skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
game over
18:47:45
22.10.2006
22.10.2006

pajavlk
-> Jarda: mě de spíš o to jak tu někdo kdysi řikal že když si něco nevyzvednu musej mě řp vrátit ?
18:45:29
22.10.2006
22.10.2006

Jarda - zrušená registrace
-> pajavlk: vudci list ti mohou sebrat, za prokazaelne prekroceni o vice jak 40km/h tzn. musel by ti namerit vice jak 99, protoze tolerance je 10%
14:57:39
22.10.2006
22.10.2006

King
-> Labros: To ovšem neznamená, že nekecá ani ta nová koktávka
Třeba odchylka novýho mondea je podle těch free-of-charge radarů taky 6pct při 50tce. Spojka se po červencovým šoku už vzpamatovala a pokud není hustej provoz, jezdí se 90-100, střelci pak i víc. Při 90-100 na tachu jenom občas uvolním levej pruh nějakýmu nízkoletícímu UFu :) Každopádně už se to nevrátilo na původní stav, kdy Jižní spojka byla od slova 120 a víc :) Leccos se změní od listopadu, kdy bude na Spojce několik úseků s radarem měřeným průměrem rychlosti 
Třeba odchylka novýho mondea je podle těch free-of-charge radarů taky 6pct při 50tce. Spojka se po červencovým šoku už vzpamatovala a pokud není hustej provoz, jezdí se 90-100, střelci pak i víc. Při 90-100 na tachu jenom občas uvolním levej pruh nějakýmu nízkoletícímu UFu :) Každopádně už se to nevrátilo na původní stav, kdy Jižní spojka byla od slova 120 a víc :) Leccos se změní od listopadu, kdy bude na Spojce několik úseků s radarem měřeným průměrem rychlosti 
18:30:03
18.10.2006
18.10.2006

Labros
-> RadstaR: od 23... Ale myslim, že to tak není, protože v červenci (bůhví proč
) tam všichni jezdili 80 
) tam všichni jezdili 80 
18:22:56
18.10.2006
18.10.2006

RadstaR
-> Labros 18.10.06 15:52:47: Ono to bude asi tim, ze na Jizni spojce je 100, ale tusim od 22:00 do 6:00 a hold lidi videj 100 a to pod znackou je nezajima 

15:52:47
18.10.2006
18.10.2006

Labros
-> King: No dneska sem zase jel po jižní spojce do práce tachometru 90 a všichni mě přejížděli, včetně beng, a ty benga taky někdo předjížděl
Ale nevěřim, že by mi to tolik přeměřovalo, protože 90 mi to ukazuje úplně stejně jako otci na nový oktávce.
Ale nevěřim, že by mi to tolik přeměřovalo, protože 90 mi to ukazuje úplně stejně jako otci na nový oktávce.15:50:06
18.10.2006
18.10.2006

pajavlk
hele ještě je furt ta díra v zákoně o tom že ti při odebrání ŘP a nevyzvednutí si nějaký obsílky musej ŘP vrátit nebo jak je ?
23:28:43
26.09.2006
26.09.2006

King
-> Labros: To asi výrazně víc :) "Přes kilo" se už zase jezdí standardně ve dne, natož mezi 23 a 05 :)
17:11:14
26.09.2006
26.09.2006

Labros
-> M a r c e l - GARDE: to jsi teda musel jet přes kilo ;)
14:41:26
26.09.2006
26.09.2006

King
-> M a r c e l - GARDE: "ř ráno" asi znamená 5 ráno, že? :) Ale to mě zajímá - kde pak to asi měřili? Jó kde jsou ty časy, kdy ve dne platilo "Jižní spojka - od slova stodvacet! :))
15:42:32
24.09.2006
24.09.2006

