Lordozo prosi o pomoc !

prohledat
109 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.10.2006 do 20.10.2006, založil/a Lordozo

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Nejak se to tu zvrhlo nespravnym smerem.. Vyrikejte si to prosim jinou cestou

Zastavil:Tuxik

řadit dle data
17:10:53
20.10.2006
Tuxik
30 jsem se mzastavil prispivani ale stejne se da prispivat 41 nechapu 8
17:07:50
20.10.2006
Valentynka
-> lubor: Tak uz to prestan resit, kdyz to tak ctu cely, tak ty opakujes porad jedno a to sami....uz ses snad vyjadril...dost lidi ti tu reklo uz kolikrat ze se tu resi neco jinyho....chovas se jako dite....nato ze si psal kolik ti je tak by si mel vedet ze se takhle dospelej clovek nechova!
17:03:43
20.10.2006
Mišell
Nic mi do toho není,ale fakt se bavim... Nejlepší je,jak někoho obhajujou lidi co ho znaj a o konkrétní situaci věděj kulový.
Jinak to cos Dušane napsal,při obhajování kamaráda: "Jinak to ze si Lorodo nevyzvedl balik je jeho vyhoda ppostupu posilani baliku, ty s tim nic nenadelas, jedine se s nim domluvit zda ti to postovny uhradi. Huba se rozbiji za jiny veci, staci ze mu tady delas ostudu a kazdy to vidi ze s nim obchodovat taky neni zadna sranda" značí,že seš asi taky dobrej degen4 Ale nic proti nikomu,jen mě to fakt pobavilo9 1
16:46:31
20.10.2006
UltraFan.
-> lubor: jasne chapu...ja Lorda neznam a tebe taky ne ale pride mi spravny psat tady jen veci co Lord resi:) jinak me je o jedno a nikdo nerika ze treba nemas pravdu4
16:43:36
20.10.2006
lubor
-->ACAB Ultrafan(All cops are bastard;)?:Sviňárna je především podvádět lidi,a ještě jim pak od PC nadávat a dělat jako by nic.Lordozo má v současnosti určitě problém,a to je ta moje stará záležitost;).A řešit to určitě budem .
Dávám to tu pro výstrahu ostatním,aby viděli jaký je on sám,když tady pak škemrá o jakousi pomoc.Pokud máš problém s tím to pochopit,je načase přestat tady psát a vyhledat jiné téma.Já tady řeším se zpožděním problém svůj a dalších lidí,které ten člověk takhle připravil o peníze.Škoda že nemají možnost se tady taky vyjádřit.To je celé a sviňárnou a vyhrožováním bych to nenazval ani náhodou notabene když tady evidentně Lord ve strachu maže příspěvky;).Je to o úhlu pohledu.
16:28:50
20.10.2006
UltraFan.
-> lubor: vim ze mi do toho co je mezi vama nic neni ale fakt prestan vyhrozovat...je to svinarna vyhrozovat u compu!tak za nim dojed pokud te tak sere a neser tady ostatni lidi...Lordozo ma nejakej problem a chce s nim pomoct a ne furt slyset vyhruzky...nebo se muze stat ze se nasere a da te k soudu treba4
16:12:40
20.10.2006
lubor
-->Lordozo:Teď koukám že zmizel můj příspěvek s tvojí adresou,no že se nestydíš;)!
Pokud to ale smazal U Geen tak je to OK;).Však já vím,kde mám pro tebe zajet.
16:08:01
20.10.2006
lubor
Já jsem si ještě neulevil,to nastane až se sejdeme něco konkrétního,,padne"; ).
Věř tomu že dojedu.Jsem na tebe zvědavý a na to co mi řekneš.
15:56:11
20.10.2006
Lordozo
-> lubor: doufam ze sis ulevil ! Vic se o tom neminim bavit !
12:59:12
20.10.2006
lubor
-->Luukyy:Ale pendrek souboj;),ale po tom všem co jsem si tady přečetl se tam zastavím.Ve Zlíně jsem dlouho nebyl,moja si půjde nakoupit a na Lorda jsem docela zvědav co mě k tomu všemu a hlavně k tomu debilovi řekne.Taková ta výchovná facka eště nikdy nikomu neublížila,a alespoň to smaznem;).
12:51:34
20.10.2006
Syny
-> Luukkyy: Nic jen sem se podival co se tu resi a sem prekvepenej, tod vse4
12:49:56
20.10.2006
Luukkyy
-> Syny: Domlouvá se souboj, co by se dělo 4
12:22:59
20.10.2006
Syny
9 co se to tu deje?
11:56:43
20.10.2006
UltraFan.
Jinak musim rict ze kolikrat ani nevim ze mi prisel balik...proste nechodej dorucenky nekdy...taky se stane ze celej den je nekdo doma a pak je ve schrance dorucenka ze se "prijemce nepodarilo zastihnou" Na poste sou zmrdi...od jednoho clena virtu mi prisel 1 reprak poskozenej jak s tema balikama hazeji...a nebyl poskozenej kdyz ho posilal...takze je mozny treba ze Lordozo ani nevedel ze nejakej balik mu prisel...
11:54:14
20.10.2006
Lordozo
-> lubor: a furt bude vyhrozovat a furt ! Radsi se uklidni a bez domu maminak pocita deti ! Jo a zajed na ty PAseky jak rikas budu te tam cekat .
07:57:10
20.10.2006
Dušan
-> lubor: je pravda ze tvuji nick znam, ale 1,5 roku neni stara garda 6. Ta uz ma pres 3 roky. Ale verim ti ze jsi tu dyl protoze ja tu taky chodil driv bez registrace.

