skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buracky a podobne situation
prohledat
39 příspěvků (zobrazeno 1 až 39) od 02.10.2006 do 08.10.2006, založil/a Skoda RBK - zrušená registrace
14:00:39
08.10.2006
08.10.2006

PeterP136
-> King: Tu som to tusim velm inepretriasal kedze to bolo uz esperom. 2 mesiace po kupe. Toto bola jedna z veci ktora ma vobec nenapadla ked som premyslal o havarijnej poistke :/. Takisto ako opilci, bordel na ceste (obvykle pneu z kamionov ktore na sebe obvykle nemaju SPZ) a kopu dalsich veci ktore si neviem predstavit ani teraz. Ale mat tak dvor, druhe auto s poriadnym kufrom a vediet nemecky tak na havarijku kaslem. Oprava svojpomocou raz rocne alebo "oprava totalky" raz za tri roky ma vyjdu lacnejsie nez poistka. Espero v super stave sa da za 30litrov dovliect z nemecka. Jeden konferencnik z daewoo klubu ma "opravu" totalky za 28tSk. Dokonca to auto sa akosi samo odhrdzilo :). Pretoze espera tahane z nemecka su oproti tym co sa tu predavaju ako keby vysli z fabriky. A aj s prevoznou poistkou na 14dni a komplet vydavkami na prevoz to dotycneho vyslo 28tSk. Taka chybicka ako ze to su 8ventily a u nas sa v ich dobe predavali len 16ventily to sa na stk niecim zamaze :))). A u nas ani v zahranici sa podlaha ultrazvukom neskenuje ci nebol kusisko prevareny (cislo to ma na podlahe pod spolujazdcovou sedackou).
11:52:23
08.10.2006
08.10.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
-> King: Už jezdím delší dobu než dva roky, ale tohle bude teprve moje druhá zima. Prvního auta jsem si moc neužil měl jsem ho jen zhruba od dubna do října pak mi ho nějaká svině šlohla, druhé auto jsem měl rok a něco to jsem prodal no a teď mám už půl roku fáčko a zima se blíží tak uvidíme co bude je to můj první předohrab 

11:37:47
08.10.2006
08.10.2006

Kloggie
1. tesne po ridicaku neveda co udela 120 LS na cerstve napadym snehu sem to v zatacce asi v 10ti km/h napral do sloupku od brany = ohnutej choromovej naraznik a promacklej levej predni blatnik. To byla jeste sranda a dneska se tomu smeju.
2. Sobota, 10:15, podzim, nikde nikdo. Jel jsem do pujcovny na Jugoslavskych partizanu v Praze 6. Kdyz sem odjizdel tak jsem chtel prejet tramvajovou trat, zprava do leva, je tam takova alej a v ni jezdej tramvaje, no a kdyz sem tam vjizdel tak tak sem si jedny ty tramvaje nevsim a vjel mu primo pod kola = totalne zrusenej predek u Oltcita, naraznik, svetla, kapota, blatasy, nastesti me ta tramvaj jenom lizla, ze sem se ani nedotk sprahla, diky Oltciti konstukci to prezila naprava a motor, akorat sme museli narovnat levou predni cast nosniku. Ja = peknej sok, pokuta 500 kc, a namozeny upony svalu na pateri = nemoh sem vubec pohnout hlavou a ohnout hrbet. Doktorka rikala, ze byt to vetsi slupka tak mam vyhozeny obratle a sem chromej.
2. Sobota, 10:15, podzim, nikde nikdo. Jel jsem do pujcovny na Jugoslavskych partizanu v Praze 6. Kdyz sem odjizdel tak jsem chtel prejet tramvajovou trat, zprava do leva, je tam takova alej a v ni jezdej tramvaje, no a kdyz sem tam vjizdel tak tak sem si jedny ty tramvaje nevsim a vjel mu primo pod kola = totalne zrusenej predek u Oltcita, naraznik, svetla, kapota, blatasy, nastesti me ta tramvaj jenom lizla, ze sem se ani nedotk sprahla, diky Oltciti konstukci to prezila naprava a motor, akorat sme museli narovnat levou predni cast nosniku. Ja = peknej sok, pokuta 500 kc, a namozeny upony svalu na pateri = nemoh sem vubec pohnout hlavou a ohnout hrbet. Doktorka rikala, ze byt to vetsi slupka tak mam vyhozeny obratle a sem chromej.
04:41:43
08.10.2006
08.10.2006

