skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
David29 08.06.10 07:52:22 napsal:
→ tonek.favo: O Já za největší luxus považuju adativní tempomat – to už člověk fakt jen drží volant…
viděl jsi někdy záběry Něměckých četníků ná dálnici, kdy filmují řidiče kamiňónů? párkrát jsem to zahlédl a když jsem viděl, co takový řidič dokáže, docela jsem nechápal :-)) asi se to opravdu řídí samo... nejlepší byl maník, co pořádal zkoušku bubenických schopností a kolem sebe měl navěšeno vše možné a při hudbě z rádia se linoucí si zkoušel jak mu jde rytmus.... noviny na volantu, případně péčko považuji za běžné :-))
→ tonek.favo: O Já za největší luxus považuju adativní tempomat – to už člověk fakt jen drží volant…
viděl jsi někdy záběry Něměckých četníků ná dálnici, kdy filmují řidiče kamiňónů? párkrát jsem to zahlédl a když jsem viděl, co takový řidič dokáže, docela jsem nechápal :-)) asi se to opravdu řídí samo... nejlepší byl maník, co pořádal zkoušku bubenických schopností a kolem sebe měl navěšeno vše možné a při hudbě z rádia se linoucí si zkoušel jak mu jde rytmus.... noviny na volantu, případně péčko považuji za běžné :-))
-> tonek.favo: Ono by ses divil, co za výbavu často mívaj kamiony... Já za největší luxus považuju adativní tempomat - to už člověk fakt jen drží volant....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : presne ;-)
Quest 22.05.10 15:57:52 napsal:
To jsou aspoň auta
muzu poprosit v plném rozlišení na Makac.Rombik@seznam.cz kujii

-> David29: do toho terénu ale posílaj čím dál tím větší voňavky
Teda mě to tak připadá, na druhou stranu to pohodlí tam hraje svojí roli, mám na mysli klimu, hlučnost apod

-> tonek.favo: Taky mě hodně zaujalo... Novej MAN hadr 

-> Kaprof: Ono to začne, neboj 

-> David29: moc pěkný FMX

-> David29: Divny ještě nemá Činský nápisy:o))
Tak já dneska nasadil toto... Nejnovější truck z Švédských dílen-)
-> pyroman: img.skoda-virt.cz/gallery
_upload/.../251_21199_7264
.jpg muzeum Tatra Kopřivnice 

-> Majklsto: este keby ta chatka bola moja
to by bolo 

-> Timil: pls na mail alebo stranku.dakujem
-> Tomáššš: perfektné
-> stika87: co to tam visí za letadlo?
-> tonek.favo: pěkné

-> Kaprof: dobrá volba 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tatra je na notasu ted 

-> Kaprof 05.06.10 18:41:29: to ti tam ta Tatra moc dlouho nevydržela, ale tohle je taky pěkný 

-> pyroman: Yes sir:)
-> Kaprof: Mk iX z 310. stíhací?
-> pyroman: ano

-> Kaprof 05.06.10 18:41:29: spitfire???
-> Kaprof: prosím si na mail
vopred díky

-> Bedřich: JJ kam se s prominutím se*ou ty dnešní načančané rádoby supercars
Sorry za OT.

Sorry za OT.
-> Tuner#2: Trochu očalouněný závoďák :)
-> Bedřich 28.05.10 20:40:32: Hele co jsem našel. Dobový inzerát na C62 + vedle je oscanovaný test zavřené verze
www.google.cz/imgres?imgu rl=htt...

www.google.cz/imgres?imgu rl=htt...
-> Petrson: hmm

-> Bedřich 28.05.10 20:40:32: No jasně, dělal to Dauer a byla to 962ka. Byla to senzace, že to dostali do provozu, ale pár kusů je: translate.google.cz/trans
late?js=y&p...
-> Tuner#2: Porsche dělalo 956-ku v cestovní verzi?
-> myschaak AZNP K.Hora: Proti mě máš ještě uklizeno, já už pomalu nemám kam co dávat. Ikdyž prvda mám k dispozici rozlišení jen 1024x768 nebo kolik to je 

-> Kaprof: tuhle ma kamarad,akorat ze s nizkou sajtnou a s plachtou 

-> myschaak AZNP K.Hora: