Problem telefion:-(

prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 14.09.2006 do 26.09.2006, založil/a Pavel P@nkáč
řadit dle data
14:47:06
26.09.2006
gim
me zase od mlady nechodej smsky. ma siemense me75 ale jinak si nestezuje. tatik dostal c75 a po 1dni ji hodil do supliku ze to byl smejd a vratil se k n6310i
02:57:32
26.09.2006
JoseA
-> Gryzly: Matka má siemens A60 a taky občas volá sám od sebe a sestřenka měla A55 - stejný problém. Já mám ještě taky A60, ten sem koupil narychlo od kámoša když sem neměl žádný tel., ale požíval sem ho asi týden, ten se zase vypínal a musel sem vypodložkovat baterku aby držely kontakty a svázat kryt zavařovací gumkou aby držel pohromadě 5 Ale kupodivu sem žádné velké mizení kreditu nezaregistroval. Jinak o tom problému s vytáčením čísel a voláním (na displeji není nic vidět) sem slyšel už od více lidí. Kámoš ho taky kvůli tomu vyřadil, ostatně i ten co mi ho prodával přiznal že se mu to nejdednou stalo 4
11:25:13
25.09.2006
Gryzly
-> JoseA: Ne co to bylo za Siemensa.
11:21:39
25.09.2006
JoseA
-> Don Carlos: Kua ty nevěříš ale to fakt siemensy dělajú, já už sem si sehnal rači jiný tel.
-> Gryzly: Co máš se simálem??? Chceš kúpit simsona? Já už sem ho prodal
11:17:02
25.09.2006
Gryzly
-> JoseA: Co to je za simála?
14:35:43
17.09.2006
Pavel P..
-> clustr: jako já ho mám dva roky a bez problemu.... a taky občas spadne, parkrát už na něj zapršelo apod..

jako extra odolnej telefon doporučuju Nokii 6250, Ericsson R250s Pro, R310.. to jsou kvalitní stroje...
12:17:04
17.09.2006
clustr
mnooo cista prace :) dalsi m65 fkopru....to neni telefon,ale srot od novoty...
10:41:48
16.09.2006
Hoax
-> Pavel P.: -> Crestik: dík za rady..všechno vyzkouším..5
23:40:52
15.09.2006
Don Carlos
-> JoseA: CO dvojku v krvi! Trojku! 3
23:35:46
15.09.2006
JoseA
Já sice mobilom rozumím jak slépka traktorom, ale takej jediné telefony co mi trochu vydržaly byly nokie a kdyby mi na slovensku nešlohli 3410, tak bych ju měl určitě pořád. Teď sem si narychlo sehnal od kámoša siemens, ty sem nikdy neměl rád a stojí za prd, možná už je opotřebovaný, ale matka má stejný a občas mi volá do práce a po zvednutí slyším jenom hluk, pak sa jí doma zeptám co chtěla a ona mi tvrdí že nikde nevolala, dokonce ani nenajde volaný hovor. To samé děla stejný siemens kmotře, která nedávno údajne volala z pohřbu, kdy měla mobil s vypnutým zvukem a zamklými klávesy v kabelce svému švagrovi. Samozřejmě mu to pak nevěřila ani když ji ukázal přijatý hovor. Ale uvěřila až když doletěla dcera z pokoje se zvonícím mobilem že jí volá a ona měla svůj mobil na stole a na displeji nic nebylo. Stejné zkušenosti zažil aj ten kámoš od kterého teďka ten siemens mám. Mám to jenom než seženu nejaký použitý outdoorový mobil (5210, 5140) a zatím sem nezjistil zmizení kreditu
22:17:07
15.09.2006
Pavel P..
-> gim: jj starý motoroly byly dobrý akorát odcházeli baterky...
22:16:06
15.09.2006
gim
zlaty motoroly :-) no problema startac, 192, 720i, 398... jen ta 192 zrala baterky jak na bezicim pasu
22:07:18
15.09.2006
Pavel P..
u nokií a samsungů se platí spíš za značku...