Jarda - zrušená registrace
tak ja s bilym favem jel asi 110 a vidim, jak z vedlejsi silnice prijizdi wartburg, docela rychle, ale prednost mi davat nemel, radeji jsem zacal brzdit a on to samo v te rychlosti nezvladl a sel proti me, ja uz jsem nebrzdil, jen uhybal, pulkou auta v prikope a stejne mi liznul predni blatnik, tak, ze nesly otevrit ani dvere, z mista nehody samo ujel a ja zustal v prikope, nastesti za chvilku jel kamos a vytahl me.... pak jsem to 10h opravoval, podruhe se stryc zalekl rozhrnovace a zacal couvat jak ozivot se zamrzlym a aute a ja nasel favo az nakonci ulice, jeste, ze nebylo zabrzdeny a odnesl to blatak a svetlo, zaplatil mi jen svetlo, ze blatak byl stejne uz pry nejaky opravovany
a jeste rikal, at policajty zavolam, ze on ma naborenej zadek a ja predek, tak ci to je vina..... td rika memu rapidu popelnice a sam ma stary polo, kteremu kdykoliv muze ulitnout predni naprava a pri rychlosti nad 100km/h to je neovladatelny, proste debil
a jeste rikal, at policajty zavolam, ze on ma naborenej zadek a ja predek, tak ci to je vina..... td rika memu rapidu popelnice a sam ma stary polo, kteremu kdykoliv muze ulitnout predni naprava a pri rychlosti nad 100km/h to je neovladatelny, proste debil
00:19:11
08.10.2006
08.10.2006

King
-> PeterP136: To jsem ani nezaregistroval, že si "poloval" autem :) To odneslo chudák esperko nebo ještě shade?-> Kalibán123: Jenom taková poznámka - druhej rok za volantem je nejkritičtější

00:14:58
08.10.2006
08.10.2006

King
-> Honza M: Přece kvůli "nepatrný" totálce hned nevyhodí 20 let starý auto, to je přece pocopitelný :) A jelikož starýho psa novým kouskům nenaučíš a zároveň žigul letos kroutí poslední sezónu, zasadil tchán rodině další omračující úder v podobě rozhodnutí koupit si opět po letech nový vůz.....mno, vůz....prostě značka Lada je jeho srdcofka, takže volba byla jasná. Celá rodina se zmobilizovala, aby snesla na stůl důkazy, že tzv. "nová Lada" není zrovna šťastnej způsob, jak utratit čtvrt mega. Nepodařilo se
Nejčernější představy se naplnily a už 2 měsíce okupuje garáž "nová" Lada 112 f plný palbě f metle f elektrice a na hlínách. Představte si jak za cenu novýho auta koupíte něco, co vzniklo cca před deseti lety a s nepatrnými inovacemi se prodává dodnes :) Ten interiér! :) I felda slavivší 11 let je proti tomu designérský skvost a symfonie moderních interiérových matrošů. Ale co, někdo má rád holky, jinej vdolky a někdo je holt masochista :) Držte nám palce, protože celý rodinný klan se už 2 měsíce touží v tom skvostu projet, ale pantáta je neoblomný. Ve studiu návodu k použití je teprve tak ve třetině, takže do zimy se snad zadaří, ale pak zas bude sních, takže bych to viděl na Velikonoce :)
Nejčernější představy se naplnily a už 2 měsíce okupuje garáž "nová" Lada 112 f plný palbě f metle f elektrice a na hlínách. Představte si jak za cenu novýho auta koupíte něco, co vzniklo cca před deseti lety a s nepatrnými inovacemi se prodává dodnes :) Ten interiér! :) I felda slavivší 11 let je proti tomu designérský skvost a symfonie moderních interiérových matrošů. Ale co, někdo má rád holky, jinej vdolky a někdo je holt masochista :) Držte nám palce, protože celý rodinný klan se už 2 měsíce touží v tom skvostu projet, ale pantáta je neoblomný. Ve studiu návodu k použití je teprve tak ve třetině, takže do zimy se snad zadaří, ale pak zas bude sních, takže bych to viděl na Velikonoce :)16:41:09
07.10.2006
07.10.2006

