skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Geocaching - zkouseli jste ?
11:44:28
06.09.2006
06.09.2006

havlik
nezkoušeli ale včera mě o tom strasně nadšeně vyprávěl kámoš tak sem tak trošku jakože poslal do prdele že je magor
jelikož nevim co je za hrouznou zábavu běhat jak kokot po lese s GPSkou a psát se k nějakejm krabička to už radši půjdu hledat houby čož taky nesnášim

09:35:23
06.09.2006
06.09.2006

Nwkt
-> Tuxik: Mě by to docela bavilo ale nemam GPS, což je docela problém

23:45:18
05.09.2006
05.09.2006

Tuxik
zkouseli jste nekdo geocaching ? ja ted o vikendu nasel 2 cache a docela se mi tenhle druh zabavy libi
pokud nevite o co jde - www.geocaching.com/
ve zkratce jde o to, ze nekdo nekam umisti krabicku s denickem a upominkovymi predmety(treba na nejaky kopec atp.), na internet napise souradnice a ostatni krabicku ("cache") mohou hledat pomoci GPS - po nalezu se zapisi do denicku a pridaji popr. odeberou nejaky upominkovy predmet
o vikendu jsme takhle najezdili nekolik desitek kilometru s GPS v ruce a podle mne je to docela zpestreni prochazek v prirode

pokud nevite o co jde - www.geocaching.com/
ve zkratce jde o to, ze nekdo nekam umisti krabicku s denickem a upominkovymi predmety(treba na nejaky kopec atp.), na internet napise souradnice a ostatni krabicku ("cache") mohou hledat pomoci GPS - po nalezu se zapisi do denicku a pridaji popr. odeberou nejaky upominkovy predmet
o vikendu jsme takhle najezdili nekolik desitek kilometru s GPS v ruce a podle mne je to docela zpestreni prochazek v prirode