zeptal, proč mi kopaj do batohua on hned začal, ze jsem rasista atd atd. Jsem mu řek' , že na ně kašlu a šel jsem dál. Asi po třech krocích jsem před obličejem zahlédy nohu, a ta se k velmi rychle přibližovala k mé puse.Zatmělo se mi před očima pak jsem dostal jednu do břicha. To už jsem dávno nedržel kolo, jen jsem vyplivl části zubů a dostal další ránu. S krosnou a bez kola jsem nechtěl utíkat, tak jsem ji sundal a žačlo to. Rvali jsem se tam celkem dlouho. Pak z ničeho nic přiběhla cikánka, ža prý někdo volal policii. A hned zmizeli. resp. jeden odkulhal
(s prošlápnutým kolenem se totiž nechodí příliš dobře) a jeden z nich za sebou zanechával krvavou stopu. Já tam zůstal stát delej zmatenej a snažil jsem si v hlavě srovnat, co že se to stalo.DO dnes pořádně nevím jak dlouho jsem se tam rvalia a co všechno s e při tom stalo. Jen vím, že jeden z nich pak asi měsíc chodil o berlích. Pak jsem sebral kolo. Přední ráfek s výpletem, omotání řidítek a potažení sedla byly na sračky. Až asi po 15 minutách se mi začali klepat kolena a já šel do hospody na panáka, tam se čicník zděsil co prý se mi to stalo.S pršlápnutým kolenem se totiž nechodí 3el jsem na záchod akoukám v zrcadle vidím svůj xicht ale jestě v horší než býbá obvykle: fešný monokl u levého oka ktaré bylo celé rudé, rožtržený ret a celý obličej ztakový domlácený. Doma jsem zjistil, že mam mikinu téměř celou od krve. Jenže já nikde nekrvácel... tak jsem se okamžitě, dlouze a důkladne vysprchoval a polil peroxidem, neboť jsem se bál, abych něco nechyti. Druhý den jsem se navíc nemohlnadechnout. Těch několik kopnutí do žeber co jsem obdržel udělalo své.
Nic jsem nehlásil, je mi jansé,že pokud bych to udělal tak, bych nemoh přijet domů ani na víkend. Oni by si mě našli. Nedávno jsem je potkal a oni na mě pokřikovali, že se jetě minimálně jednou potkáme.
Kdykoliv u nás doma jdeme na kulečník tak mám strach, že je tam někde potkám a bude jich minimálně 3x víc než nás. :(
(s prošlápnutým kolenem se totiž nechodí příliš dobře) a jeden z nich za sebou zanechával krvavou stopu. Já tam zůstal stát delej zmatenej a snažil jsem si v hlavě srovnat, co že se to stalo.DO dnes pořádně nevím jak dlouho jsem se tam rvalia a co všechno s e při tom stalo. Jen vím, že jeden z nich pak asi měsíc chodil o berlích. Pak jsem sebral kolo. Přední ráfek s výpletem, omotání řidítek a potažení sedla byly na sračky. Až asi po 15 minutách se mi začali klepat kolena a já šel do hospody na panáka, tam se čicník zděsil co prý se mi to stalo.S pršlápnutým kolenem se totiž nechodí 3el jsem na záchod akoukám v zrcadle vidím svůj xicht ale jestě v horší než býbá obvykle: fešný monokl u levého oka ktaré bylo celé rudé, rožtržený ret a celý obličej ztakový domlácený. Doma jsem zjistil, že mam mikinu téměř celou od krve. Jenže já nikde nekrvácel... tak jsem se okamžitě, dlouze a důkladne vysprchoval a polil peroxidem, neboť jsem se bál, abych něco nechyti. Druhý den jsem se navíc nemohlnadechnout. Těch několik kopnutí do žeber co jsem obdržel udělalo své.
Nic jsem nehlásil, je mi jansé,že pokud bych to udělal tak, bych nemoh přijet domů ani na víkend. Oni by si mě našli. Nedávno jsem je potkal a oni na mě pokřikovali, že se jetě minimálně jednou potkáme.
Kdykoliv u nás doma jdeme na kulečník tak mám strach, že je tam někde potkám a bude jich minimálně 3x víc než nás. :(
16:12:17
29.11.2006
29.11.2006

