Zakaz odbocenia

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 01.11.2006 do 01.11.2006, založil/a formalin
řadit dle data
21:00:29
01.11.2006
formalin
-> sliwowitz: no hej ale asi by som si neriskol nabuduce nezastavit len jendmu polisovi6 -> Petr Šťastný: no ak by nahodou nieco tak toto tvrdenie sa mi zda najlepsie4 ak by mi uz dokazali potvrdit ze som tam naozaj vosiel -> Gryzly: toto je tiez dobry napad4
11:51:34
01.11.2006
sliwowitz
-> Gryzly: jj.... jeden vi citat a druhy pisat... :DDD
inac myslim ze u nas plati cosi take ze pokial ta zastavuje jeden policajt tak mu zastavit nemusis...
11:44:14
01.11.2006
Petr Šťastný
-> formalin: i kdyby chtěl dělat nějakej problém, že jsi se nevrátil, tak můžeš uvést, žes měl defekt a když ses vrátil, tak už tam nebyl.
11:43:53
01.11.2006
Syny
-> formalin: to chtel nekdo jen na pivo 3
10:50:21
01.11.2006
Gryzly
-> formalin: to byl městský, ser na něj, neměl tě pouštět, kdyby nahodou jsi dostal nějaké předvolání tak řekni že se nic takového nestalo, a v tu dobu jsi byl někde uplně jinde. je to tvrzení proti tvrzení a když se domluvíš s pár lidma že jsi byl s nima tak pohoda. Kdyby něco mužeš tvrdit že tě zastavili policajti na diskotece a chtěli vidět občanku a z tama mají tvoje iniciály. A jinak co vím tak měští policajti chodí ve dvou protože víc hlav víc zná a jeden hraje hodného policajta a druhý zlého.
09:49:43
01.11.2006
minno
to bol asi nejaký dylino z ulice a nie polda
06:57:59
01.11.2006
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
cývole te story 36
00:05:53
01.11.2006
formalin
Dnes som odbocil do zakazu odbocenia. Chtili ma fizli. Bavil som blbeho ze o tom neviem[ dufam ze tu ten fizel nieje40 ] ze je tam zakaz atd. No nieco mi nehralo8 Nebol to zeleny fizel[ani dopravak taky pochodzkar] ale taky cierny a na ciapke mal pasku kockovano cierno bileu. No a to je moja prva otazka to je mestsky? A to mi nehra. Pytal odomna len obcianku74 235 Toto ma totalne zarazilo... no nic ja som hral poslusenho, on tvrdeho fizla ci viem aky je za to postih ja ze ano a on ako to vyriesime. Tak som povedal ze je to na nom. A medzitym som trepal ze som student a zarabam si na brigadach...On na to ze urobime cenu. Studentsku.[Vsimol som si ze udaje z obcianky zapisoval len an obycajny papierik.74 a ani nekukol na spz-ku, ani doklady od auta ani vodicak nepytal] No on povedal ze suma je studentska 500sk!!! a ja ze tu nemam pri sebe tolko ale ze pojdem do bankomatu. ON ze dobre. Tak som povedal ze nech si necha obcianku ako zalohu ale v monmente ma napadlo ze o kusok dalej sa stala nehoda a ze tam je opet vela fizlov. Tak som povedal ze dufam ze ma bez obicianky tamti nezastavia. Tak povedal ze mi ju vrati. A ja som sa spytal ze kde sa stretneme a on povedal ze tam v ulicke [bola taka tmava] ja ze dobre len vyberem peniaze.A upaloval som het[Aj s autom lebo tam sa nikde nedalo zaparkovat]. No nevratil som sa.... Hovoril som s troma fizlami kamosi[dvaja su kalncelarske krysi a nevedli mi otom nic povedat[. a jeden povedal ze toto nieje standardy postup ze on ma nemal z miesta bez blocku o nezaplatneni pustit. a ze sa mam na neho vyjebat .Ze tam neje nikde moj podpis. Ale povedal ze nevie to isto lebo predtym som sa pytal na to, ze si pisal moje osobne udaje z obcianky. Tak som sa na to vyjebal a nesiel tam. ....Jedna vec sa mi nezdala ze mestsky[aspon si myslim] nemoze za jazdy odomna vyberat pokutu iba za parkovania ano.A druha vec sposob akym to prebiahalo iba obcianka nic viac a potm studentska cena s vratenim obcianky a stretnutim v tmavej ulicke... NIeste tu niekto fizel a neviete mi poradit ci som zrobil dobre? alebo mozem nejky bolocek ockakavat? Nemusi byt za zle odbocenie ale ci ma nepouzije ako pomstu a dojde mi blocek za nieco co som nezrobi za napr. rozkopanu smetnu bednu..... Alebo ma chel len postrasit ?s tym ze ked som blby tak mu donesiem prachy?
Extreme Tyres