M a r c e l
presne tak, naprostej souhlas. ja jezdim do prace v ř rano a domu pred pulnoci, nikde ani noha a prisly mi uz dve predvolani za rychlost na jizni spojce... takze dopis na PCR to jistil a tim to pro mne hasne.
co se tyce te moznosti odepreni svedcit proti osobe blizke, tak to je veci listiny zakladnich prav a svobod,s tim nema novy silnicni zakon nic spolecneho ...
co se tyce te moznosti odepreni svedcit proti osobe blizke, tak to je veci listiny zakladnich prav a svobod,s tim nema novy silnicni zakon nic spolecneho ...
10:34:52
21.09.2006
21.09.2006

Labros
-> pajavlk: Jo když měřej přímo pod cedulí vesnice a přitom cedule je ještě před zastavěnou oblastí, tak to buzerace je, taky bych platil.
21:54:39
20.09.2006
20.09.2006

JoseA
-> King: že to bude za dvě kila sem se dozvěděl až nakonec, nikdo se mě stejně ani vlastně na nic neptal, prostě moje auto a hotovo. Čekal sem pokutu aspoň litr, když už to bylo předvolání a ne na místě. Co se týká kvality fotky, kterou mi ukázali vytisklou na A4, tak ta byla maximálně v rozlišení 320*240, černobílá a ještě vytisklá na jehličkové tiskárně bez jehliček, ale bylo to zepředu, poměrně zblízka (ta kvalita odpovídala digitálnímu zoomu) a registrační značka se s trochou snahy dala rozluštit, ovšem řidič v žádném případě, od špinavého skla se ještě odráželo slunce. Ale co já vím, třeba je to taková návnada že schválně nastrčí nekvalitní černobílou fotku a když bych vyrukoval s osobou blízkou, ukážou v PC fotku v původní kvalitě, kde bude vidět i špína za nehty
11:41:36
20.09.2006
20.09.2006

Syny
-> Gryzly: Tak to bych pani asi poslal do prdele...
08:53:22
20.09.2006
20.09.2006

Gryzly
-> JoseA: jeden bráchův spolubydlič zaplatilpřed rokem uplně zbytečně. změřili ho někde u brna a on je z Hradce K. přišel mu dopis na dopravku v brně, (prej ani nebyl doporučenej)tak tam došel a paní mu ukázala fotku z radaru, jeho P 205tky. a že to bude za 800,- na té fotce prej nebyla pořádně čitelná ani spz, a bylo to vyfocené zezadu, tak tvrdil že to on neřídil že to byl někdo z rodiny, tak mu paní řekla že teda předvolají klidně každýho z jeho rodiny a že na tom ježdění z hradce projezdí víc jak je ta pokuta, tak nakonec řekl že to za bráchu zaplatí a nakonec ho to stálo jen 500,-
p.s. auto bylo jeho poznal to podle nálepky na zadním skle.
p.s. auto bylo jeho poznal to podle nálepky na zadním skle.
20:50:41
19.09.2006
19.09.2006

King
-> JoseA: Nemoh
"Osoba blízká" se dá použít jenom v případě, že policie (popř. odbory dopravy) mají důkazní nouzi např. z fotky není možno jednoznačně určit ani pohlaví řidiče. Pokud by panovala taková idyla, jakou uvádíš tzn. 200 stovky za překročení rychlosti (při kterýms nikoho neohrozil, předpokládám :), ani by mě nenapadlo vymejšlet takový vytáčky - pokud mi půjde o 3 zasraný body a 2000Kč, použiju to bez skrupulí
"Osoba blízká" se dá použít jenom v případě, že policie (popř. odbory dopravy) mají důkazní nouzi např. z fotky není možno jednoznačně určit ani pohlaví řidiče. Pokud by panovala taková idyla, jakou uvádíš tzn. 200 stovky za překročení rychlosti (při kterýms nikoho neohrozil, předpokládám :), ani by mě nenapadlo vymejšlet takový vytáčky - pokud mi půjde o 3 zasraný body a 2000Kč, použiju to bez skrupulí
20:04:24
19.09.2006
19.09.2006