Jinak to ze si Lorodo nevyzvedl balik je jeho vyhoda ppostupu posilani baliku, ty s tim nic nenadelas, jedine se s nim domluvit zda ti to postovny uhradi. 4 Huba se rozbiji za jiny veci, staci ze mu tady delas ostudu a kazdy to vidi ze s nim obchodovat taky neni zadna sranda 3 . Je holt hrozna hulka, ale co se tyka vyzvednuti tak me to obcas taky trva dlouho. 8
07:17:23
20.10.2006
lubor
-->Lordozo:Hledím že ty s tím provokováním nedáš pokoj.Já ti řeknu co udělám a že už mě to přestává bavit, sednu odpoledne a do 2 hodin jsem ve Zlině na Pasekách 5420.Jsem zvědav co budeš dělat,až ti tu přeraženou vrácenou dodejku otřískám o hubu.Mě tady nebude jakýsi lump tvého formátu diktovat co mám a nemám,a jak tady správně někteří poznamenali je to mezi nama takže si nadbíhej a uvídíš co ještě neviděl neřáde jeden.
Jinak ještě jednou a naposledy shrnu.Tento člověk mi opakovaně na maily neodpovídal,na poštu pro balík nedošel a pošta ho informovala protože jsem to sám tehdy ověřoval u vedoucí pošty ve Zlíně a to opakovaně.Balík tak ležel 14 dní.O tom že mu příjde věděl s velkým předstihem a dušoval se v mailech,že si to převezme.Nevím,co víc k tomu dodat.Snad už enem těch pár pohubě Lorde.
-->Dušan:Ty podle délky registrace poznáš,že nejsem stará garda?Hádáš z koule,vykládáš karty?Každopádně datum registrace fakt o tomto přesně nevypovídá takže jsi špatný telepat;).
06:34:46
20.10.2006
Lordozo
-> lubor: jo a uzkaz ten listek ze si mne posla ten listek ! NA to sem zvedav
06:28:37
20.10.2006
JoseA
-> Gryzly: megapiči, mě málokdy donesou doručenku, většinou dojdu na poštu že bych tam měl neco mít a ženské tam na mne čumí jak na debila, co chcu když mi nepřišla doručenka, tak tam prej nic nemám, ale když je zjebu že ten balík mi dotyčný poslal už před týdnem, tak zvedne nekterá kráska svojí tlustou prdel a balík mi donese, fakt obsluha k sežrání30 . Jednou sem našel mobil v kulaté schránce na plotě až u cesty, ale už byl předem zaplacený a naštěstí ho nikdo nevzal. Jinak u nás na vesnici je třeba uplně jasné, že kdybych si jednou nevyzvedl balík tak o tom druhý den ví celá vesnice, takže zas tak diskrétní to nebude 3
06:25:32
20.10.2006
Lordozo
-> lubor: ty jedne debile nevim proc tady furt vyhrozujes a zverejnujes moje osobni udaje . Ne ze bych se tady bal ze by to nekdo zneuzil ale zvas dalsi osocovani nebo toho budes litovat . A jak mne tady vyhrozujes to je treste takze se klidni . Jestli se ti nelibi muj ksicht to je tvoje chyba zadny ucenec z nebe nespad ! DEBILE ses asi strasne drsnej .
23:51:34
19.10.2006
Gryzly
-> Gryzly:
zvětšit Lordozo prosi o pomoc ! - obrázek od Gryzly vložen 19.10.2006 23:51:34
23:51:22
19.10.2006
Gryzly
Takl takhle mi jednou doručila pošta balík. prošel jsem kolem něj asi 5x než jsem si ho všiml.
zvětšit Lordozo prosi o pomoc ! - obrázek od Gryzly vložen 19.10.2006 23:51:22
22:37:08
19.10.2006
Johny Death
-> lubor: nevyzvednutí balíku je na nasrání. mě se podobná věc taky stala ale málem jsem v tom byl za debila já protože balík měl dáávno dojít bylo to na čestný slovo že peníze pošlu jak to příjde a balík furt nikde takyjsem si připadal jak kretén že tvrtím tomu druhýmu že poráád nic... chyba byla na stane pošty. tam mi řekly takových pohádek... dopadlo to tak že jsem tam udělal muru jak sviňa s tím že paní vedoucí se sebrala a v počítači začala hledat sama k¨de ten balík naposledy byl. ukázalo se že přišel na poštu ale nikdo se neobtěžoval s tím mi doručit oznámení o uložení balíku... tím se vše vyřešilo. toto byla chyba na staně pošty a vím že ty oznámení fakt moc pravidelně nechodí. Ovšem když už neco poštou tak je dobrý se s tím dotyčným zkontaktovat co nejvíc a ne jen přez inzerát a abys pak veděl kde ho hledat. a nebo osobní odběr nebo poslat po někom. to se mi osvedčilo nejvíc osobní odběr. jestli to sempatří nepatří... do inzerce nešpatří hromada jinejch keců tak proč neco nepřipsat i jinam... v tomto tu morálka není žádná tak moc nechápu žýe se nad tim nekdo pohoršuje. pokud se to znova utevřelo tak lordovi napiš znova at ti pošle na učet love za poštovný a dořešte to nebo to nechte napokoji.
22:35:21
19.10.2006
Aladin
omlouvám se, ale dnes mi to nevyšlo... zítra se tam ale stavím.
21:41:00
19.10.2006
Dušan
-> lubor: nevim proc rikas stara garda kdyz sam mas registraci ani 1,5 roku.

