skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vivat PČr! :c)
14:24:26
06.11.2006
06.11.2006

Nwkt
-> Jirik: Aspoň vim kam jít až mě vyrazí ze školy 

07:00:50
06.11.2006
06.11.2006

Jirik - zrušená registrace
Tata je už v civilu a říkal, že jak mě to jen napadne, tak mi urazí pazoury.
Jako by mi viděl do hlavy. Ale pak mě to pustilo. 
Jako by mi viděl do hlavy. Ale pak mě to pustilo. 
01:01:42
06.11.2006
06.11.2006

Gryzly
Hoši na bacha na něj-> Rooney: je to dvojitej agent. Podáme si ho.
13:05:43
04.11.2006
04.11.2006

Rooney - zrušená registrace
-> Jirik: já to zkouším 

12:43:12
04.11.2006
04.11.2006

King
-> Jirik: Rypáku!
....i když před takovejma 13 rokama, když jsem se vrátil z vojny, jednoho z mejch kámošů napadlo jít se podívat na den otevřenejch dveří do bengo-vejšky a fakt jsme koketovali s myšlenkou, že se tam zapíšem :)
....i když před takovejma 13 rokama, když jsem se vrátil z vojny, jednoho z mejch kámošů napadlo jít se podívat na den otevřenejch dveří do bengo-vejšky a fakt jsme koketovali s myšlenkou, že se tam zapíšem :)14:06:48
02.11.2006
02.11.2006

Jirik - zrušená registrace
13:34:15
02.11.2006
02.11.2006

clustr
-> King: mozna publikovano bylo, netusim, nevidel, z praxe to bylo za spatne parkovani neuhadane (ne)zastaveni na STOPce
20:20:49
29.10.2006
29.10.2006

Johny Death
-> King: taky když ho jednou zastavili benga a chteli mu dát petikilo flastr tak hodil na policajta psí voči se s lovy že ... pane příslušník , vždyt pokuta má mít výchovný charakter. Mě by vychovalo i kdyby to bylo za dvestě a už to nikdy neudělááám :) nakonec to za ty dve kila bylo :) tuším to tehdy bylo za 60 v 50ce :)
11:33:46
29.10.2006
29.10.2006

King
-> clustr: Tohle vysvětlení bylo publikvaný na Novinkách v souvislosti s tím článkem, kde se jistej jantar veřejně chlubí, jak mu policajti za projetí "červený" v Praze dali jenom pár stovek pokuty s vysvětlením, že se nikdo nehodlá jebat s datlování bodů do kompu. Já jsem se pravda pochlubil taky, ale tady je to pro pár desítek podobně postižených, kdežto na novinkách (dtto odkaz na mainpage Seznamu) si to přečetla půlka národa.
-> Johny Death: A to zas jó :) Tak tenhle týpek mi připomíná našeho obchodního direktora pro UK a RF - ten vždycky vyprávěl, jak ho stavěli za takový špeky jako kilo na kraji obce nebo předjíždění přes plnou v serpentýnách. Tak vždycky spustil takovej ten obchodnickej vodopád slov, vytáh šrajtofli s fotkama všech čtyřech dětí a zase vodopád slov, takže se obvykle vešel s pokutou do dvou stovek nebo úplně free of charge :) Ten by vymámil i z jalový krávy tele :)
-> Johny Death: A to zas jó :) Tak tenhle týpek mi připomíná našeho obchodního direktora pro UK a RF - ten vždycky vyprávěl, jak ho stavěli za takový špeky jako kilo na kraji obce nebo předjíždění přes plnou v serpentýnách. Tak vždycky spustil takovej ten obchodnickej vodopád slov, vytáh šrajtofli s fotkama všech čtyřech dětí a zase vodopád slov, takže se obvykle vešel s pokutou do dvou stovek nebo úplně free of charge :) Ten by vymámil i z jalový krávy tele :)
11:56:01
28.10.2006
28.10.2006

clustr
mozna OT, ale zkusim to vysvetlit....hosani tatiz kazdy bodovy prestupek musi k sichte nadatlovat do kompa a predat do databaze nadrazenemu organu...zkuste si predstavit male oddelene, kde jsou vybaveni s bidou 1 suntovym kompem a k sichte se tam sejde Xchlapu, kteri spechaji domu, ale musi pockat, az na ne vyjde u kompa rada....neni jednodussi dat za dobny bodovy prestupek radsi blokovku za lekarnicku, ci neco jineho?? :D
00:01:52
28.10.2006
28.10.2006

Johny Death
-> King: no ja to spíš dával k dobru pro zasmání :) ten dotyčnej není žádnej drsnák ale spíš takovej typ ala donutil prostě vykecá se z všeho a vetřinou se ještě s tema policajtama loučí slovy tak ahoj kluci zase nekde příště a voni mu ještě mavaj :) Jinak tu stopku kterou projel tak to nevim jestli jel pul km v hoine nebo 5kmh ale vzhledem k tomu jak je tenhle clovek za volantem opatrnej tak bych rekl ze i možná fakt zastavil jen ti benga se tam už nudili tak se na nekom chteli povozit:) už to ale nejakej patek je a tam kde dřív ta stopka byla už je hlavní silnice :) holt časy se meni :)
16:57:21
27.10.2006
27.10.2006