JoseA
-> Gryzly: Ty vole tak ono to fakt funguje. No to sem mohl ušetřit dvě kila, ten mail mi poslal kámoš už předtím (Přesně jak to napsal či zkopírovat Don Carlos). Ale tehdy sem jenom přišel na fízly a starý chlupáč si vzal předvolání, podle čísla našel fotku a pak se smál jak mi ten wartburg ješte rychle jezdí
a když se dosmál, tak si řekl o dvě kila a šel sem dom
Mě se ale stejně nechce věřit že to jde tak jednoduše ojebat, to by si mohl každý jezdit jak prase a pak jenom vyrukovat s osobou blízkou třeba co dva týdny a sbohem šáteček......
a když se dosmál, tak si řekl o dvě kila a šel sem dom
Mě se ale stejně nechce věřit že to jde tak jednoduše ojebat, to by si mohl každý jezdit jak prase a pak jenom vyrukovat s osobou blízkou třeba co dva týdny a sbohem šáteček......20:19:45
18.09.2006
18.09.2006

Pet
-> King: Ten předpis je pořád. Když sem byl u výslechu kvůli bouračce, tak mi to ten bengoš řikal, že nemusim vypovídat pokud ....
20:01:08
17.09.2006
17.09.2006

rolls
-> King: no ono by ta fakt mali nejako poucit...to je pravda...skoda ze fakt netusim ako je to u nas

19:39:21
17.09.2006
17.09.2006

King
-> rolls: U nás je (nebo jenom byl?) dokonce i takovej předpis, že ta policejní guma, ke který se dostavíš k podání vysvětlení kvůli podezření ze spáchání přestupku, tě musí před tvojí výpovědí poučit, že máš právo odepřít svědectví proti osobě blízké. Samozřejmě, že spousta těch vychcánků to nedělala, takže jsem slyšel i frajerovi, co pak vyšetřovateli vyhrožoval, že "nepoučením" vlastně vyšetřovatel spáchal přestupek a že na něj podá oznámení :)
19:22:16
17.09.2006
17.09.2006

rolls
-> King: fakt netusim ako to je u nas, este som u nikoho nepocul ze by toto pouzil, mozno to je len neznalost ze sa to da

13:29:36
17.09.2006
17.09.2006

King
-> rolls: S "igen" si dělám srandu, a souhlas mediální bublinou, akorát ten příměr s vaší dědinou s 90pct maďarskou majoritou mě docela pobavil :) Tam bych skutečně inzultaci za "igen" nečekal

Vzhledem k tomu, že se hlásíte k civilizovanější části evropy a naše právní systémy vycházej z navlas stejnýho základu, čekal bych, že právo odepření výpovědi proti osobě blízký je možno aplikovat i u vás, ale... :)

Vzhledem k tomu, že se hlásíte k civilizovanější části evropy a naše právní systémy vycházej z navlas stejnýho základu, čekal bych, že právo odepření výpovědi proti osobě blízký je možno aplikovat i u vás, ale... :)
12:51:18
17.09.2006
17.09.2006

rolls
-> King: len keby som tusil ci aj u nas sa da pouzit ta osoba blizka

12:45:13
17.09.2006
17.09.2006

rolls
-> King: no s "igen" by som neprehanal, ono je to len medialne nafuknute, manzelku mam madarskej narodnosti, byvam v dedine kde je 90 pct madarov a ver mi no problem, proste len politici a media to je vsetko. co sa tyka osoby blizkej, u nas je povinnost vediet a nahlasit kto soferoval vozidlo, neviem ako sa to riesi s osobou blizkou, niesom pravnik viem len tolko co si nastudujem v zakone ak mi niekto povie kde to hladat. z vas si robim srandu len preto, co som uz nizssie napisal, mal byt tvrdsi zakon a je to skor parodia na zakon atd. co sa tyka jazdenia podla predpisov, kazdy nech si jazdi ako chce, sam to porusujem a je to moja vec ja budem platit pokutu ale to co mate u vas vy tak to je kocurkovo a cops su samozrejme hajzlici lebo dostali do ruk vecsiu power 