PeterP136
-> King: Zabudol si pripisat diviaka. Srnu alebo jelena obidem lebo len stoja a cucia do svetiel ale diviak je ako neriadena maskovana strela tomu sa nevyhnes. A ked ma tak 150kg tak to na predohraboch schyta aj motor.
Takze moja druha buracka bol diviak. Keby to bolo v skodovke asi ho mam celeho v kufri :), takto som len vyplazol 1/3 trhovej ceny auta za opravu predku (naraznik aj s plastovou vystuhou a komplet cele okuliare)..
Moja prva buracka bola mojou blbostou. Proste na zlom povrchu ako je zladovately sneh aj ked posypany sa nerobia vylomeniny. Tam treba skurat tak spomalit a nie zrychlovat. Dufam ze som sa poucil a uz nikdy na zlom povrchu nechytim smyk mojou vinou. Skodovka ostala na boku a boli na nej preliacene plechy, skla na LP dverach prec a nosnik chladice mal iny tvar nez predtym. Zaujimavo skoncila vystuha naraznika. Ta bola uplne na placku. Ako keby ju strcili do lisu. A to pritom isla len do snehoveho zaveja.
Nedavno som mal takmer tretiu buracku nastastie to dotycny stihol par metrov predomnou strihnut nazad do svojho pruhu. Takze okrem horeuvedenych veci musite ratat aj s blbeckami ktori v neprehladnej zakrute na uzkej ceste s ceresnami pol metra od neexistujucej krajnice budu chciet predbiehat. Neveril by som ako rychlo dokaze clovek reagovat ale od okamihu nez som ho zocil po sliapnutie na brzdu trvalo maximalne pol sekundy a to som este musel medzitym vypocitat ze to sucasnych premenych sa mi vysledok rovnice vobec nebude pacit.
Takze moja druha buracka bol diviak. Keby to bolo v skodovke asi ho mam celeho v kufri :), takto som len vyplazol 1/3 trhovej ceny auta za opravu predku (naraznik aj s plastovou vystuhou a komplet cele okuliare)..
Moja prva buracka bola mojou blbostou. Proste na zlom povrchu ako je zladovately sneh aj ked posypany sa nerobia vylomeniny. Tam treba skurat tak spomalit a nie zrychlovat. Dufam ze som sa poucil a uz nikdy na zlom povrchu nechytim smyk mojou vinou. Skodovka ostala na boku a boli na nej preliacene plechy, skla na LP dverach prec a nosnik chladice mal iny tvar nez predtym. Zaujimavo skoncila vystuha naraznika. Ta bola uplne na placku. Ako keby ju strcili do lisu. A to pritom isla len do snehoveho zaveja.
Nedavno som mal takmer tretiu buracku nastastie to dotycny stihol par metrov predomnou strihnut nazad do svojho pruhu. Takze okrem horeuvedenych veci musite ratat aj s blbeckami ktori v neprehladnej zakrute na uzkej ceste s ceresnami pol metra od neexistujucej krajnice budu chciet predbiehat. Neveril by som ako rychlo dokaze clovek reagovat ale od okamihu nez som ho zocil po sliapnutie na brzdu trvalo maximalne pol sekundy a to som este musel medzitym vypocitat ze to sucasnych premenych sa mi vysledok rovnice vobec nebude pacit.
16:22:54
07.10.2006
07.10.2006

Esso
neni to muj Crash ale znamy dnes na zavodech polibil strom problizne ve 120 km/h a pak sel na budku. Pak tam byla jedna uzovka a ta vzala strom na ridicuv sloupek(bohuzel sem nestihl vyfotit
16:11:20
07.10.2006
07.10.2006

Honza M
-> King: 25 za žigula + 5tis to už si měl koupit něco nového
Ale chápu že nemohl 
Ale chápu že nemohl 
16:00:04
07.10.2006
07.10.2006

