skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Divný, je to opravdu tak těžké ?
prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 51 až 60) od 05.10.2006 do 11.10.2006, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
21:16:54
05.10.2006
05.10.2006

Bobesh
-> Jirik: U mě maj škodule místo jistý. Důvody jsou nasnadě:já potřebuju auto do práce,manželka na nákupy,do školy,ke tchýni. Další je to,že obě jsou dědictví po dědech,takže nějaká citová vazba tam je. Dále tu máme snadnou opravitelnost v domácích podmínkách,jakož i ceny náhradních dílů. Toto vše je také podmíněno výší mého platu + manželka na mateřské.Obě vidím denně a pokud zbyde jen trochu času vedle zaměstnání,rodiny a stavby baráku,je zbylý čas věnován jim.
21:14:45
05.10.2006
05.10.2006

kekypetra
Jirik - : Hm, jsem na tom stejně , mám hundrta který stál tam jako stojí ted už před začátkem na majklově autě, a ted tam stojí a asi stát bude . není čas, když mám chvíli tak je potřeba něco kolem domu, nebo něco jiného jako třeba s vozíkem na STK jak ,mě za mírný finanční obnos upozornili dnes páni v bílém. Víkend tak nějak s rodinou a v pondělí pracovně nanovo. Prostě není čas. 

20:54:54
05.10.2006
05.10.2006

rolls
no ja mam starosti okolo domu, mam new car a ked sa da tak repasujem tu skodovecku, neviem ako ostatny mna to bavi takze nejaky cas sa vzdy najde. a to nevravim o tom ze mam 3 mesacneho syna a obcasne sluzobky kade tade po slovensku
plan mam asi taky ze dat dokopy skodovecku, sezonu jazdit na zrazy a potom mozno rozpredat, alebo predat, pozhanat nejaku inu, ale tu uz asi garde, ci rapida (furt mam vtom chaos) alebo nejaku 136 a spravit rally version...mame tu taky okruh. a mozno sa pustim do mondea...ale to bude kurewsky drahe 
plan mam asi taky ze dat dokopy skodovecku, sezonu jazdit na zrazy a potom mozno rozpredat, alebo predat, pozhanat nejaku inu, ale tu uz asi garde, ci rapida (furt mam vtom chaos) alebo nejaku 136 a spravit rally version...mame tu taky okruh. a mozno sa pustim do mondea...ale to bude kurewsky drahe 
20:28:36
05.10.2006
05.10.2006

Hurdis
No když jsem pořídil auto na běžné a časté ježdění, stál jsem před otázkou co se škodovkou, kterou už jsem měl stejně jen na zábavu: buď depozit a postupná rekonstrukce, nebo prodat auto i nahromaděné ND. Nakonec jsem se z podobných důvodů jaké píše Jiřík rozhodl pro druhé a vše bylo najednou pryč. Celkem rychle a za víc než jsem čekal. A musím říct, i když nerad, že toho lituju čím dál tím méně. I když co bych dal za to, abych si mohl projet s mojí "eX" nějakou tu horskou silničku

19:58:03
05.10.2006
05.10.2006

PeterP136
Ja nemam cas ani na to "nove" auto a to by ho potrebovalo (hrdza, pazvuky, motor, napravy). Ale nedavno ked som brusil na "novom" zaden blatniky a podbehy tak som si nasiel cas aspon trochu ponatierat chystane napravy na skodovku.
15:10:06
05.10.2006
05.10.2006

VeTeV
-> Jirik: a co mam rikat ja?
na dvorku jednu herku rozebranou 3 roky a nemam cas na nic - kdepak neda se svititr musi pockat
na dvorku jednu herku rozebranou 3 roky a nemam cas na nic - kdepak neda se svititr musi pockat

14:34:29
05.10.2006
05.10.2006

KEAN
Taky je tu jedno příslový ketrý s tuningem nemá nic splečného: Auto má sloužit mě, ne já jemu.
14:29:56
05.10.2006
05.10.2006

Esso
-> Jirik: taky je to u me dum,novy auto a 120 stoji v praci v garazy a haja na pul rozebrana nedodelana
14:22:12
05.10.2006
05.10.2006

CHIP
-> Jirik: No Jiriku, byt uz mam nastesti opraven. Jak jsem ovsem zjistil, auto temer vubec nepotrebuju, takze presto ze mam na rapidka cas, tak s nim jedu asi jednou za 3 tydny. Co se da delat, kam bych taky porad jezdil.
13:09:05
05.10.2006
05.10.2006

Jirik - zrušená registrace
Vy kdož jste si pořídili novější auto na "normální ježdění" už s nějakou výbavou a máte ještě Škodověnku. Jak často se jí věnujete nebo se jí nevědomky vyhýbáte ?
Protože blá blá blá, to nový je pohodlný, tichý, bezpečný atd....
Jsem dlouho v práci a pak běhám kolem bytu a na Tunyho mi nezbývá čas. Výsledkem je, že jsem s ním 3 týdny nejel a po tu dobu jsem ho asi 2x viděl v garage. A takovejch peněz to stálo.
Prodej na obzoru zatím není, ale pořád nepřišel ten moment, že až budu mít v bytě hotovo z větší části, tak se budu věnovat jemu. To už bude zase zíma a sníh, zima v garage... :-(
Ono to je hlavně o tom chtít uvolnit peněžní prostředky tímhle směrem. :-/
Jen si vezměte U-geena, ten ani neví, jestli ji ještě má. Cokapik, ten taky vzal do zaječích.
a mnoho dalších, ale pak jsou tady ti, co se stále drží. No uvidíme.... :-)
Protože blá blá blá, to nový je pohodlný, tichý, bezpečný atd....
Jsem dlouho v práci a pak běhám kolem bytu a na Tunyho mi nezbývá čas. Výsledkem je, že jsem s ním 3 týdny nejel a po tu dobu jsem ho asi 2x viděl v garage. A takovejch peněz to stálo.

Prodej na obzoru zatím není, ale pořád nepřišel ten moment, že až budu mít v bytě hotovo z větší části, tak se budu věnovat jemu. To už bude zase zíma a sníh, zima v garage... :-(
Ono to je hlavně o tom chtít uvolnit peněžní prostředky tímhle směrem. :-/
Jen si vezměte U-geena, ten ani neví, jestli ji ještě má. Cokapik, ten taky vzal do zaječích.
a mnoho dalších, ale pak jsou tady ti, co se stále drží. No uvidíme.... :-)