12:33:06
17.09.2006
17.09.2006

King
-> rolls: Jinak si moc nevyskakuj :) Dneska stačí na Slovensku odpovědět "Igen" namiesto "Áno" a dostaneš přes držku

12:31:42
17.09.2006
17.09.2006

King
-> rolls: Asi takhle, možnost odepřít svědectví proti osobě blízké, je snad standardní právo ve všech civilizovanejch zemích
Nevím, proč by to právo nemělo platit zrovna v případě dopr. přestupků. To, že spousta lidí bude tohle právo zneužívat, ale není můj boj, dokonce se přiznám k tomu, že po 1.7. bych ho použil, jak jen to bude možný. Příklad: už v jiný diskuzi jsem uved, že mě v noci při návratu ze služebky vyblejskli MPíci na neobydlený periferii Prahy na čtyřproudovce, když jsem jel asi 60 místo 50. Pokud by mi přišlo předvolání, automaticky budu aplikovat "osobu blízkou" resp. po předložení jejich důkazů a pokud na tý fotce půjde poznat, jenom že auto mělo řidiče :) A udělám to ze dvou důvodů - jednak proto, že to byla ze strany MP čistě buzerace, která neměla s bezpečností provozu zbla společnýho a pak proto, že idiotskej zákon je idotsky nastavenej proti těm, který ježdění plně či částečně živí. Při svejch 60tkm/rok si prostě nemůžu dovolit kvůli takovejm vykukům jako MP Prahy10 přijít o papíry (prosím, nezačínat debatu o tom, že při jezdění podle pravidel, bych o ně nemoh přijít - takhle si může vyskakovat max. někdo kdo jezdí 10km denně do práce po cestě, kde zná každej kámen
) Až mě chytnou jak ve všední den školního roku v 7:30 profrčím kolem základní školy 80 na 30tce, bez řečí odevzdám papíry a spáchám rituální sebevraždu přímo na Odboru dopravy :)
Nevím, proč by to právo nemělo platit zrovna v případě dopr. přestupků. To, že spousta lidí bude tohle právo zneužívat, ale není můj boj, dokonce se přiznám k tomu, že po 1.7. bych ho použil, jak jen to bude možný. Příklad: už v jiný diskuzi jsem uved, že mě v noci při návratu ze služebky vyblejskli MPíci na neobydlený periferii Prahy na čtyřproudovce, když jsem jel asi 60 místo 50. Pokud by mi přišlo předvolání, automaticky budu aplikovat "osobu blízkou" resp. po předložení jejich důkazů a pokud na tý fotce půjde poznat, jenom že auto mělo řidiče :) A udělám to ze dvou důvodů - jednak proto, že to byla ze strany MP čistě buzerace, která neměla s bezpečností provozu zbla společnýho a pak proto, že idiotskej zákon je idotsky nastavenej proti těm, který ježdění plně či částečně živí. Při svejch 60tkm/rok si prostě nemůžu dovolit kvůli takovejm vykukům jako MP Prahy10 přijít o papíry (prosím, nezačínat debatu o tom, že při jezdění podle pravidel, bych o ně nemoh přijít - takhle si může vyskakovat max. někdo kdo jezdí 10km denně do práce po cestě, kde zná každej kámen
) Až mě chytnou jak ve všední den školního roku v 7:30 profrčím kolem základní školy 80 na 30tce, bez řečí odevzdám papíry a spáchám rituální sebevraždu přímo na Odboru dopravy :)19:42:59
16.09.2006
16.09.2006

rolls
a zevraj slovensko sa bude volat MAROKO
sa kludne mozete premenovat na Cirkus Humberto