Luukkyy
-> Fantozzi: Protože na zadávání stavebních prací město nebo obec VŽDY pořádá veřejné výběrové řízení. Základním kritériem je pochopitelně poměr kvalita x cena. Pokud obec zadá zakázku jednomu zájemci bez výběrového řízení, je to trestné. Suma sumárum, pokud by mě oslovilo město, že něco potřebuje a já to předražil o čtvrt mega, patřím do basy jak já, tak starosta.
Zcela of topic pak je, že ty peníze, kterýma město disponuje, nejsou z EU nebo odněkud, ale z našich daní.
Zcela of topic pak je, že ty peníze, kterýma město disponuje, nejsou z EU nebo odněkud, ale z našich daní.

15:59:49
29.11.2006
29.11.2006

Fantozzi
-> Luukkyy: jak se to vezme, proč?
15:57:55
29.11.2006
29.11.2006

Luukkyy
-> Fantozzi: Ty asi nebudeš ve veřejných zakázkách moc honěný, že.
15:35:01
29.11.2006
29.11.2006

Fantozzi
-> Luukkyy: třeba tam dávali kvalitnější PVC aby to ti pololidi hned nezničili. A nebo jinak - máš firmu, kterou osloví město, že by potřebovala podlahovou krytinu do nějakýho baráku tak,aby se vešla, dejme tomu do mega. Dáš mu radši nabídku za mega, nebo za 750 tisíc? Já na tom nevidím nic zas tak špatnýho, když ty peníze jsou, proč si je nevzít, že?
10:09:10
29.11.2006
29.11.2006

Luukkyy
-> lubor: Kateřina Jacques, zasvobodna Pajerová, není ve vládě. Mezi lety 2002 a 2006 PRACOVALA pro vládu, ale kde ty loňské sněhy jsou.... Když dostala od fízla na budku, už ji "ve vládě" tikala poslední hodinka a pomohlo jí to získat popularitu a stát se poslankyní
All: Jiří Čunek je starostou Vsetína minimálně od roku 2002. To znamená, že měl čtyři roky čas, aby ten barák se štenicemi a dalšími parazity nějak vyřešil. A on to vyřeší ausgerechnet zrovna před volbama. Zajímavé
Nadruhou stranu pro to lze mít určité pochopení. Pan starosta/senátor toho totiž má poměrně dost na práci: www.justice.cz/xqw/.../in
dex?sysinf.@ty...
-> Don Carlos: A pročpak to PVC stálo 530 Kč/m2, když se dá pořídit za 320 Kč/m2???? Že by spřátelená firma radnice

All: Jiří Čunek je starostou Vsetína minimálně od roku 2002. To znamená, že měl čtyři roky čas, aby ten barák se štenicemi a dalšími parazity nějak vyřešil. A on to vyřeší ausgerechnet zrovna před volbama. Zajímavé
Nadruhou stranu pro to lze mít určité pochopení. Pan starosta/senátor toho totiž má poměrně dost na práci: www.justice.cz/xqw/.../in
dex?sysinf.@ty...-> Don Carlos: A pročpak to PVC stálo 530 Kč/m2, když se dá pořídit za 320 Kč/m2???? Že by spřátelená firma radnice

07:55:04
29.11.2006
29.11.2006

Jirik - zrušená registrace
-> JoseA 29.11.06 07:15:34: Kua, já to ani nedočet a napsal to samé. 