King
-> Kalibán123: Ano, mluvím i o pocitu, že si "dám pozor" a pokud budu mít bouračku, pak od jedině, že bude viníkem někdo jinej
Když jsem vlasní blbostí ťuknul svojí hundrtku, měl tchán plno keců o mladej poděsejch za volantem s apendixem, že on jezdí bezpečně a 30 let bez zaviněné nehody. Ponechme stranou, že toho za rok najezdí tolik, co já nacouvám :) Prostě pár dní na to, na rovný prázdný lehce zasněžený silnici omotal 20let starýho žigula kolem hrušky u silnice a dodneška není ochoten popsat, jak se to stalo :) Nejpikantnější na tom bylo, že hrdost mu nedovolila po tom crashi auto zlikvidovat, takže vytopil 25 litrů za uvedení do původního stavu a dalších 5 za fušerskou generálku motoru - tchýně doslova "jásala" :) .....utržená krajnice, štěrk v zatáčce, kořala na v černým hubertusu neosvětleným kole..... - to všechno jsou věci který neovlivníš
Když jsem vlasní blbostí ťuknul svojí hundrtku, měl tchán plno keců o mladej poděsejch za volantem s apendixem, že on jezdí bezpečně a 30 let bez zaviněné nehody. Ponechme stranou, že toho za rok najezdí tolik, co já nacouvám :) Prostě pár dní na to, na rovný prázdný lehce zasněžený silnici omotal 20let starýho žigula kolem hrušky u silnice a dodneška není ochoten popsat, jak se to stalo :) Nejpikantnější na tom bylo, že hrdost mu nedovolila po tom crashi auto zlikvidovat, takže vytopil 25 litrů za uvedení do původního stavu a dalších 5 za fušerskou generálku motoru - tchýně doslova "jásala" :) .....utržená krajnice, štěrk v zatáčce, kořala na v černým hubertusu neosvětleným kole..... - to všechno jsou věci který neovlivníš
11:26:39
04.10.2006
04.10.2006

Kdepak budu dávat pozor ono jako minulý rok v zimě tomu nebylo daleko abych boural ale letos už vím jak se má s autem jezdit (doufám) i když kolikrát to člověk stejně neovlivní klasicky to já to ubrzdím ale ten za mnou ne a proto se dívám do zrcátka abych viděl co ty hovada za mnou robí
10:47:08
04.10.2006
04.10.2006

King
-> Kalibán123: Hlavně neusnout na vavřínech
Já jsem se si taky prvních 40tkm za volantem myslel, že "bourá jen blb", ale pak najednou jsem byl tím blbem já 
Já jsem se si taky prvních 40tkm za volantem myslel, že "bourá jen blb", ale pak najednou jsem byl tím blbem já 
08:49:21
04.10.2006
04.10.2006

-> ps: Nestraš! Jsem rád že jsem to nezbořil ani mě nikdo nezbořil zvlášť v tom provozu jaký tu panuje.
23:16:47
03.10.2006
03.10.2006

Pavel P..
Tak já snad jen jednou a to ne mojí vinou... bylo to těsně před koncem školy a jel jsem domu a v ulici jsem potkal jednoho spolužáka ve vomlácený popelnici typu 110LS...tak jsem chvíly počkal než to nastartoval a já jel první a dojel jsem na hlavní a odbočil vpravo kde mi hned do silnice skočil dědek a tak jsem to zadupnul a on s tou plechovkou to mě zezadu narval... naštěstí to odnes pouze nárazník a zadní čelo... a jeho krásnej spojler ze 130RS který si rozlámal o muj vejfuk..

23:14:56
03.10.2006
03.10.2006

petr s
-> Kalibán123:
Neboj taky to bude
Neboj taky to bude
23:11:33
03.10.2006
03.10.2006

Já nic ještě nenaboril to je nějaké divné
22:01:19
03.10.2006
03.10.2006

King
-> minno: Tam, kde jsem donedávna pracoval já, byl nepsanej zákon naší laborky totálně zrušit aspoň jeden služebák :) Takže vítěz měl na kontě srážku feldy s lokomotivou, konaly se nějaký ty jumpy do krafský ohrady, 2x felda v kotrmelcích (následně na odpis) atd. Moje bilance za 6let ve firmě - jenom 2 naražený ráfky - slabota :))
21:23:29
03.10.2006
03.10.2006

