skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Převod bonusu z poviného ručení
18:20:55
04.08.2006
04.08.2006

Hurdis
-> JoseA: souhlas

18:19:09
04.08.2006
04.08.2006

JoseA
-> Hurdis: no lidi sou hodně manipolovatelní, obzvláště češi, stačí reklama a hned se najde pár zájemců 

18:05:38
04.08.2006
04.08.2006

Hurdis
-> JoseA: 20ti blbcům se líbí reklama a ty ostatní to podepíšou
18:04:57
04.08.2006
04.08.2006

JoseA
-> PeterP136: Při vyřizování dynamiku mi bylo řečeno že mimořádný vklad si můžu vybrat kdykoliv. Navíc sem smlouvu chtěl zrušit už asi po roce, ale bylo mi řečeno, že pokud nedodržím dobu trvání pojistky alespoň dva roky, tak nemám nárok na vyplacení odškodného. Tak sem to ještě dotáhl do dvou let a nakonec sem stejně dostal ho...., takže aspoň bratr už na nic nečekal (taky mu doporučovali dotáhnout pojistku na dva roky aby dostal peníze zpět) a pojistku zrušil okamžitě a tak přišel jenom o málo peněz.
18:00:08
04.08.2006
04.08.2006

JoseA
-> PeterP136 02.08.06 00:24:26: Je toho fakt na strašně dlouho, spíš bych o tom pokecal třeba na srazu, nebo tady stejně 20 blbců je schopných napsat že je dynamik nejlepší, protože sa jim líbí reklama. No ale ve zkratce mi byl dynamik nabídnut v 18 ti letech, kdy mi skončila životní pojistka od narození od rodičů. Naletěl sem na falešné sliby a mazání medu kolem huby přítomné finanční poradkyně (nebo jak si ti zloději říkají) a na smlouvu sem kývl. Bohužel sem o tom ve svých 18ti letech neměl ani páru. Když sem se dozvěděl od pár lidí, že dynamik je nejhorší produkt co kdy ČP měla a jejich kecy o neuzavíranější životní pojistce sou k smíchu. I kdyby byla nejžádanější, tak už se nepochválí počtem rozeštvaných a okradených lidí kteří naletěli stejně jako já. O dynamiku mi řekla svoje i ženská na kooperativě při vyřizování pov. ruč.,. Nevěnoval sem tomu moc pozornost a myslel sem si že každá liška chváli svůj ocas a tudiž není divu že pojišťovna na sebe navzájem hází špínu a svoje produkty vychvalují do nebe. Ovšem když mi dala přečíst pár ekonomických novin, kde se pořád dokola psalo o podvodech dynamiku, tak sem trochu zbystřil. Donesl sem ji smlouvu a ona mi vysvětlila, že ačkoliv mi ženská z ČP říkala o tom, že za 15 let (doba na kterou sem smlouvu uzavřel) si našetřím při splátkách 500kč/měsíc asi 80 tisíc a nějaké úroky mi to zvýší na cca 120 tisíc, tak o tom nebyla ve smlouvě ani zmínka a bylo to tím pádem jenom štěknutí do tmy. Pravda je taková, že v dynamiku nikdy nikdo nezjistí kolik peněz mu jde na spoření a kolik na úraz. Jediné čím Vás ČP láká je, že si to můžete změnit, což je Vám k hovnu, jelikož pravda je taková smutná, podle nějakých statistik jde asi 80-90% spořené částky na úraz smrtí. Ale pojistku se stejným plněním v případě smrti a úrazu Vám udělá např. Kooperativa za 120kč/měsíčne ač bez spoření. Ale to by nevadilo vzhledem k tomu, že ze zbývajících peněz (380kč) bych si naspořil za těch 15 let tak možná 10 tis. Vrchol drzosti je, že mi odmítli vrátit i mimořádný vklad v pojistce, který sem tam nechal zrovna z minulé pojistky a našetřili mi ty peníze ještě rodiče. Bratr to měl stejné, ale naštěstí byl opatrnější, peníze z dětské pojistky si vybral všechny a dynamik ukončil asi po půl roce, takže přišel jenom o nějaké 3 tisíce. Napsal sem už hodně doporučených dopisú (s ověřeným podpisem - jediná ČP vyžaduje ověřené podpisy - idioti) a nic z toho. Pak mi baba z kooperativy už jen poradila vyhrozit jim nějakým bulvárním skandálem, ale nehodlám lézt do televize, ikdyž kdyby se spojilo víc tak okradených lidí, tak bych do toho šel. Hlavně si na to dajte všeci bacha !!!!! 