07:54:11
29.11.2006
29.11.2006

-> JoseA 29.11.06 07:15:34: Taky dostala byť z jiného důvodu po právu po tlamě.
Ať si vezme jednu takovou rodinku k sobě domů, uvidíme jestli bude chtít zpívat a tančit a jako dlouho jí ta tolerance vydrží. 
Ať si vezme jednu takovou rodinku k sobě domů, uvidíme jestli bude chtít zpívat a tančit a jako dlouho jí ta tolerance vydrží. 
07:37:42
29.11.2006
29.11.2006

JoseA
-> lubor: Na těch BMW byly na obou mezinárodní značky myslím RO, nemluvili moc dobře česky, ale to žádní neumí. Čunek udělal asi to nejlepší co mohl, aspoň je trochu rozptýlil z toho jejich Brooklynu, aby se aspon člověk nebál jít na polikliniku, ale zas tak moc to nevyřeší, ti nejhorší co vystěhoval mimo město už jsou stejně zpátky na Vsetíně a nejspíš na "návštěvě" u slušnějších kámošů, kteří dostali luxusní kontejnery. Nejhorší je, že fakt ti, kteří o tom nic neví a nemají takový problém, ti útočí na Čunka, že je na ně tvrdý. A cigánci se samozřejmě taky ozvou a už to de do televize, ale oni zase tak blbí nejsou, aby dělali bordel před televizí, to se zase budou chovat před kamerou jinak než v jejich běžném životě. Jediná škoda, že nenatočili jak to v tom prochcaném a prosraném pavlačáku vypadalo a jaký bordel byl od nich kolem vsetínské polikliniky a ten řev všude. Jedinkrát sem tam na parkovišti polikliniky zaparkoval když sem tam vezl strýce a čekal v autě, za chvilku u auta banda asi pětiletých cig. děcek klepali na okénko a už ptali desetikorunu a obcházeli tak i ostatní auta, v jednom seděl starší děda a jak je viděl olézat kolem jeho auta, vylezl a seřval je ať si táhnou domů a neotravují na parkovišti, v ten moment už z balkónu pavlačáku na něho hulákala banda snad padesáti cigánů a nekteří už vyběhli i ven. To sem ani nežhavil (nafta) a rychlo z tama rači zmizel. Pak sem strýcovi telefonoval že parkuju jinde.
07:23:51
29.11.2006
29.11.2006

lubor
O Jackues,nebo jak se ta baba jmenuje mě ani nemluv.Dokud budou ve vládě takoví diletanti-a jedno z jaké strany-tak se normální občan pozitivních změn nedočká.
Babu údajně zmlátí na demonstraci policajt,a ona se dostane do vlády-tož je toto normální?
Mě stačí jak zajdu na náš městský úřad,a vidím co je to tam za bandu.Toto tě može leda nasrat,nic jiného.
Babu údajně zmlátí na demonstraci policajt,a ona se dostane do vlády-tož je toto normální?
Mě stačí jak zajdu na náš městský úřad,a vidím co je to tam za bandu.Toto tě može leda nasrat,nic jiného.
07:20:32
29.11.2006
29.11.2006

lubor
-->JoseA:No tož to máte na Valachoch pěkně oprsklou menšinu.ani se nedivím, že tam Čunek tak boduje.Tož toto byli dozajista Olaši(ti jsou oprsklí snad nejvíc-peněz mají z prostituce, prodeje drog a lichvy víc než kdejaký podnikatel).
U nás jsou jenom Rumungři,a ti jsou rádi že dlají děcka a dostávají od státu takové štědré dávky.
Resocializovat Olachy,to je podle mě zcela nemožný úkol-jejich praktiky už kopírují praktiky mafie.
U nás jsou jenom Rumungři,a ti jsou rádi že dlají děcka a dostávají od státu takové štědré dávky.
Resocializovat Olachy,to je podle mě zcela nemožný úkol-jejich praktiky už kopírují praktiky mafie.
07:15:34
29.11.2006
29.11.2006

JoseA
-> lubor: Jenže jak říkala Kateřina Jacques nebo jak sa ta pi*a menuje. Oni nechodí nikdy sami, ale sdružují se ve skupinkách a jsou hluční, rádi zpívají a tančí. Ale to je jejich životní styl a my ho musíme tolerovat. Zrovna aspon jednu pořádnou takovou rodinku do domu a mohla by je tolerovat a podporovat do smrti, ale doopravdy a nejenom kecama v TV, aby se zviditelnili a to samé ten šulda ze strany zelených chytrý jak rádio proti Čunkovi, že je rasista a nedokáže soužit s cigány, ale sám je vidí akorát v televizi
07:10:32
29.11.2006
29.11.2006

