skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Taky vás to už nebaví ???
prohledat
64 příspěvků (zobrazeno 51 až 64) od 16.07.2006 do 24.07.2006, založil/a Borin - Král tuzerů
20:13:07
16.07.2006
16.07.2006

Targa
koho nebavi dělat a nema co už dělat na svim autě...muže makat na mim:) prace je dost:) a napadu taky:)
20:08:14
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> King: to ja také pochmúrne vízie len zo srandy
Tiež žijem pri rodičoch, a je mi tu dobre
Za hranice sa mi ísť privyrábať nehce, a tak si žijem relatívne spokojný život doma. Časť mzdy putuje každý mesiac na perspektívne sporenia
, z druhej časti si sem-tam doprajem aj pre môj koníček a zvyšok z účtu okato zmizne ani neviem kde

"Z týchto údajov som si nakreslil graf, podľa ktorého prvé dieťa budem mať o 3 roky, prvé auto o 5 rokov. Prvý byt si kúpim o 7 rokov, potom budem mať druhé dieťa a o 20 rokov budem mať splatenú pôžičku na byt..."

Tiež žijem pri rodičoch, a je mi tu dobre
Za hranice sa mi ísť privyrábať nehce, a tak si žijem relatívne spokojný život doma. Časť mzdy putuje každý mesiac na perspektívne sporenia
, z druhej časti si sem-tam doprajem aj pre môj koníček a zvyšok z účtu okato zmizne ani neviem kde

"Z týchto údajov som si nakreslil graf, podľa ktorého prvé dieťa budem mať o 3 roky, prvé auto o 5 rokov. Prvý byt si kúpim o 7 rokov, potom budem mať druhé dieťa a o 20 rokov budem mať splatenú pôžičku na byt..."

18:44:30
16.07.2006
16.07.2006

lubor
Hlavní vtip je v tom,že jak jednou člověk"povolí",
a začne svůj koníček přesouvat někam do"budoucna"-až bude to nebo ono-už se k němu spolehlivě nevrátí.Nejdřív byt,pak svatba,pak vybavení bytu,1 dítě,2 dítě,ještě lepší vybavení bytu-snad i pujčka na rodiný dům,a než se naděješ,jsi v důchodu s vědomím,že splácíš stále pujčky,a nějaký veterán nebo závodnička zůstaly pro tebe už pouze nerealizovatelným snem.Lituješ,že jsi nezačal"dřív";o
)-Toť paradox neustálého čekání a oddalování.
Proto nečekám a neoddaluji,co jde teď,dělám (kupuju;o) hned.
Proto nečekám a neoddaluji,co jde teď,dělám (kupuju;o) hned.
17:39:57
16.07.2006
16.07.2006

King
-> minno: A proč hned takový pochmurný vize?
Předně - obvykle s přibejvajícíma lety v procesu přibejvaj i peníze, pokud člověk není vyloženě lempl. Za další, maminka je nejlacinější hotel :) Dál - pak potkáš nějakou slečnu, dáte peníze dokupy a možnosti se zdvojnásobí. My jsme si takhle koupily Dajánou 3+1 f panelu a f papundeklu a s balkónem s minimálním přispění rodičů. Taky jsem doma kvasil s rodičema do 26ti, no bože!
:)
Předně - obvykle s přibejvajícíma lety v procesu přibejvaj i peníze, pokud člověk není vyloženě lempl. Za další, maminka je nejlacinější hotel :) Dál - pak potkáš nějakou slečnu, dáte peníze dokupy a možnosti se zdvojnásobí. My jsme si takhle koupily Dajánou 3+1 f panelu a f papundeklu a s balkónem s minimálním přispění rodičů. Taky jsem doma kvasil s rodičema do 26ti, no bože!:)
17:34:25
16.07.2006
16.07.2006

Matsoft
-> minno: No mamka furt vyhrozuje, ze ten byt bude muj, tak doufejme ze neskonci :)
17:12:43
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> Matsoft:
lenze raz to skonci a potom budes z toho

krasne casy s
skoncia a ty budes mat
holy zadok
lenze raz to skonci a potom budes z toho

krasne casy s
skoncia a ty budes mat
holy zadok
17:06:45
16.07.2006
16.07.2006

Matsoft
-> Jirik: No a o tom to je.... s rekneme 12kkc platu si clovek vlastni byt proste dovolit nemuze. tek bydlim v klidku u rodicu a penize cpu do auta a do pi*ovin.
16:33:51
16.07.2006
16.07.2006

