skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Otáčky ventilátoru - pc
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 12.11.2006 do 13.11.2006, založil/a Vojta - zrušená registrace
-> Vojta: cely chladic s vetrakem
Tohleto je zaručená klasika www.czechcomputer.cz/prod
uct.jsp?artno=2999...
nebo levnější
www.czechcomputer.cz/prod uct.jsp?artno=3529...
myslim,že na pctuning.cz je velkej test větráčku na grafiku.
nebo levnější
www.czechcomputer.cz/prod uct.jsp?artno=3529...
myslim,že na pctuning.cz je velkej test větráčku na grafiku.
-> Vojta: Buď si kup jinej chladič třeba primecooler, zalman apod. 2.možnost je regulovat rychlost větráčku softwarově, například Riva tunner nebo nabastly na napájení větráčku potenciometr a můžeš si volit rychlost ručně. Ale doporučoval bych ti koupit si jinej větráček popřípadně pasiv, za 300-600 koupíš tichej a účinnej. Kvůli hlučnosti bych grafiku neměnil.
-> Adam Radimovič: jak jenom ten ventilator? nebo cely chladic? tam je takova bestia pasiv a na tom aktiv
-> mates: -> Vojta: a nieje nahodou prva vec ktoru daju tuneri na auto vyfuk aby to robilo kraval? sak to mas teraz ten pravy tuning
joke

joke

já mám 1900XT a to teprv, jak se roztočí při nějakém větším záběru...jako by startovala stíhačka

tak...presne. Ja mam 7600gt a hluk nula..to je jenom k tomu druhymu dotazu a je to aji trochu rychlejsi :)
vyhod ten aktiv co tam je a dej tam treba neco od prime cooleru
:)
Urcite jsou tady nejaci PC tuneri apod...koupil jsem si grafiku Saphire radeon X1600XT .. s vykonem a ta jsem spokojen ...ale sere me hluk, ktery se line z toho maleho smejdu tociciho se na grafarne. Cele PC mam pomerne tiche ale ten vetrak na grafaren dokaze nasrat.
Chci se zeptat..nema nekdo nejakou zkusenost se snizemim otacek na ventilatoru (jak HW tak SW moznost) nebo menil nekdo original chladic z grafarny za najaky jiny?
Popr. je nejaka grafika s plus minus parametry X1600XT ktera nedela tolik kravalu? :(
Dik
Urcite jsou tady nejaci PC tuneri apod...koupil jsem si grafiku Saphire radeon X1600XT .. s vykonem a ta jsem spokojen ...ale sere me hluk, ktery se line z toho maleho smejdu tociciho se na grafarne. Cele PC mam pomerne tiche ale ten vetrak na grafaren dokaze nasrat.
Chci se zeptat..nema nekdo nejakou zkusenost se snizemim otacek na ventilatoru (jak HW tak SW moznost) nebo menil nekdo original chladic z grafarny za najaky jiny?
Popr. je nejaka grafika s plus minus parametry X1600XT ktera nedela tolik kravalu? :(
Dik