JoseA
Asi před měsícem sem naposled jel do práce na kole, ani by to nebylo naposled (aj ted je docela teplo a jezdil bych na kole), ale cestou zpátky sem z dálky viděl před sebou na autobusové zastávce u rozcestí stát dvě auta a u nich nejací lidi zastavovali ostatní, myslel sem si že policajti, tak sem šlapal dál, ale pak sem si všiml, že každé projíždějící auto u nich přibrzdilo a pak zase rychle odjelo, to už se mi nezdálo, tak sem sotva proti větru šlapal a přijel k cigánům u dvou sedmičkových BMW, černé kabáty a brýle, urostlí chlapi, já v monterkách na kole. Jeden přede mne skočil a vytáhl z kabátu prsten a dával mi ho do ruky, říkal sem že nic nechcu, on že dárek pro vás. Nechte si ho. Opakoval sem že si nic nevezmu. A on že jestli mám pětistovku, naštěstí si beru do práce minimum peněz, tak sem ani to pětikilo neměl. Cigán: Tak vypadni když nemáš prachy. Byla asi půlka měsíce, nevím jestli ti zmrdi čekali že sme dostali výplatu nebo co, ale od té doby sem už do práce na kole nejel.
07:03:03
29.11.2006
29.11.2006

lubor
-->Ovcoprc:No to by mě zajímalo taky.Zřejmě to někdo vyrábí už s tím,že se to bude podobným stylem prodávat.Je to asi taková forma humanitární pomoci chudý Olachům;)-něco jako ta Bonova nová značka konfekce šitá v rozvojových zemích.
Opravdu nechápu ale jedno-jak si to může někdo dobrovolně koupit.Pokud by mi to naopak někdo násilně nutil, tak by si ten strojek nebo delakohled pak následně odnesl zaražený hodně hluboko v určité tělní dutině;).Asi proto se mi to ale doposud nikdy nestalo-oni ví,na koho to mají zkoušet;).
Opravdu nechápu ale jedno-jak si to může někdo dobrovolně koupit.Pokud by mi to naopak někdo násilně nutil, tak by si ten strojek nebo delakohled pak následně odnesl zaražený hodně hluboko v určité tělní dutině;).Asi proto se mi to ale doposud nikdy nestalo-oni ví,na koho to mají zkoušet;).
06:54:49
29.11.2006
29.11.2006

JoseA
-> Jirik 28.11.06 23:17:30: Jiříku to víš že máme tady stejný názor, ale není možné to tak na plnů hubu ventilovat, za bolševika sis takej nemohl říkat cos chtěl 

06:53:26
29.11.2006
29.11.2006

JoseA
-> Fantozzi 29.11.06 00:07:06: To máš pravdu, akorát to snad aspoň dobře zakotvili, aby ty kontejnery nebyly za chvilu v kovošrotu
06:47:53
29.11.2006
29.11.2006

