skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zábava na cestách do školy
19:43:26
12.10.2006
12.10.2006

Borin - Král tuzerů
-> havlik: Detail...tak čůráci...je to jedno
19:42:59
12.10.2006
12.10.2006

Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: Ono bys asi čuměl až by se někdo zabil když by si nějakou kravinou co jste vyhodili proříznul kolo a vlítnul do strome...přeber si to jak chceš...
19:42:50
12.10.2006
12.10.2006

Targa
me do toho neplette ja zadny spatny umysli nemel ja byl rad ze sem byl pripoutanej
19:42:35
12.10.2006
12.10.2006

havlik
-> Borin: já nenapsal debilové

19:40:32
12.10.2006
12.10.2006

Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: No já ty kotouče neudělal úmyslně ale vy když vyhazujete z okna kraviny a chcete vyhazovat hasičák jste jak napsal Havlík Debilové...
19:34:20
12.10.2006
12.10.2006

Targa
-> pajavlk: ja sem rad ze sem byl pripoutanej:Da jeste ste se me gebili......ale sranda byla no...

19:32:27
12.10.2006
12.10.2006

pajavlk
-> Borin: rozhodně sem menší debil než ty 

-> Stepix: já si myslim že nebudem samotný kdo takhle občas kraví
než tu bude mít zas někdo chytrý keci tak jen dodám že sme nikdy nikoho neohrozili ani neomezili
maximálně sebe
targa bude určitě souhlasit 

-> Stepix: já si myslim že nebudem samotný kdo takhle občas kraví

než tu bude mít zas někdo chytrý keci tak jen dodám že sme nikdy nikoho neohrozili ani neomezili
maximálně sebe
targa bude určitě souhlasit 
19:26:53
12.10.2006
12.10.2006

havlik
čůráci
19:23:39
12.10.2006
12.10.2006

Borin - Král tuzerů
-> pajavlk: A mě pak říkej že sem debil viz kotouče...debil seš ty...tohle myslícího člověka nanapadne...
19:23:10
12.10.2006
12.10.2006

Stepix
vy jste hovada kucí
priznam, ze my obcas nejsme jiny

priznam, ze my obcas nejsme jiny

19:18:52
12.10.2006
12.10.2006

Targa
já nic já muzikant ..ve dvou na mě šli a stejně se mě nezbavily
kdyz sme zavodili s tou 105 tak to paja drtil na plnej kotel vsichni sme se v rapidoj vohli jak na kole aby to jelo rychlejc a aby sme s toho vytahli aspon 120km/h...ale nakonec sme jim skoro ujeli...zábava byla velíká..uz se tesim na dalsi jizdu a kdo mate co proti frekvenci jedna
kdyz sme zavodili s tou 105 tak to paja drtil na plnej kotel vsichni sme se v rapidoj vohli jak na kole aby to jelo rychlejc a aby sme s toho vytahli aspon 120km/h...ale nakonec sme jim skoro ujeli...zábava byla velíká..uz se tesim na dalsi jizdu a kdo mate co proti frekvenci jedna
19:13:09
12.10.2006
12.10.2006

Nwkt
-> pajavlk:
jako prdel hezká, ale potkat bych vás nechtěl 
jako prdel hezká, ale potkat bych vás nechtěl 
19:08:59
12.10.2006
12.10.2006

