skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
test Porsche 911 by Tuner#2
-> Peťa Klíč: Nedotáčivý reakce - já bych řekl, že je to na dlažbě silně přetáčivé a je problém s tím ject rovně. Na linu to už jde, tak je lepší přilnavost :o) Něco o tom vím, protože jsme s tím jako malí blbnuli pořád.
-> MATTESS: VOLE !!!
ale teda že by se ten model choval nějak moc realisticky se říct nedá... dyk ty nedotáčivý reakce se mi nezdaj jako od poršáku s motorem vzadu

-> Nwkt: -> Tuner#2: co by pak ze života měla, mít doma zachmuřelího starouše. A bude mít vždy o jedno dítě navíc

-> MATTESS:

-> MATTESS:

-> Nwkt: kdo si hraje, NEZLOBÍ
-> Tuner#2: u nás je to naopak - říkám jí to já a už to pochopila. Alespoň bude se mnou ve stáří sranda. Hračička budu stále........

-> Tuner#2: u nás je to naopak - říkám jí to já a už to pochopila. Alespoň bude se mnou ve stáří sranda. Hračička budu stále........
-> Tuner#2: No já to chci vidět až to dodělá, teda pokud to dodělá
(jeden blbej 20V zdroj dělal celý prázdniny), jinak přesný zadání je tohle:
Zesilovač 2x100W
Ovládání hlasitosti a korekcí pomocí mikroprocesoru
Indikátor vybuzení, limiter
Dálkové ovládání
Dislpej

Zesilovač 2x100W
Ovládání hlasitosti a korekcí pomocí mikroprocesoru
Indikátor vybuzení, limiter
Dálkové ovládání
Dislpej
-> Nwkt: Taky mám kamaráda a ten to dělal dokonce jako diplomku na vejšce a slyšel jsem jeho práci a nebylo to zlé.
-> Tuner#2: Kamarád dělá zesík jako maturitní práci, vymejšlí tam řízení mikroprocesorem, dálkový ovládání a bůhví co ještě
-> Nwkt: Ty máš někoho kdo staví zesíky?
-> Tuner#2: Asi to tak je, někdo si hraje s autíčkama, někdo vymejšlí monstrózní zesilovače, jenom já nedělam nic

-> Nwkt: Mě říká přítelkyně, že chlap nikdy nedospěje - a vo tom to je ne?

-> Tuner#2: Já sem nemyslel jenom vás
prostě všichni okolo mě se zbláznili

-> Nwkt: JJ ale musíme se s Matýskem víc snažit

-> Tuner#2: Jak pozoruju svoje okolí taky by i v prosinci mělo bejt 31°C a jasno

-> Nwkt: Buď rád - má bejt o víkendu hezky

-> Tuner#2: -> MATTESS: Jak malý děti

-> TUNER: Za mlada bych to možná řešil, teď už na to kašlu :o)
-> Tuner#2: Ty jo mohl jsi s tim někoho nabourat...na to pozor....dej si tam raději nějaký světla z diod ať jsi vidět....

-> MATTESS: Nic nejelo - v 11 u nás chcípnul pes :o)
-> Tuner#2: neosvětlenej?? Ty jsi hazardér

-> MATTESS: Cestou domů jsem si pěkně zadriftoval :o))
-> MATTESS: Ty wole to byl mazec - po 10 letech to oprášit a vyject :o))
ty voile to sou akce :-))
-> FORM: chodba je těsná a už tu ovladatelnost nemá tak v ruce jako kdysi

-> TUNER: no začátkem týdne jsemlehce uvažoval něco si odstarat, ale asi to pujde k ledu... Snad se na to někdy dostane (třeba jestli bude synek
)

-> TUNER: to je Honzovo, koupil ho hned po převratu v Německu. To bylo pořád ještě kousek blíž až mi sejmul foťák
Před hodně lety jsme jezdili ve Stupně u skládky na tom asfaltu, než ji otevřeli. To byla větší prdel, na krajnici byl lehce prach a pěkně lítal od kol. A pak Honza půl dne čistil

-> MATTESS: Vy jste játra,co to je za model? To chce pořádný ercéčko....Jinak nejlepší je trojka,jak sejme ten foťák....

hm mi to v práci nejde spustit:( stáhnutí v pohodě
Teda, takové drifty, jen škoda toho promáčklého blatníku od bzzzzzzzzz zzzzzz buch

-> Peťa Klíč: mě to funguje - stáhnul jsem to, rozpakoval a šlo to
to píše chyby ten archiv