00:24:26
02.08.2006
02.08.2006

PeterP136
Co tak sa trosku o tych problemoch s dynamikom rozpisat? Mozno by to zaujimalo aj viacerych nielen mna.
22:15:04
01.08.2006
01.08.2006

Don Carlos
-> JoseA: JJ. Dynamik je nejhorší pojištění. Tam nic nezískáte. Ale mám povinné ručení od 15 let. Takže tehdy jsem u nich pojistil motorku. V 18 jsem měl auto u kooperativy a ročně platil za motorku cca 200 Kč a nejezdil na ní. Naskákaly mi bonusy, které jsem ve 20 letech převedl na svoje vozítko. Celkem v poho. Zjišťoval jsem nedávno ceny a nic levnějšího pro mně se nedalo sehnat. Takže v tomto případě jsem s ČP spokojený.
19:32:02
01.08.2006
01.08.2006

JoseA
-> Hurdis: Hochu a co máš u ČP za pojištění??? Já sem přišel díky slavnému dynamiku asi o 18 tisíc. Si někdy schválně kup nejaký ten časopis o pojišťovnách nebo o ekonomice či jak sa to menuje, kolik tam najdeš stížností od okradených lidí hlavně z dynamiku, ale to je na dlouhé povídání.
18:15:21
01.08.2006
01.08.2006

Hurdis
-> Adam Radimovič: hm, to mě naštěstí nemusí zajímat
-> JoseA: možná ty, já mám zkušenosti pouze pozitivní
-> JoseA: možná ty, já mám zkušenosti pouze pozitivní
14:42:57
01.08.2006
01.08.2006

JoseA
tu zkurvenú českú pojišťovnu bych vyhodil do vzduchu
14:16:00
01.08.2006
01.08.2006

aDAm
no to je sice hezky ale pekne na pikacu je ze kdyz zrusis smlouvu na dyl jak tusim dva roky tak ti bonusy zanikaji...
19:38:39
31.07.2006
31.07.2006

Hurdis
Česká pojišťovna, resp. jedna její velmi příjemná a pohledná zaměstnankyně, mi dnes udělali velkou radost nabídkou možnosti převodu maximalního 30% bonusu z povinného ručení na moje další auto, na čemž by nebylo nic divného, pokud by předchozí smlouva a vozidlo bylo napsáno na mne, což nebylo.
Takže dobrá zpráva nejen pro mne , ale třeba i pro někoho z vás je, že bonus lze převádět mezi jednotlivými smlouvami (ze zrušené na novou) a osobami, pouze na základě písemné žádosti, pokud je mi známo, podmínkou je pouze společná domáctnost, zj. shodné místo trvalého pobytu.
Žádost je nutné podat do 2 měsíců od zániku původní pojistky a platí i zpětně, tj. vrátí vám část peněz z platby nové pojistky, kterou jste platili v plné výši, když jste ještě o předchozím odstavci nevěděli.
No a ušetřit 30% na pojistce do 1850 ccm není úplně nezanedbatelná položka, takže slečno do konce týdne jsem zpátky s vyplněnou žádostí

Takže dobrá zpráva nejen pro mne , ale třeba i pro někoho z vás je, že bonus lze převádět mezi jednotlivými smlouvami (ze zrušené na novou) a osobami, pouze na základě písemné žádosti, pokud je mi známo, podmínkou je pouze společná domáctnost, zj. shodné místo trvalého pobytu.
Žádost je nutné podat do 2 měsíců od zániku původní pojistky a platí i zpětně, tj. vrátí vám část peněz z platby nové pojistky, kterou jste platili v plné výši, když jste ještě o předchozím odstavci nevěděli.

No a ušetřit 30% na pojistce do 1850 ccm není úplně nezanedbatelná položka, takže slečno do konce týdne jsem zpátky s vyplněnou žádostí