22:02:31
15.09.2006
Crestik
-> Hoax: tyhle závady dělaj dost často, hlavně u starších telefonů málo napružené kontakty k baterce
-> Syny: s SE souhlas, Siemensy byly na úrovni tak 6 let zpátky, kdy měl každý debil 3310, který byl fakt jen na volání a psaní SMS, kdežto levnější a zatracované 35/45 byly ve vybavenosti podstatně výš
20:13:08
15.09.2006
haso
Zlatá NOKIA 33101 3
15:55:32
15.09.2006
Syny
Siemensi neee. Telefon od Siemensu ne... Je to fuj... Bud Nokii nebo SE... Jinak, je pravda ze ja si teda radsi priplatim a mam jistotu, ze mam vec ze solidniho kramu... Takovy ty obchody ktery davaj telefony o 2000 levnejc jsou pochybny uz od zacatku!!!
14:06:05
15.09.2006
Pavel P..
-> Hoax: to je u siemensu celkem běžná závada, prostě je někde na desce studeňák, nejspíš pod nějakym BGA obvodem, občas pomuže to prohřát, ale je to na chvilku.... většinou bývaj zlámaný cesty v některý vrstvě desky.. a těch vrstev bejvá třeba i 8 a víc..
14:01:21
15.09.2006
Hoax
no me zase blbne c65tka..vůbec nevim co stim..nekdy to jde nekdy zase ne..když dám pod baterku nejaký papírky a pořádně ho stisknu,tak to jde a sem tam se vypne..nekdy to třeba nejde vůbec..a nekdy to treba zase jde i bez papírků pod baterkou:),ale většinou moc dlouho ne..vůbec nevim co stim,asi stim nekam švihnu a seženu něco jinýho..:)
11:19:43
15.09.2006
Mišák
-> Pavel Korbelář: Tak to ti nezavidim. Ja jsem si koupil telefon na www.mobilky.cz hnedka jak prisel tak mu blbnul dispej. Tak jsem ho poslal na reklamaci po dvou tydnech me prisel zpatky s tim ze vyjadreni k reklamaci znelo takhle " V telefonu nalezeno mechanicke poskozeni v oblasti flipu telefonu. Pouzivani v rozporu se zarucnimi podminkami. Neopravnena reklamace. Proveden pozarucni servis - propajeni kontaktu". S telefonem vubec nic neudelali nefunguje dal. Bohuzel az ted jsem zjistil co je ta firma zac. Takze opravu si muzu zacalovat ze svyho a doufat ze chvili vydrzi.
17:49:22
14.09.2006
Pavel P..
-> Pavel Korbelář: tomu nezabráníšč , ta vlhkost se do něj nějak dostane , ale tenhle telefon by měl být odolný proti vlhkosti, a když v servise viděj zoxidovanej telefon, tak se s nim nezabejvaj.. jinak ty šroubky jsou Torx5 .. ale je to i malym plochym šroubováčkem
17:47:10
14.09.2006
Pavel P@nkáč
-> Pavel P.: to co pises by meli udelat na te zarucni oprave alespon ne? nebo se na to vysrali? akorat ty srouby jsou dost male hvezdicky to nevim cim povolit, ale znovu rikam ze ten tel. se nikdy nekoupal ani nic podobneho..
17:42:28
14.09.2006
Pavel P..
i když Siemensy po vytopení málokdy jdou zprovoznit.... ale zkusim bych uplatnění záruky na to že telefon je outdoorovýa tudíž má vydržet ve vlhkém prostředí, ale oni ti to stejně neuznaj pač ti řeknou že s nim bylo zacházeno jinak než je uvedeno v návodu a máš stejně smůlu
17:40:48
14.09.2006
Pavel P..
