Vymrdanej den č. 2 (dopr. inspektorát)

prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 25.10.2006 do 30.10.2006, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
12:37:06
30.10.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Majkl: tak tohle co pises se zrusenim pojistky nezaplacenim tady na slovači fungovalo taky, lidi to takhle hodne delali, takze vysla vyhlaska, a kdyz tohle udelas, pak musis auto pojistit v te same pojistovne a pochopitelne doplatit rozdil za to obdobi co to pojisteny nebylo .., takze bacha na to, nevim jestli to teda nebude v čechach taky tak nejak, to se chce poptat aby pak clovek nebyl "mile" prekvapenej4
12:34:38
30.10.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Gryzly: no sezonni nevim, ale mam v CPP pojistenou skudku 105 a platim ročne asi 1900korun ceskych, na slovensku mam 105-ku v alianz a platim vymrdanejch 4500sk8
21:50:45
26.10.2006
Gryzly
-> Jirik: a jinak u nás jsou firmy kterým dáš plnou moc a ani ti to zaříděj. ta firma se jmenuje Kryštof.
18:02:40
26.10.2006
VeTeV
-> Jirik: porad nesmis dat jen na jmeno - i socko firmy maj pozitiva 2
17:29:56
26.10.2006
Jirik - zrušená registrace
-> Gryzly: Yo ? Se budu muset podívat.
To je jako Česká podnikatelská ?
Njn, to víš, ale to nezní tak hezky jako Alianz a Kooperativa. 1 Uvidíme. 4 Pozjistím.
16:48:51
26.10.2006
Gryzly
-> Jirik: a co to pojistit u CPP, prej jde uzavřit sezonní pojištění.
15:37:10
26.10.2006
Bery
ted půjdu odhlásit rapida a přepisovat Barkase,tak doufám,že to nebude jak u vás,co jsem byl ted párkrát v kolíně,tak v pohodě,záležitost na pár minut.A to doslova!
15:21:34
26.10.2006
VeTeV
-> Nwkt: kurnik to ma bejt neco jako stehovanim lepsi kvality sluzeb :-))

to je fakt na posrani
15:19:48
26.10.2006
Nwkt
-> VeTëV: A to předtim než se stěhovali tak sem tam přišel v úterý ráno byli tam 2 lidi a za 15 minut sem měl přihlášený auto
15:14:51
26.10.2006
VeTeV
-> Jirik: koukam pekne - to tam matze jak nekdy za krale klacka
09:05:45
26.10.2006
Majkl
-> Samantus: taky sem povinko zrusil timhle zpusobem 4 dve upominky ignorovat a pak to vypovi samy. Pak to jen doplatit a je to zrusene. pak to pojistit u jine pojistovy a neni problem 1
08:38:22
26.10.2006
-> MATTESS: Má to teď takovej hlubokej brum 1
08:37:37
26.10.2006
-> MATTESS: To jooo, ale on už byl starej 7 let, ještě původní a když se sundal, tak se přesejpal uvnitř jako když je tam kamení a písek. 1 Tak se dal novej.
Byl děravej na vnějším plášti a vpředu u vstupní trubky kolem rámečku, kudy to i foukalo ven. Teď je to safra znát, páč na Xantuši 1.8 je ten tlumič jen jeden.
Jede to teď moooc pěkně.
07:03:00
26.10.2006
MATTESS
-> Jirik: tak jsi nakonec dal ten koncák? Nešlo to zavařit? Jak ti Ondra říkal mě už to vaří 2 roky....
21:40:50
25.10.2006
Samantus
Ja hlavne nevim o co tu jde, mel sem stejnej pripad: skodovka nejezdi......tzn. sem nezaplatil povinny, pak dve upominky a zrusili si ho sami, pak me poslali slozenku s pohledavkou a tu sem uz zaplatil a je pojistovna z krku bez front, jezdim se Skopikem a ted me napadlo vytahnout zpet skodovku tak sem zasel na CSOB to je pojistovna u ktery mam Skopika, tam sem skodovku prihlasil a je po prdeli, a ted jezdim zase se skodovkou, a je to super..... proste skodovku nikdy nezavrhnu... ale Jiriku to stani na uradech chapu, ale tady u nas v Pardubkach to zas tak hrozny neni...
21:15:52
25.10.2006
dial K for Karlos
-> Jirik: Vítej v klubu nasranejch na ty zkurvence na okresním úřadě !! Cítím s tebou, protože je to hnus velebnosti, oni tu nejsou pro nás, ale my pro ně - kusy hadru.
20:58:37
25.10.2006
-> Pavel P.: To ju, nutí mě to mluvit vulgárně. 8 Páč mám jen jedny nervy.
Mám po netu rezervaci na 8.11. , ale neznamená to, že to klapne.
20:49:27
25.10.2006
Pavel P..
-> Jirik: nooo asi to tak bohužel bude... je to smutný že to takhle vypadá..
20:48:08
25.10.2006
-> Pavel P.: To je ale Praha 1. Tady jsi ve středověku v Plzni.
20:28:20
25.10.2006
Pavel P..
-> Jirik: no já byl nedávno tak před týdnem na DI nechat přihlásit rapida na sebe a nechat zapsat motor a docela pohoda... jen jsem zajel na evidenčku, pak vyplnil papír a došel k technikovi od DI a ten to všechno zařídil.. sice mi asi hodinu vypisovali novej velkej techničák ale jinak pohoda
20:26:03
25.10.2006
Honza M
-> Jirik: to je teda pěkný 8 Samej ouřad dneska....
20:09:46
25.10.2006
Tak....., předchozí akci máte v tomto příspěvku :
skoda.stable.cz/cz/index. php?action=sho...

