skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dobrej hlod
00:37:44
03.07.2006
03.07.2006

p.b.
-> Gabriel: Tdička jezděj dobře i ve 200 tisících... a teď když má novej olej tak pojede jak z praku :))
22:46:07
02.07.2006
02.07.2006

PeterP136
-> Stepix: Tak to sa mi stava v autach ktore nepoznam :). Proste musim pod volantom pohladat tu dierku :) a obcas ma pasy nechcu pustit.
16:36:57
02.07.2006
02.07.2006

Gabriel
každej motor jezdí před smrtí dobře

16:23:59
02.07.2006
02.07.2006

Stepix
-> M.a.R.i: a ja uz myslel, ze se pres zapnutej pas nemohl dosahnout na klic

17:48:31
01.07.2006
01.07.2006

PeterP136
Co sa divite. To ja bezny obyvatel utvaru nazyvaneho tiez zemegula. A takisto je to tiez bezny obcan, volic, sused, kolega atd. Ja som vlastne tiez nieco take, len sa obcas krotim v rozdavani "mudrosti". Bohuzial len obcas ;).
13:58:00
01.07.2006
01.07.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
-> M.a.R.i: No a tos nevěděl
O tom Egyptu a Tunisu se divím
ale jinak dobrej borec
O tom Egyptu a Tunisu se divím
ale jinak dobrej borec13:39:24
01.07.2006
01.07.2006

M.a.R.i
-> Samantus: Bohužel má no
. Někdy se s nim zasměju. Přitom je to celkem inteligentní člověk, o obchodu ví hodně,ale někdy se chová jak mentál. Taky sem se včera od něj dozvěděl,že Egypt a Tunis není v africe 
. Někdy se s nim zasměju. Přitom je to celkem inteligentní člověk, o obchodu ví hodně,ale někdy se chová jak mentál. Taky sem se včera od něj dozvěděl,že Egypt a Tunis není v africe 
09:11:04
01.07.2006
01.07.2006

Samantus
a tohle ma ridicak? ty vole tak ty snad vic ohrozujou provoz jak skodovka s kolama z brouka
00:13:48
01.07.2006
01.07.2006

M.a.R.i
Omlouvám se za stylizaci, jsem už poněkud unaven 

00:11:59
01.07.2006
01.07.2006

M.a.R.i
Příležitostně si vydělávám na akcích v rychlým občerstvení a dneska jsem mluvil se šéfem (41let). Vím,že autum rozumí jako já baletu,ale dneska mě dorazil,když mi říkal,že v jeho octávce (rv2001, 1.9tdi, krátká),když si zapne pás,tak nemůže žhavit. Čuměl jsem na něj jako blázen,když sme sedli do auta, on se připásal,chtěl otočit klíčkem, zanadával, pás si odepnul, nastartoval a pak se zase připásal, když sem čuměl jak blázen,tak mi to vysvětlil
. Nemá mu cenu v něčem odporovat,protože je to marný, minulej tejden sem měl jeho ochcávku pučenou a všim sem si,že když auto stojí,tak šíleně vrže servo a vydává takový divný zvuky (jako by jelo na sucho), když jsem mu to řek,tak mi odvětil,že je to naprosto normální. Že prej je tam vzduchový servo a že to chvilku trvá než se natlakuje (asi zvyklej z avie či co???). Minulej tejden byl služebně v Brně, na cestě nazpátek mu přestali fungovat zadní světla, zavolal žlutý anděly, ty si naúčtovali 1500 bez papíru za výměnu pojistky. Ještě mu dali ňáký náhradní,kdyby se to zase posralo a on se jich zeptal, jestli se tam ty pojistky strkaj tima nožíkama nebo plastem
. A jako třešnička na dortu, auto nechával před měsícem umejt u mechanika a ten mu řek,že se mu nějak nezdá zvuk motoru a ptal se ho kdy naposled měnil olej. Šef se na něj udiveně podíval. A žasnul,že se má vůbec měnit olej, podotýkám,že už najel 134000 Km. Nakonec ho výměna přišla na 7000Kč
. Z tý jeho octavky se mi chce blejt, na to,že je to auto starý 5let,tak vypadá jak kdyby s ním jezdil 30let do JZD a zpátky. Interier nehorázně špinavej, vyviklaná páka, spojka zabíra divně, něco hučí v motoru, hučí servo, volant má vůli, smrad jak ve vopičárně, ulomenej spodní kryt motoru, všude poškrábaná, pomačkana, fakt humus. Akorát ten motor jezdí jak ďábel.
Nemáte nějaký podobný hlody?
. Nemá mu cenu v něčem odporovat,protože je to marný, minulej tejden sem měl jeho ochcávku pučenou a všim sem si,že když auto stojí,tak šíleně vrže servo a vydává takový divný zvuky (jako by jelo na sucho), když jsem mu to řek,tak mi odvětil,že je to naprosto normální. Že prej je tam vzduchový servo a že to chvilku trvá než se natlakuje (asi zvyklej z avie či co???). Minulej tejden byl služebně v Brně, na cestě nazpátek mu přestali fungovat zadní světla, zavolal žlutý anděly, ty si naúčtovali 1500 bez papíru za výměnu pojistky. Ještě mu dali ňáký náhradní,kdyby se to zase posralo a on se jich zeptal, jestli se tam ty pojistky strkaj tima nožíkama nebo plastem
. A jako třešnička na dortu, auto nechával před měsícem umejt u mechanika a ten mu řek,že se mu nějak nezdá zvuk motoru a ptal se ho kdy naposled měnil olej. Šef se na něj udiveně podíval. A žasnul,že se má vůbec měnit olej, podotýkám,že už najel 134000 Km. Nakonec ho výměna přišla na 7000Kč
. Z tý jeho octavky se mi chce blejt, na to,že je to auto starý 5let,tak vypadá jak kdyby s ním jezdil 30let do JZD a zpátky. Interier nehorázně špinavej, vyviklaná páka, spojka zabíra divně, něco hučí v motoru, hučí servo, volant má vůli, smrad jak ve vopičárně, ulomenej spodní kryt motoru, všude poškrábaná, pomačkana, fakt humus. Akorát ten motor jezdí jak ďábel.Nemáte nějaký podobný hlody?