Kazdy je na jine strane, osobne Lorda znam a nevypada jako clovek ktery by hned nekoho obiral.

Me by treba taky sralo ze si nekdo neco nevyzvedne a ja to musim zaplatit ale zivot je boj a tento zpusob doruceni je holt nekdy na strane odesilatele - viz problem Lorda a jeho zasilky za 7t a nekdy na strane adresata a to je zase tvuj problem ze on to prijmout nemusi. Lespi je nared vsechno poradne dohodnout a zeptat se ostatnich kdo ho zna a jestli s nim byli problemy, pak teprve posilat. 4 .

Docela by me zajimalo jak to dopadne protoze vic jak 5t je trestny cin, osobne vim ze ceska posta neni zrovna organizace, ktera je 100% spolehliva
21:10:49
19.10.2006
lubor
-->Sep:Je fajn zase vidět starou gardu;),ale bývalo to kdysi bez těch puberťáků co neví co se sluší a patří,a ani psát neumí přeci jen lepší,že jo Lubore;).
Rád na to vzpomínám,upadá to tu.
21:09:37
19.10.2006
Valentynka
-> lubor: Ale ty asi nepochopis ze ti to ta zenska na poste nemohla rict, protoze maji k dispozici vypis za tyden a pochybuju ze Lordovi posilali za tyden x baliku......a navic jak uz sem psala tak tam nemaji duvod proc to poslali zpatky......a kdyby mi nekdo udelal totez? No urcite bych to resila jinde a jinak....sem tu taky nejakej ten patek, vlastne ty si tu skoro stejnou dobu jako ja, a ja mam pocit ze tu to je skoro stejny, teda az na to ze uteklo par jedincu a pridalo se par dalsich clenu. Pomery tu sou stejny, a za ten rok co se tu ucastnim nekterych debat, sem tu necetla zadnou spinu ani pripominku k Lordovi a vlastne k zadnymu z vernych clenu
20:52:50
19.10.2006
lubor
-->Valentynka:Pokud mi to ta vedoucí pošty tak tehdy řekla,neměl jsem důvod jí nevěřit.Co bys dělala ty kdybys přišla zbytečně o peníze a bez náhrady?Rozhodně pokud od tohoto individua posílala neustále nevyzvednuté balíky zpět musela si to určitě pamatovat,kór když jsem nebyl jediný zřejmě ani ten den.Nejsem sám komu balík nevyzvedl takže tím je pro mě celá věc jasná.
To že to píšu až teď je proto že mě nadzvedlo jak tady defacto,, zloděj kříčí chyťte zloděje",a tak jsem si na tuhle patálii prostě vzpoměl.Takže nevím,co nemůžeš pochopit.
Karel je mimo a měl by se nad sebou zamyslet.Další téma zakládat nebudu,nevím proč.Je to o zlodějině takže to na Michala Valse pasuje nebo se mýlím Lorde?