lubor
Jak vidno máme s nimi skoro všichni jen samé pozitivní zkušenosti;).Je fakt, že teď dost prodávají na ulici všelijaké ty strojky,parfémy atd.Taky jsem slyšel, co je to za kvalitu;).Ne nadarmo se říká, že člověk udělá s cigánem tu největší chybu,když mu uvěří.Ti lidi mají lhaní v krvi-párkrát jsem poslouchal třeba řemeslníka, ketrý byl taky od nich a přišel mi tady s partou něco zrobit na baráku,a musel jsem se až v duchu smát co všechno si ten člověk byl schopen navymýšlet.A zřejmě si myslel,že mu to baštím a věřím.
Lhaní a podvody jsou opravdu jejich národní sport-o tom jsem přesvědčený.
-->Baghira:No přesně tak!Zapojit všechny do práce,a budou makat až z nich krev poteče.To je na tu jejich mentalitu jediný lék.Ne nadarmo se kdysi psalo"Práce osvobozuje"...no kde jenom to bylo;)?Rozhodně neznamená, že když mají jen záklaní školu,a kolikrát ani to ne, že je tady budeme živit protože je nikdo normální do práce nikdy nevezme.V republice je roboty dost-mohli by třeba stavět takovou obdobu Bělomořského kanálu (spojnici Labe-Dunaj;),lámat kámen, rekultivovat skládky, sázet stromky.No prostě zapráhnout je do roboty třeba-a pěkně ostrý režim.Jedině tak z nich něco bude.Jednoduchým řešením už odzvonilo před 60 lety.
Lhaní a podvody jsou opravdu jejich národní sport-o tom jsem přesvědčený.
-->Baghira:No přesně tak!Zapojit všechny do práce,a budou makat až z nich krev poteče.To je na tu jejich mentalitu jediný lék.Ne nadarmo se kdysi psalo"Práce osvobozuje"...no kde jenom to bylo;)?Rozhodně neznamená, že když mají jen záklaní školu,a kolikrát ani to ne, že je tady budeme živit protože je nikdo normální do práce nikdy nevezme.V republice je roboty dost-mohli by třeba stavět takovou obdobu Bělomořského kanálu (spojnici Labe-Dunaj;),lámat kámen, rekultivovat skládky, sázet stromky.No prostě zapráhnout je do roboty třeba-a pěkně ostrý režim.Jedině tak z nich něco bude.Jednoduchým řešením už odzvonilo před 60 lety.
06:46:34
29.11.2006
29.11.2006

michalik-ten sedmý
včera u globusu prodávaly holící strojky za 1150 stály u mě a nechtěli mě pustit dál a pak viděli policajti a byly pryč
00:07:43
29.11.2006
29.11.2006

Samantus
By me zajmalo kde ty napodobeniny berou, kdyz toho maj tolik
00:07:06
29.11.2006
29.11.2006

Fantozzi
no, ještě že jim tam dali plastový okna a pvc, dřevěný aparkety by spálili :-) Teda, teď to taky můžou zkusit, ale myslím, že by se uvolnil byt pro další nájemníky :-)
23:17:30
28.11.2006
28.11.2006

Sakra, to se dějou věci..... Useknout hlavy a u cedule se začátkem obce napíchnout na kůly a ploty a bude. 

23:00:34
28.11.2006
28.11.2006

Pavel P..
-> Don Carlos: jo tohle je běžný.... na burze v Praze zase nabízejí hodinky, voňafky, hadry... a semtam i falešný zlatý prsteny a podobný cetky, známej si takhle naběhnul u Tesca na napodobeninu foťáku a prosral 5litrů... lidi viděj cikána , hned si myslej že to někde ukrad a chce to rychle prodat tak to koupěj a myslej že koupily kvalitní věci a přitom to jsou bezcenný šmejdy.......nebo nedávno v metru cikánky nabízely holicí strojky a dalekohledy.

22:52:23
28.11.2006
28.11.2006

U-Geen
Peknej marketing :)
22:43:50
28.11.2006
28.11.2006

Don Carlos
Známému se minulý týden na parkovišti u makra stalo:
Přišel cikán, nabídl dalekohled, pouzdro na mobil a ještě cosik za 1000Kč. Známý ho odmítl. Tak cikán opakoval. Pak dal ruky do kapes. A přijelo nějaké auto z foliema. Cikán zopakoval nabídku. Známý ze strachu co bude a kolik jich v autě je (měl u sebe kolem 20 tis) radši dal litr a cigoši odjeli.
Přišel cikán, nabídl dalekohled, pouzdro na mobil a ještě cosik za 1000Kč. Známý ho odmítl. Tak cikán opakoval. Pak dal ruky do kapes. A přijelo nějaké auto z foliema. Cikán zopakoval nabídku. Známý ze strachu co bude a kolik jich v autě je (měl u sebe kolem 20 tis) radši dal litr a cigoši odjeli.
22:36:09
28.11.2006
28.11.2006

