skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kalhoty a boty - jsem normální ?
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 18.09.2002 do 05.04.2007, založil/a
21:47:33
05.04.2007
05.04.2007

Honza M
-> Nwkt: jo to jsem právě četl. Ale tohle je místama snad ještě lepší 

21:41:15
05.04.2007
05.04.2007

Vojta - zrušená registrace
Tak to je mazec

21:08:43
05.04.2007
05.04.2007

Nwkt
-> Honza M: To si asi nečet svině lítací
u toho sem fakt málem chcal smíchy 
u toho sem fakt málem chcal smíchy 
21:08:01
05.04.2007
05.04.2007

Honza M
-> sep: ty bláho tak to je masakr.
jsem se málem pochcal 
jsem se málem pochcal 
20:57:21
05.04.2007
05.04.2007

Jirik - zrušená registrace
-> sep: Woe. 

20:42:27
05.04.2007
05.04.2007

sep
resurrection
,pro veterány připomínka,pro nováčky ukázka z doby ledové:-)
,pro veterány připomínka,pro nováčky ukázka z doby ledové:-)22:48:04
20.10.2002
20.10.2002
impact
proc takova nenavist k adidaskam? adidas samba jsou jedny z nejlepsich bot do auta co znam... a ze jsou drahy? co nadelas...
22:48:27
28.09.2002
28.09.2002
Jirik
Tak už sem se zaregistroval abys byl spokojéény, Daníku. Tak v neděli na konfeře. hehe
09:58:52
27.09.2002
27.09.2002
Jirik
A hele kucí, kolik Km je to do té prdelky za Klatovama kde je ten sraz ohne Fridex ?
Do Klatov jsem jezdívalo, ale nemůžu si ani za boha vzpomenout jak se menuje tohle.
Do Klatov jsem jezdívalo, ale nemůžu si ani za boha vzpomenout jak se menuje tohle.
08:10:44
27.09.2002
27.09.2002
Jirik
Normálně mi teď přišel na mail MPEG jak sekají nějakýmu arabovi čuráka mačetou.
To je panečku něco.
To je panečku něco.
22:39:31
26.09.2002
26.09.2002

Dan
Ano ano, radši pracuj !
10:17:20
26.09.2002
26.09.2002
Jirik
Já na to v práci jenom tak mrknu. Registrovat jsem se línej. Z práce se mi nechce dělat nic.
21:09:36
25.09.2002
25.09.2002

Dan
Co do huby, ale do nosu. To by byla dobrá otrava. Na pitevní zprávě by bylo : totální rozklad plic, hrtanu a průdušnice.
Jinak Samantus nemá páteř, že si může lízat řiťku ? Nebo máš sundavací hlavu ? Nebo seš hadí žena ?
Jiží, dybys byl takej kanón na PéCé, nepodepisoval by ses furt dokola, jak veverka v bubnu, ale registroval by ses...... (pokud to v práci teda nemáš ňák komplikovaný)
Jinak Samantus nemá páteř, že si může lízat řiťku ? Nebo máš sundavací hlavu ? Nebo seš hadí žena ?
Jiží, dybys byl takej kanón na PéCé, nepodepisoval by ses furt dokola, jak veverka v bubnu, ale registroval by ses...... (pokud to v práci teda nemáš ňák komplikovaný)
16:32:02
25.09.2002
25.09.2002
Jirik
Jako jenom okolo a nebo přímo kakaovku ?
A kam ses tim plynem trefil ? Vidíš dobře na obě oči ? To musíš opatrně, bych si bral raději nějaké ochranné brýle. Vyšlehne flamen a přijdeš o zrak jako nic.
A kam ses tim plynem trefil ? Vidíš dobře na obě oči ? To musíš opatrně, bych si bral raději nějaké ochranné brýle. Vyšlehne flamen a přijdeš o zrak jako nic.
16:17:19
25.09.2002
25.09.2002

