skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
komiks
prohledat
1073 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 21.08.2006 do 17.03.2025, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
( to je divný, to už je poněkolikátý, co se všichni řechtaj, krom toho, o kom to je, zlatej gabo00etc, ten se aspoň rozčiloval )
-> Peťa Klíč: 

-> Peťa Klíč:

-> Peťa Klíč:
(snad se nepodívá na mojí ID fotku)

(snad se nepodívá na mojí ID fotku)
-> Peťa Klíč: když jsem tohle téma otevíral s tím, že je tu něco nového, bylo mi jasné, že se to bude týkat kauzy "tobogán" 

-> Peťa Klíč:

-> Peťa Klíč: SSZS :o))
-> Peťa Klíč:

-> Peťa Klíč:

no původně jsem chtěl jít spát ale tohle jsem musel dostat z hlavy

-> Peťa Klíč:
no čekal jsem trochu více o pavoukovi 

(up)
když jinak nedáte,, ale je to kreslený na cizim PC kterýmu nefunguej myš,, takže sry za nižší kvalitu kreseb
-> Peťa Klíč: kretýno udělalo hned dva překlepy,, toho prvního si nikdo nevšim ,, takže tady fixed:
-> Matsoft: nojo ,, chybička ,, má tam bejt ,, no virt neumí azbuku ,, podobný písmenko akorát pokroucený trochu jinak
-> Peťa Klíč: no az na drobnou chybku.... V poslednim obrazku... Trosku preklep UTO asi ne... Tam ma bejt C a ne U.
-> Peťa Klíč: Větší hloupost už jsem dlouho neslyšel.
-> krtik: myslim že spousta ruských inženýrů dodnes nezná dozimetr :)
-> Peťa Klíč: Tak azbuku jeste umim, je to dobry :)
-> Jozka: oj, tak to jsem solidně přestřelil... děkuju za vysvětlení 

-> krtik: Protožes nepochopil, že to není glávnij inžiňér zavóda, ale bejvalej tajemník UV KSSS Gorbačov 

Já jsem si početl neb ve škole máme povinně ruštinu. Ale nepochopil jsem, že ruský inženýr nezná dozimetr...

Sem kokot, samozrejme sem to napsal blbje. Po pul dne prace a pul dne u zubare sem uz vymletej vic nez jindy, sorry :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Podle tvojí definice budu později narozený a jediné co k tomu dodám je, sice to stálo trochu vzpomínání, ale šlo to... sebevzdělání má něco do sebe ;)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 12.02.14 23:09:27: dříve nebo později narození ? on jim to někdo přeloží 

-> Peťa Klíč: Na jednu stranu prdel, na druhou moc ne. Mladsi ctenari si asi moc nepoctou...
EDIT: Som zvoral slova...
EDIT: Som zvoral slova...
prdnu mimo téma ,, po vzoru oprásků sčeski hstorje mě napadla taková blbost
-> palinator: ty vole

-> Peťa Klíč 10.01.13 13:30:09:
Super!
Super!

-> Peťa Klíč:

docela je mi teď líto že sem to zabalil po obrázku číslo 108 a nenechal smetanu s bobkošíkovou v patách běžet ještě zpátky
-> Peťa Klíč: Ten konec mě fakt šíleně pobavil.

-> Peťa Klíč: opět jsi nezklamal

-> Peťa Klíč:

-> Peťa Klíč:

-> Peťa Klíč:

týká se to jednoho výroku, který pronesla paní bobkošíková na adresu řidiče smetany
mám tu jeden předvolební,, je hejbací a tady se mi nechce fungovat,, tak odkaz
i.nahraj.to/f/gk8.gif
i.nahraj.to/f/gk8.gif
-> Peťa Klíč: Dobry, hlavne jak je tlacitko smazat se hned nahore v zahlavi :-D
malá reakce na jednu nejmenovanou diskuzi na virtu
-> castrol: no proto
-> Peťa Klíč: 

šup, smích
-> OndraKrupi: jsem si chtěl udělat srandu z toho že se kolem motali hodně divní lidé..
-> Klubko_: jako vždy podle fotky
-> Klubko_: jako vždy podle fotky