-> Jirik: Takhle jsem dopadl dnes já: skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
Ale byl čtvrtek předemnou tři lidi, takže jsem čekal jen hodinu. vyřizujou to dvě baby, takže každá zvládne 1,5 zákazníka za hodinu. Bejt to Plzeň tak jsem se objednal na pořadníku v listopadu 2007
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Registr vozidel (skurvenej Plzeňskej)
prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 20.09.2006 do 02.11.2006, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
12:09:25
02.11.2006
02.11.2006

Gryzly
16:53:01
26.10.2006
26.10.2006

Gryzly
-> Jirik: a byl jsi na tom pokecu?
22:17:42
25.10.2006
25.10.2006

PeterP136
-> Jirik: To mi pripomina DI v PP. Kto si to nevystoji aspon od 7:00 tak ma v ten den smolu. V piatok ma smolu kazdy kto tam nestoji od 6:00 lebo uraduju len do 12:00 a v ut a stvr neuraduju vobec. Napr. na zapis 175/70 to tp som sa radsej vykaslal. Snad to dovtedy nez sa predpisane balony zoderu nejako zlepsia.
21:01:43
25.10.2006
25.10.2006

Mishoooo
malo to byt na Jirika

21:01:14
25.10.2006
25.10.2006

Mishoooo
-> Nemky: inak skoro ako u nas... len u nas to stoji 2000,- aj ked to preratas stale je tam daky nepomer

06:48:50
22.09.2006
22.09.2006

Mišák
-> Jirik: Tak to je síla, ještě že bydlím v malém městě. Čekám vždycky maximálně půl hodiny a ještě jsem nasranej.
16:55:51
21.09.2006
21.09.2006

Jirik - zrušená registrace
Tak už mám přihlášeno a SPZ. 
Mno, včera jsem ještě psal dotaz, možná trošku stížnost na ředitele pobočky a on mi odpověděl.
Dokonce třikrát delší e-mail než jsem psal já.
Napsal to moc hezky a ještě pozval pokecat až budu mít přihlášeno. Dnes jsem to nestihl, ale určitě mi takový upřímný člověk za krátkou návštěvu stojí. Poslal mi užitečné odkazy, poradil a vysvětlil situaci.
Dnes jsem tam sice stepoval od 6:30 - 12:00, ale klaplo to. Paní na přepážce mírně nepříjemná, ale když jsem viděl, jak už se na stole válí moje SPZ, tak jsem jen spokojeně mručel.
Urrrááá.

Mno, včera jsem ještě psal dotaz, možná trošku stížnost na ředitele pobočky a on mi odpověděl.
Dokonce třikrát delší e-mail než jsem psal já.
Napsal to moc hezky a ještě pozval pokecat až budu mít přihlášeno. Dnes jsem to nestihl, ale určitě mi takový upřímný člověk za krátkou návštěvu stojí. Poslal mi užitečné odkazy, poradil a vysvětlil situaci.
Dnes jsem tam sice stepoval od 6:30 - 12:00, ale klaplo to. Paní na přepážce mírně nepříjemná, ale když jsem viděl, jak už se na stole válí moje SPZ, tak jsem jen spokojeně mručel.

Urrrááá.
08:38:09
21.09.2006
21.09.2006

Johny Death
-> Jirik: a cos čekal krevety??? však to je klasika všude. akorát nedoporučuju dělat moc velkej rozruch protože podle nového zákona když budeš nerudný na státního uředníka mužeš dostat flastr do výše 10 000 káčé :) a to se vyplatí... ale chápu to. Protože když toho flastra dostaneš tak z nasrání určitě neco(nekoho) rozkopeš a z něčeho to financovat musí :)
08:17:06
21.09.2006
21.09.2006