Samantus
To ja sem si jednou lizal prdel a omylem sem se usral do xichtu a to je skoro to samy, nikomu to nedoporucuju
12:07:36
25.09.2002
25.09.2002
Jirik
Sorry podepsal jsem se jako Jitik, ale jsem to já.
12:07:08
25.09.2002
25.09.2002
Jitik
Ty kundero jedna, já jsem na pičítače nějakej kanón. Ostatně to ste si mohli přečíst u mého posledního příspěvku jakej jsem kanón (prdelní).
Víte o čem jsem taky přemejšlel ?
Jak by to chutnalo, když by si člověk strčil trubičku do prdele a druhej konec do pusy a dřípnul řádného ešušňáka, tak jak by to chutnalo. Tipuju na nasládlou chuť pod jazykem.
Protože když hnije mrtvola tak je to taky nasládlej smrad a tady vlastně hnije jídlo. Což je v podstatě to samé. Pokud maso - tak v podstatě chcíplý zvířata (kuřata, krávy a prasata).
Víte o čem jsem taky přemejšlel ?
Jak by to chutnalo, když by si člověk strčil trubičku do prdele a druhej konec do pusy a dřípnul řádného ešušňáka, tak jak by to chutnalo. Tipuju na nasládlou chuť pod jazykem.
Protože když hnije mrtvola tak je to taky nasládlej smrad a tady vlastně hnije jídlo. Což je v podstatě to samé. Pokud maso - tak v podstatě chcíplý zvířata (kuřata, krávy a prasata).
07:49:06
25.09.2002
25.09.2002
Jirka K.
Všem bych vám vzal emisní známku dokud si nezeštelujte motory. Sice se už ozónová díra prej zmenšuje, ale jak to tak čtu, tak ne nadlouho. :-)))
21:42:06
24.09.2002
24.09.2002

Samantus
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prd
y nezapalujte, to je este vetsi smrad nez normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
20:56:03
24.09.2002
24.09.2002

Dan
Jo, jinak my sme pomocí zážehů bioplynu z prdele zkoušeli forsáž na Favu.
Vzal sem dva největčí sráče, posadil je do kufru zadkem ven, a jeden asistent nad nima se sirkama to aktivoval.
Celkem dobrý, hlavně efekty v noci. Zrychlení taky dost dobrý. Skoro se to nedalo udržet v přímým směru.
Vzal sem dva největčí sráče, posadil je do kufru zadkem ven, a jeden asistent nad nima se sirkama to aktivoval.
Celkem dobrý, hlavně efekty v noci. Zrychlení taky dost dobrý. Skoro se to nedalo udržet v přímým směru.
20:52:32
24.09.2002
24.09.2002

Dan
Ta konfera se dá nalézti zde :
skoda120.no-ip.com/konf
www.sweb.cz/havrla/konf
nebo sem ti jí poslal jako velkýmu grandovi domů na emila. To máš nejjednodušší.
A tu instalaci zvládnul i Samantus, tak bys moh taky, esli nééé, taxeš hovno..... :o)
Na zapalování prdů musí bejt dobrej tlak a směs. Na to sou dobrý fazole neb hrachová kaša.
Ale riziko interního výbuchu je značné !!!!! Nebo připálení análního ochlupení !!!!
skoda120.no-ip.com/konf
www.sweb.cz/havrla/konf
nebo sem ti jí poslal jako velkýmu grandovi domů na emila. To máš nejjednodušší.
A tu instalaci zvládnul i Samantus, tak bys moh taky, esli nééé, taxeš hovno..... :o)
Na zapalování prdů musí bejt dobrej tlak a směs. Na to sou dobrý fazole neb hrachová kaša.
Ale riziko interního výbuchu je značné !!!!! Nebo připálení análního ochlupení !!!!
16:04:57
24.09.2002
24.09.2002
Jirik
A jak s tou konferou ? Kde co a jak ? Vím prt kde jí stahnout a čo s ňou ?
Prdím dneska úplně strašně. Naštěstí mám v práci službu a tak to nemusím v sobě dusit a beze strachu můžu prdelně explodovat kdy chci. Největší labužárna je když si připravíte prďana na krajíček (loupáček), pak hodíte nohy na ramena a zavelíte PAL ! Pak už jen stačí nasávat to aroma (šššš ššš ššš šepotááá). Zkoušel jsem onehdá taky zapalovat ty prdíky.
Docela gut věc, ale žádný plameny jak z dragsteru. Jenom ten plamínek zapalovače trochu ožil a pak se vrátil zase do normálu. Asi jsem měl ve střevech špatnou směs. Asi chudá, ale zvýšený otáčky prdí někdy pěkně. Jediný minus tohoto pokusu bylo, že mi to jemně sežehlo chlupy na prdeli. A věříte že když jsem si koupil první laděnou koncovku, tak jsem do ní nejdřív řval, jako jestli se změní nějak zvuk a zkoušel jsem do ní i prdět. Ale nic moc.
Od toho prdění se mi oloupal chrom - fušeřina, žádná kvalita.
Tak já už musím končit, už mi další prdík líže slipy a vyhodit nohy za uši během těch pár vteřin které tento slastný okamžik trvá není žádná legrace.
Prdím dneska úplně strašně. Naštěstí mám v práci službu a tak to nemusím v sobě dusit a beze strachu můžu prdelně explodovat kdy chci. Největší labužárna je když si připravíte prďana na krajíček (loupáček), pak hodíte nohy na ramena a zavelíte PAL ! Pak už jen stačí nasávat to aroma (šššš ššš ššš šepotááá). Zkoušel jsem onehdá taky zapalovat ty prdíky.
Docela gut věc, ale žádný plameny jak z dragsteru. Jenom ten plamínek zapalovače trochu ožil a pak se vrátil zase do normálu. Asi jsem měl ve střevech špatnou směs. Asi chudá, ale zvýšený otáčky prdí někdy pěkně. Jediný minus tohoto pokusu bylo, že mi to jemně sežehlo chlupy na prdeli. A věříte že když jsem si koupil první laděnou koncovku, tak jsem do ní nejdřív řval, jako jestli se změní nějak zvuk a zkoušel jsem do ní i prdět. Ale nic moc.
Od toho prdění se mi oloupal chrom - fušeřina, žádná kvalita.
Tak já už musím končit, už mi další prdík líže slipy a vyhodit nohy za uši během těch pár vteřin které tento slastný okamžik trvá není žádná legrace.
23:52:21
23.09.2002
23.09.2002