sa kludne mozete premenovat na Cirkus Humberto

19:41:36
16.09.2006
16.09.2006

rolls
-> Don Carlos:
no mate to vy tam kovbojku, najprv ze chcu tvrdsie tresty a podobne hovadiny, beru body a rozdavaju pokuty za kokotiny a pri nespravnom parkovani vam mozu hovno, kocurkovo je u vas slabe slovo
je len otazka casu kedy zakon upgraduju
ale to by ste najprv museli mat vladu a nie cirkus

no mate to vy tam kovbojku, najprv ze chcu tvrdsie tresty a podobne hovadiny, beru body a rozdavaju pokuty za kokotiny a pri nespravnom parkovani vam mozu hovno, kocurkovo je u vas slabe slovo
je len otazka casu kedy zakon upgraduju
ale to by ste najprv museli mat vladu a nie cirkus

19:13:46
16.09.2006
16.09.2006

Don Carlos
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
19:06:06
16.09.2006
16.09.2006

rolls
-> Gryzly: aha....tak toto je u nas uz osotrene, sa divim ze aj vy to nemate v tom novom zakone
14:37:53
16.09.2006
16.09.2006

Gryzly
-> JoseA: podle nového zákona musíš vědět kdo to auto řídil, komu jsi ho pujčil. hrozí za to pokuta až 50 000,- ale mužeš odmítnout tuto osobu označit pokud to byla osoba tobě blízká. a s tou fotkou to samý, pokud na fotce není vidět xicht tak nema dukaz kdo to řídil a jen to zkoušej, a tady policajti fotěj auta jen zezadu, protože zepředu každej pozná tu jejich bradavici na modré fábce s ostravskou značkou.
-> rolls: když řekneš že to auto tam parkoval někdo z rodiny a neřekneš kdo abys ho nepoškodil, tak na tebe nemužou.
-> rolls: když řekneš že to auto tam parkoval někdo z rodiny a neřekneš kdo abys ho nepoškodil, tak na tebe nemužou.
22:55:04
15.09.2006
15.09.2006

JoseA
Mimochodem by mě zajímalo jak je to s tou osobou blízkou v případě předvolání za rychlou jízdu. Možná Vám taky došel mail s návodem a přímo s dopisem na policii s odpovědí na předvolání k podání vysvětlení dopravního přestupku- překročení povolené rychlosti. Já sem to nezkoušel z toho důvodu, že sem měl obavy že mi ukážou fotku a tím mě usvědčí a navíc sem pak četl, že je to starý známý pokus o podvod na policii a moc dobře to už znají (což bych se nedivil). Na druhou stranu je pravda, že když před nedávnem byla aktuální zpráva policisty co jel opilý a vyboural se v autě, pak přesedl na místo spolujezdce a tvrdil že auto řídila osoba jemu blízká.
. Takže fakt nevím jak to je. Ale co se týká fotky, tak tu mi ukázali po zaplacení pokuty 200kč (v obci 76 km/h) ale byl to černobílý výtisk na A4 v kvalitě snad jako z těch nejmizernějších mobilních fotoaparátů, takže sem si nebyl jistý ani jestli je na obrázku můj warťas. natož tak poznat xicht (na to by musela být už fakt kvalitní fotka), ale nehádal sem se, za ty dvě kila sem to oželil. Sorry že to úplně nepatří k tématu Pajavlka 
. Takže fakt nevím jak to je. Ale co se týká fotky, tak tu mi ukázali po zaplacení pokuty 200kč (v obci 76 km/h) ale byl to černobílý výtisk na A4 v kvalitě snad jako z těch nejmizernějších mobilních fotoaparátů, takže sem si nebyl jistý ani jestli je na obrázku můj warťas. natož tak poznat xicht (na to by musela být už fakt kvalitní fotka), ale nehádal sem se, za ty dvě kila sem to oželil. Sorry že to úplně nepatří k tématu Pajavlka 
20:56:26
15.09.2006
15.09.2006

rolls
-> Gryzly: ono vy nemate v zakone ze majitel auta zodpoveda za to ze kto mu jazdi autom alebo komu ho pozical? lebo ak ano tak to ze nezaplatil parkovne je predsa na zaklade tych pokut dokazatelne, teda je dokazatelne ze tam jeho auto stalo a mesto si moze vymahat na majitelovi pokutu nie? no ked taky system nemate tak potom nic, kym ho niekto nenakruti na kameru alebo nezavolaju odtahovku

