Uz jen proto ze nejsem zastance plastu, tesco tuningu a repraku co ptrojnasobne prehlusi sirenu sanitky a oddelaj sluch kocek
A ty deravy vejfucky taky nemusim

Uz jen proto ze nejsem zastance plastu, tesco tuningu a repraku co ptrojnasobne prehlusi sirenu sanitky a oddelaj sluch kocek
A ty deravy vejfucky taky nemusim

ba ne,myslím si,že tady snad nikdo nedělá rozdíly mezi 105/120/130,5,6 ale 2D jsou modrá kref škodovek

A taky je skoda ze treba znam malo lidi z toho duvoudu, ze bych treba jel na nekej sraz a tam rad pokecal se vsema znamejma, akorad proste se mi zda tezke zapadnout, kord s autem ktere mam (vim ze nekdo namitne ze o vzhledu auta to neni), ale kdyz sem proste si jen tak chtel zajet v Besinach sprint a slysel sem akorat: "Si delas prdel, ze s timhle chces taky zavodit", tak to mi opravdu odrazuje od toho tam svym autem jet!!!
A dost mi pomohl... A lidi ktere prez virt znam jsou fakt dobry kluci a dost mi pomohli...

takže trochu ostrá slova kritiky
a to je už co říct ne ?! ale trochu mě vadí pravě ta ignorace

ako nic proti tebe nemam ale si uvedom ze je tu cca 1000 aut nech trepnem 3000 registracii ako ty 10ti admaci by nemali na praci nic ine ako len citat prispevky a hodnotit ich mravnost ?
vobec sa nedivim ze to ma U-Geen tak hlboko ako sa len da mna by to tiez nebavilo sa starat o taketo tamagotchi 

nemas ine problemi 

)

) tak tom neco vi. A poradi (proto jich maj hodne). Tim ovsem neodsuzuju ty co jich maj malo. Jen mi leze na nervy jak prijde nekdo ma 30 prizpevku z toho ve 29ti nekomu nadava a vyhrozuje mu... To me stve...

je to smutný ale je to realita a jestli tady s tím někdo nezačne něco dělat tak to dopadne určitě stejně ...
Myslím že bez zásahu na tom budem brzo podobně 

A absence nějakýho moderátora nebo "admina" kterej by to hlídal...
Ale to tu fakt bude bordel...
Me uz to ale sere a to fakt! Kazdej stoucha ty jeho kydy do inzerce a nejlip do prodam pac koupim nikdo necte
A jeste tady machrujou jaky mame keply a ze sme vlastne curaci. Pardon za ta sprosta slova ale me ro fakt sere. Ja kdyz sem tu mel 30 prizpevku tak sem se bal zeptat na cokoli a tajdlety smejdi tady takhle prudi a kurvi to tu!