skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
komiks
prohledat
1073 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 21.08.2006 do 17.03.2025, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> Petrson: No, malo by to byt "Vykonavatele atentatu na teticky hotentotskych potentatu" Ale v Hundsprache sa to da napisat ako jedno slovo
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mno a sme ut ho co to zas je
Hotentotenpotentatentant
enatentatentäter
-> jerzy: tak mc kazet mám ještě docela hafec

-> jerzy: tak mc kazet mám ještě docela hafec
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): slyšel jsi písničky ze southparku "kyle's mom is bitch" a "dreidel" v němčině? u toho dycky slzím
ich hab ein kleinen dreidel"

-> jerzy: byl příklad.
-> Petrson: myslel jsem že mám na webiki jazzovou kytarovou nahrávku melodie, nemám
Nemcina je skvely jazyk.... len skoda ze nie pre ludi Znie to ako ked psy stekaju a este aj vyznanie lasky znie ako vyhlasenie vojny..... hnusna Hundsprache....
Aky iny jazyk dokaze mat aj taketo slovo:
Die Hotentotenpotentatentante natentatentäter
Aky iny jazyk dokaze mat aj taketo slovo:
Die Hotentotenpotentatentante natentatentäter
-> Peťa Klíč: mno písničku Praminek vlasů.si nák nemohu spomenout ae kybych slyšel jn melodii tk si vzpomenu
z tou Aj t byl jn nápda
nák nemohu pochopit: sice sem OT

z tou Aj t byl jn nápda

nák nemohu pochopit: sice sem OT
-> Peťa Klíč: oni neznaj více věcí, neříkam že všichni ale některým ani nevysvětlíš co je MC kazeta nebo videokazeta, atd...
sice jsme OT ale Petrsniva generace už ani nezná písničku Pramínek vlasů, vím to.
-> Petrson: tadle doba má to kouzlo že generační rozdíly už nejsou otázkou 50 let ale 3 let
nevím proč bych měl dělat komiks v angličtině, až to bude nevyhnutelné tak prosím. ale asi by bylo blbý aby gabo mluvil anglicky jen tak ne?

nevím proč bych měl dělat komiks v angličtině, až to bude nevyhnutelné tak prosím. ale asi by bylo blbý aby gabo mluvil anglicky jen tak ne?
-> Peťa Klíč: mno tk nwm asi seš nákej s vyšším IQ...nebo j jiná doba..
zkus taky dávat komiksy v Aj
zkus taky dávat komiksy v Aj
-> Petrson: to není o umět / neumět, to je o tom rozumět.. ale jestli trváš na otázce tak ano, něco umím.
představ si že jsem se na ZŠ učil německy, o angličtině jsem neměl ani páru, ale když se mi dostal do pracek první počítač samozřejmě s anglickým dosem, ani jednou jsem nepotřeboval aby mi někdo něco přišel přeložit. a ještě na základce jsem začal s paskalem a taky jsem nepotřeboval aby mi někdo přišel říct co je if a then, repeat a until, nebo while a do. to stačí se trošinku zamyslet
představ si že jsem se na ZŠ učil německy, o angličtině jsem neměl ani páru, ale když se mi dostal do pracek první počítač samozřejmě s anglickým dosem, ani jednou jsem nepotřeboval aby mi někdo něco přišel přeložit. a ještě na základce jsem začal s paskalem a taky jsem nepotřeboval aby mi někdo přišel říct co je if a then, repeat a until, nebo while a do. to stačí se trošinku zamyslet

-> Peťa Klíč: no pokusím se si sundat kapucu
¨
umíš taky něco z Aj??

umíš taky něco z Aj??
-> Petrson: to se nemusíš učit, to stačí otevřít mozek

-> Peťa Klíč: né v poho aspoń se trochu pobavím....mno možná se teda začnu něco málo učit

-> Peťa Klíč: to se ti teda povedlo.....a už sem taky v komiksu

-> Petrson: nic ve zlym, ale "aber schnella" je notoricky známá fráze, cálovat je platit takže zahl bude asi německy poplatek, schrott bude šrot takže schrottenzahl by mohl být poplatek za šrot, to si dá dohromady každej komu už vypadlo aspoň pět mlíčňáků a občas zvedl oči od videoher, až budeš sedět u piva a někdo plácne něco německy, směj se s ostatníma a nezkoušej se přiznat žes tomu nerozuměl, pokud chceš aby tě příště pozvali 