11:03:56
15.09.2006
15.09.2006

Martin2705
->All Asi sem se špatně vyjádřil, nenadávám na policajty (i když sou to kolikrát vocasové), ale na systém, kterej se mě snaží oškubat
11:03:08
15.09.2006
15.09.2006

Martin2705
-> Gryzly: přesně tak, nic nedlužim, jen furt půjčuju rodině auto. Kamerovej systém tu sice je, o to sem se taky zajímal, ale neni tak kvalitní na to, aby posloužil jako důkaz ve správnim řízení, protože chlasp 180 cm tmavý vlasy neni moc dobrá identifikace a do xichtu s tim vidět neni (dělá tam kamarád, tak sem se byl kouknout)

16:56:24
14.09.2006
14.09.2006

Gryzly
-> Martin2705: Jsi muj člověk, já taky odmítám platit za volnej 30let starej kus asfaltu na 20minut. chytli mě jednou v dubnu, nejdřív dělali frky že mi to nesundaj dokud neřeknu kdo to tam zaparkoval. když jsem jim řekl že by tím porušili zákon o obecní policii, pokud by mi to neprodleně po zjistění všech potřebných udajů nesundali tak se mi jen vysmáli a šli obcházet další auta na parkovišti. tak jsem se ho zeptal na hlas na jeho služební číslo a řekl jsem mu že mužu klidně jet domu vlakem a začaj jsem si dávat věci do batohu, a když jsem zamykal zvenku druhé dveře s batohem na zádech, tak došel že mi to teda sundá, ale měl nějaký kecy ještě. Ale sundali. A bejt tebou tak si asi udělám dopis kterej bych jim posílal jako odpověd na pozvání na správní řízení a v dopisu by bylo že řídila osoba blízká. taky si dávej bacha na kamery, kamerovej systém MP muže sloužit jako dukaz.
-> rolls: Nemužou na něj poslat exekuci, protože mu nikdy neprokázali že by spáchal přestupek a tudíž nedostal pokutu a nic jim nedluží.
-> rolls: Nemužou na něj poslat exekuci, protože mu nikdy neprokázali že by spáchal přestupek a tudíž nedostal pokutu a nic jim nedluží.
21:23:09
13.09.2006
13.09.2006

Syny
-> trestament: Ja taky na poldy nenadavam, ale seremi to, ze mesto vydelava ne vsem i na parkovani... A kdyz to potrebujes jen na 5 min tka fakt nevim...
20:56:47
13.09.2006
13.09.2006

rolls
-> Martin2705: btw...to favo v exekucii asi stacit nebude, mas este nejaky majetok? ja len ci sa oplati prist na drazbu

20:54:49
13.09.2006
13.09.2006

trestament
-> Syny: sam to rikas...policajti jsou v tom celkem nevinne, proste jednou je to placeny a bohuzel, vsichni musej platit...i kdyz se mi to nelibi je to proste tak a hotovo
20:53:54
13.09.2006
13.09.2006

rolls
-> Martin2705: neboj exekutor ti to zrata, prida penale a svoju proviziu a potom uz nebudes mat cim parkovat