Gryzly
-> Jirik: Sis Koupil Xantii, jo? Co dáčka?
Já jsem na dopravce tak 4x za rok. a letos jsem tam už pětkrát byl. Tady lidi chodí na dopravku jen v pondělí a ve středu, takže uterý a čtvrtek je volnějc. v patek skor neuřadujou jen když je hodně přemluvíš, lístečky si tam bereš sám, a Ut, čt tam je před tebou tak 3-6 lidí, ale Po, St tak 10-15. Jenže tady vedení magstrátu sleduje vytíženost odborů a tak tam uplně normálně je vidět že vyleze technik a veme si tři čísla a zase zaleze do kanclu. protože tady se registrační ukony řešej s ženskýma a technické ukony se řeší s techniky.
Já jsem na dopravce tak 4x za rok. a letos jsem tam už pětkrát byl. Tady lidi chodí na dopravku jen v pondělí a ve středu, takže uterý a čtvrtek je volnějc. v patek skor neuřadujou jen když je hodně přemluvíš, lístečky si tam bereš sám, a Ut, čt tam je před tebou tak 3-6 lidí, ale Po, St tak 10-15. Jenže tady vedení magstrátu sleduje vytíženost odborů a tak tam uplně normálně je vidět že vyleze technik a veme si tři čísla a zase zaleze do kanclu. protože tady se registrační ukony řešej s ženskýma a technické ukony se řeší s techniky.
20:57:30
20.09.2006
20.09.2006

Esso
-> Jirik: mas auto z ciziny jestli jo tak nevim jak u vas ale u nas s tim uz na magistrat jako na prihlaseni nemusim jen musim za 1700,- udelat technickou predtim za 400,- emise a pak na urade vysolime bud 2000,- nebo 3000,- podle toho jak se panove vyspi a jestli na technicky nasly vsechny potrebne udaje o aute co se pisi do ceskeho TP jelikoz nemci nemaji v TP spotrebu a rozvor a rozchod naprav.
20:29:16
20.09.2006
20.09.2006

Baghira
-> Jirik: Za měsíc jsou volby, tak to můžeš těm kokotům na magistrátu hnedle spočítat. Tohle jsou základní věci, který by měli vyřešit, protože problémy na DI jsou snad od doby kdy se začali tahat auta z venku, a to kdekoli v republice.
20:24:46
20.09.2006
20.09.2006

Pavouk
-> pajavlk: no tak ten chlapek me tam taky pekne vytaci :)
17:30:18
20.09.2006
20.09.2006

pajavlk
-> Pavouk: teďka už je to pohoda co to je udělaný v gajerkách já pamatuju ještě původní doprovák na magistrátu a to bylo peklo pánové čekačka na schodech až o patro níž když už ste se dostali k číslům tak buď došli nebo vám chyběl formulář 3A a šli ste zase na konec řady
teďka udělali úplně novej odbor v jiný budově a tam už to jakš takž de ale na těch informacích sedí dědek kterej ztělesňuje zlo samo nedejbože kdyby ste měli něco v nepořádku nebo chtěli něco co nejde to mu naběhne žíla zrudne jak rajče a vykope vás ven jako posledně nás když sme chtěli vymazat číslo motoru 
teďka udělali úplně novej odbor v jiný budově a tam už to jakš takž de ale na těch informacích sedí dědek kterej ztělesňuje zlo samo nedejbože kdyby ste měli něco v nepořádku nebo chtěli něco co nejde to mu naběhne žíla zrudne jak rajče a vykope vás ven jako posledně nás když sme chtěli vymazat číslo motoru 
17:01:42
20.09.2006
20.09.2006

Pavel P..
-> BoRiS!!!: Jiřík jim přeleští , a bude to mít zadarmo

17:00:39
20.09.2006
20.09.2006

BoRiS!!!
-> Jirik: tak dej firme prasule a oni to vyridi za tebe...
15:34:46
20.09.2006
20.09.2006

Labros
na Stodůlkách to je vždycky v poho, čekání maximálně tak 1/2h..
a na inspektorátu jsem si taky byl pro řidičák před 3 lety když mi ho ukradli a bylo to o něco horší, to si pamatuju že jsem jel do práce a snad to sledoval na internetu jak ty čísla ubíhaj ;)
ale na nový OTP po přestavbě jsem tam loni nečekal snad vůbec.
a na inspektorátu jsem si taky byl pro řidičák před 3 lety když mi ho ukradli a bylo to o něco horší, to si pamatuju že jsem jel do práce a snad to sledoval na internetu jak ty čísla ubíhaj ;)
ale na nový OTP po přestavbě jsem tam loni nečekal snad vůbec.
15:23:30
20.09.2006
20.09.2006

Pavel P..
já byl dneska odhlašovat moji 105ku v Praze na Bohdalci, přišel jsem ráno v 10h , vzal jsem si papírek s číslem a v tý místnosti bylo tak 10-12lidí a na tom dipleji svítilo číslo 150 a já měl na papíru 209... takže jsem se šel projít ven, když jsem po pul hodině přišel, tak se to posunulo o 10 čísel tak jsem tam čekal dalších 30min než jsem došel na řadu... ale vyřízený to bylo za 5min...
ale pěkný fronty byly na Kongresový když jsem čekal na vydání řidičáku... to bylo na 4 hodiny a ještě se tam šmelilo s těma lístečkama....

ale pěkný fronty byly na Kongresový když jsem čekal na vydání řidičáku... to bylo na 4 hodiny a ještě se tam šmelilo s těma lístečkama....