Pavel P..
No já mám taky jeden nepříjemnej zážitek s černou hubou.... jsem někam jel asi před třemi týdny a bylo to uterý kolem 14h odpoledne a šel jsem ulicí k autu když na začátek ulice přiběhl takovej cikán kolem 20-25 let.. no jak mě uviděl tak sklamaně rozhodil rukama a zase odběhl, no řikám si asi někoho hledal... tak jdu k autu a jak jsem odemknul a otočil se že si otevřu dveře tak vidim toho hajzla cikánskýho jak přiběhl k zaparkovanýmu autu asi 30metrů ode mě, skrčil se a vylomil okýnko, pak si šáhnul dovnitř, otevřel si a něco vevnitř sebral a jak vylez tak mě zahlídl a chvíly na mě čuměl.... tak jsem zabouchnul dveře a jakože za nim pujdu tak začal utíkat jak srnka pryč... a takovýhle šmejdy podporujeme a živíme a oni si stežujou že jsou diskriminovaný.

22:20:51
28.11.2006
28.11.2006

Peca
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici. Ty potvory vam vlezou vsude, a strasne rychle se mnozej.
Ze vam to za to stoji plakat si tu na ramena jaky jsou cikani svine a belosi chudaci utlacovani.
At ziji Skodovky, o tom to je
Ze vam to za to stoji plakat si tu na ramena jaky jsou cikani svine a belosi chudaci utlacovani.
At ziji Skodovky, o tom to je

21:51:11
28.11.2006
28.11.2006

Sušenka
-> Baghira: No ale to nemuzete, panko, toto, no to je rasismus, neeee? Nas vystehovat nemuzete, my sme socialni mensina, nee?
21:50:08
28.11.2006
28.11.2006

Sušenka
To je skoda si s tim nicit nervy...
21:30:39
28.11.2006
28.11.2006

Baghira
-> Tuxik: Do plynu ne...ale do práce. A kdo nebude pracovat, nedostane od státu ani halíř, žádný přídavky, nic! Prostě bude třeba nosit kamení z bodu A do bodu B a pak zase zpátky, ale bude dělat! Čím víc dětí, tím menší dávky a pevnej strop, jako to je na Slovensku, sakra, proč já v práci makám, jako vůl, proč si platim hypotéku a žiju slušně? Buďto budou žít stejně, nebo ať si táhnou pod most, jako každej jinej!
19:16:53
28.11.2006
28.11.2006

rolls
mistake..... new storrage.........nie im vsetko stavali...
19:15:02
28.11.2006
28.11.2006

rolls
inac ta reportaz mi pripomina jednu prihodu z kosova co som tu mal. este v lete som bol s jednym ceskym kolegom a amikmi nieco skontrolovat v jednej fabrike. namestnik alebo teda chlap za to zodpovedny sa stazoval ake maju problemy, nedostatok penazi atd, pritom nam slo len o to, aby otvorili dvere, mi by sme si spravili istu pracu a napisali report. no trvalo asi 2 hodiny kym sa vymackol a nakoniec aj tak volal nejakeho bosa a nakoniec nam to otvorili. vsetko prebehlo o.k a ked sme mu povedali ze by si mali postavit nes storrage tak nam povedal ze nech im to postavime my, teda KFOR. pozerame nanho, ze preco? vsak aj vy tu zijete tak nam to postavme. ani za boha mu clovek nevedel vysvetlit, ze vojaci su tu od toho aby sa nepozabijali a im vsetko stavali. nie, vy ste tu tiez tak nam to postavte. uz si tu zvykli na to, ze im kazdy vsetko da a oni nemusia nic. no a o tych ciganov, tu kde som teraz im stavaju new domy, mozno sem dodam foto ak to este stihnem, ale predstavte si rumovisko a tam im stavaju domy, pricom jedna rodina bude byvat mozno tak na 40 metroch stvorcovych ak som to neprehnal. samozrejme cvaka to EU.
ak sa najde vyssie postaveny clovek co ma socialne citenie tak cigani sa hned maju ako prasata v zite kua...a to je jedno kde
ak sa najde vyssie postaveny clovek co ma socialne citenie tak cigani sa hned maju ako prasata v zite kua...a to je jedno kde

