-> Kalibán123: tvoje slova "já nevím" rikaji vse... ty ses jako muj otec, nesnasi nokii ale nevi proc.. a to ze ji ma kazdej odpovid jen o tom ze pokryva vetsinu trhu a znamena to ze je nejoblibenejsi a kdyz se podivas na jakykoliv testy tak je i nejlepsi... ja osobne ted mám dve, 8800 a N 73 a jsem naprosto spokojenej, komukoliv je ukazu tak ma oci na vrcholu hlavy a nevidel sem nikoho komu by se nelibily...
a ze ma moc jednoduche menu? to je snad plus ne? neboli dalsi prodejni argument znacky. pri zmene telefonu nemusis cist navod, vsechno je intuitivni... atd atd.. podivej se treba na desighn, SE ma vsechny telefony uplne stejny, Motorola ted ma zase asi 7 typu a vsechny maji stejnou klavesnici a sou stejne tenky, takze jako SE vsechno jako jeden Bratr a misto aby Motorola udela novej typ tak ozicuje dva roky starej Razr novejma barvama :-( no je to jen muj nazor :-)
taky nemachruju ze mam drahy telefony, sam bych si je nekoupil ale jelikoz k nim mam temer neomezenej proistup tak je pouzivam a cim dal tim vic zjistuju ze sou proste bezkounkurencni ;-)
navic nokia je celkem prukopnik, prvni fotomobil, prvni blesk, prvni optickej zoom v mobilu atd atd, jen same prvenstvi :-)
NOKIA