-> Mr_Kubas: víš co já se snažím pochopit ajinu a ještě do toho míchat němčinu to se mi zatím nechce..pak bych při maturitě na ně mohl třeba začít blekotat něco z němčiny
a rád bych pochopil japonštinu
a jak se říká kolik umíš jazyků tolikrát seš člověkem

a jak se říká kolik umíš jazyků tolikrát seš člověkem
-> Petrson: A proto se to neučíš? Pokud na to máš, tak bych ti doporučil se naučit aspoň základy pro domluvu, někdy se ti to bude určitě hodit, do zaměstnání apod.. Jazyk je to sice "těžkej" ale naučit se aspoň něco jde 

-> Peťa Klíč: to teda vim že kluci maj penis a holky vagínu...ale němčinu neberu za jazyk...nesnáším němce

-> Petrson: to je.. základní vzdělání, to je jako kdybys nevěděl že kluci mají penis a holky zase vagínu.
-> Mr_Kubas: -> Peťa Klíč: jj dík
já se totiž zasr..ou němčinu neučim

já se totiž zasr..ou němčinu neučim

-> Peťa Klíč: Ano, děkuji za dodatek 

a pod tou paní je napsané pokladna
-> Petrson: Jestli si dobře pamatuju něco z výuky němčiny, tak bych řekl, že ten německý strejda říká: "Chtěl bych jedno šrotovné, ale rychle!"
Kdyžtak mě opravte
Kdyžtak mě opravte

05.11.09 13:40:04 můžete mi to někdo přeložit
-> Peťa Klíč:
Myslel jsem si, že si to myslíš. Ale nenapadlo by mě, že tě to nenapadlo 

-> Mr_Kubas: to mě napadlo že tě to nenapadlo, ikdyž nenapadlo by mě že by tě to nenapadlo
-> Peťa Klíč: Jo tak to mě nenapadlo 

-> Mr_Kubas: link na obrázek?

-> Peťa Klíč: Obrázky tam vkládat nejdou
Jedině dát link na tohle téma 

žeby tam někdo postl ten obrázek 

-> Peťa Klíč 05.11.09 13:52:56: Já jo, ale tam to stejně nemá moc smysl...
-> Peťa Klíč: Ich 

-> Peťa Klíč 05.11.09 13:52:56: V zadnym pripade 

-> Peťa Klíč:
lool ja se poseru 

-> Peťa Klíč: No ta tiez 

mmch nemáte někdo aktivovanej přístup do diskuze na novinky? 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): němka ne?

-> Peťa Klíč:
Ten Nemec je priam katalogova ukazka

www.novinky.cz/ekonomika/
183519-skodovka-chce-vyrab
et-maly-levny-sedan.html
"Například v Německu díky šrotovnému vzrostl zájem o fabie."
"Například v Německu díky šrotovnému vzrostl zájem o fabie."
-> Klubko_: jj pán je kombinátor 

-> Peťa Klíč: toz pasy koupil taky a jak se tady ukaze na fotce nejaka baba, tak ju kazdej chce 

-> Klubko_: spíš mi tam neseděj ty pásy a odlákávání no 

-> Peťa Klíč: ten prodavac uz pru ty sedacky sel na 2. obrazku
a o zaruce se v dnesnim nakupu taky mluvi, ale jako prvni padne esi byla baba k tomu 
kazdej to vidime jinak, o tom to prave je ze

kazdej to vidime jinak, o tom to prave je ze

-> Klubko_: ale ten prodavač je SPRÁVNEJ !!!
škoda že se ale v druhým okýnku teleportoval do jiné dimenze

-> Klubko_: no, chtělo by to ten text v tý druhý půlce úplně jinej
třeba.. "a je na tu babu záruka?", podle mě je tam zbytečně moc textu a nezakládá se na tom co někdo napsal
ale neřeš, bavíš se s básníkem kterej radši píše jeden verš hodinu, než aby hodil jedinej rým, co ho napadá, když se mu nepozdává

ale neřeš, bavíš se s básníkem kterej radši píše jeden verš hodinu, než aby hodil jedinej rým, co ho napadá, když se mu nepozdává

-> Peťa Klíč: nelibi?
-> Klubko_: chudák židlík