18:50:53
28.11.2006
28.11.2006

JoseA
18:49:09
28.11.2006
28.11.2006

JoseA
tady máte tu starší reportáž z TV Nova (na vlastní oči).reportáž vrchní romofil

18:23:58
28.11.2006
28.11.2006

JoseA
Když sem dělal ještě u stavební firmy, tak tam byla skupina cikánů kopáčů a ti byli uplně v pohodě, sice dokud u nich nikdo nestál, tak stálo opření o lopaty, ale jak jim přijel šéf tak dřeli a bydleli uplně mimo cigánskou komunitu pavlačáku. Ono na Vsetíně je roztroušených mezi lidma pár cigánských rodin, ale to jsou ti co chodí do práce a platí si všechno jako ostatní. To co se řeší kolem pavlačáku a kolem kontejnerů je už ta horší skupina, co do práce nepujde. Jak ten mladý cikán na čunka - Kde máme peníze, chceme peníze, sme sociální případ, já su sociální případ. A Čunek že: Ty si sociální případ? Musíš pracovat jako ostatní. A ten satelit taky super, ještě tak vysokorychlostní internet a bazén by jim mělo město zaplatit
18:11:02
28.11.2006
28.11.2006

Pedros
škoda je komentovat..bych to všechno
Je pravda,že né všichni jsou stejný,ale 90% je taková,jak popisujete..Znám jednoho z práce,není to žádný prase,hajzl..prostě v pohodě týpek,ale to je opravdu výjimka
Je pravda,že né všichni jsou stejný,ale 90% je taková,jak popisujete..Znám jednoho z práce,není to žádný prase,hajzl..prostě v pohodě týpek,ale to je opravdu výjimka17:58:37
28.11.2006
28.11.2006

honnza
to že jim říkáme cikání se jim nelíbí, mě se nelíbí, že nás označujou slovem gadžo. jinak já jsem anti rasista a občas se s náckama i trochu pošťouchám, ale když vidím kohokoliv ať je to cikán nebo fetka, co se doma flákají a ještě si stěžují, že na ně společnost se*e, tak to mirostou facky na rukou.
chceš prachy? tak makej!
necheš makat? tak prachy nebudou!
chceš prachy? tak makej!
necheš makat? tak prachy nebudou!
17:38:08
28.11.2006
28.11.2006

JoseA
A tu první reportáž z na vlastní oči ste viděli? Jak si dělali z 4unka prdel že jich z tama nikdo nevystěhuje, a on jim nabídl bydlení v poměrně slušně zařízených montavaných kontejnerech (z naší firmy), nebo jít na ulici, co si asi vybrali??? Pak bylo super, jak se Čunek za nima zajel podívat a všichni jásali "SLÁVA NÁŠ STAROSTA PŘIJEL", ale pak když jim přišel účet za elektřinu, tak už řvali a jeden tam do TV řekl, že by starostovi Čunkovi vrazil dýku do krku.
Ale jelikož to řekl cigán, nikdo ho za to nijak nestíhal, kdybych to já řekl o cigánovi, tak du asi sedět 
Ale jelikož to řekl cigán, nikdo ho za to nijak nestíhal, kdybych to já řekl o cigánovi, tak du asi sedět 
17:36:25
28.11.2006
28.11.2006

Don Carlos
4 roky jsem denně chodil kolem pavlačáku. Hrůza, děs. Co pan Čunek udělal, je to, co bych chtěl po všech politicích - DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ. Podívejte se do těch bytů, co tam všechno mají. Bavil sem se osobně s dodavatelem podlahovin do těch buněk. Jen PVC, které se tam pokládalo stálo pouhopouhých 530/- Kč/m2 včetně DPH. Řekněte, kdo si toto můžete dovolit. Chápu, že v okolí Prahy, je to normál. Ale u nás na Valašsku je 330/m2 celkem dost.
Jenže cigáni pořád budou takový jací jsou. Nemají nikde svou pravlast. Jsou to příživníci. A ještě si od nich necháváme nadávat do gádžů.
Nejsem rasista a výše informace klidně písemně doložím. Tak a teď jdu na fušku, ať mám klukům italským z čeho zaplatit bydlení.
Jenže cigáni pořád budou takový jací jsou. Nemají nikde svou pravlast. Jsou to příživníci. A ještě si od nich necháváme nadávat do gádžů.
Nejsem rasista a výše informace klidně písemně doložím. Tak a teď jdu na fušku, ať mám klukům italským z čeho zaplatit bydlení.
17:31:52
28.11.2006
28.11.2006