Vojta - zrušená registrace
Ja nastesti v provozu zatim nic...odklepat.
mimo provoz...jezdlili jsme jako "mali kluci" :) bylo nam asi 16, jezdili jsme s takovou zlutou 110LS po poli, byla to vlasne takova krosova draha kde obcas nejaka banda vzala stare auta a sli si zajezdit.
My jsme byli 3, jezdivali jsme kazdy sam, pac to lip jelo ze jo :))...ale posledni jizdu jsme si rekli ze nasednem vsichni objedem jeste jedno kolo a jedem domu...teda domu...parkovali jsme auto u takoveho jednoho pana muselo se k nemu jet prez potok.:))taky zazitek kdyz bylo hodne vody...ale to sem nepatri....takze zpet...jeli jsme vsichni tri pekne to houpalo po tech nerovnostech na tom poli a byla tam takova celkem ostra levotociva zatacka kde byl vyjety takovy "zlabek" nebo jak bych to nazval...proste jsme tam do toho najeli nejak se to vsechno stalo strasne rychle a sli jsme 2x prez strechu...pristali jsme zpatky na kolech. Kamos ridil...divam se na nej jen nejak divne dychal, druhy kamos v zadu mel poranenou halavu,tekla mu krev..na stesti jen odreniny povrchove. Ridic mel akorat problem chytit dech ale byl taky v poho, bolelo nas akorat za krkem asi 3 dny. Meli jsme tam v aute baterku z nakladaku pac to lip startovalo a normalni baterka by byla hned na odpis...jenze ta baterka nebyla nicim prichycena tak se pekne rozbila pri tom akrobatickem kousku...ten smrad rozlite kyseliny vsude to stalo za to :o) Z auta neslo vylezt..lezli jsme prednim "oknem" :o)...auto bylo schopno se jeste po sve ose dopravit do depa :D ale jak rikam to bylo davno...
mimo provoz...jezdlili jsme jako "mali kluci" :) bylo nam asi 16, jezdili jsme s takovou zlutou 110LS po poli, byla to vlasne takova krosova draha kde obcas nejaka banda vzala stare auta a sli si zajezdit.
My jsme byli 3, jezdivali jsme kazdy sam, pac to lip jelo ze jo :))...ale posledni jizdu jsme si rekli ze nasednem vsichni objedem jeste jedno kolo a jedem domu...teda domu...parkovali jsme auto u takoveho jednoho pana muselo se k nemu jet prez potok.:))taky zazitek kdyz bylo hodne vody...ale to sem nepatri....takze zpet...jeli jsme vsichni tri pekne to houpalo po tech nerovnostech na tom poli a byla tam takova celkem ostra levotociva zatacka kde byl vyjety takovy "zlabek" nebo jak bych to nazval...proste jsme tam do toho najeli nejak se to vsechno stalo strasne rychle a sli jsme 2x prez strechu...pristali jsme zpatky na kolech. Kamos ridil...divam se na nej jen nejak divne dychal, druhy kamos v zadu mel poranenou halavu,tekla mu krev..na stesti jen odreniny povrchove. Ridic mel akorat problem chytit dech ale byl taky v poho, bolelo nas akorat za krkem asi 3 dny. Meli jsme tam v aute baterku z nakladaku pac to lip startovalo a normalni baterka by byla hned na odpis...jenze ta baterka nebyla nicim prichycena tak se pekne rozbila pri tom akrobatickem kousku...ten smrad rozlite kyseliny vsude to stalo za to :o) Z auta neslo vylezt..lezli jsme prednim "oknem" :o)...auto bylo schopno se jeste po sve ose dopravit do depa :D ale jak rikam to bylo davno...
21:08:14
03.10.2006
03.10.2006