20:50:16
13.09.2006
13.09.2006

Syny
-> trestament: jako placeny parkoviste je pekny svinstvo, to je jako platit za to ze dejchas... Kdyz autem jedu tak nekde zastavit musim a nevim proc bych mel platit... Jako kdybych toho platil malo... Ale poldove za to nemouzou, to spis radnice...
18:32:11
13.09.2006
13.09.2006

trestament
-> Martin2705: heh, rict, ze me policajti serou za to, ze neplatim na placenym parkovisti to je dobry. Me placeny parkoviste taky serou, ale nic nenadelam, platej vsichni, musim hold platit taky. A nadavat na policajty za to, ze to pak stihaj...hmm zajimavy
17:49:14
13.09.2006
13.09.2006

Pavouk
-> Martin2705: no jenom aby si na tebe někdy nepočkali s foťákem :)
zvlášť když je na ceste kulatý výročí :) ( u 100 pokuty tam budou nekde schovaný :) )
zvlášť když je na ceste kulatý výročí :) ( u 100 pokuty tam budou nekde schovaný :) )
16:32:07
13.09.2006
13.09.2006

pajavlk
-> Martin2705: a to to potě nijak nevymáhaj ? 

16:12:55
13.09.2006
13.09.2006

Martin2705
mě nejvíc serou městský, předevčírem jsem měl po šestý tenhle měsíc (!) botičku, protože odmítám platit za parkování na placenym parkovišti, kde stojim obden, to bych se nedoplatil, navíc mi to přijde nemorální. Největší prdel je že už mě ty měšťáci znaj, už ví že mi to maj napsat do správního řízení, tam chodim tak každejch 14 dní, řeknu že jsem auto neřídil a je konec (ta ženská se mě ptá jestli si pamatuju poučení od minula:-) ). Ale blížim se k malýmu výročí, za cca 2,5 roku co mám řidičák 93 pokut za parkování, zaplaceno 0 

19:06:37
10.09.2006
10.09.2006

Syny
-> trestament: Tak to sem mel kliku! Nebo mi ceka jeste pruser!!! 

18:23:39
10.09.2006
10.09.2006

trestament
takze jsem se to snazil nejak zjistit a je to udajne nejak takhle: Policajti pouzivaj dva typy radaru, jeden s fotkama a druhej bez fotek. Takze kdyz vas zmeri radarem bez fotek a vy mu nebudete verit tak to musi sepsat a pujde to pred komisi, kde to nakonec stejne zacalujete pac vam nebude nikdo verit ze.
07:21:49
08.09.2006
08.09.2006

Matsoft
-> pajavlk 07.09.06 19:16:02: no a ja jsem mluvil z clovekem z policejni skoly a ten mi naopak tvrdil, ze tohle vsechno chtit muzes.
00:12:25
08.09.2006
08.09.2006

M.a.R.i
-> pajavlk: Chlape, asi vím jak se cítíš. I když si na tom určitě hůř než já.
Teď si dávám sakra pozor a rychlost dodržuju na každym místě. Ze začátku strašnej vopruz,ale po čase si zvykneš.
Teď si dávám sakra pozor a rychlost dodržuju na každym místě. Ze začátku strašnej vopruz,ale po čase si zvykneš.
00:10:52
08.09.2006
08.09.2006

M.a.R.i
-> Labros:
2500pokuta, 4body a jestli udělam během 12měsícu stejnej přestupek nebo horší,tak mi odeberou řidičák. Kdybych jel 80km/h,tak uz to jde ke správnímu řízení a dostanu zákaz.
Koukni na www.novapravidla.cz
Nejhorší je,že kdybych jel o 4km míň, tedy 69km/h, tak dostanu 1000 pokuty, 2 body a tenhle přestupek můžu udělat třeba ještě 5x.
2500pokuta, 4body a jestli udělam během 12měsícu stejnej přestupek nebo horší,tak mi odeberou řidičák. Kdybych jel 80km/h,tak uz to jde ke správnímu řízení a dostanu zákaz.
Koukni na www.novapravidla.cz
Nejhorší je,že kdybych jel o 4km míň, tedy 69km/h, tak dostanu 1000 pokuty, 2 body a tenhle přestupek můžu udělat třeba ještě 5x.