15:01:32
20.09.2006
20.09.2006

Pavouk
-> Jirik: tak to samý je i v HK :) taky jsem byl tak nasranej jako ty :) bezely dve okynka, par lidi ... atd... :)
a jak kreten stojis frontu na listecky ...
a jak kreten stojis frontu na listecky ...
14:48:32
20.09.2006
20.09.2006

Dvordy
jo a ještě něco. Když jsem si tam dnes byl vyřizovat nějaké věci kvůli živnosťáku, tak tam na DI čekalo asi pět lidí. A to bylo půl deváté.
14:46:44
20.09.2006
20.09.2006

Dvordy
tak to já mám opačné zkušenosti. Když to bylo na policajtech, tak jsem si hezky vystál frontu a paní u okénka mi řekla, že mám něco špatně a takhle jsem tam jel třikrát. Tři dny v pr... Když se to teď přestěhovalo na Obecní úřad a blíž o 30km k mému domovu, tak celé vyřízení trvalo asi 30min, ale jenom proto, že neumím psát rychleji.
14:07:16
20.09.2006
20.09.2006

MATTESS
na DI do Rokycan jezdím v 7 ráno. Soused tam byl nedávno přihlásit auto v půl 1 a už mu řekli, že se na něj nedostane. Přitom onehdá jsem byl dopoledne v Rakovníku a tam byli 2 lidi. Krysy kancelářský

14:07:06
20.09.2006
20.09.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
V Brně je to podobný styl sice tu máme lístečky ale je to na hovno protože je tu plno překupníku každý si jich vezme aspoň 20 přitom tam stojí pingl od ochranky a každý si prý může vzít jeden no a když už si teda člověk vezme lísteček tak klidně může odejít protože na řadu se dostane v klidu tak za 3-4 hodiny
13:52:15
20.09.2006
20.09.2006

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Jirik: To je klasika i v Rokycanech
Je to hnus a soucítím s Tebou - já bych na to neměl nervy a otevřel si hubu hned první den.
Je to hnus a soucítím s Tebou - já bych na to neměl nervy a otevřel si hubu hned první den.
13:49:25
20.09.2006
20.09.2006

-> Syny: To je, ale mě moc do smíchu neni. 
-> Labros: Hrozný...

-> Labros: Hrozný...
13:46:37
20.09.2006
20.09.2006

Labros
koukám na magistrátech v Plzni středověk
13:26:57
20.09.2006
20.09.2006

Syny
-> Jirik:
to je story...
to je story...12:53:22
20.09.2006
20.09.2006

Nwkt
No když to bylo ještě u luny tak jsem tam přišel v úterý ráno asi 9:10 a byli tam 3 lidi, takže za 15 minut sem byl hotovej, jinak ten jejich odbavovací systém je pěkne na p*** psali to i v novinách. Na jakejch stránách se to dá rezervovat předem?
12:50:57
20.09.2006
20.09.2006

Nemky
se pred tim posil par pivama at te ta fronta rychlejc utece
12:35:51
20.09.2006
20.09.2006