A vůbec,už mě ta adolescentní debata nějak unavuje,svoje jsem řekl.
-->Lordozo:Ten debil si to milý Lorde nechal tehdy líbit,ale nejspíš se teď opravdu sebere a z Hodonína si udělá o víkendu cestu do Zlína do Pasek.Policajtů na tebe škoda,ale pořádnů ranu po čuni bys zaslůžil.Už podle fotky vypadáš,jako by si někomu odpadnul právě od zadku,a tak se alespoň slušně chovej k někomu koho si okradl když už sedíš doma v bezpečí za PC-ty balíkový hrdino;).
20:37:39
19.10.2006
UltraFan.
Ja si myslim ze by nemusel tady nikdo hazet na Lordoza spinu protoze je to jeho forum a on chce tady neco vyresit...4
20:32:17
19.10.2006
sep
-> Karel.: :....."Vytahovat sem 250 kč i kdyby to byla pravda tak 7000Kč je trochu někde jinde nemyslíš?".......nej de tady náhodou spíš o princip než absolutní částku?To co je pro Tebe 250,- může pro toho dotyčného být zrovna těch 7000,- ....
20:28:08
19.10.2006
Lordozo
-> Valentynka: -> Karel.: THX
20:24:47
19.10.2006
Karel.
-> lubor: to co píše Havlik!!Vytahovat sem 250 kč i kdyby to byla pravda tak 7000Kč je trochu někde jinde nemyslíš?A abych popravdě řekl tak nemám chuť si s tebou psát napsal jsem názor když se nelíbí tak si trhni!!Já ho mazat nebudu to ty dřív si zrušíš registraci!!Nechodím sem 1 den ale pár let tak vím jaký to tady bylo tak mi nevykládej hovadiny!!Miluju debili jako ty co píšou hovadiny do tématu které se jich vůbec netýká, což před tím nebylo!!!Takže si asi tu dobu nevybavuješ!!Takže se uklidni něakej prášek si vem a bude klid a přestaň tady otravovat, tady se řeší něco o odst důležitějšího než nějakej zakomplexovanej maník, se kterým se nikdo nebaví!!Tak přestaň kecat a založ si forum jiný zdar magore
20:12:22
19.10.2006
Valentynka
-> lubor: Nic proti, ale to co rikal Karel je prada, pokud tem lidem tak projde rukama x baliku denne tak si tezko pamatovat komu to bylo, kdo si co nevyzvedl a kdo si to vyzvedl hnedka v den doruceni. mam znamou na poste a kdyz sem chtela totez zjistit tak mi rekla ze to sice zapsany je, ale ne s tim kdy si kdo balik vyzvedl a jestli to bylo odeslany na zadost nebo kvuli tomu ze si to nevyzvedl......takze pochybuju ze ti pani na poste rekla ze si ten a ten clovek nevyzvedl tolikrat balik....jak si tu uz mohl nekolikrat cist, tak se tu resi neco jinyho a kdyz uz si tohle chtel opet vytahovat tak sis mel zalozit vlastni tema.....

