-> Vojtisek: pěkný, jen bych uvítal víc místa nahoře, jakoby za autama a dole je možná zbytečně moc místa. Ale i tak se mi to líbí, zajímavá omalovánka ;)
-> suri: Dneska mě sestřenice seznámila s jejím novým přítelem a týpek přijel v Superbu Combi barvy Rosso Brunello, tak jsem ho do rodiny přijal bez výhrad Snad mě někdy nechá svízt
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to 9204 je tiež kod barvy , tiež je v ETKE + aj tie ostatné označenia , ale ešte to oficiálne ako opravná tužka nie je ...
-> suri: asi vím jakou barvu myslíš. Zjistím číslo z Lakový karty, pokud si zejtra v rachotě vzpomenu. A zkusím se optat kámoše z repasu, jak tam na tom jsou. Musej tam mit nějakej korektor na malý škráby od nasazování dvěří a tak. Jen bude boj to pronýst ven. asi mám podezřelej ksicht, ale skoro každej den mě kontrolujou :D
-> Kaprof Olympik dosloužil někdy v roce 35 a pak šel do šrotu, Titanik se potopil a protože se potopil tak rejdařství White Star Line skončilo a Gigantik ani nestavěli tušim
-> MerHanz: ježdej , ale toto je taký bežný základ s tým interiérom ... hnedá mocca je paráda
keď si od fochu , nevieš zohnať lakovú tužku Hnedá Mato 9204 tuším , - tá yetiho typická hnedá farba , v etke nie je ani nebola a v MB ešte neriešili ani výrobu ...
-> suri: pecková je na supru combi modrá Nightfire. Bohužel loni vyřazená z programu kvasinský lakovny ( nahrazena lávovou modrou.....ta je dost nic moc ). Občas nám tam ještě najaký supry i Yetiny v nightfiru jedou, ale to je dovežený z Boleslavi. A hnědá magnetic je na kombíku taky fešná. A pro pořádek Laurinky jezděj i v jinejch barvách