Jirik - zrušená registrace
-> Borin: Tak to jsi můj člověk.
Mě to taky už moc nebaví. Teď mi stojí Tuňák tejden v garáži a jezdím si pohodlně Fabií a Feldou.
Od začátku roku jsem nebyl na žádném srazu, nemám na to čas a ani náladu. Teď se věnuji jen bytu, protože je to věc, která mě teď opravdu chytla.
Poprvé mám pocit, že investice, které do toho vkládám, mají smysl. Dřív pro mě bylo důležité nalejt všechny dukáty do Tuňáka a píčovin, teď bych si za to nafackoval. Časem soudný člověk pochopí, že vyřádit se na renovacích veteránů, motorek, tuningu aut je rozumnější, když má vypracované nějaké zázemí.
K čemu je dobrá poladěná kára, když je mu 24 - 28 a bydlí stále u rodičů ? Ano, je to pohodlné, ale chybí mu ta samostatnost a 100%ní soukromí a to i za cenu, že by měl žít z ruky do huby.
Nevím, přeberte si to jak chcete, každý se k tomu co jsem řekl bude asi stavět jinak.
Až budu mít v bytě hotovo alespoň z 80ti procent a koupené vytoužené druhé vozidlo, tak se začnu znovu věnovat Tuňákovi.
Mě to taky už moc nebaví. Teď mi stojí Tuňák tejden v garáži a jezdím si pohodlně Fabií a Feldou.
Od začátku roku jsem nebyl na žádném srazu, nemám na to čas a ani náladu. Teď se věnuji jen bytu, protože je to věc, která mě teď opravdu chytla.
Poprvé mám pocit, že investice, které do toho vkládám, mají smysl. Dřív pro mě bylo důležité nalejt všechny dukáty do Tuňáka a píčovin, teď bych si za to nafackoval. Časem soudný člověk pochopí, že vyřádit se na renovacích veteránů, motorek, tuningu aut je rozumnější, když má vypracované nějaké zázemí.
K čemu je dobrá poladěná kára, když je mu 24 - 28 a bydlí stále u rodičů ? Ano, je to pohodlné, ale chybí mu ta samostatnost a 100%ní soukromí a to i za cenu, že by měl žít z ruky do huby.
Nevím, přeberte si to jak chcete, každý se k tomu co jsem řekl bude asi stavět jinak.
Až budu mít v bytě hotovo alespoň z 80ti procent a koupené vytoužené druhé vozidlo, tak se začnu znovu věnovat Tuňákovi.
13:34:46
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> Majkl: a buducnost si este nejdes planovat? ak budes vsetky prachy davat do splacania poziciek tak na take byvanie si budes musiet ist zarobit na par rokov do ameriky a bez aut

13:30:05
16.07.2006
16.07.2006

Majkl
-> minno:
no az splatim pujcku tak na radu prijde felicia (stary kabrio)
a na tomhle aute bude porad co vylepsovat :-))
no az splatim pujcku tak na radu prijde felicia (stary kabrio)
a na tomhle aute bude porad co vylepsovat :-))13:29:26
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> Borin: ty si tiez teraz toho robil vela na aute tak potrebujes pauzu...a uvidis, potom po case ta to zas chyti

13:27:36
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> Majkl: ale ty si zas vul
onedlho budes mat auto hotove a robit uz nebude co, len sem tam nieco, jazdit s tym nebudes tak aj tak sa ti tam nebude moc toho srat.
onedlho budes mat auto hotove a robit uz nebude co, len sem tam nieco, jazdit s tym nebudes tak aj tak sa ti tam nebude moc toho srat.
13:05:27
16.07.2006
16.07.2006

Majkl
me to bavi porad stejne jako na zacatku!! je to radost davat na auto dalsi veci, a potom poslouchat kritiku a slova chvaly. Je to soucast myho zivota..
13:03:06
16.07.2006
16.07.2006

Borin - Král tuzerů
Poslední dobou mě nebaví na autě dělat nic a srazy mě už taky nějak neberou...přemejšlím o tom že dojedu tuhle sezónu (max 2-3 srazy) a rapida dám pod plachtu a SPZ do depozitu...prodávat se mi to nechce a co kdyby mě to zase chytlo...