-> Lordozo: JInak hodne steti a at ti to dopadne dobre
19:50:42
19.10.2006
Lordozo
-> ACAB Ultrafan: zatim nic nevim jeste nic nenapsal
19:47:27
19.10.2006
UltraFan.
-> Lordozo: zdar, tak jak to vypada??zajel tam Aladin nebo kdo tam mel jet?
19:41:27
19.10.2006
havlik
a proč na něj vytahujete špínu zrovna když on má nějakej problém? to jestli je to pravda nebo ne si vyřešte jinde ale zjevně mu nepřišlo to co chtěl tak myslim že by bylo fajn se vyjadřovat k tematu a ne k něčemu co bylo a navíc tak ste si tady na něj mohli stežovat takovejch témat tu bylo a myslim že tady proti Lordovi žádne co si tak marně vzpomínam. No možná budu tímto příspěvkem považéván za plevel ale neznam ani lorda a lubora ani karla osobně tudíž to berte jako příspěvek osoby nezučastněné v jakem koliv problému
19:36:17
19.10.2006
Lordozo
-> lubor: takze asi tak , ..... si debil ! Kajo dik8
18:02:20
19.10.2006
lubor
-->Luukyy:Však já to beru jako odlehčení a nic neříkám.To jestli to on dělá nebo ne je mi už ale jedno,protože prachy mi tehdy nevratil,už se ani neozval a dnes bych mu stejně nic neposlal protože si o něm myslim svoje.Na soud to není;) to rozhodně,ale na pár facek které bych mu ještě klidně i dnes dal asi ano.Však na nějakém sraze;),co říkáš Lorde?Baňa ode mě,na tu nezapomeneš;),to mi věř.

A ty milý Karle,si stoupni před zrcaslo sám a nafackuj si za to co jsi mi tady napsal.Jsi důkazem toho,že úroveň přispěvovatelů a jejich příspěvků na tomto webu klesá.Kde jsou ty doby kdy tady byli častěji lidé jako Sep,Pex,Tuner,PJ atd.atd.To už je jen labutí píseň.
Pokud napíšu,že jsem té paní na poště volal a zjiš'toval proč si ten dotyčný idiot,jak ho nazval už Milan 136 v tom odkazu nevybírá balíky tak to ber jako fakt a nezpochybňuj to o čem nemáš potuchy.Veducí pošty snad musela mít přehled o tom,komu co chodí když jsem jí v té době žádal,ať mi přesně zjistí co stím balíkem je a proč tam stále leží.To co mi řekla jsem tady napsal.Počítám,že ty si jí v tu dobu snad nevolal,nebo ano?
jaký je dotyčný Lordozo už vím dávno,tak nechápu co to tady pleteš.Pokud si od tebe někdo nevyzvedne balík,a ty vysypeš 250 kč do kanálu bude ti to jedno?A za další,on se se mnou vyrovnat nechtěl,na maily nereagoval a nechal to vyšumět a teď se tady ještě bude ospravedlňovat.Takže milé Karle raději si smaž svůj přispěvek,je to totiž snůška hovadin a evidentně víš pendrek.Člověk který podvádí ostatní a podvedl i mě je u mě šmějd a nemá tady co moralizovat.Takže asi tak.
17:40:16
19.10.2006
Karel.
-> lubor: hele něco to poradím!Stoupni si před zrcadlo, úpodívej se na sebe, nafackuj si a běž se proběhnout!! Jak nějaká baba na poště může vědět že on si nevybírá zakázky? myslíš že je tam jen jedna??Ne střídají se a pochybuju žže si zapamatujou jeho jméno když je tam X tisíc balíků!! A víš co? mám rád lidi co toho druhýho neznají a hážou na něj špínu v tvým případě podle sebe soudím tebe že? Ale to je jedno, hlavně se tady řeší )plně něco jinýho takže si smaž příspěvky a tohle si vyřiďte jinde!! Možný je že si je nevyzvedl ale pokud nabízel úhradu poštovného a ty jsi ji nechtěl tak je to tvůj problém!!!Takže se nic nestalo protože Lordozo se zachoval správně a nabídl ti náhradu! To že sis ji nevzal je tvoje smůla!Chápeš?Lordoza bych se nezastal, ale trochu ho znám a myslím si, že vím čeho je schopnej a čeho ne5
17:22:59
19.10.2006
Luukkyy
-> lubor: Čoveče klid, já to chtěl akorát odlehčit. Dyk to vypadá, že si dáte rande u soudu. Jinak jesli Lordozo dělá co popisuješ, není vočem!
17:19:59
19.10.2006
Lordozo
-> lubor: uz se tresu !9
17:15:59
19.10.2006
lubor
-->Luukyy:No jestli ta přehlidka smajlíku,které jsi dal za tu svou jednu holou větu svědčí o kultivovanosti pak nemám co dodat.Nehledě na to,že s takovým jako je Lordozo se ani kultivovaně bavit nejde když ti nevyzvedává balíky a ty platíš poštu jako hlupák ze svého.Ale to se tobě z jeho strany asi nestalo že,čili řeči o kultivovanosti mě nějak neberou.