minno
No a za dva roky co pracujem v jednej firme sa tam uz stali tieto nehody:
1. ta moja co som popisal
2. 02/2005 - kolega sa vysypal na vlastnom malom offroade Suzuki Jimny - kotrmelce a tak... Auto sa opravovalo nekonecne dlho (zhananie dielov a servis) a prvy krat vyslo az niekedy zaciatkom tohto roku...teraz ho firma odkupila a jazdime na nom dalej...
3. 10/2005 - druhy kolega mal nehodu (nie vlastnou vinou) na S Felicia 1.6GLX, predok mu buchla nejaka zenska a pritlacila ho na zvodidla...auto sa predalo
4. nejake male sefove tukance - skrabance :-)
1. ta moja co som popisal
2. 02/2005 - kolega sa vysypal na vlastnom malom offroade Suzuki Jimny - kotrmelce a tak... Auto sa opravovalo nekonecne dlho (zhananie dielov a servis) a prvy krat vyslo az niekedy zaciatkom tohto roku...teraz ho firma odkupila a jazdime na nom dalej...
3. 10/2005 - druhy kolega mal nehodu (nie vlastnou vinou) na S Felicia 1.6GLX, predok mu buchla nejaka zenska a pritlacila ho na zvodidla...auto sa predalo
4. nejake male sefove tukance - skrabance :-)
21:01:52
03.10.2006
03.10.2006

Gabriel
kdo zůstal bez skvrny, hoďte klávesnicí

21:00:26
03.10.2006
03.10.2006

minno
1. rok 2002 - dva mesiace som mal vodicak, v ostrej pravotocivej zakrute o vysokej rychlosti som dostal riadny smyk na sucasnej skoduli, kotrmelce, strecha... mne sa nic nestalo, ale auto bolo na tom dost zle...ale jaks taks sa opravilo :-)
2. 09/2004 - mlady fagan mi preliacil lave zadne dvere na skoduli pri cuvani skodulou - opravilo sa...
3. 01/2005 - v zime na sluzobnej Dacii DoubleCab (dlha krava) sa mi stala taka vec, ze ako som vychadzal z radu zaparkovanych aut (cuval) na hlavnu cestu - v tom niekto na Zigulaku preletel po hlavnej ceste a sejmul mi zadok - bud som nestihol zaregistrovat ja jeho alebo on mna ako siel rychlo a na snehu to neubrzdil. Odniesli to u mna - zadny naraznik a prave svetlo. U neho - lave zadne dvere.
4. 03/2005 - asi 35. rocny chlapik mi na Renaulte Scenic pri cuvani preliacil prave predne dvere na skodovke :( - opravilo sa.
Takze uz mam tiez pocit, ze by uz hadam aj stacilo :/
2. 09/2004 - mlady fagan mi preliacil lave zadne dvere na skoduli pri cuvani skodulou - opravilo sa...
3. 01/2005 - v zime na sluzobnej Dacii DoubleCab (dlha krava) sa mi stala taka vec, ze ako som vychadzal z radu zaparkovanych aut (cuval) na hlavnu cestu - v tom niekto na Zigulaku preletel po hlavnej ceste a sejmul mi zadok - bud som nestihol zaregistrovat ja jeho alebo on mna ako siel rychlo a na snehu to neubrzdil. Odniesli to u mna - zadny naraznik a prave svetlo. U neho - lave zadne dvere.
4. 03/2005 - asi 35. rocny chlapik mi na Renaulte Scenic pri cuvani preliacil prave predne dvere na skodovke :( - opravilo sa.
Takze uz mam tiez pocit, ze by uz hadam aj stacilo :/
20:38:59
03.10.2006
03.10.2006

Staf1221
ale toto nebola moja zasluha
20:38:16
03.10.2006
03.10.2006

Staf1221
nasa byvala 120tka

20:31:30
03.10.2006
03.10.2006

Staf1221
este ste mohli pisat nie len kolkokrat ale aj za aku to bolo dobu (2krat za prvy rok s VP je ine ako 2krat za 20 rokov)
17:29:15
03.10.2006
03.10.2006