pajavlk
jezdím každej den rapidem do školy 80km vozím ještě targu a dva další kluky co beru po cestě .. nevim proč ale každou cestu chce někdo závodit předjíždět dělat kraviny
targa jezdí vzadu v rapidoj a vždycky se poutá i vzadu nevim teda proč možná má strach
dneska vyjedem ze školy pustím si oblíbenou kazetu a už slyším zezadu targu jak mě lomcuje se sdačkou at s tím du doprdele a dám tam frekvenci jedna to sem ho vyfakoval, pak mu vadilo že mám otevřený vokno a táhne mu na číro hezky ho to v kile cuchalo
furt vysíral kvůli rádiu a zacpal mi taškou repráky tak sem se nasral na cestě sem to zaflokoval zajel do pole vylítli sme z auta že ho vyhodíme ven a ujedem tak sme ho začali rvát ven ale byl připoutanej tak sme mu museli servat pás a pak sme ho z auta vytáhli i když se bránil jako svině
ale ujet už se nám nepodařilo sem tam hodil za jedna hrabky přes pole a targa stál ve dveřích koukala mu ven prdel a snažil se dostat do auta
to všechno v hodinách na poli
nakonec se tam teda narval a vyjeli sme .. najednou ticho krása targa ani nepípnul
za nechanicema nás dojela další škodovka od nás ze třídy a už to začlo se stopětkou rapida nepředeješ bylo hlavní heslo
takže sem jel pěkně středem silnice a na každý straně sme drželi otevřený dveře
to nás zachvilku nebavilo tak sme se tak nějak honili furt to zkoušel nás předjet takže sme lítali po silnici jak káča od příkopu k příkopu .. zachvilku po nich začal spolujezdec házet bordel z auta papírky igelitáky a tak většinou se vyhejbal bordel došel tak po nich začal házet starý kazety do rádia co sem chtěl stejně vyhodit to už si držel radši odstup
zase nás ale dojel a targa začal tahat z pod sedačky hasičák co sebou vozím ten starej velkej kovovej když ho spolujezdec cpal ven z okna a chystal se ho ponich hodit tak sme ho rači zastavili že to asi nebude nejlepší nápad ten v tom autě za náma se najednou držel mrtě daleko když viděl plandat z okna ten hasičák *3*potom už cesta proběhla v klidu akorát spolujezdec otevřel ve 140 dveře a vturánu mě to táhlo do příkopa a vycuclo to z auta všechen prach a bordel *3**3* minule sme zase závodili s pěti holkama ve felicii ale když vjeli 120 do vesnice tak už sem se toho rači neúčastnil *24* ale škodovkáři se nezapřou ty chtěj závodit furt *47*
všechny jména a místa jsou smyšlená a tento příběh je čistá fikce *1*
targa jezdí vzadu v rapidoj a vždycky se poutá i vzadu nevim teda proč možná má strach
dneska vyjedem ze školy pustím si oblíbenou kazetu a už slyším zezadu targu jak mě lomcuje se sdačkou at s tím du doprdele a dám tam frekvenci jedna to sem ho vyfakoval, pak mu vadilo že mám otevřený vokno a táhne mu na číro hezky ho to v kile cuchalo
furt vysíral kvůli rádiu a zacpal mi taškou repráky tak sem se nasral na cestě sem to zaflokoval zajel do pole vylítli sme z auta že ho vyhodíme ven a ujedem tak sme ho začali rvát ven ale byl připoutanej tak sme mu museli servat pás a pak sme ho z auta vytáhli i když se bránil jako svině
ale ujet už se nám nepodařilo sem tam hodil za jedna hrabky přes pole a targa stál ve dveřích koukala mu ven prdel a snažil se dostat do auta
to všechno v hodinách na poli
nakonec se tam teda narval a vyjeli sme .. najednou ticho krása targa ani nepípnul
za nechanicema nás dojela další škodovka od nás ze třídy a už to začlo se stopětkou rapida nepředeješ bylo hlavní heslo
takže sem jel pěkně středem silnice a na každý straně sme drželi otevřený dveře
to nás zachvilku nebavilo tak sme se tak nějak honili furt to zkoušel nás předjet takže sme lítali po silnici jak káča od příkopu k příkopu .. zachvilku po nich začal spolujezdec házet bordel z auta papírky igelitáky a tak většinou se vyhejbal bordel došel tak po nich začal házet starý kazety do rádia co sem chtěl stejně vyhodit to už si držel radši odstup
zase nás ale dojel a targa začal tahat z pod sedačky hasičák co sebou vozím ten starej velkej kovovej když ho spolujezdec cpal ven z okna a chystal se ho ponich hodit tak sme ho rači zastavili že to asi nebude nejlepší nápad ten v tom autě za náma se najednou držel mrtě daleko když viděl plandat z okna ten hasičák *3*potom už cesta proběhla v klidu akorát spolujezdec otevřel ve 140 dveře a vturánu mě to táhlo do příkopa a vycuclo to z auta všechen prach a bordel *3**3* minule sme zase závodili s pěti holkama ve felicii ale když vjeli 120 do vesnice tak už sem se toho rači neúčastnil *24* ale škodovkáři se nezapřou ty chtěj závodit furt *47*všechny jména a místa jsou smyšlená a tento příběh je čistá fikce *1*