skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dílna garáž
prohledat
143 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 23.10.2006 do 16.02.2007, založil/a michalik-ten sedmý
-> M a r c e l - GARDE: no aby se ti to nepropadalo do tý hlíny... by to chtělo nějaký dlaždice tam poskládat..
kazdopadne tam nebylo mokro, tak se uvidi, na ten koberec si stejne chci dat pasy lina aby se tam dalo uklizet ...
beton tam dat nejde, bo se to potom bude nourat, lino jsem tam chtel taky, ale majitelka si ho pod ten koberec nepreje, argumentoval jsem taky plisni, tak ze prej kdyz to zacne plesnivet tak ze teda jo, tak uvidime ...
-> Labros: pak spadne i stodola

-> VeTëV: mlatek
-> M a r c e l - GARDE: hele a az ti ta stodla ve zdime na to garde spadne - to bude place

-> VeTëV:

-> havlik: neni nad plisen
marcel bude pestovat houby a na sraze je pak prodavat
marcel bude pestovat houby a na sraze je pak prodavat

-> M a r c e l - GARDE: hezký, Vendulka má konečně novej domov na zimu..
Nejlepší by byl beton
přesně taky bych řek že je lino lepší
-> M a r c e l - GARDE: nebylo by lepší lino než koberec
jak jsem pohnul s tim novym hnizdem pro cabrio:
vyvozen bordel a navozena nova hlina, srovnana, zejtra se tam pokusim narvat sam starej koberec ...
vyvozen bordel a navozena nova hlina, srovnana, zejtra se tam pokusim narvat sam starej koberec ...
-> Gryzly: to len trochu, to nevadí

-> minno: máš trochu víc unavenou pravou zadní pružinu, něco s tím dělej, a nebo ti uhnil domek.
V případě potřeby celý prostor, jinak vedle stojí ještě jedno auto
nove hnizdo pro cabrio po dnesnich 7 hodinach prace:
takhle to tam vypadalo
takhle to tam vypadalo
-> M a r c e l - GARDE 10.11.06 10:48:34: kua, oprava 1.000,- CZK
-> Martin: No me by se taky libily ..

-> Martin: ty brdo takovy prostory by se mi taky libili
-> M a r c e l - GARDE: ach so
-> Tom.t: -> ps: presne tak, tohle je cajicek (ja 100CZK) jeste nemam foto, ale snad napovi, ze nemuzu otevrit obe strany vrat, aby se to na mne nevyvalilo !!!
Taky sem nasel jednu fotku garaze .. ted je tam navic jeste Simson syna majitelky garaze, z cehoz mam desnou radost ...

tak to ste nevideli moj bordel v prenajatej garazi za 1000sk/mesacne

jinak dílna je ve sklepě taková malá,garáž sice máme malou ale je v ní kupa věcí a taky vchod do sklepa takže nic
tohle je moje garáž-žádná garáž
,všechno dělám venku za každýho počasí,zrovna v neděli jsem dával do auta sám přední nápravu v dešti,tátovi luplo v zádech tak proto sám

-> M a r c e l - GARDE: jako celou stodolu?? nebo co myslíš mlatkem?
-> ps: to si jenom myslis B-))) vsak uvidime B-)))
-> M a r c e l - GARDE: Mě nedoženeš
-> tomapa: Musíš shánět cihlu po cihle a postavit okolo zeď

tak mi kamaradka nabidla, ze kdyz u ni vyklidim mlatek (to je takovej pristavek u baraku na nejaky zemedelsky cajky), tak ze se tam muzu nastehovat se svejma kramama a cabriem, takze od noveho roku zrusim garaz za 1.000,- bez elektriky a daleko od domova a natehuju se tam, s elektrikou, muzu si tam dat kamna, vejde se mi tam jak auto, tak i kramy z garaze a nabidl jsem ji 500,- takze jakmile pojedu okolo garaze, tak ji vyfotim, nez to vyklidim, at vidite jak vypada spravnej bordel v garazi ... B-)
-> Gryzly: to jo

-> tomapa: furt lepší jak drátem do oka.