JoseA
-> Jirik: A jo, s těmI chovatelI, příště sa polepším 

17:28:18
28.11.2006
28.11.2006

Jožynek
-> rolls: Suhlasím

17:25:00
28.11.2006
28.11.2006

rolls
-> Tuxik: ono si myslim ze ked niekto vyslovy podobne vyhlasky tak ma na mysli tych otrhanych a nie tych normalnych, aspon teda vo vetsine pripadov, viem ze pre skinheda je to secko rovnaka banda ale pre vetsinu normalnych ludi nie. sam som osobne za to, aby im nedavali ziadne peniaze, nestavali im nic lebo to aj tak zdevastuju a radsej ich poslali do uranovych bani na nutene prace, alebo im vytvorili na marse koloniu a nech sa staraju o seba sami
a to niesom rasista
a to niesom rasista
17:15:38
28.11.2006
28.11.2006

Tuxik
-> rolls: ale prdy... ja nerikam ze cikani jsou super, ale nehazejme je vsechny do jednoho pytle
17:14:12
28.11.2006
28.11.2006

Čokin
-> Luukkyy: Virt muže být apolitický ale tohle je forum ,,Pokec o všem" a proto si myslím že do určité míry se zde dá diskutovat o všem, samozřejmě by se toto téma mělo zdržet rasových a jiných násilných podtextů.
Jinak mě toto téma příjde jako velmi dobré a přečetl jsem si tady všechny příspěvky a nemohu než s většinou souhlasit.Sám vím co je většina romů zač a moc chváli na ně vyslovit nemůžu.Samozřejmě se najde i slušný rom tak jako se najde špatný běloch, bohužel pořád u romů převažují ty záporné hodnoty.
Co se týče Vsetína tak moc dobře vím jaká tam byla situace, protože jsem kousek od tamtud a nikomu bych nepřál bydlet v okolí toho pavlačového domu a starosta Čunek má v téhle věci u mě kladný bod.
Tak asi tak k tomu to tématu, myslím že je při nejmenším zajmavé pokud se vede na rozumné úrovni.
Jinak mě toto téma příjde jako velmi dobré a přečetl jsem si tady všechny příspěvky a nemohu než s většinou souhlasit.Sám vím co je většina romů zač a moc chváli na ně vyslovit nemůžu.Samozřejmě se najde i slušný rom tak jako se najde špatný běloch, bohužel pořád u romů převažují ty záporné hodnoty.
Co se týče Vsetína tak moc dobře vím jaká tam byla situace, protože jsem kousek od tamtud a nikomu bych nepřál bydlet v okolí toho pavlačového domu a starosta Čunek má v téhle věci u mě kladný bod.
Tak asi tak k tomu to tématu, myslím že je při nejmenším zajmavé pokud se vede na rozumné úrovni.

17:07:57
28.11.2006
28.11.2006

-> jozynek1: Nepřehnal.
Spíš musíme vymyslet nějakej vhodnej, kterej po aplikaci rychle vyprchá. Takže tam pak můžou nastoupit koroneři a odvézt to do kafilérky. 
Spíš musíme vymyslet nějakej vhodnej, kterej po aplikaci rychle vyprchá. Takže tam pak můžou nastoupit koroneři a odvézt to do kafilérky. 
15:49:01
28.11.2006
28.11.2006

Jožynek
wiem ze s tym plynom som to trochu prehnal ale newrawim ze su secky zly ja howorim o tych ci fetuju,robia deti,flakaju sa a tak...staci sa pozriet na Košicku želežniču stanicu
15:38:21
28.11.2006
28.11.2006

rolls
-> Tuxik: navrhujes lepsie riesenie alebo ich chces pozvat k sebe domou?