skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jaktože... ??
-> VeTëV:

-> Mr.Din: tajemstvim je ze majkl ma cirkus a Tucnak Tuxik je jeho hlavni hvezda programu - na tobaku nosi balonek a ocaskem lesti narazniky
-> Majkl: Diky... ja vim ze mam krasavici

-> Mr.Din: Dyt sm te to psli u majklova auta, jak o je... Tak se mrkni kolik jich tam mam ja

-> Mr.Din: Nejde o vztah s webmajstrem, i kdyz se mnou jezdi na srazy
proste se mu auto libi tak mi zvetsil misto. Ja ho o nic neprosil. Bylo to jeho uvazeni a ja sem za to rad. Takovych lidi co ma hodne mista na fotky je vic, ale taky myslim ze to u nich ma smysl. Tim nechci rict ze by to u tebe smysl nemelo.

-> Mr.Din: Take sem sa nad tím už dávno divil že má nekdo mnohem víc fotek než já ikdyž mám minimální kvalitu jpg
-> Nwkt: nebojte se já taky, stejnak to nepomáhá..
-> Mishoooo: To je taky řešení, takhle to taky dělam
-> Mr.Din: tak si ich vstky prekonvertuj a nastav JPEG kvalitu tak na 40% a vleze ich ti tam viac ako ma majkl aj bez dakej viditelnej straty kvality

já taky, ty fotky co tam mám se mi nece mazat, a chcu tam dát další...

-> Mr.Din: pže je VIP:D a mi chudáci mame pech:D...tuxiku ja chci taky víc:Dplosim plosim

-> Honza M: jo to mam taky

-> havlik: ty máš prd

-> Mr.Din: Taky zalezi na kvalite fotek, jak jsou velky a hlavne na kvalite vztahu s webmajstrem 

já mam taky hodně

má povoleno víc MB. To je asi logické ne?

dám příklad třeba Majkl(sorry že zrovna ty
), má u auta nevim třeba 44 fotek, a já tám mám nějakejch 17 a víc mi to nepustí ?? kde je ten trik ?? dík moc..