-->Lordozo:co se týče tebe,tak si myslím že tady nemáš absolutně co bečet.Jsi to stejné v bleděmodrém,čili pěkný vykuk a prevít a každý ať si udělá obrázek sám.Jen co najdu tu dodejku,tak ji sem hodím ať všichni vidí jak jsi kultivovaný ty sám.
16:56:55
19.10.2006
Luukkyy
-> Lordozo: -> lubor: Není nad kultivovanou diskusi 39 70 115 159 165 161 160 159 169 121
16:52:44
19.10.2006
Lordozo
-> lubor: sam si smejd a lidi co mne akorat nadali do telefonu a nechtely svoje prachy tak za to nemuzu sou blbi ! SMEJDE
11:00:38
19.10.2006
lubor
-->Lordozo:No nevím co se tady řeší,ale jedno je jisté a to že jsi taky pěkný šmejd!To co mi říkala ta paní na Zlinské poště do telefonu si pamatuju moc dobře,protože mě to zarazilo a já mám sakra dobrou paměť.To co je tady v odkazech to jenom potvrzuje.Řeknu ti, že jsem měl taky sto chutí tehdy sednout do auta a přijet za tebou už jen z principu.Kdoví kolik lidí jsi takhle nesolidně vykýval a připravil o prachy.
Takže raději zavři ústa sám,já mám o tobě už obrazek udělaný.
10:49:08
19.10.2006
Lordozo
-> lubor: aha takze podle tebe si asi nechavam neustale posilat baliky a pak je zase posilaj z5 ! Hmm ta kto je dobry kdyz ti to rekla NEJAKA baba na poste . To ses teda strasnej chytrak . Vis co radsi drz usta a bez otravovat jinam . Tady se resi neco uuuuuuuplne jineho .260
09:43:08
19.10.2006
lubor
-->Lordozo:No podívej hochu,když jsem tě tehdy několikrát opakovaně kontaktoval dělal jsi mrtveho brouka,a baba na poště mě po telefonu říkala že si baliky nevyzvedáváš a že jich tam pak vrací hromady zpět.Takže se ani nedivím,že si to nepamatuješ.Schválně dnes pohledám tu složenku a dám ji sem aby bylo vidět co jsi zač a že tady bečíš na tom ,,správném" hrobě ty chytráku.Takové lidi jako ty miluju.
08:54:18
19.10.2006
Lordozo
-> lubor: odpust si tady nejake blbe pripominky jo na nejake tlumice si nepamatuju a pocybuju ze nekdy neco takoveho si mne posilal a ty dva dalsi pripady to je pravda ale myslim ze sem vsem co sem to nevyzved nabidl ze jim aspon uhradim postovne , kdyz mne rekne ucet kam to poslat a Milan 136 na mne akorat zavolal tatinka ktery mne tak nadal do telefonu ze s nim nebila ani rec . Takze klidek hochu !1
07:19:10
19.10.2006
lubor
Tak tady je malá přípomínka,text hned pod obrazkem 110R zepředu,dál pak pod tím zajímavé reakce Lordoza.S poštovným si asi hlavu moc nelámal a neláme.
skoda.stable.cz/cz/index. php?id=8&i...
06:50:35
19.10.2006
lubor
No když už se tady nakousla ta nepoctivost nemůžu si neodpustit tady na Lordoza dřív Lordcrofta,že u něho bylo a nejspíš stale je nevybírání balíků národní sport.Před 1 a 1/2 rokem jsem mu posílal startér a tlumiče,mám schovaný ještě snad někde i podací lístek.Nevyzvedl si ho ani když jsem ho několikrát urgoval na mail.Milan 136 mu zase posílal křídlo stavitelné s modrou metalízou,a taky si ho nevyzvedl.Stejně tak i Pex.Takových případů bude i víc,stačí zapátrat v ohlasech ve fóru.
Takže nevím jak kdo,ale jemu bych už třeba já rozhodně nic neposlal,protože těch 250 za poštu už vzal ďas.Takže asi tak.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Nejak se to tu zvrhlo nespravnym smerem.. Vyrikejte si to prosim jinou cestou

Zastavil:Tuxik

Extreme Tyres