King
-> Johny Death: Ano, brali mě skutečně za STOPku :) Ani se jim nedivím, řidič má za povinnost v tomhle případě hodit vozidlo do klidu. Dokonce tam za tím účelem tu noc stáli a bylo jich ten celkem 4 - čili za výchovnou nabídku 2 stovek mě ani ve snu nenapadlo vymejšlet si kokotiny a zbytečně riskovat, že mě vydusí za něco jinýho (i když na tejden starým Monďákovi by musel hledat teda fest :)). Druhá věc byla, že jsem tu stopku, byť krokem, projel a protože nejsem zas až tak zkaženej, skopil jsem uši.
Jiná situace by ovšem nastala, kdyby úd zákona chtěl nekompromisně aplikovat dementní zákon 411, to bych si sakra rozmyslel, jak se k nařčení z projetí stopky postavit :) Když jsme u toho tvýho známýho - vsadil bych se že tu stopku fyzicky projel a prostě nasadil drzý čelíčko a po pyrrhovsky vyhrál a poliš si to pak vyleje na nějakým jiným nešťastníkovi
Jiná situace by ovšem nastala, kdyby úd zákona chtěl nekompromisně aplikovat dementní zákon 411, to bych si sakra rozmyslel, jak se k nařčení z projetí stopky postavit :) Když jsme u toho tvýho známýho - vsadil bych se že tu stopku fyzicky projel a prostě nasadil drzý čelíčko a po pyrrhovsky vyhrál a poliš si to pak vyleje na nějakým jiným nešťastníkovi

18:22:40
26.10.2006
26.10.2006

Skoda RBK - zrušená registrace
King: všetko zavysi od jednotlivcov ale ako system je to na k...t , ja mam tiez dobre skusenosti s cajtmi

16:51:27
26.10.2006
26.10.2006

Gryzly
-> King: jen houšť.
10:41:31
26.10.2006
26.10.2006

Pacisek
-> Johny Death: Spinnery na ne :-))
01:20:41
26.10.2006
26.10.2006

Johny Death
-> King: a to tě brali za tu stopku??? jeden známej na dotaz proč nezastavil na stopku konstatoval že zastavil chvilku se hádaly zastavil nezastavil zastavil nezastavi... a pak se známej policajta zeptal a jak jste to poznal od tud jste to nemohl videt . Policajt na to že ja to videl že se vám točily kola znamej mu oznímil že¨teda při řízení většinou sedí v autě a přece nemůže na každe stopce vystupovat a chodit se dívat jestli se mu točí kola. Policista trosku remcal ale nakonec se dohodli na slovním pokárání (řekl mu ať příště na te stopce zastavuje ještě víc než zastavil tentokrát a pustil ho :))
23:46:11
25.10.2006
25.10.2006

King
-> Matsoft: :)) Moralisti budou samozřejmě prskat, ale je to pro mě konečně signál, že policajti dokážou používat mozek a bejt trošku solidární. nakonec i k těm kontrolám na začátku června přistupovaly tak nějak vlažně :)
23:40:15
25.10.2006
25.10.2006

Matsoft
Podobna zkusenost. vjezd do zakazu vjezdu..... tak si popojedte o ty 3m k te zlute care, je to za 500 za zastaveni na zakazu a bez bodu.
23:31:48
25.10.2006
25.10.2006

King
Tentokrát to ale nemíním ironicky :)
Jedu si takhle dneska v noci po nejmenovaném městečku ve středu Čech a při odbočování na STOPce jenom přibrzdím a pokračuju....no o kus dál žabička s baterkou :c) Klasické otázky, klasické odpovědi :) No a za to projetí STOPky padnul návrh 200Kč, bez bodů a dotaz jestli souhlasím
Dokonce ani dotaz jestli jsem nezapomněl lékárničku (viď Gryzly?:). A k mému nadšenému souhlasu ještě vysvětlení, že v 9 večer jsem stejně nikoho neohrozil a ani ohrozit nemoh, ale příště pozor! :) Chci tím jenom říct, že nejmenovanému příslušníkovi PČR tímto děkuji, za tu malou, ale zároveň výchovnou vzpouru proti stávajícímu zmrdizákonu 411 a že v mých očích, ač se vlastně dopustil díky jednomu kokotovi začínajícímu na "Š" trestnýho činu, je totálně rehabilitován :)
Jedu si takhle dneska v noci po nejmenovaném městečku ve středu Čech a při odbočování na STOPce jenom přibrzdím a pokračuju....no o kus dál žabička s baterkou :c) Klasické otázky, klasické odpovědi :) No a za to projetí STOPky padnul návrh 200Kč, bez bodů a dotaz jestli souhlasím
Dokonce ani dotaz jestli jsem nezapomněl lékárničku (viď Gryzly?:). A k mému nadšenému souhlasu ještě vysvětlení, že v 9 večer jsem stejně nikoho neohrozil a ani ohrozit nemoh, ale příště pozor! :) Chci tím jenom říct, že nejmenovanému příslušníkovi PČR tímto děkuji, za tu malou, ale zároveň výchovnou vzpouru proti stávajícímu zmrdizákonu 411 a že v mých očích, ač se vlastně dopustil díky jednomu kokotovi začínajícímu na "Š" trestnýho činu, je totálně rehabilitován :)