Další mě čekala dnes.
Jelikož jsem zakoupil vozidlo Citroën Xantia, chtěl jsem převést bonusy z Tuňáka, se kterým se bude jezdit jen zřídka v letních měsících na Xantíka.
Pomohla mi s tím známá z Kooperativy. Zrušila se smlouva na Tuníka a bonus se převedl na Xantíka.
Bez problémů...., ale....
Xantík má povinné ručení zaplacené, ale s Tuníkem jsem ještě počkal s placením, neboť 3600 ročně pro mě není zrovna málo, měl jsem v úmyslu odnést SPZ do depozitu a tak dosáhnout navrácení povinného ručení. Bohužel jsem byl tak vytížen, že uběhla lhůta na zaplacení pov. ruč. a přišla mi upomínka s novou složenkou.
Volal jsem tedy Iloně, jak postupovat a zda když budu odevzdávat SPZ musím toto pov. ruč. zaplatit. Je to tak, že musím, páč třebaže se s autem nejezdí, tak je přihlášené do provozu a musí mít zaplacené zákonné (jediné zákonné) pojištění. Řekl jsem si fajn, byť se mi to nehodí finančně, zaplatit to půjdu. Páč pozor ! Když nezaplatíte, přijde ještě 3. upomínka a pak riskujete pokutu od svazu pojišťoven.
Přestože se SPZ do depozitu uloží a pov. ruč. nezaplatíte - tedy nenahlásíte na pojišťovnu, tak to po vás bude stejně chtít. Teď to funguje tak, že na základě potvrzení z evidence vozidel se zruší smlouva na povinné ručení a po vyzvednutí SPZ se vystaví smlouva nová. Vozidlo musí mít samozřejmě platnou STK. Znamená to sice nemožnost sbírat bonusy, což u leštěnek nevadí, ale hlavně běhání jak kunda po ouřadech.
Povinné ručení lze zrušit pouze v těchto případech.
- ekologická likvidace vozidla (potvrzení)
- prodej vozidla (kupní smlouva)
- vyřazení z provozu (odhlášení, dočasné odhlášení - zase potvrzení)
Zaplatil jsem povinné ručení, zajel domů pro velký techničák, pak do garáže odmontovat SPZtky.
Tam jsem do píče zjistil, že Tuňák má píchlé obě levé pneumatiky. Dofoukal jsem je a přizvedl auto heverem, zítra mi Krt přiveze zpět moje 13"ky, takže to na ně hodím a na jaře nechám ty 16" gumy skouknout, popř. opravit v píchlém místě.
Nadával jsem jako prase, nicméně odmontil jsem SPZ a vyrazil na úřad evidence vozidel. Tam jsem zjistil, že na poslední technické mi zapomněli dát razítko do velkého techničáku (moje chyba, nezkontroloval jsem si to), takže jsem jak čurák vyrazil na stanici STK aby mi tam to razítko doklepli, pak jsem jel zpět do Plzně na inspektorát. Vystál jsem si tam jak kokot frontu a třebaže mají do pěti, tak jsem se po všem tom lítání v 11:30 dozvěděl, že už mě nevezmou, páč toho mají moc.
Paní : "My toho máme moc, jsme tady každý den do večera. Zkuste to zítra v 7:00 hodin." Povídám že na "zkuste" seru, protože taky chodím do práce a taky tam bývám do večera a ještě jsem dodal, že když jsem přihlašoval Citroena, tak jsem na úřadě strávil dva dny ve frontě. Nabídla mi rezervaci po internetu a hned se tam podívala s tím, že nějaká volná internetová rezervační okna mají v listopadu. To už jsem bublal jako prase, vzal jsem si zase formulář a vyrazil na další cestování. Výsledek je ten, že vlastně Tuňák spinká v garáži, mě běží zaplacené povinné ručení a než na tom vymrdaným skurveným úřadě přijdu na řadu, tak mi pak vrátí povinné ručení ne za 12 měsíců, ale za spičenejch 11 nebo 10 a ještě si na registru vozidel vezmou poplatek za vložení SPZtek.
Pak jsem vyrazil za kamarádem, který mi na Citronku měnil výfukový zadní díl. Klaplo to, Xantík má nový koncák, krásně si brumlá a hlavně líp jede, ten původní výfuk z výroby byl uvnitř už mrtvý.
Nicméně jsem přijel domů a obědval v 19:30.
Krása ne ? Byl a jsem tak nasraný, že by situaci vyřešil jen arab ověšený výbušninou, který s výkřikem allah akbar zmačkne detonátor.
Jebu je všechny do prdele a chčiju na ně. 8
Extreme Tyres