Dneska rano sem byl sehnat krasny funkcni zacni okno na "vrakarnu". Proste oficialne to vrakarna neni, ale rozebiraj se tma auta a ekologicky likvidujou... Za 2 hodiny sem tam toho videl tolik, ze sem z toho spatnej jeste tedko... Kdyby jste videli co tm ceka na smrt... Gardecko ktery ma jen lehce ohnily prahy, rapid 136 ne kterym sem nenasel nic pro co by se mel srotovat... No dal tam stali asi 3 ziguliky z toho 2 z nich bili uplne supr... 2 MBcka -jedno to uz melo za sebou, lae to druhy by se dalo zachranit... No a pred mim zrakem tam jedne typek privez cervenou ouzu... Pekna byla. A ze chce eko likvidaci... Dali mu papir, zahakli auto za B sloupek na jerab, zvedli, odtahli d ty obrovsky dilny tam spustili na zem... A co se delo dal, tak z toho mi byli hodne smutno... Vzal veliky kladivo a provizorne urazel z auta vse co bylo pastovy a vycnivalo to... Takze zrcatka, kryty nasosu na kufru, pak vymlatil oriko puklice z 130L... Druhej zatim vymlatil vsechny vokna... Flexou urezali dvere, vyhazeli celej interier, kterej tim kladivem tez odstrojili... Kdyz sem odchazel stala tam akorad kastle s mapravama motorem a prevodovkou... Muzu vam ric, ze i kdyz sem s tim autem nemel nikdy nic spolecnyho, tak mi ho bylo opravdu lito... Prijelo tam krasne po svejch a ani netusilo ze je to naposled co jelo... Mozna si myslite ze sem se zblaznil, ale fakt me to mrzi jeste, ted... Bylo mi ji strasne lito a kdyz sme videl ty auta venku, tak si to dassi nebudu predstavovat... Jeste kdyz sem videl ty zevli, jak proste do toho auto busili kladivem a bylo jim to jedno -

Fuj