Skoda RBK - zrušená registrace
Tak ja som zazil uz niekolko nehod viacej ci menej vazne.
1. Naposledy to bolo asi rok dozadu. V ten den som si siel po moju prvu skodulu(120l úzka, 14´ r.v.77´) Vlastnil som ju asi 6 hodin a vecer asi o nejakej 22:00 sme ju dali na strechu pricom soferoval kamos a nemal som vtedy este soferak.
Okolnosti: sli sme po rovinke a mali sme nalozene asi 140km/h (kamos na 120 a s 5q nestihal) krizovatka, 50-60 do nej. 1.5 otocky. Ostali sme na bohu ja vysel na pase a vystupil som(vlastne vsetci) elegantne celnym sklom alebo lepsie povedane celnou dierou. Chvala bohu sa nam nic nestalo iba maly skrabanec.
2. Zima zamrznute kolaje, smyk, 4x hodiny asi 70km/h a oplieskali sme to zo vsetkych stran o zvodidla. Ale auto bola fajnofka 205 1.9 GTi
3, zase zima, sofer otec smyk a prask do hydrantu(forman)
Takže to by malo byt asi vse
1. Naposledy to bolo asi rok dozadu. V ten den som si siel po moju prvu skodulu(120l úzka, 14´ r.v.77´) Vlastnil som ju asi 6 hodin a vecer asi o nejakej 22:00 sme ju dali na strechu pricom soferoval kamos a nemal som vtedy este soferak.
Okolnosti: sli sme po rovinke a mali sme nalozene asi 140km/h (kamos na 120 a s 5q nestihal) krizovatka, 50-60 do nej. 1.5 otocky. Ostali sme na bohu ja vysel na pase a vystupil som(vlastne vsetci) elegantne celnym sklom alebo lepsie povedane celnou dierou. Chvala bohu sa nam nic nestalo iba maly skrabanec.
2. Zima zamrznute kolaje, smyk, 4x hodiny asi 70km/h a oplieskali sme to zo vsetkych stran o zvodidla. Ale auto bola fajnofka 205 1.9 GTi
3, zase zima, sofer otec smyk a prask do hydrantu(forman)
Takže to by malo byt asi vse
17:01:45
03.10.2006
03.10.2006

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
já sem vlastní blbostí jakožto mladý nezkušený řidič poslal hundrtku předkem do příkopu, ještě sem se na poslední chvíli vyhnul čelnímu střetu se sloupem
nu a jakožto spolujezdec sem měl tu čest když tatík zaspal... sme sjížděli do pravý škarpě, načež papá se probudil polekal se a chtěl to srovnat doprava což nás roztočilo jak čamrdu a zacouvali sme do levý škarpy. odneslo to světlo (o patník) a nějakej pán co jel proti nám mu z toho ruplo v bedně bo co a očesal několik dopravních značek (přičemž vlastně jel kolem když my už sme byli zaparkovaní v polu a pak teprve blbec očesal ty značky)
nu a jakožto spolujezdec sem měl tu čest když tatík zaspal... sme sjížděli do pravý škarpě, načež papá se probudil polekal se a chtěl to srovnat doprava což nás roztočilo jak čamrdu a zacouvali sme do levý škarpy. odneslo to světlo (o patník) a nějakej pán co jel proti nám mu z toho ruplo v bedně bo co a očesal několik dopravních značek (přičemž vlastně jel kolem když my už sme byli zaparkovaní v polu a pak teprve blbec očesal ty značky)
16:16:57
03.10.2006
03.10.2006

Samantus
1. S nakladakem pri me prvni jizde sem nevidel auto stojici vedle me a gumovym dorazem sem mu rozbil jen svetlo
2. s moji zelenou 105kou (matyldou) v 90ti do prikopa
Jinak nic vaznyho
2. s moji zelenou 105kou (matyldou) v 90ti do prikopa
Jinak nic vaznyho
15:35:36
03.10.2006
03.10.2006

lubosgls
mokra vozovka, 70 na tachecu, oranžova na semaforu a najednou predoumnou uz stojici Nissan almara, brzda nic rana jako krava v tak v 50ti jsou ho vzal na levej zadni bok skoda na nisanu 50t na mnou rizena dacii 1310 prohlej naraznik a zarazena masky byt to o centimetr dale byl by deravej chladic
12:12:26
03.10.2006
03.10.2006