-> Pavel Korbelář: No M65ku mám taky, takže jestli jí chceš vyčistit svépomocí, tak vyndej baterku sundej ten hlinikovek kryt, a nahoře u sluchátka jsou dva šroubky T5, a pod baterkou jsou 4 šroubky taky T5, pak ho rozpůlíš a sundáš ten čudlik z joysticku a tim i celou klávesnici a pak ten plechovej rámeček, a pod tim rámečkem je deska klávesnice přes konektor na desku telefonu, tak tam to bude nejspíš zoxidovaný, tak vi vyndej z toho rámečku a sloupni tu mebránu z tý desky jestli to pod ní neni taky zoxidovaný, pokud ano tak vyčistit lihem a otřít suchym hadrem, a potom sundej ty stínící plechy co jsou na desce telefonu pod diplejem , pak další plechy jsou na druhý straně u čtečky sim karty, ty můřeš sundat taky a zkontrolovat jestli ot neni taky vytopený.. pokud ano, tak to lehce vyčisti tim kartáčkem a nech vyschnout. pak to slož bez šroubků to k sobě přimačkni a zkus zapnout
17:34:22
14.09.2006
Pavel P@nkáč
Jinak me teda nadherne prechcali to musim nejak vyresit se me to libit nechce nechat...
17:33:28
14.09.2006
Pavel P@nkáč
-> Pavel P.: je to Simens m65 takze ten by mel byt jeste ke vsemu odolny proti vlhkosti atd. jj jinak co me radis vim ze se dela ale nechtel jsem se vtom vrtat ze to bylo v zaruce zaruka zkoncila protoze to bylo zasazene udajne tou vodou...
17:31:11
14.09.2006
Pavel P@nkáč
-> Syny: ono to bylo domluvene s prodavackou tak ze to posle na reklamaci a ze do mesice mi posle SMS ze je to spet SMS neprisla tak jsem se tam ztavil po tom mesici a pul jestli uz to je ze me to bylo divne...nejake papiry mam tak to proctu..
16:48:59
14.09.2006
Pavel P..
a co to je za telefon? jinak ono neni potřeba aby se vykoupal ... stačím když ho máš v kapse a spotíš se a ono se ta vlhkost dostane dovnitř a pak zoxiduje, nebo když telefonuješ za deště.. možností je víc...

a to že začali zlobit tlačítka bývá začínající oxidací na desce klávesnice a že nejde zapnout teď tak už to je více zoxidovaný a je to ve zkratu,

ted když ti záruka skončila tak ten telefon opatrně rozeber pokud na to máš nářadí, a prohlídni desku jestli je viditelně zoxidovaná, pokud ano, tak si vem malej kartáček (nejlíp zubní) a izopropyl (nebo technickej líh) a opatrně ji vyčisti...
pak ji nech vyschnout chvíly, stačí 5min. a proměř baterku jestli je nabitá, a zkus ho zapnout..
16:42:39
14.09.2006
Syny
No v 1. rade je v zakone ze kdyz oprava trva dyl jak 1 mesic (30dni), tak mas natok na okamzite vraceni penez...! Takze to jsi mel udelat urcite!!! A musel si podepisovat, ze telefon funguje, kdyz si ho daval do reklamace... Pokud si nic z toho neudelal, tka to je bohuzel asi spatny...
16:31:34
14.09.2006
Pavel P@nkáč
jeste abych to upresnil tak hned po prevzeti nefungoval, po prevzeti z opravy, jo a v nadpisu ma byt telefon:-)
16:29:58
14.09.2006
Pavel P@nkáč
mam tel. a zacali me blbnout tlacitka tak jsem ho dal na reklamaci a oni mi ho za mesic a pul vratily zpet ze je zasazeny vodou a ze je to neopravitelne, tak jsem si ho vzal ted jsem ho zkousel a nejde zapnout nenabijí se, proste mefunguje.. byl jsem ho znovu dat reklamovat a baba me rekla ze se s tim neda nic delat a ze to je jasne ze casem odejde po zasahu vodou, a ze zaruka timto skoncila co s tim?? jak se proti tomu da branit? a tel. nebyl nikdy 100procentne vykoupany nebo tak neco...8
Extreme Tyres