Dnes som odbocil do zakazu odbocenia. Chtili ma fizli. Bavil som blbeho ze o tom neviem[ dufam ze tu ten fizel nieje

] ze je tam zakaz atd. No nieco mi nehralo

Nebol to zeleny fizel[ani dopravak taky pochodzkar] ale taky cierny a na ciapke mal pasku kockovano cierno bileu. No a to je moja prva otazka to je mestsky? A to mi nehra. Pytal odomna len obcianku

Toto ma totalne zarazilo... no nic ja som hral poslusenho, on tvrdeho fizla ci viem aky je za to postih ja ze ano a on ako to vyriesime. Tak som povedal ze je to na nom. A medzitym som trepal ze som student a zarabam si na brigadach...On na to ze urobime cenu. Studentsku.[Vsimol som si ze udaje z obcianky zapisoval len an obycajny papierik.

a ani nekukol na spz-ku, ani doklady od auta ani vodicak nepytal] No on povedal ze suma je studentska 500sk!!! a ja ze tu nemam pri sebe tolko ale ze pojdem do bankomatu. ON ze dobre. Tak som povedal ze nech si necha obcianku ako zalohu ale v monmente ma napadlo ze o kusok dalej sa stala nehoda a ze tam je opet vela fizlov. Tak som povedal ze dufam ze ma bez obicianky tamti nezastavia. Tak povedal ze mi ju vrati. A ja som sa spytal ze kde sa stretneme a on povedal ze tam v ulicke [bola taka tmava] ja ze dobre len vyberem peniaze.A upaloval som het[Aj s autom lebo tam sa nikde nedalo zaparkovat]. No nevratil som sa.... Hovoril som s troma fizlami kamosi[dvaja su kalncelarske krysi a nevedli mi otom nic povedat[. a jeden povedal ze toto nieje standardy postup ze on ma nemal z miesta bez blocku o nezaplatneni pustit. a ze sa mam na neho vyjebat .Ze tam neje nikde moj podpis. Ale povedal ze nevie to isto lebo predtym som sa pytal na to, ze si pisal moje osobne udaje z obcianky. Tak som sa na to vyjebal a nesiel tam. ....Jedna vec sa mi nezdala ze mestsky[aspon si myslim] nemoze za jazdy odomna vyberat pokutu iba za parkovania ano.A druha vec sposob akym to prebiahalo iba obcianka nic viac a potm studentska cena s vratenim obcianky a stretnutim v tmavej ulicke... NIeste tu niekto fizel a neviete mi poradit ci som zrobil dobre? alebo mozem nejky bolocek ockakavat? Nemusi byt za zle odbocenie ale ci ma nepouzije ako pomstu a dojde mi blocek za nieco co som nezrobi za napr. rozkopanu smetnu bednu..... Alebo ma chel len postrasit ?s tym ze ked som blby tak mu donesiem prachy?