Samantus
Kurva, takhle bych chtel taky umet psat a mluvit
16:42:16
21.09.2002
21.09.2002

Dan
Áno, děti mé zvrhlé..... tak jest
Zde se konference nacházet ráčí.
Nutno však upozornit, ovečky mé úchylné, že slova tam psaná, značně nebezpečná člověku jsou.
Ztřeste se tato číst po půlnoci !
Jako pastor váš, vás tímto vyzývám ku pokračování debaty ďábelské této.
Amen, bratři v tuningu.
Zde se konference nacházet ráčí.
Nutno však upozornit, ovečky mé úchylné, že slova tam psaná, značně nebezpečná člověku jsou.
Ztřeste se tato číst po půlnoci !
Jako pastor váš, vás tímto vyzývám ku pokračování debaty ďábelské této.
Amen, bratři v tuningu.
23:51:06
20.09.2002
20.09.2002

Samantus
pokec o vsem, podsekce svine litaci
20:14:11
20.09.2002
20.09.2002
Jirik
Prosím, bitte, please, para que, prego, про
96;у Dane, pošli mi ty morbiďárny na mail. Nemohu je najíti. Tož pravděpodobně již nepřístupné duši mé chlípné budou.
Až měsíc zlatý v lunu bílou změní se, pak tajemství své mi archív vyjeví.
Pak jsa svým zvrhlým druhým já pronásledován, v transu počnu zápisky čísti.
A zrakem zamženým na přátele své si vzpomenu. Na ta úchvatná a barvitá přirovnání, verše s láskou a něhou psané.............Samantu sovo, Bobovo a Danovo úchylné příspěvky.
Pak probudím se ze sna zlého a člověkem civilizovaným se opět stanu.
Až měsíc zlatý v lunu bílou změní se, pak tajemství své mi archív vyjeví.
Pak jsa svým zvrhlým druhým já pronásledován, v transu počnu zápisky čísti.
A zrakem zamženým na přátele své si vzpomenu. Na ta úchvatná a barvitá přirovnání, verše s láskou a něhou psané.............Samantu sovo, Bobovo a Danovo úchylné příspěvky.
Pak probudím se ze sna zlého a člověkem civilizovaným se opět stanu.
23:19:44
19.09.2002
19.09.2002

