zábava na cestách do školy

prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 51 až 63) od 12.10.2006 do 31.10.2006, založil/a pajavlk
řadit dle data
19:43:26
12.10.2006
Borin - Král tuzerů
-> havlik: Detail...tak čůráci...je to jedno
19:42:59
12.10.2006
Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: Ono bys asi čuměl až by se někdo zabil když by si nějakou kravinou co jste vyhodili proříznul kolo a vlítnul do strome...přeber si to jak chceš...
19:42:50
12.10.2006
Targa
me do toho neplette ja zadny spatny umysli nemel ja byl rad ze sem byl pripoutanej
19:42:35
12.10.2006
havlik
-> Borin: já nenapsal debilové4 2
19:40:32
12.10.2006
Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: No já ty kotouče neudělal úmyslně ale vy když vyhazujete z okna kraviny a chcete vyhazovat hasičák jste jak napsal Havlík Debilové...
19:34:20
12.10.2006
Targa
-> pajavlk: ja sem rad ze sem byl pripoutanej:Da jeste ste se me gebili......ale sranda byla no...1
19:32:27
12.10.2006
pajavlk
-> Borin: rozhodně sem menší debil než ty 45

-> Stepix: já si myslim že nebudem samotný kdo takhle občas kraví 40

než tu bude mít zas někdo chytrý keci tak jen dodám že sme nikdy nikoho neohrozili ani neomezili 4maximálně sebe 3 targa bude určitě souhlasit 5
19:26:53
12.10.2006
havlik
čůráci
19:23:39
12.10.2006
Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: A mě pak říkej že sem debil viz kotouče...debil seš ty...tohle myslícího člověka nanapadne...
19:23:10
12.10.2006
Stepix
vy jste hovada kucí3 priznam, ze my obcas nejsme jiny3 4
19:18:52
12.10.2006
Targa
já nic já muzikant ..ve dvou na mě šli a stejně se mě nezbavily3 kdyz sme zavodili s tou 105 tak to paja drtil na plnej kotel vsichni sme se v rapidoj vohli jak na kole aby to jelo rychlejc a aby sme s toho vytahli aspon 120km/h...ale nakonec sme jim skoro ujeli...zábava byla velíká..uz se tesim na dalsi jizdu a kdo mate co proti frekvenci jedna3
19:13:09
12.10.2006
Nwkt
-> pajavlk: 3 3 jako prdel hezká, ale potkat bych vás nechtěl 8
19:08:59
12.10.2006
pajavlk
jezdím každej den rapidem do školy 80km vozím ještě targu a dva další kluky co beru po cestě .. nevim proč ale každou cestu chce někdo závodit předjíždět dělat kraviny 3 targa jezdí vzadu v rapidoj a vždycky se poutá i vzadu nevim teda proč možná má strach 3 dneska vyjedem ze školy pustím si oblíbenou kazetu a už slyším zezadu targu jak mě lomcuje se sdačkou at s tím du doprdele a dám tam frekvenci jedna to sem ho vyfakoval, pak mu vadilo že mám otevřený vokno a táhne mu na číro hezky ho to v kile cuchalo 3 furt vysíral kvůli rádiu a zacpal mi taškou repráky tak sem se nasral na cestě sem to zaflokoval zajel do pole vylítli sme z auta že ho vyhodíme ven a ujedem tak sme ho začali rvát ven ale byl připoutanej tak sme mu museli servat pás a pak sme ho z auta vytáhli i když se bránil jako svině 3 ale ujet už se nám nepodařilo sem tam hodil za jedna hrabky přes pole a targa stál ve dveřích koukala mu ven prdel a snažil se dostat do auta 3 to všechno v hodinách na poli 3 nakonec se tam teda narval a vyjeli sme .. najednou ticho krása targa ani nepípnul 1 za nechanicema nás dojela další škodovka od nás ze třídy a už to začlo se stopětkou rapida nepředeješ bylo hlavní heslo 1 takže sem jel pěkně středem silnice a na každý straně sme drželi otevřený dveře 3to nás zachvilku nebavilo tak sme se tak nějak honili furt to zkoušel nás předjet takže sme lítali po silnici jak káča od příkopu k příkopu .. zachvilku po nich začal spolujezdec házet bordel z auta papírky igelitáky a tak většinou se vyhejbal bordel došel tak po nich začal házet starý kazety do rádia co sem chtěl stejně vyhodit to už si držel radši odstup 3 zase nás ale dojel a targa začal tahat z pod sedačky hasičák co sebou vozím ten starej velkej kovovej když ho spolujezdec cpal ven z okna a chystal se ho ponich hodit tak sme ho rači zastavili že to asi nebude nejlepší nápad ten v tom autě za náma se najednou držel mrtě daleko když viděl plandat z okna ten hasičák *3*potom už cesta proběhla v klidu akorát spolujezdec otevřel ve 140 dveře a vturánu mě to táhlo do příkopa a vycuclo to z auta všechen prach a bordel *3**3* minule sme zase závodili s pěti holkama ve felicii ale když vjeli 120 do vesnice tak už sem se toho rači neúčastnil *24* ale škodovkáři se nezapřou ty chtěj závodit furt *47*

všechny jména a místa jsou smyšlená a tento příběh je čistá fikce *1*
Extreme Tyres