skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zážitky z opilosti - tých druhých
08:17:44
18.07.2006
18.07.2006

Gryzly
-> minno: Od kolegyně manžel o víkendu jel na kole do hospody asi 7 km a ráno se probudil v polich mezi dědinama, s rozbitým obličejem asi prej spadl z kola, kolo nikde a jen si tak pamatuje že mu někdo po tom pádě říkal že mu to kolo schová na dvorek a at si pro něj v neděli příjde. Kolegyně dnes bude po těch dvou vesnicích rozvěšovat letáky jestli to kolo někdo nemá. Odměna bečka piva nebo 1000,- bylo to totiž kolo její sestry. ;-)
10:54:22
16.07.2006
16.07.2006

minno
-> PeterP136: chystam sa to spravit a dam tam poznamku, ze "Nevolat, lebo si vas dotycny najde a nakope vas do riti :)"

10:02:53
16.07.2006
16.07.2006

PeterP136
Ja som to nastastie nezazil ale kolegovia vraveli ze volakedy sa stalo ze na nase cislo tych co drzia cestnu straz alias maju sluzbu niekto o polnoci zavolal a spitym hlasom zamrmlal: " To aj take cislo existuje?". Mimochodom to cislo je jedno z tych co zan inak zakaznici platia pekne prasulky aby ho dostali :).
-> minno: A zapisal si pod to kontaktne cislo ze je sice kontaktne ale volat na nemate? :)))
-> minno: A zapisal si pod to kontaktne cislo ze je sice kontaktne ale volat na nemate? :)))
22:39:01
15.07.2006
15.07.2006

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
hej to mi připomíná jak někdy kolem 16 roku svýho věku sem bavil kamarády telefonáty na různé infolinky ...
22:38:17
15.07.2006
15.07.2006

-> minno: 

22:23:09
15.07.2006
15.07.2006

minno
-> Peťa Klíč: lenže tento ujo mal aj taký hlas akoby ležal niekde zhúlený pod mostom

22:13:05
15.07.2006
15.07.2006

imho spousta lidí tak telefonuje i když nejsou ožralí... kolega eště z fabriky kde sem dělal ten telefonol, to byla síla...

22:02:13
15.07.2006
15.07.2006

minno
Tak na tomto dnešnom telefonáte som sa dobre pobavil :)
Tento víkend mám službu na servis našich internetových rozvodov atď. Vypadol nám rozvod v jednej bytovke, tak som tam šiel. Volám kolegovi, ktorý má dnes na starosti support, aby mi hodil číslo na domovníka v tej bytovke, lebo nebol doma a potreboval som isté kľúče. Domovníkovi sa nedalo dovolať, tak mi dal kolega číslo ešte na nejakého pána, vedeného ako kontaktná osoba tejto bytovky. Istý pán Koštál. Tak som mu volal. A takto to asi vyzeralo:
Ja: Dobrý deň. Pán Košťál?
On: --ticho--
Ja: Pán Košťál?
On: Áno
Ja: Dobrý deň. Laššák, firma XYZ Námestovo. Volám vám ohľadom bytovky xxx v Námestove, máme v nej internetové rozvody, ktoré nám teraz vypadli, a vás máme uvedeného ako kontaktnú osobu.
On: --niečo zamrmlal--
Ja: Prosím?
On: kto ste?
Ja: Laššák, firma XYZ Námestovo. Vedieme vás ako kontaktnú osobu pre bytovku.......A chcem sa vás spýtať, či by ste nám neveli zohnať kľúče.........
On: Laššák? Tu nebýva žiadny Laššák v tejto bytovke.
Ja: Prosím? Nikto vám predsa nevravel, že vo vašej bytovke býva nejaký Laššák.
On: --zas niečo zamrmlal--
Ja: Ja som zamestnanec firmy XYZ a vo vašej bytovke máme internetové rozvody, ktoré nám prestali fungovať, a preto vám volám. Chcel by som vás poprosiť....
On: Už mi viac nevolajte! Lebo tam prídem a nakopem vás do riti!
Ja: ????No tak dopočutia no...
Sila nie?

Tento víkend mám službu na servis našich internetových rozvodov atď. Vypadol nám rozvod v jednej bytovke, tak som tam šiel. Volám kolegovi, ktorý má dnes na starosti support, aby mi hodil číslo na domovníka v tej bytovke, lebo nebol doma a potreboval som isté kľúče. Domovníkovi sa nedalo dovolať, tak mi dal kolega číslo ešte na nejakého pána, vedeného ako kontaktná osoba tejto bytovky. Istý pán Koštál. Tak som mu volal. A takto to asi vyzeralo:
Ja: Dobrý deň. Pán Košťál?
On: --ticho--
Ja: Pán Košťál?
On: Áno
Ja: Dobrý deň. Laššák, firma XYZ Námestovo. Volám vám ohľadom bytovky xxx v Námestove, máme v nej internetové rozvody, ktoré nám teraz vypadli, a vás máme uvedeného ako kontaktnú osobu.
On: --niečo zamrmlal--
Ja: Prosím?
On: kto ste?
Ja: Laššák, firma XYZ Námestovo. Vedieme vás ako kontaktnú osobu pre bytovku.......A chcem sa vás spýtať, či by ste nám neveli zohnať kľúče.........
On: Laššák? Tu nebýva žiadny Laššák v tejto bytovke.
Ja: Prosím? Nikto vám predsa nevravel, že vo vašej bytovke býva nejaký Laššák.
On: --zas niečo zamrmlal--
Ja: Ja som zamestnanec firmy XYZ a vo vašej bytovke máme internetové rozvody, ktoré nám prestali fungovať, a preto vám volám. Chcel by som vás poprosiť....
On: Už mi viac nevolajte! Lebo tam prídem a nakopem vás do riti!
Ja: ????No tak dopočutia no...
Sila nie?