Dan
Yo, ta poslední debata byla mooooc hustá, mam jí staženou a pokaždý se převracim smíchy.
Já mam kecky nejradši.
Ale na řízení sou nejlepčí boty s měkkou podrážkou.
Gumofky 4ever !!!!
:o)
Já mam kecky nejradši.
Ale na řízení sou nejlepčí boty s měkkou podrážkou.
Gumofky 4ever !!!!
:o)
10:20:03
19.09.2002
19.09.2002
Jirik
Já prochcaný a prosraný slipy už nemám. Ty jsem prošoupal o zeď jak jsem je měl navlečený na tej hlavě. Vždyť víte. A víte že si to poslední asi někde vyhledám a vytisknu si to ? Und Adodos nenosím, nemám moc rád ty sportovní boty.
23:04:50
18.09.2002
18.09.2002

Dan
Tak to si celkem makáč.....
Co fusekle ?
Mě tak strašně smrděj nohy, že nám z toho chcíplo morče. Mělo smůlu, že bylo moc při zemi, ten smrad je těžkej a drží se při zemi..... Kroutilo se jak paragraf, prskalo a nafukovalo a pak si rači rozbilo hlavu o akvárko, aby se tak netrápilo.
To víte, ty gumofky.......
Co fusekle ?
Mě tak strašně smrděj nohy, že nám z toho chcíplo morče. Mělo smůlu, že bylo moc při zemi, ten smrad je těžkej a drží se při zemi..... Kroutilo se jak paragraf, prskalo a nafukovalo a pak si rači rozbilo hlavu o akvárko, aby se tak netrápilo.
To víte, ty gumofky.......
22:57:30
18.09.2002
18.09.2002

Samantus
ja mam na sobe este furt ty prochcany slipy, co sme se vo nich tehda bavili ale ma to jeden hacek, uz sou otoceny asi po 56x vzdycky podle toho ktera strana je sucha, dokonce uz sem tam nasel i hnizdo s filckama, voni ty kurvy v tom hnizde maj uz i nabytek, si snad myslej ze tam budou dlouho nebo co.
22:41:35
18.09.2002
18.09.2002

Dan
Tož tak.
Nemáš si kupovat značkový hadry a botky..... To je samej Adidas a žádný náboženství a paxe div, že je to tak drahý !
To já chodim celej rok v gumofkách, to je velmi univerzální obuv. A k nim jedny lacláče, co v nich kydam hnuj, ty nosim i do bálu. A k tomu fšemu pruhovaný námořnický tričko, který navozuje dojem, že mam rád vodu, i když není tomu tak, voda, ten hnus mokrej, vždycky v létě, dyž mě jako za celej ten odchytí a umejou, to mam pak depky, že sem čistej.
Vše završuje legantní rádiofka žluté mdlé barvy.
Jinak rád nosim montérkovou kombinézu, za prvý si připadam jako velkej pilot (zvlášť v autě) a za druhý to taky vypadá, že i něco dělam.
Nemáš si kupovat značkový hadry a botky..... To je samej Adidas a žádný náboženství a paxe div, že je to tak drahý !
To já chodim celej rok v gumofkách, to je velmi univerzální obuv. A k nim jedny lacláče, co v nich kydam hnuj, ty nosim i do bálu. A k tomu fšemu pruhovaný námořnický tričko, který navozuje dojem, že mam rád vodu, i když není tomu tak, voda, ten hnus mokrej, vždycky v létě, dyž mě jako za celej ten odchytí a umejou, to mam pak depky, že sem čistej.
Vše završuje legantní rádiofka žluté mdlé barvy.
Jinak rád nosim montérkovou kombinézu, za prvý si připadam jako velkej pilot (zvlášť v autě) a za druhý to taky vypadá, že i něco dělam.
22:38:10
18.09.2002
18.09.2002

U-Geen
Normální nejseš, protože já sem si místo hodinek dneska pořídil pásy. A furt musim koukat na mobil :-)
20:34:05
18.09.2002
18.09.2002
Jirik
Teda kucí jsem dobrej. Nejlepší na světě. Včera jsem si koupil nový boty a dneska nový kalhoty. Jsem normální !? Neměl jsem to raděj narvat do auta ? Když ony mi už lezly z kalhot kolena a nejenom ty. Hehe. Ale všem se moje botičky líbily, kalhoty ukážu zejtra. Hehe. A zvládl jsem to celé sám, bez cizí pomoci. V Klatovech vám je ukážu, ale musíte hezky poprosit a poté to patřičně ocenit. Stejně jsou ty hadry hrozně drahý. Úplně mě to nervuje už hodně předem když plánuji nákup nějakého ošacení, nejraděj bych si něco spíchnul sám a ušetřený peníz nacpal do superstroje. :o)