Dnes jsem byl s Xantíkem na evidenčce před přihlásením vozidla, vyrazil jsem hned brzy ráno.
Evidenčka OK, za 15 minut jsem odjížděl. Technik si posvítil na typ motoru, VIN a štítek karoserie, upustil jsem tam 200,- a jel na registr vozidel (dříve dopravní inspektorát).
** Plzeňští vědí, že byl přesunut z Bor na Koterovskou. **
Přijedu tam a fronta až do píče.
Funguje to tam následujícím způsobem :
+++
V bance nebo v podobných úřadech si utrhnete sami pořadové čísílko, které naskakuje na displejích společně s číslem přepážky.
- Tady ne, tady čekáte jak čurák ve frontě až ven na recepci, když přijdete na řadu, tak se dozvíte, že pro vás dnes už nemají "čísílka", tudíž máte přijít zítra.
Ještě mě a dalším bylo doporučeno se objednat po internetu, bohužel na internetu registrace nefunguje, dny až do poloviny příštího týdne jsou červené a nejdou vybrat, je tam jedno zelené pole (dnešek) a zbytek bílý, to jsou dny, které nelze rezervovat po netu. Ještě mají všude napsáno, jak od 18.9. běží plný provoz a jak bude super rychlý a efektivní systém odbavení.
Zítra se tam vypravím znova a to mají prosím úřední den od 8-12 hod. Převozní značka mi platí už jen do pátku, minulý týden měli zavřeno kvůli stěhování. Slyšel jsem ve frontě i o chlapovi, který tam byl 3x a pokaždé si vystál frontu.
Jestli zejtra nedostanu SPZtky, udělám tam řev jako prase.
Navíc pro registraci vozidla tam mají cca 20 přepážek a běží z nich celé 3.
Jsem nasranej, strávil jsem 2 hodiny ve frontě a bylo to k píči. Fakt jim to tam zejtra rozkopu.
A víte kolik to bude stát ? Bratru 800,- káčé.
Mrdky byrokratický, když to měli na starosti policajti, tak to šlapalo jináč, než vyjebanej magistrát.
Ještě bych chtěl dodat, že nezávidím těm třem paním na recepci, které vyžerou šecko....
Joooo a abych nezapomněl, neměli tam některé techniky, takže tam byl přede mnou pán, který potřeboval přepsat barvu a druhej tažné a měli smůli, takže ty tam potkám zejtra taky, stejně jako 70 pct. fronty co tam byla za mnou. Zejtra budu tedy opět vstávat jako kretén a celou dovolenou strávím ve frontě.
Pytel hoven na ně......
Evidenčka OK, za 15 minut jsem odjížděl. Technik si posvítil na typ motoru, VIN a štítek karoserie, upustil jsem tam 200,- a jel na registr vozidel (dříve dopravní inspektorát).
** Plzeňští vědí, že byl přesunut z Bor na Koterovskou. **
Přijedu tam a fronta až do píče.
Funguje to tam následujícím způsobem :
+++
V bance nebo v podobných úřadech si utrhnete sami pořadové čísílko, které naskakuje na displejích společně s číslem přepážky.
- Tady ne, tady čekáte jak čurák ve frontě až ven na recepci, když přijdete na řadu, tak se dozvíte, že pro vás dnes už nemají "čísílka", tudíž máte přijít zítra.
Ještě mě a dalším bylo doporučeno se objednat po internetu, bohužel na internetu registrace nefunguje, dny až do poloviny příštího týdne jsou červené a nejdou vybrat, je tam jedno zelené pole (dnešek) a zbytek bílý, to jsou dny, které nelze rezervovat po netu. Ještě mají všude napsáno, jak od 18.9. běží plný provoz a jak bude super rychlý a efektivní systém odbavení.
Zítra se tam vypravím znova a to mají prosím úřední den od 8-12 hod. Převozní značka mi platí už jen do pátku, minulý týden měli zavřeno kvůli stěhování. Slyšel jsem ve frontě i o chlapovi, který tam byl 3x a pokaždé si vystál frontu.
Jestli zejtra nedostanu SPZtky, udělám tam řev jako prase.
Navíc pro registraci vozidla tam mají cca 20 přepážek a běží z nich celé 3.
Jsem nasranej, strávil jsem 2 hodiny ve frontě a bylo to k píči. Fakt jim to tam zejtra rozkopu.
A víte kolik to bude stát ? Bratru 800,- káčé.
Mrdky byrokratický, když to měli na starosti policajti, tak to šlapalo jináč, než vyjebanej magistrát.
Ještě bych chtěl dodat, že nezávidím těm třem paním na recepci, které vyžerou šecko....
Joooo a abych nezapomněl, neměli tam některé techniky, takže tam byl přede mnou pán, který potřeboval přepsat barvu a druhej tažné a měli smůli, takže ty tam potkám zejtra taky, stejně jako 70 pct. fronty co tam byla za mnou. Zejtra budu tedy opět vstávat jako kretén a celou dovolenou strávím ve frontě.
Pytel hoven na ně......