-> Tuner#2: Je to všecko boj, pokud s někým fakt strávíš hodinu v práci zbytečně to chápu že nasere, na druhou stranu kolikrát sem zažil, že mě někdo v obchodě tak něco vnucoval, že sem měl problém odejít a to je jaksi jeho problém. Já sem ty LCD viděl na VS, okamžitě ke mě přiskočila ženská a podala ty "odborné informace". O zobrazovacím bodu nevěděla nic, ke kontrastnímu poměru mě řekla, že je to všechno stejné a k úhlu pohledu, že už to není jak u starých LCD a že dneska už je to všechno vychytané a můžu na to čumět jakkoliv z boku. Takže aspoň sem to viděl na vlastní oči. Jinak nikdo mi to z tama zadarmo nedoveze a nezapojí, záruka sice v pohodě, dovezu jim to a starejte se. Ale když sem našel ten samý monitor na netu www.obchodnet.cz a o dva tisíce levnější tak mě to samozřejmě zajímá víc, navíc když sem si přečetl, že mají prodejnu ve zlíně, tak si rád těch 40 km pro to zajedu, záruku si nechám řádně vypsat a pokud bude problém zase jim to osobně dovezu, až pokud tam pojedu 10x tak budu na ceně, za jakou sem si to mohl dovézt jenom 10 km ze Vsetína, ale to bych jim to už při druhé reklamaci okřápal o hlavu. Mě nejvíc sere, že v kamenných obchodech ne vždy pracují odborníci, kteří se snaží poradit, ale spíš lidi, kteří potřebují prodat určitou věc a pokud si o tom člověk třeba nepřečte recenze na netu tak si může nabít hubu daleko víc než koupí nečeho po netu. Proto sem nikdy nechtěl dělat nejakého obchodníka, nemám povahu něco nekomu vnucovat. Na druhou stranu jako instalatér vím, jak si mě rád každý zavolá na montáž WC, umyvadla nebo sprchového koutu z OBI za super akční cenu a já se pak z toho můžu ojebat jak je to křivé, na zdi pak je mezera a já vypadám jak neschopný osadit křivý záchod, a pak se s tím zajebu celý den, nechám si zaplatit a zdá se jim o čertech, za týden mi volají, že záchod teče ať to dojedu spravit a samozřejmě v rámci záruky na montáž a tak můžu jezdit každý druhý den, proto si to už každý montuje sám a jak chce, hlavně že ušetřil :-). Ale tady jde už o práci, pokud bereš za info 1000,-/h tak se nedoplatím