Engi
mno prvni bylo jen takove decentni tuknuti - zadek me na parkovisti ulitl na snehu(ledu) a otrel jsem se o felicii - nic vazneho s majitelem jsme se bezproblemu dohodli
druha byla horsi - to me chlapek nedal prednost na krizovatce a ja jsem 120kou polibil jeho nissana (odnesl to chladic, svetla haupna,blatnik) mno a co by cert nechtel, po oprave jsem s krasne nalakovanym cumakem potkal v 90ti srnu - skoncila v kufru takze vsechno znova.....ale slupka to byla solidni - docela jsem se i prikrcil pac jsem nevedel, jestli se me prez kapotu nedostane celnim sklem do auta, nastesti me prolitla chladicovkou do kufru
druha byla horsi - to me chlapek nedal prednost na krizovatce a ja jsem 120kou polibil jeho nissana (odnesl to chladic, svetla haupna,blatnik) mno a co by cert nechtel, po oprave jsem s krasne nalakovanym cumakem potkal v 90ti srnu - skoncila v kufru takze vsechno znova.....ale slupka to byla solidni - docela jsem se i prikrcil pac jsem nevedel, jestli se me prez kapotu nedostane celnim sklem do auta, nastesti me prolitla chladicovkou do kufru

04:07:17
03.10.2006
03.10.2006

RadstaR
Bouracku v pravem slova smyslu zadnou, ale jednou jsem si kravil na snehu na parkovisti a polibil jsem predkem lampu 

23:32:26
02.10.2006
02.10.2006

Esso
s tranzitem sem potkal strom uklouzlo to na mokru sel sem do protismeru to skorigoval ale od pangejtu uz sem se nevyhnul odnesl to motor prevodovka a plecharina na predku.pak uz jen letos v zime si jeden chlapec nemyslel ze by se vedle me vesel tak zatah rucku a prdely me prastil do hyundaie dodavky odnesla to jen pozicka blatnicek a trosku natlacil naraznik dovnitr.om mel praskly svetlo a promackly blatnik.kdyby nezatah tu rucku tak se tam vesel
22:25:37
02.10.2006
02.10.2006

Gabriel
zatím jediná nehoda. ženská si pletla barvy a jela na červenou. naprala to do mě. měl jsem citroena. její černej III golf měl promáčklý oboje dvoje vdeře a B sloupek a já prasklej blink za 2OO
a vyhozenej spoiler kterej jsem si na místě nacvakl zase zpět
a vyhozenej spoiler kterej jsem si na místě nacvakl zase zpět
22:25:10
02.10.2006
02.10.2006

22:22:03
02.10.2006
02.10.2006

ps: nieco od stredu po tu kasnu
22:12:16
02.10.2006
02.10.2006

petr s
-> Skoda RBK: Čemu říkáš nehoda šrámům nebo když se mění karoserie?
21:46:49
02.10.2006
02.10.2006

U-Geen
nejak vic asi 2x... poprve skocna, auto v protismeru a muj smyk po zaflekovani -> moje vina, podruhe mi nedal prednost Olcit, jel sem v Toledu
21:44:19
02.10.2006
02.10.2006

Mishoooo
-> Skoda RBK: prvy krat ma narvala zenska v zime do skody 120 GLS
druhy krat som ja nezvladol mokry vyjazd zo zatacky na rapide este bielej viz moje fotky
a do tretice pred par dnami... mi drbli s S8 do favorita odstaveneho pred domom.. viz fotky
takze asi uz by stacilo
druhy krat som ja nezvladol mokry vyjazd zo zatacky na rapide este bielej viz moje fotky
a do tretice pred par dnami... mi drbli s S8 do favorita odstaveneho pred domom.. viz fotky

takze asi uz by stacilo

21:43:14
02.10.2006
02.10.2006

Mr.Din
já ještě ani jednou, ale brácha jo, jednou se stovkou vo studnu na louce, prostě jí neviděl, vodnes to jenom blatník, takže stovka jezdila dál, a potom když zkoušel co jede jeho R 21, v zatáčce do kopce, prostě ho to vyneslo, přímo do škarpy kde čekal osudný kamen, došel domu se střepama na hlavě, ale byl v poho, ale reno šel na vodpis.., jinak sme tu všici sluší a jezdíme bez nehod 

21:39:38
02.10.2006
02.10.2006

Takže dnes sa tu riesia az tri menej ci viacej vazne nehody. By ma zaujimalo kolkokrat ste sa uz vyburali alebo nieco podobne zazili